Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
293 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 293 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 28]

????????

Επισκέπτης
παιδια ειλικρινα εχει παρει λαθος τροπη το θεμα

σας ειπα το πρωι τη φραση σταθερη κατασταση στην εντατικη

καλυτερα να αναρωτιομαστε αν ειναι ακομα ετσι....πως παει, τι γινεται........αν εχει καποια βελτιωση, αν βρηκαν καποια λυση.....

παρα να κανουμε οτιδηποτε αλλο αυτες τις στιγμες........και οταν ερθει το μαρακι θα μας πει τα υπολοιπα ......

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε τα εγραψα για να αποχωρησει καποια!αλλα να το πω πιο απλα:μεχρι να ταισω και να κανω μπανιο 3 παιδια γραφτηκαν 5 σελιδες τις οποιες διαβασα και σε καμια μα καμια δεν υπηρχε νεωτερο του παιδιου!οκ κι εγω κριμα ειμαι δεν ηθελα να διαβασω τι λεει ο καθενας σε αυτο το θεμα!μπορουσα να μπω να δω την τελευταια ενημερωση απο τη βετα ή οποια αλλη κοπελα ξερει κατι και τα νεα μας ας τα βαλουμε σε αλλο θεμα!

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
arco iris έγραψε:παιδια ειλικρινα εχει παρει λαθος τροπη το θεμα

σας ειπα το πρωι τη φραση σταθερη κατασταση στην εντατικη

καλυτερα να αναρωτιομαστε αν ειναι ακομα ετσι....πως παει, τι γινεται........αν εχει καποια βελτιωση, αν βρηκαν καποια λυση.....

παρα να κανουμε οτιδηποτε αλλο αυτες τις στιγμες........και οταν ερθει το μαρακι θα μας πει τα υπολοιπα ......

ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ !
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΣΤΕΛΛΑ.
Η ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σήμερα είδα το θέμα και πραγματικα έχω σοκαριστεί.Εύχομαι απ την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και το βρεφάκι να επιστρέψει γερό στο σπίτι τού.Υπομονή και δύναμη σε αυτούς τους γονείς...

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΕΟΓΝΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ

????????

Επισκέπτης
toutounaki έγραψε:
Συνεπώς οι γιορτές και τα πανηγύρια που είδες δεν βρίσκονται πουθενά, ούτε κανείς άλλος τα είδε πλην εσού. Η δικαιολογημένη υπόδειξη της Βίβιαν είχε άλλη αφετηρία και όταν χρειάζονται υποδείξεις θα τις κανει εκείνη ή η Ολίβια.
Δε μπορώ να διανοηθώ, ότι μια μητέρα θα μετέτρεπε την αγωνία μιας αλλης σε χαρά και πανηγύρι -συγγνώμη αλλά βρίσκω κάπως άστοχο τον χαρακτηρισμό που έκανες μη αμφισβητώντας ότι κι εσύ όπως όλοι είχες καλή πρόθεση.

Πουθενά δεν ανέφερα την Βίβιαν, δεν καταλαβαίνω πως σου ήρθε αύτο να το γράψεις? Η Βίβιαν αν είδε κάποιο θέμα, καλά έκανε και έκανε παρέμβαση, δικαίωμά της είναι εξάλλου σαν διαχειρίστρια. Αν θίχτηκες εσύ με τα παραπάνω που έγραψα, λυπάμαι αλλά σίγουρα δεν έλεγα για σένα. Αναφερόμουν σε ένα άτομο και μόνο, και ΝΑΙ,διαβάζοντας τα μηνύματά του, μόνο σοβαρότης δεν είδα, ειδικά σε ένα τέτοιο θέμα.

toutounaki έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

Δεν πιστευω ότι χρειάζεται κανείς βραβειο, ούτε και το επιδιώκει,

Όσο για αυτό δεν είμαι και πολύ σίγουρη...και δεν αναφέρομαι ούτε σε σένα αλλά ούτε και στην Βετα, η κοπέλα έκανε ότι περνούσε απο το χέρι της, να μάθει την κατάσταση, εντελώς ανθρώπινο!!!

Λυπάμαι μόνο, που όταν αποφασίζεις να γράψεις κάτι σε ένα φόρουμ,θίγονται οι πιο πολύ, και ειδικά άτομα που δεν γράφουν συχνά, αμέσως γίνονται στόχος.Πραγματικά λυπάμαι.

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλα ειναι λιγο κουραστικό ίσως και ενοχλητικό αυτό που γίνεται αν θέλει η κοπέλα θα σας ενημερώσει η ίδια αυτήν την στιγμή το μόνο που χρειάζεται ειναι το μωρακι της γερο και δυνατό ούτε ομάδες στο φεις ούτε το μακρύ και το κοντό του καθενός !!!!ηρεμια χρειάζεται όχι παραπάνω συγχυση!!περαστικα κορίτσι μου στο μωρακι σου και με το καλό να γυρίσετε ΣΠΙΤΙ σας δυνατοι!!!!!

????????

Επισκέπτης
Τέλος για μένα
Να είστε όλοι καλά, εσείς και τα παιδάκια σας. Η κοπέλα με το μωράκι εύχομαι να γυρίσει σύντομα σπίτι, να είναι υγιέστατο πάντα και καλότυχο. Smile

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Κυρ Ιαν 20, 2013 12:57 pm, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
εγω δεν ξερω αμα ηξερα θα σου ελεγα

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fotini2705 έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΕΟΓΝΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ

Μπράβο ρε Φωτεινή .
Συμφωνώ απολύτως.
Μη βλέπετε που δεν μιλάω πολύ αλλά όταν τα μωρά γεννήθηκαν στις 23/11, ο Κίμων πήγε αυξημένης φροντίδας για δύο μέρες και μετά για τρεις μέρες στη ΜΕΝΝ επειδή είχε οριακό ίκτερο και επειδή ήταν δίδυμα το είχαν εκεί περισσότερο προληπτικά παρά οτιδήποτε άλλο και πολύ καλά έκαναν στο ΙΑΣΩ , στον δεύτερο όροφο !
Θα σας πω μόνο ότι είναι σφήκες,ότι ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ λένε και σε κανέναν άλλο και μάλιστα ένα δύωρο το μεσημεράκι και άλλο ένα το απόγευμα.Οι νεογνολόγοι είναι μέσα στο χώρο,όπως και τα μωράκια και οι γονείς που τα βλέπουν,τα χαιδεύουν, τα ταϊζουν αλλά και ρωτούν τους νεογνολόγους για την πορεία τους,αφού οι γονείς ή ο ένας εξ αυτών,πλύνει καλά τα χέρια του,βάζει μία πράσινη προστατευτική ζακέτα.
Σας περιγράφω τι και πως είναι αυτή η περίφημη ΜΕΝΝ,το ίδιο πάνω κάτω αλλά σε πιο light έκδοση η αυξημένης φροντίδας.
Επιτρέψτε μου να πω με όλη την αρμόζουσα προσοχή αυτές τις στιγμές,ότι επειδή η Γιάννα ήταν στο 506 του 5ου ορόφου(κρεβάτι 3) και η μπέμπα έρχονταν συνέχεια κοντά της,ήταν δύσκολο να κατεβαίνει με τον ορό στο δεύτερο όροφο και να βλέπει και τον Κίμωνα (το έκανε μόνο δύο φορές που μάλιστα τον θήλασε,τις άλλες φορές πήγαινα με το θήλαστρο το γάλα,εγώ για να πάρει αντισώματα).
Το τι είδαν τα μάτια μου ,δεν θέλω να σας πω .Θα σας πω μόνο ότι υπάρχουν τρεις χώροι, η ΜΕΝΝ, η αυξημένης φροντίδας(κάτι σαν να λέμε βραχείας νοσηλείας για εμάς τους ενήλικες) και ο χώρος της ΜΕΝΝ-ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ.
Εμείς φτάσαμε μόνο στη ΜΕΝΝ .
ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.
Επομένως είτε έχουμε γνωστό είτε όχι,το βασικότερο όλων είναι να συγκατατεθεί και η μαμά αλλά και ο μπαμπάς που πάντα (εμείς οι άντρες) είμαστε και οι αφανείς πολλές φορές στην όλη υπόθεση,έτσι ώστε να διαρρεύσει ή να μην διαρρεύσει η κατάσταση της υγείας του μωρού,του παιδιού και γενικά όμως του οποιουδήποτε ανθρώπου που δίνει τη μάχη του μαζί με τους γιατρούς,τις θετικές σκέψεις όλων μας αλλά κυρίως μαζί με τη Παναγία και τον Θεό που μας προστατεύουν.
Υπομονή από όλες και όλους, ότι είναι να μάθουμε θα το μάθουμε.

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΟΛΟΙ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ VETAKI ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ -ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ- ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !

ΑΝΤΩΝΗΣ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna_41 στις Κυρ Ιαν 20, 2013 6:48 am, 1 φορά

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Διάβασα όλο το θέμα με μιας σήμερα μιας και δεν το είχα προσέξει και στεναχωρηθηκα πολύ. Ακόμη δεν είμαι μανούλα αλλά η περιπέτεια της υγείας ενός τόσο μικρου βρέφους δεν περνάει χωρίς να αγγίξει. Εύχομαι και ελπίζω τώρα που γράφω το μωρακι να είναι πολύ καλύτερα. Καλή δύναμη στους γονείς του και γρήγορα να το πάρουν μαζί του πίσω στο σπίτι τους γερο. Η Παναγίτσα μας να βοηθήσει αυτή την οικογένεια να βγούνε νικητές από αυτή την περιπέτεια!

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Διάβασα όλο το θέμα με μιας σήμερα μιας και δεν το είχα προσέξει και στεναχωρηθηκα πολύ. Ακόμη δεν είμαι μανούλα αλλά η περιπέτεια της υγείας ενός τόσο μικρου βρέφους δεν περνάει χωρίς να αγγίξει. Εύχομαι και ελπίζω τώρα που γράφω το μωρακι να είναι πολύ καλύτερα. Καλή δύναμη στους γονείς του και γρήγορα να το πάρουν μαζί του πίσω στο σπίτι τους γερο. Η Παναγίτσα μας να βοηθήσει αυτή την οικογένεια να βγούνε νικητές από αυτή την περιπέτεια!

ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Shocked Shocked Shocked

αν ήμουν η μαμά του παιδιού κι έβλεπα όλα όσα εχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με αυτόο το θέμα θα είχα φρικάρει.

Τόσα τηλέφωνα σε νοσοκομεία, ομάδα στο φεις Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked
και τόση επιμονή να μάθετε τι έχει συμβεί και γιατί και πώς..τι να πω θα με είχαν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση πραγματικά Rolling Eyes

Περαστικά στο παιδάκι και να γυρίσουν σύντομα σπίτι τους.

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaIoanna έγραψε: Shocked Shocked Shocked

αν ήμουν η μαμά του παιδιού κι έβλεπα όλα όσα εχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με αυτόο το θέμα θα είχα φρικάρει.

Τόσα τηλέφωνα σε νοσοκομεία, ομάδα στο φεις Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked
και τόση επιμονή να μάθετε τι έχει συμβεί και γιατί και πώς..τι να πω θα με είχαν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση πραγματικά Rolling Eyes

Περαστικά στο παιδάκι και να γυρίσουν σύντομα σπίτι τους.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΥΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ.
ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ -ΠΡΩΤΟ POST ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΞΑΓΡΥΠΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ LIVE ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ,ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ;
ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.
ΕΓΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΝΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΘΗΝΑ,ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ .
ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ , ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ςε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Κυρ Ιαν 20, 2013 12:56 pm, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
fotini2705 έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΕΟΓΝΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ

εχεις πμ

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπεμπα2012 έγραψε:καλα κανεις δεν ξερει?

βρε γλυκό μου κοριτσι αφου δεν ξερεις να το δουλευεις το θέμα γιατι την ανοιγεις την ομαδα? θα το ψαξω λίγο και θα σου πω.

????????

Επισκέπτης
eirini.pav έγραψε:

βρε γλυκό μου κοριτσι αφου δεν ξερεις να το δουλευεις το θέμα γιατι την ανοιγεις την ομαδα? θα το ψαξω λίγο και θα σου πω.

δεν ειναι ευκολο κοιταω ποση ωρα λεει αν θες να φυγεις εσυ απο το γκρουπακι εχει τετοια επιλογη αλλα να το διαγραψεις δε βλεπω πουθενα

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πηγαινε λίγο στις ρυθμίσεις σου , καπου εχει ενα συμβολο σαν παξιμαδι , πανω δεξια από την σελίδα τις ομαδας, αν πατησεις εκει λογικα θα εχει και διαγραφη,

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
arco iris έγραψε:
eirini.pav έγραψε:

δεν ειναι ευκολο κοιταω ποση ωρα λεει αν θες να φυγεις εσυ απο το γκρουπακι εχει τετοια επιλογη αλλα να το διαγραψεις δε βλεπω πουθενα

μονο η διαχειριστρια της ομαδας , δηλαδη η κοπελα που την ανοιξε μπορει να το κανει, εσυ σαν μελος μπορεις απλά να αποχωρησεις τιποτα αλλο

????????

Επισκέπτης
fotini2705 το ελαβες το πμ μου ???? γιατι εκανα λαθος και το εσβησα και τωρα δε βλεπω αν το πηρες συγνωμη

????????

Επισκέπτης
eirini.pav έγραψε:
arco iris έγραψε:
eirini.pav έγραψε:

μονο η διαχειριστρια της ομαδας , δηλαδη η κοπελα που την ανοιξε μπορει να το κανει, εσυ σαν μελος μπορεις απλά να αποχωρησεις τιποτα αλλο

η ποπη το ανοιξε ........

????????

Επισκέπτης
παιδια εχω νεα

βρηκα μια ακρη στο νοσοκομειο, απ το πρωι το παλευα

εγκυρη

οι πιο προσφατες πληροφοριες ειναι οτι το παιδι ειναι πολυ σοβαρα (σημερα το μεσημερι)

προσπαθουν .........

ας σεβαστουμε τη μανα που ζητησε εκατο φορες να μην παρει αλλη εκταση

μαρια μου δε σε παιρνω τηλεφωνο να μη σε ενοχλησω, η βετα σου μεταφερει τη θετικη ενεργεια και την αγαπη ολων μας, ευχομαι το αγγελουδι σου να τα καταφερει κοπελα μου και να γυρισετε σπιτι αγκαλια νικητες!

προσευχομαστε μονο σας παρακαλω απο καρδιας

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Κυρ Ιαν 20, 2013 8:17 am, 2 φορές συνολικά

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θέλετε να διαγράψετε μια ομάδα που δημιουργήθηκε στο Facebook; Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να το κάνετε.

Αν και δεν υπάρχει κάποιο κουμπί για να διαγράψετε μια ομάδα που δημιουργήσατε στο Facebook, το σύστημα αφαιρεί αυτόματα τις ομάδες που δεν έχουν μέλη. Ως εκ τούτου, για να διαγράψετε μια ομάδα, πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε όλα τα μέλη. Προσοχή όμως γιατί εάν αποχωρήσετε από την ομάδα, χωρίς προηγουμένως την αφαίρεση όλων των μελών της, η ομάδα θα παραμείνει εκεί και θα χάσετε τη διαχείρισή της και έτσι δεν θα είστε σε θέση πια να τη διαγράψετε.

το εκανα θα το διεγραψει το φεις

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις