Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
407 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 407 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 28]

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
arco iris έγραψε:παιδια εχω νεα

βρηκα μια ακρη στο νοσοκομειο, απ το πρωι το παλευα

εγκυρη

οι πιο προσφατες πληροφοριες ειναι οτι το παιδι ειναι πολυ σοβαρα (σημερα το μεσημερι)

προσπαθουν .........

ας σεβαστουμε τη μανα που ζητησε εκατο φορες να μην παρει αλλη εκταση

μαρια μου δε σε παιρνω τηλεφωνο να μη σε ενοχλησω, η βετα σου μεταφερει τη θετικη ενεργεια και την αγαπη ολων μας, ευχομαι το αγγελουδι σου να τα καταφερει κοπελα μου και να γυρισετε σπιτι αγκαλια νικητες!

προσευχομαστε μονο σας παρακαλω απο καρδιας

στελλα μου σοβαρα μιλας τωρα???
αχ θα τρελαθω
μιλησες με την μαρια η με την βετα?

τι ειπαν οι γιατροι? ολο αυτο απο υποσιτισμο?

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα σε ολεs.Mολιs πριν λιγο μπηκα στο forum και διαβασα ολο αυτο το απιστευτο γεγονοs που συμβαινει εν ετει 2013.Εχω στεναχωρηθει πολυ με το μωρακι αλλα και νευριασει με την ταλαιπωρεια που περασε και η κοπελα αλλα και το αγγελουδι τηs.Κοριτσια σαs παρακαλω οποιεs εχετε επικοινωνια να μαs ενημερωνεται αμεσωs.Eυχομαι να γινει γρηγορα καλα το παιδακι.Μονο αυτο εχει σημασια.

????????

Επισκέπτης
απο το νοσοκομειο εμαθα τελικα

μεσω καποιου ατομου δε μπορω να πω αλλα εγκυρη πηγη

αυτα οπως τα ειπα.......δεν ειπαν απο τι και γιατι

ειπαν οτι παλευουν............

Nancy82

Nancy82
ioanna_41 έγραψε:
Nancy82 έγραψε:Διάβασα όλο το θέμα με μιας σήμερα μιας και δεν το είχα προσέξει και στεναχωρηθηκα πολύ. Ακόμη δεν είμαι μανούλα αλλά η περιπέτεια της υγείας ενός τόσο μικρου βρέφους δεν περνάει χωρίς να αγγίξει. Εύχομαι και ελπίζω τώρα που γράφω το μωρακι να είναι πολύ καλύτερα. Καλή δύναμη στους γονείς του και γρήγορα να το πάρουν μαζί του πίσω στο σπίτι τους γερο. Η Παναγίτσα μας να βοηθήσει αυτή την οικογένεια να βγούνε νικητές από αυτή την περιπέτεια!

ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Κι εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας και μακάρι το αγοράκι της κοπέλας να γίνει καλά και σύντομα να ακούσουμε χαρμοσυνες ειδήσεις.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
arco iris έγραψε:απο το νοσοκομειο εμαθα τελικα

μεσω καποιου ατομου δε μπορω να πω αλλα εγκυρη πηγη

αυτα οπως τα ειπα.......δεν ειπαν απο τι και γιατι

ειπαν οτι παλευουν............

[b]μια ευχη απο ολες μας αυτο χρειαζεται αυτες τις ωρες και η ευχη θα φτασει στην μανουλα και στο αγγελουδι της

????????

Επισκέπτης
ναι παιδια προσευχηθειτε αχ δεν ξερω τι αλλο να πω και τι να κανω.......αληθεια εχω τρελλαθει δεν μπορω αλλο.....αχ παναγιτσα μου βοηθα το..........

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:
ioanna_41 έγραψε:
Nancy82 έγραψε:Διάβασα όλο το θέμα με μιας σήμερα μιας και δεν το είχα προσέξει και στεναχωρηθηκα πολύ. Ακόμη δεν είμαι μανούλα αλλά η περιπέτεια της υγείας ενός τόσο μικρου βρέφους δεν περνάει χωρίς να αγγίξει. Εύχομαι και ελπίζω τώρα που γράφω το μωρακι να είναι πολύ καλύτερα. Καλή δύναμη στους γονείς του και γρήγορα να το πάρουν μαζί του πίσω στο σπίτι τους γερο. Η Παναγίτσα μας να βοηθήσει αυτή την οικογένεια να βγούνε νικητές από αυτή την περιπέτεια!

ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Κι εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας και μακάρι το αγοράκι της κοπέλας να γίνει καλά και σύντομα να ακούσουμε χαρμοσυνες ειδήσεις.

και γι αυτό και για όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι καλά !

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οχι αρκο δεν πηρα μηνυμα

????????

Επισκέπτης
fotini2705 έγραψε:οχι αρκο δεν πηρα μηνυμα

οχι γμτ εγραφα δεκα ωρες και το διεγραψα

παιδια φευγω θα τα πουμε αργουτσικα

δεν εχω αλλα νεα εξαλλου μην γραφω αδικα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φφφφφφφφφφφ!!!!! ειχα τοσες δουλεις και εβλεπα το θεμα μερες και δεν το ειχα διαβασει. χαρη της Στελλας που για ασχετο της μιλησα το εμαθα! το διαβασα ολο μονορουφι και ειμαι σε κατασταση σοκ! λιγο επανερχομουν με κατι βλακειες που διαβαζα αλλα μετα παλι. ειναι σοβαρα τελικα ε? το εχω περασει σχετικα. τα νεογεννητα απο το τιποτα μπορει να παθουν οτιδηποτε. εμενα 40 ημερων απο ιωση θα τον χαναμε.. τεσπα. εχει σφιξει η καρδια μου! σας γραφω και τσουζουν τα ματια μου. θελουν να δακρυσουν αλλα εχουν παγωσει. μονο ο θεος πλεον μπορει να βοηθησει!!!

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τα μωρακια ειναι πολυ δυνατα!Εμενα η δικια μου οταν ηταν 5 ημερων επαθε λοιμωξη και μπηκαμε σε μοναδα νεογνων.Ευτυχωs ολα πηγαν καλα και τωρα ειναι ενα υγιεστατο κοριτσακι.Μαλιστα βγηκαμε απο το νοσοκομειο ανημερα τηs ΠΑΝΑΓΙΑΣ 15 Αυγουστου.Θυμαμαι οτι οι γιατροι μου λεγαν οτι τα μωρακια ειναι πολυ πιο ανθεκτικα και δυνατα απο τουs ενηλικουs.Oλα θα πανε καλα!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κάνει το παιδάκι ;
έχω χάσει την μπάλα με αυτά που γράφεται. Η μητέρα μπήκε να ενημερώσει;

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
"ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ"

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna_41 έγραψε:"ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ"

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Shocked

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy

vetaki..!

καλησπερα!!

πριν καμια ωρα γυρισα απο το χωριο,κοιμησα τον μικρο κ διαβασα τις απαντησεις σας...

εγραψα κ το πρωι οτι συμεριζομαι την αγωνια σας αλλα θα ηθελα να σεβαστειτε οτι η μαρια δεν ηθελε να δωσει πληροφοριες.....παρα μονο οταν θελησει η ιδια...

κατι που δεν το ειδα ιδιαιτερα...ποπη μιλ κ στο τηλ δεν βλεπω τον λογο να γινει η ομαδα στο fb..να προσφερει τι?θα σωσει το παιδι?? οχι...

αντωνη,χωρις παρεξηγηση αλλα τα νευρα μου ειναι χαλια ολη μερα να μιλαω με την μαρια κ να προσπαθω να δωσω κουραγιο,θα μου πεις εσυ επελεξες να μας ενημερωσεις...δεκτω...δεν μπορω να καταλαβω την εππιμονη σου να μας πεισεις οτι ειναι αυτο που λες....μακαρι να ειναι αυτο καλε μου κ να φυγει το μωρο γερο απο εκει μεσα...σου ειπα δεν ξερουν αν ειναι αυτο που λες...αν εισαι τοοοσο σιγουρος παρε στο παγνη,ζητα ενα γιατρο κ πες του,αυτο εχει το παιδι κ εσεις ειστε ασχετοι....
επισης το οτι πηρα τηλ κ αφησα το ονομ/μο μου ηταν δικια μου πρωτοβουλια οταν παλευα ωρες με τον εαυτο μου να παρω κ αν ακουσω κατι ασχημο??απο κει κ περα αν νοιωσεις καλυτερα λεγοντας σου οτι εκανα το σωστο γιατι σε ΑΚΟΥΣΑ...οκ σε ακουσα...

κ κατι για ολους...
εννοειτε πως δεν πηρα την μαρια για να ρωτησω για ομαδα στο fb(εγω ειπα να σβηστει η σελιδα)

βιβιαν σε ευχαριστω που προσπαθησες εστω να σταματησει οοοολο αυτο το χαος...

περιμενα να μην γραφει ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του αλλα να περιμενετε νεα απο την μαρια(κ οταν λεω μαρια εννοω εκεινη οχι βετα=μαρια)

οση κ αν ειναι η αγωνια σας επρεπε πρωτα να σκεφτειτε αν εσεις εισασταν στηνθεση της μαριας κ μιλαγατε με την βετα λεγοντας της οτι δεν θελω να πεις κατι αλλο,ειτε καλο ειτε κακο κ η βετα εβγαινε κ εγραφε.....
τι θα κανατε????

εγω την βετα θα την εκανα σκουπιδια γιατι δεν με σεβαστηκε...

μπηκα στην θεση της για αυτο κ δεν ειπα λεπτομεριες...
οσο για τα μπραβο ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ....δεν εχω αναγκη να ακουσω μπραβο απο κανεναν κ οοοοτι εκανα το εκανα με την καρδια μου για αυτο το παιδακι...

ευχομαι ολα αυτα τα μπραβο να τα πουμε στον μικρουλη κ στους γιατρους του παγνη κ να εχει μια θετικη εκβαση η υγεια του....

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Σε συνέχεια της ιστορίας του μωρού που δίνει τη δική του μάχη αυτές τις μέρες στο ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η και επειδή είμαι μέσα σε αυτούς και αυτές που από τη πρώτη στιγμή ζήσαμε πολύ έντονα το όλο θέμα σαν να το ζούσαμε οι ίδιοι και σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια αυτό ,θέλω να σας πω κάτι πολύ σημαντικό που ίσως αλλάξει τα δεδομένα προς τη μία ή προς την άλλη κατεύθυνση.
Παραμένει όμως ένα πολύ βασικό γεγονός που δεν είναι άλλο από το να γίνει καλά το μωράκι και που όλοι μας ανεξαιρέτως το ευχόμαστε ολόψυχα.
Το τι έχει συμβεί ακριβώς δεν το γνωρίζω επακριβώς και επομένως κάθε "ανάθεμα" στη μια ή στην άλλη πλευρά δεν με αφορά ούτε έχει και νόημα αυτές τις στιγμές για το μωρό.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο το θέμα αλλά και διασταυρώνοντας το με κάθε σοβαρότητα ,το μωράκι είναι όντως σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΝΕΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΑ. ΕΝΗΡΓΗΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK .

Τα αίτια και οτιδήποτε άλλο αν και ηθικά με αφορούν όπως και εσάς,νομικά δεν με αφορούν προσωπικά.
Ξαναλέω ,το τι ακριβώς έχει συμβεί το ξέρει η μαμά του, ο μπαμπάς του, το νοσοκομείο της Λέρου,το ΕΚΑΒ και φυσικά το Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης και οι γιατροί που έχουν επιληφθεί του θέματος.
Όπως όμως περιγράφεται στο link που θα σας στείλω πιο κάτω ,έχει επιληφθεί του θέματος και η Εισαγγελία διότι ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο για κάποια ζητήματα "τεχνικής" υφής που ενδεχομένως μετά από εισαγγελική έρευνα θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί και κάποια κατηγορία.
Τονίζω πάλι ότι ούτε κατηγορώ κάποιον ούτε δεν κατηγορώ πολύ περισσότερο δεν συκοφαντώ ως πρόσωπο αλλά απλά παραθέτω αυτό που θα διαβάσετε όλοι με προσοχή και παρακαλώ να το κάνετε.
Πριν σας πω το link ,θέλω να σας πω ότι γύρω στα 5 άτομα από την αρχή του θέματος,ξενυχτήσαμε και στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ γιατί το ζήσαμε όταν η κοπέλα μας ζήτησε τη βοήθεια μας και εμείς αμέσως απλόχερα τη δώσαμε όπως ο καθένας μπορούσε ,με όποιο τρόπο.
Μετά γίναμε πολλοί σε αυτή τη προσπάθεια και όπως είπα και σε προηγούμενο post ,αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες και όλους.
Η ανάγκη μας για πληροφόρηση δεν πηγάζει από ένα απλό "κουτσομπολίστικο" κίνητρο αλλά ήταν και είναι μια ανάγκη για να μάθουμε την πορεία της υγείας του μικρού και μόνο του μικρού διότι οτιδήποτε άλλο δεν με ενδιαφέρει και ελπίζω δεν ενδιαφέρει κανέναν από όλους εμάς.

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για τον μεγάλο πρόλογο αλλά πρέπει να καταλάβετε και εσείς τι ακριβώς συμβαίνει.

Στο Lerosnews.gr βρήκα αυτή την ανάρτηση και συγκεκριμένα :

http://www.lerosnews.gr/home-page/ta-nea-tis-lerou/716-leros-diakomidi-vrefous-33-imeron-me-ypothermia-enimerothike-i-eisaggelia.html

Παρακαλώ διαβάστε τη προσεχτικά και αν έχετε από την αρχή παρακολουθήσει το θέμα θα καταλάβετε ότι η πλευρά του νοσοκομείου της Λέρου έχει δώσει μία εντελώς διαφορετική τροπή στην υπόθεση.

Η μαμά του μωρού μας είπε ότι έπινε 90 ml και μάλιστα είχε πιεί
και 150 ml προχθές το βράδυ.
Μας είπε ότι το μωράκι είχε 36.4 θερμοκρασία άρα καλή θερμοκρασία και επίσης ότι κοιμάται πολλές ώρες (7) περίπου.
Το νοσοκομείο δίνει μία άλλη διάσταση και μιλάει για υποσιτισμό και ασιτία !
ΔΕΝ θΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρουν οι αρχές.

Για όσες και όσους δεν έχουν internet κάνω και copy/paste από την σχετική ιστοσελίδα για να μπορείτε να το δείτε και να το διαβάσετε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ .

ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ .

-------------------------------
ΛΕΡΟΣ: Διακομιδή Βρέφους 33 ημερών με υποθερμία και συμπτώματα ασιτίας - Ενημερώθηκε η Εισαγγελία

Εκτύπωση
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δημοσιεύτηκε την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 13:51

ΛΕΡΟΣ Διακομιδή Βρέφους 33 ημερών με υποθερμία Ενημερώθηκε η ΕισαγγελίαΈνα πρωτόγνωρο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες στο Νοσοκομείο του νησιού μας, αναστατώνοντας το ιατρικό προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα, χθες (Σάββατο 19/1/2013), ενημερώθηκε ο παιδίατρος του Νοσοκομείου σχετικά με επείγον περιστατικό που αφορούσε βρέφος 33 ημερών, το οποίο διεκομίσθη σε άσχημη κατάσταση, στα επείγοντα, με συμπτώματα υποθερμίας και δύσπνοιας.

Ευθύς αμέσως οι γιατροί του νοσοκομείου προέβησαν σε όλες της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώνοντας ότι το βρέφος, εκτός από υποθερμία, υπέφερε και από ασιτία!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από αστυνομικές και άλλες πηγές, το βρέφος γεννήθηκε την 15η Δεκεμβρίου 2012 και ζύγιζε περίπου 3,5 κιλά. Όμως, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ιατρικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το βάρος του δεν ξεπερνούσε τα ...3 κιλά.

Οι γιατροί ενημέρωσαν ως όφειλαν τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές και το βρέφος διεκομίσθη με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το βρέφος συνόδεψε η μητέρα του, μετά από σχετική έγκριση από την οικία εισαγγελική αρχή.

lerosnews.gr

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! - Σελίδα 23 606100

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rolling Eyes Shocked

vetaki..!

μια παρεμβαση ακομα...διαβασα το αρθρο του αντωνη...εγω μιλωντας περιπου 10φορες με την μαρια σημερα απο κανα 10 τουλαχιστον καθε φορα δεν εβγαλα τετοιο συμπερασμα...

η κοπελα εκλαιγε..ανυσηχουσε για το μικρο της...

κ επειδη μ'αρεσει να κανω τον δικηγορο του διαβολου σας λεω το αλλο...

ο γιατρος της ειπε να πινει χαμομηλο ο μικρος σωστα???

ποιος μας λεει οτι για να φυγει η ευθυνη απο πανω του δεν τα λενε ετσι????

αλλωστε στην ελλαδα ειμαστε..καθε μερα καλυβουν πολλα περιστατικα προκειμενου να μην χασουν "γιατροι" την θεση τους...

ενας που καλυφθηκε ηταν κ ο γιατρος που ηταν η αιτια κ "εφυγε" ο δικος μου πατερας πριν χρονια....

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μακάρι να γίνει καλα το παιδάκι...Αντώνη στο σάιτ έχει κ σχόλιο του πατέρα... Απίστευτο τί ακούει ο άνθρωπος.. Μέσα στην στεναχώρια τους.. Ας ελπίσουμε σε μια επιτυχή έκβαση της κατάστασης άμεσα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! - Σελίδα 23 606100

Shocked

????????

Επισκέπτης
μολις διαβασα τι εγραψε ο συζυγος της μαριας.......ειναι απιστευτο μες τον πονο τους οι ανθρωποι να εχουν και αυτα.........

να γινει το παιδακι καλα και τιποτε αλλο.......

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επεσα απο τα συννεφα τι να πω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις