626 Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! Δευ Ιαν 21, 2013 1:36 am
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΒΕΤΑΚΙ ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπεμπα2012 έγραψε:ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΒΕΤΑΚΙ ?
Ευάκι έγραψε:ioanna_41 έγραψε:
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ; ΟΤΙ ,ΝΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΑΜΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ Ή Η ΜΑΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Ή ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ;
ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ,ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΙΝΕ 150ml Ή ΕΙΧΕ 36.4 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ;
λιγη ντροπη ρε παιδια!οι ανθρωποι αυτη τη στιγμη ζουν ενα δραμα!ντροπη να λεμε τετοια λογια την στιγμη που δεν εχουν αντιλογο λογω των συνθηκων...
και στην τελικη αν δε το αγαπουσαν αυτο το παιδι θα επαφιονταν στην γνωμη του παιδιατρου και δε θα επεμεναν οτι το παιδι κατι εχει...
toutounaki έγραψε:Vivian το μήνυμά σου απευθύνεται σε μένα; Επειδη το εγραψες κατω από το δικό μου ρωτάω, εγώ συμφωνω απόλυτα με αυτό που λες, απλώς θεωρησα σημαντικό να επισημάνω ότι το παιδάκι το πήγε στο νοσοκομείο η μαμά του.
Κατά τα λοιπά, δεν έχω καμια αντιρρηση να σβησω αυτο το μηνυμα και η ίδια, οπως και ολα τα μηνυματα μου και ας μαθαινουμε μονο εάν το παιδάκι διεφυγε τον κινδυνο διοτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ πράγματι κινδυνεύει. Το ιστορικο ενδιαφερει μονο τους γιατρους και τους γονεις, όχι εμάς...
arco iris έγραψε:μολις μιλησα με τη Μαρια θελει να ενημερωσει η ιδια αλλα δε θυμαται τον κωδικο της προσπαθει η βετα να της κανει αλλο λογαριασμο...
η μανουλα αυτη τρεμει για το παιδακι της ειναι μια ευγενεστατη ψυχουλα κλαιω δε μπορω να συνελθω
οποιος πει οτιδηποτε παραπανισιο ειναι απλα απανθρωπο!!!!!
παρακολουθω το θεμα με το μωρακι απο το Σαβ/το πραγματικα εχω στεναχωρηθει παρα πολυ οπως ολες/οι αλλα βρε παιδια σας παρακαλω ας επικεντρωθουμε μονο στην υγεια κ την εξελιξη που εχει,πορισματα δεν μπορουν να βγουν απο ενα φορουμ η μανουλα του ειναι εξω απο μια κλειστει πορτα κ αγωνια ας το σεβαστουμε κ ας μην κατακρινουμε κανεναν μια προσευχουλα για αυτο κ για ολα τα βρεφακια που βρισκονται μεσα στην εντατικη ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε,Μαρια μου ευχομαι να παρεις γερο κ δυνατο τον πασακο σου σπιτακι σας πολυ συντομα.vetaki..! έγραψε:μολις μιλησα με την μαρια...
το μικρακι ειναι σε κομα αλλα εκανε τσισα του που περιμεναν απο χθες...αυτο σημαινει οτι αντιδρα ο οργανισμος του...
παλμοι,σφυγμος,πιεση ειναι φυσιολογικα..
τα οργανα του υπολειτουργουν...
οι γιατροι στο παγνη της ειπαν οτι το μωρο μαλλον ειχε απο πριν προβλημα απλα η λαθος διατροφη το εφερε σε εξαρση..."δεν φταιω εγω,μου ειπε,το προσεχα το ψυχουλι μου"
οσο για το αν ειναι προωρο ή οχι...ο γιατρος της θεσ/κη της ειπε ειναι 7μηνων ο γιατρος στην λερο της ειπε οτι γεννησε 42 εβδ.
σας παρακαλω οχι ασκοπα σχολια απο δω κ περα....!!
ευχαριστω κ εγω κ η μαρια για τις ευχες ολων κ ζηταει την προσευχη μας για τον μικρο της!!!
vetaki μπραβο σου που μιλας μαζι της κ οσο μπορεις δινε της κουραγιο κοπελα μουdina kardoyla έγραψε:παρακολουθω το θεμα με το μωρακι απο το Σαβ/το πραγματικα εχω στεναχωρηθει παρα πολυ οπως ολες/οι αλλα βρε παιδια σας παρακαλω ας επικεντρωθουμε μονο στην υγεια κ την εξελιξη που εχει,πορισματα δεν μπορουν να βγουν απο ενα φορουμ η μανουλα του ειναι εξω απο μια κλειστει πορτα κ αγωνια ας το σεβαστουμε κ ας μην κατακρινουμε κανεναν μια προσευχουλα για αυτο κ για ολα τα βρεφακια που βρισκονται μεσα στην εντατικη ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε,Μαρια μου ευχομαι να παρεις γερο κ δυνατο τον πασακο σου σπιτακι σας πολυ συντομα.vetaki..! έγραψε:μολις μιλησα με την μαρια...
το μικρακι ειναι σε κομα αλλα εκανε τσισα του που περιμεναν απο χθες...αυτο σημαινει οτι αντιδρα ο οργανισμος του...
παλμοι,σφυγμος,πιεση ειναι φυσιολογικα..
τα οργανα του υπολειτουργουν...
οι γιατροι στο παγνη της ειπαν οτι το μωρο μαλλον ειχε απο πριν προβλημα απλα η λαθος διατροφη το εφερε σε εξαρση..."δεν φταιω εγω,μου ειπε,το προσεχα το ψυχουλι μου"
οσο για το αν ειναι προωρο ή οχι...ο γιατρος της θεσ/κη της ειπε ειναι 7μηνων ο γιατρος στην λερο της ειπε οτι γεννησε 42 εβδ.
σας παρακαλω οχι ασκοπα σχολια απο δω κ περα....!!
ευχαριστω κ εγω κ η μαρια για τις ευχες ολων κ ζηταει την προσευχη μας για τον μικρο της!!!
vetaki..! έγραψε:δεν θα συζητησω για τον πατερα μου αλλα ναι αν ηταν αλλος γιατρος θα τον ειχα κ ειμαι σιγουρη για αυτο....οσο ομως γραφεις τετοια(ποιος φταιει,τι φταιει κτλ)απλα δημιουργεις αμφιβολιες για τους γονεις κ σιγουρα δεν σταματει το θεμα.....
PINAKIII έγραψε:αντωνη εσυ πρωτος λες να εχουμε το μυαλο μας στο μωρο και δε κανεις αλλη δουλεια να σχολιαζεις αν αυτο που εγραψα εχει εξεταστει κτλ και δεν ημουν εκει κ εγω και αλλες.δεν ειπα τπτ κακο!!!εχω χασει παιδι λιγο πριν το γεννησω...τη κορη μου την ειχα στην εντατικη 3 εβδομαδες!εχω εικονα..ειδαν πολλα τα ματια μου ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του αυτα που πιστευει οτι ειναι σωστα οχι ομως οτι ειναι παντα!
το σιγουρο ειναι ειτε η παιδιατρος αν εδωσε λαθος οδηγιες,ειτε η μανα δε καταλαβε σωστα,ειτε το οτιδηποτε δεν εφταιγε η ερμη η μανα!!!!!
ξερω πως νιωθει...εχω περασει...
θα παρακολουθω το θεμα οταν μπορω αλλα δεν απαντω ξανα μαλλον παρατραβηξε το θεμα και δεν ειναι αυτη η ουσια.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!!!ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ..
Είμαι μαμά! » ΥΓΕΙΑ » Παιδιατρικά θέματα » SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης