576 Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! Κυρ Ιαν 20, 2013 1:55 pm
supermama
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mar1987 έγραψε:Μακάρι να γίνει καλα το παιδάκι...Αντώνη στο σάιτ έχει κ σχόλιο του πατέρα... Απίστευτο τί ακούει ο άνθρωπος.. Μέσα στην στεναχώρια τους.. Ας ελπίσουμε σε μια επιτυχή έκβαση της κατάστασης άμεσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SouzanL στις Κυρ Ιαν 20, 2013 10:40 pm, 2 φορές συνολικά
Helen M. έγραψε:Mar1987 έγραψε:Μακάρι να γίνει καλα το παιδάκι...Αντώνη στο σάιτ έχει κ σχόλιο του πατέρα... Απίστευτο τί ακούει ο άνθρωπος.. Μέσα στην στεναχώρια τους.. Ας ελπίσουμε σε μια επιτυχή έκβαση της κατάστασης άμεσα!
συμφωνώ!!!Αλλα απο την αρχή τα μηνύματα της μαμάς στο φορουμ ήταν πολύ "μπερδεμένα"...!!!
Ευχομαι το αγγελουδάκι αυτό να σωθεί μέσα απο ολη μου την καρδιά!!!Περαστικα του!
vetaki..! έγραψε:Helen M. έγραψε:Mar1987 έγραψε:Μακάρι να γίνει καλα το παιδάκι...Αντώνη στο σάιτ έχει κ σχόλιο του πατέρα... Απίστευτο τί ακούει ο άνθρωπος.. Μέσα στην στεναχώρια τους.. Ας ελπίσουμε σε μια επιτυχή έκβαση της κατάστασης άμεσα!
συμφωνώ!!!Αλλα απο την αρχή τα μηνύματα της μαμάς στο φορουμ ήταν πολύ "μπερδεμένα"...!!!
Ευχομαι το αγγελουδάκι αυτό να σωθεί μέσα απο ολη μου την καρδιά!!!Περαστικα του!
κ το νοσοκομειο λερου ομως ηταν μπερδεμενο...μια μερα ολοκληρη δεν ειχαν μωρο εκει κ τελικα ηταν εκει...
δεν ειπαν ειναι εδω αλλα δεν ενημερωνουμε..ειπαν δεν εχουμε καν περιστατικο τετοιο....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vetaki..! στις Κυρ Ιαν 20, 2013 10:52 pm, 1 φορά
eleni2526 έγραψε:καλημερα!το θεμα ειναι να γινει καλα το μωρακι!κ γνωμη μου μη τη ζαλισουμε στα τηλ την κοπελα.μιλανε 1-2 ατομα κ ενημερωνουν. θα αλλαξει κατι αν την παρουν 30 ατομα απο εδω????? να ευχομαστε κ να προσευχομαστε να πανε ολα καλα!!!
eleni2526 έγραψε:η κοπελα εχει το ζορι της θα την παρουμε τοσο ατομα?βαλτε λιγο τη λογικη.ολοι νοιαζοματε αλλα σκεφτειτε κ την κατασταση της.τι θα κανει η κοπελα το μωρο θα κοιταει η το τηλ.φανταστειτε να την περνουμε απο εδω να την περνουν κ οι συγγενεις τους.δεν θα πρεπει να κανει κατι αλλο ολη μερα να μιλαει στο τηλ.συγνωμη που τα λεω ετσι αλλα....
Είμαι μαμά! » ΥΓΕΙΑ » Παιδιατρικά θέματα » SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης