Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 28]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο μετραει τωρα. τα υπολοιπα αργοτερα

Helen M.

Helen M.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mar1987 έγραψε:Μακάρι να γίνει καλα το παιδάκι...Αντώνη στο σάιτ έχει κ σχόλιο του πατέρα... Απίστευτο τί ακούει ο άνθρωπος.. Μέσα στην στεναχώρια τους.. Ας ελπίσουμε σε μια επιτυχή έκβαση της κατάστασης άμεσα!

συμφωνώ!!!Αλλα απο την αρχή τα μηνύματα της μαμάς στο φορουμ ήταν πολύ "μπερδεμένα"...!!!
Ευχομαι το αγγελουδάκι αυτό να σωθεί μέσα απο ολη μου την καρδιά!!!Περαστικα του!

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.

ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ,ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΝΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ ΣΤΗΝ 57 ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

????????

Επισκέπτης
Αν κ διαβαζω το θεμα συνειδητα απο ενα σημειο κ μετα δεν απαντουσα. Απο τη στιγμη που δεν γνωριζουμε τι εχει συμβει πραγματικα γιατι οπως αναφερθηκε κ παραπανω κ το νοσοκομειο θα θελει προφανως να καλυψει δικους του εσφαλμενους χειρισμους, ας μη μπουμε στη διαδικασια να ψαχνουμε τι εχει συμβει,ας επικεντρωθούμε στο γεγονός οτι ένα μωράκι κινδυνεύει κ ας προσευχηθουμε για τη μικρη ψυχουλα που δινει τη μαχη της κ για τους γονεις που βιωνουν δυσκολες στιγμες.-

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SouzanL στις Κυρ Ιαν 20, 2013 10:40 pm, 2 φορές συνολικά

vetaki..!

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Helen M. έγραψε:
Mar1987 έγραψε:Μακάρι να γίνει καλα το παιδάκι...Αντώνη στο σάιτ έχει κ σχόλιο του πατέρα... Απίστευτο τί ακούει ο άνθρωπος.. Μέσα στην στεναχώρια τους.. Ας ελπίσουμε σε μια επιτυχή έκβαση της κατάστασης άμεσα!

συμφωνώ!!!Αλλα απο την αρχή τα μηνύματα της μαμάς στο φορουμ ήταν πολύ "μπερδεμένα"...!!!
Ευχομαι το αγγελουδάκι αυτό να σωθεί μέσα απο ολη μου την καρδιά!!!Περαστικα του!

κ το νοσοκομειο λερου ομως ηταν μπερδεμενο...μια μερα ολοκληρη δεν ειχαν μωρο εκει κ τελικα ηταν εκει...

δεν ειπαν ειναι εδω αλλα δεν ενημερωνουμε..ειπαν δεν εχουμε καν περιστατικο τετοιο....

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΞΑΝΑΛΕΩ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ.

Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΣΤΟ POST ΜΟΥ ,ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ή ΟΧΙ .

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
are για κρεμασμα επρεπενα πανε μερικοι γιατροι
ντροπη αυτο εχω να πω
μαρακι μ εμεις το ζησαμε live olo αυτοκαι γιαυτο αγγιξες την ψυχη μας το παιδακι σ θα γινει καλα
οσο για το νησι ασ κατσουνν βρουν γιατρους γ ν εξηπηρετηθει ο κοσμακης

Helen M.

Helen M.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vetaki..! έγραψε:
Helen M. έγραψε:

κ το νοσοκομειο λερου ομως ηταν μπερδεμενο...μια μερα ολοκληρη δεν ειχαν μωρο εκει κ τελικα ηταν εκει...

δεν ειπαν ειναι εδω αλλα δεν ενημερωνουμε..ειπαν δεν εχουμε καν περιστατικο τετοιο....

Οτι και αν εχει γινει εγινε!
Το μωράκι Παναγίτσα μου να γίνει καλά.Την καταλαβαινω πως αισθανεται τωρα γιατι κινδυνεψα και εγω να χασω το μωρακι μου 30 ημερων απο σηψαιμία..Η Παναγία και όλοι οι αγιοι να βάλουν το χεράκι τους....

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ayto poy to pate oloklhro nosokomeio ελεγαν οτι ποτε δεν ηρθε βρεφος 1 μηνων και τελικα προς τ απογευματακιμετα απο πολλα τηλεφωνηματα πολλων ατομων εδω μεσα αφου τους πρηξαμε μας ειπαν την αληθεια.για ππιο λογο το κρηβανε για να μην παρη αλλη ντροπηη τοθεμα? επειδη οι γιατροι τους ειναι μην πω για που ...........ελεος

????????

Επισκέπτης
ας μην το κανουμε σηριαλ

ας γινει καλα το παιδακι μονο αυτο να παρακαλαμε........

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει δικιο η στελλα δεν υπαρχει λογος να ασχοληθουμε ...ασ προσευχομαστε να γινει καλα το μωρακι τπτ αλλα δεν με νοιαζει

ο μπαμπας του παιδιου
.Όταν ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,θα τελειώσουν όλα και θα είναι το παιδί καλά,το θέμα δεν θα μείνει έτσι.

ετσι μπραβω

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα σε ολους και ευχομαι γιατομωρακι και τους γονεις του να ειναι μια ησυχη νυχτα η παναγια μαζι σας

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα
ευχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλητερηαπτην χθεσινη

vetaki..!

καλημερα ξανα!!!

μολις μιλ με την μαρια..μου ειπε να σα πω τα εξης:σας ευχαριστει πολυ για το ενδιεφρον,σας παρακαλει να συνεχισετε να προσευχεστε για τον μικρο της κ οτι οποιος θελει το τηλ της να το δωσω (σε πμ) κ οποιος θελει να παει να τους δει επισης εχω τα στοιχεια....
το μικρακι ειναι ακομα εντατικη...

οσο για το θεμα που εγραψαν "τα νεα της λερου"
μου ειπε:ειναι απαραδεκτο να γραφωνται τετοια πραγματα,να κατηγορουν τους γονεις για αμελεια για να καλυψουν τα δικα τους λαθη κ επισης απαραδεκτοι ειναι οσοι γραφουν σχλολια χωρις να ξερουν τι εχει συμβει πραγματικα...

παω να ταισω τον μικρο μου θα δω τα μνμτα σας μετα!!!

μακαρι να παει καλα ο μικρουλης τους κ να βγουν νικητες απο αυτη την μαχη....!!!

μια διευκρινηση προς αποφυγη παρεξηγησεως...η μαρια μου ειπε για τα νεα της λερου(τι εγραψαν δλδ) κ οχι εγω στην μαρια για την χθεσινη δημοσιευση.....!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vetaki..! στις Κυρ Ιαν 20, 2013 10:52 pm, 1 φορά

eleni2526

καλημερα!το θεμα ειναι να γινει καλα το μωρακι!κ γνωμη μου μη τη ζαλισουμε στα τηλ την κοπελα.μιλανε 1-2 ατομα κ ενημερωνουν. θα αλλαξει κατι αν την παρουν 30 ατομα απο εδω????? να ευχομαστε κ να προσευχομαστε να πανε ολα καλα!!!

tsihi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ντροπη σ αυτους που κατηγορουν τους γονεις για να καλυψουν τα δικα τους λαθη Mad .ποναει η καρδια μου για το αγγελουδακι,ευχομαι να πανε ολα ΚΑΛΑ.

????????

Επισκέπτης
Καλημέρα,
vetaki να 'σαι καλά κορίτσι μου που μας κρατάς ενήμερους. Μακάρι τα νέα κάθε μέρα να είναι και καλύτερα. Η ιστορία αυτή μας έχει επηρεάσει όλους και μακάρι όλη αυτή η θετική ενέργεια να βοηθήσει το μικράκι.

vetaki..!

eleni2526 έγραψε:καλημερα!το θεμα ειναι να γινει καλα το μωρακι!κ γνωμη μου μη τη ζαλισουμε στα τηλ την κοπελα.μιλανε 1-2 ατομα κ ενημερωνουν. θα αλλαξει κατι αν την παρουν 30 ατομα απο εδω????? να ευχομαστε κ να προσευχομαστε να πανε ολα καλα!!!

συμφωνω απολυτα μαζι σου κ την ρωτησα,σε οοοοποιον το ζητησει??ειναι πολλα ατομα..

μου ειπε οτι ναι γιατι δεν μπορει να πει επιλεκτικα καποιον γιατι δεν ξερει κανεναν...

κ μιας κ το ανεφερς να σας πω οτι εγω μιλαω μαζι της αφου μου κανει αναπαντητη συνηθως κ εχθες ειχαμε να μιλ 3ωρες την πηρα 3 φορες τηλ ανα μιση ωρα κ τπτ(το μυαλο μου στο κακο με την μια) τελικα ηταν με το μικρο της κ ενοιωσα πολυυυυυυυ ασχημα που την ενοχλουσα...

οποτε οποιος θελει τηλ κ παρει παρακαλω πααααρα πολυ να ειναι διακριτικος....!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννοητε πως δεν χρειαζεται ν περνουμε ολοι κ ν ρωταμε γ τον μικρο μας ενημε4ρωνη το βετακι.εγω θεελω ν παρω ν ευχηθω περαστηκα στην οικογενεια

????????

Επισκέπτης
καλημερα παιδια

γνωμη μου ειναι να μην ενοχλησουμε τη μητερα καθε ενας χωριστα, εκεινη απο ευγενεια το ειπε δε μπορει να διαλεξει που να δωσεις το τηλεφωνο της η οχι, αλλα σκεφτειτε οτι ειναι σε νοσοκομειο, σε εντατικη, εδω κι εσυ ακομα βετακι μπορει να κανεις 2-3 φορες να την πετυχεις, δεν υπαρχει λογος να την παιρνουν εκατο ατομα.... γνωμη λεω ....

μακαρι να πανε ολα καλα και εγω απο μεριας μου θα ενημερωνομαι απο εδω

Helen M.

Helen M.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και στην εντατική απαγορεύονται τα κινητά και έξω απο την εντατική να καθεσαι και να χτυπάει συνεχώς το τηλ θα ενοχληθεί οχι μονο η ιδια η μαμα αλλά και αλλοι γονεις που έχουν και αυτοι τον πονο τους....

eleni2526

η κοπελα εχει το ζορι της θα την παρουμε τοσο ατομα?βαλτε λιγο τη λογικη.ολοι νοιαζοματε αλλα σκεφτειτε κ την κατασταση της.τι θα κανει η κοπελα το μωρο θα κοιταει η το τηλ.φανταστειτε να την περνουμε απο εδω να την περνουν κ οι συγγενεις τους.δεν θα πρεπει να κανει κατι αλλο ολη μερα να μιλαει στο τηλ.συγνωμη που τα λεω ετσι αλλα....

vetaki..!

eleni2526 έγραψε:η κοπελα εχει το ζορι της θα την παρουμε τοσο ατομα?βαλτε λιγο τη λογικη.ολοι νοιαζοματε αλλα σκεφτειτε κ την κατασταση της.τι θα κανει η κοπελα το μωρο θα κοιταει η το τηλ.φανταστειτε να την περνουμε απο εδω να την περνουν κ οι συγγενεις τους.δεν θα πρεπει να κανει κατι αλλο ολη μερα να μιλαει στο τηλ.συγνωμη που τα λεω ετσι αλλα....

αλλα ετσι ειναι!!!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μας φτανει που θα μαθαινουμετα νεα απο την βετα ν ν ξερουμε πως ειναι το μωρΑΚΙ

????????

Επισκέπτης
στα σχολια απο τα νεα της λερου εχουν βαλει λινκ το φορουμ για να δειξουν οτι η κοπελα εψαχνε να βρει λυση και εχει μιλησει και η θεια του παιδιου που αν δεν κανω λαθος ειναι μαζι με τη μαρια

διαβαστε

http://www.lerosnews.gr/home-page/ta-nea-tis-lerou/716-leros-diakomidi-vrefous-33-imeron-me-ypothermia-enimerothike-i-eisaggelia.html

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις