151 Απ: Η εξέλιξη του μικρου μαχητη!! Τρι Ιαν 22, 2013 1:55 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
αν χρειαστεί κάτι μας λες, αν και είμαστε στην άλλη άκρη θα βρούμε τρόπο.vetaki..! έγραψε:ναι λεμονακι!!!
Εσύ πως είσαι ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αν χρειαστεί κάτι μας λες, αν και είμαστε στην άλλη άκρη θα βρούμε τρόπο.vetaki..! έγραψε:ναι λεμονακι!!!
didymakia έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ..ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna_41 στις Τρι Ιαν 22, 2013 1:56 am, 1 φορά
Λεμονάκι έγραψε:αν χρειαστεί κάτι μας λες, αν και είμαστε στην άλλη άκρη θα βρούμε τρόπο.vetaki..! έγραψε:ναι λεμονακι!!!
Εσύ πως είσαι ;
vetaki..! έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:αν χρειαστεί κάτι μας λες, αν και είμαστε στην άλλη άκρη θα βρούμε τρόπο.vetaki..! έγραψε:ναι λεμονακι!!!
Εσύ πως είσαι ;
σε ευχαριστω που ρωτας!!!!
οσο παει ο μικρος καλα ειμαι κ εγω καλα..τις πρωτες μερες ομως ημουν πραγματικα πολυ χαλια.....
εγραφα κ ετρεμα....
να γινει καλα ο μικρουλης να ηρεμησουμε ολοι(κ οι γονεις του κ εμεις!!!)
περιμένουμε λοιπών.....vetaki..! έγραψε:ναι κατα τις 12*15-12*30 θα την παρω...
didymakia έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙΣ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
didymakia έγραψε:ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
όχι να μην πάνε, εμείς τι φταίμε που ήμαστε εκεί, ε ;μπεμπα2012 έγραψε:οσοι εχουν ορεξη για κουβεντουλα να πατε στο τσατ του φορουμ. εδω γραφουμε ΜΟΝΟ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΣ
ioanna_41 έγραψε:ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ .
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ........ΠΙΑ ....ΝΑ .......ΔΙΑΒΑΖΩ........ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ !
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΟΧΟΥΣ Ή ΑΘΩΟΥΣ !!!
didymakia έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
didymakia έγραψε:ΕΓΩ ΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΔΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης