451 Απ: Η εξέλιξη του μικρου μαχητη!! Τρι Ιαν 22, 2013 2:40 pm
Toeris
Σιωπηλή δύναμη
Καλή ηρεμία στην ψυχούλα σου μικράκι, έφυγες για έναν καλύτερο κόσμο, αυτός δεν σου άξιζε, μερικοί εδώ μέσα το κάνουν ιδιαίτερα αισθητό.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Elenimama έγραψε:Το οτι μου εχουν κανει και αλλες κοπελες παρατηρηση, συγγνωμη, αλλά μου διέφυγε... Νομιζα πως ησουν η μονη...Γι αυτο αλλαζω τωρα τον τροπο που γραφω.aggeliki5579 έγραψε:
Σου εχουν κανει κι αλλες παρατηρησεις για τον τροπο γραφης σου..αλλα απο την στιγμη που δεν καταλαβαινεις γιατι πρεπει να σεβεσαι τα μελη που συνομιλεις,τι να πουμε απο δω και κατω...
Η κουβεντα σου οτι συντομα θα αποφανθουν ειναι η πιο λογικη και σωστη που εγραψες εως τωρα...αφου το πιστευεις αυτο γιατι δεν περιμενεις να αποφανθουν λοιπον παρα συκοφαντεις τοσο πολυ μια γυναικα(γιατι περι συκοφαντησης προκειτε οταν δεν υπαρχει επισημο πορισμα απο ιατροδικαστη και εισαγγελια)και μαλιστα ειρωνευεσαι κοπελες που θελουν εστω με ενα μυνημα τους να της συμπαρασταθουν?
Καλα κανεις και γραφεις την αποψη σου αλλα αν ηθελες να εισαι αντικειμενικη θα επρεπε να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΙΔΙΑ πως εγιναν τα πραγματα και απο τις 2 πλευρες και μετα να δικαζες την μια ή την αλλη..
Ας περιμενουμε λοιπον να δωθει απαντηση απο τους αρμοδιους και μετα οι ευθυνες θα αποδωθουν εκει που χρειαζεται και απο τους ειδικους...ουτε απο μενα..ουτε απο σενα..ουτε απο κανεναν εδω μεσα...
Κι οσο για το ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ αν γνωριζες τους διαδυκτιακους κανονες και ποσο μαλλον τους κανονες ενος φορουμ,θα καταλαβαινες οτι ναι..φιλοξενουμενη εισαι οπως ολοι μας εδω..
Τωρα για το υπεροπτικο υφακι..ετσι θελησες να το δεις εσυ..επισης δικο σου θεμα κι αυτο...
Δεν συκοφαντησα κανεναν, μην λες βαριες κουβεντες! Εσυ μαλλον βαριεσαι να διαβασεις τις ασυναρτησίες που εχει γραψει η "χαροκαμμενη" μανουλα... Αν τις διαβαζες, δεν θα μιλουσες για συκοφαντιες, μονη της χαντακωθηκε και επαιται συνεχεια... Τελος, δεν εχω σκοπο να συνεχιζω την επι προσωπικου αντιπαραθεση μαζι σου, δεν σε ξερω, δεν ειμαι η μονη με αυτη την αποψη, μην ασχολεισαι μαζί ζου... Αγνοησε με αφου εισαι αντιθετης αποψης..
Πότε το έγραψα αυτό; Ποσταρε τώρα το λινκ! Και συνεχίζεις να λες βαριες κουβεντες και αυτο δεν σε τιμά καθόλου... Επίσης αν από όλες τις κοπέλες που έχουν την ίδια άποψη σε ενόχλησα προσωπικά εγώ τότε ειναι δικό σου πρόβλημα!aggeliki5579 έγραψε:Elenimama έγραψε:Το οτι μου εχουν κανει και αλλες κοπελες παρατηρηση, συγγνωμη, αλλά μου διέφυγε... Νομιζα πως ησουν η μονη...Γι αυτο αλλαζω τωρα τον τροπο που γραφω.aggeliki5579 έγραψε:
Σου εχουν κανει κι αλλες παρατηρησεις για τον τροπο γραφης σου..αλλα απο την στιγμη που δεν καταλαβαινεις γιατι πρεπει να σεβεσαι τα μελη που συνομιλεις,τι να πουμε απο δω και κατω...
Η κουβεντα σου οτι συντομα θα αποφανθουν ειναι η πιο λογικη και σωστη που εγραψες εως τωρα...αφου το πιστευεις αυτο γιατι δεν περιμενεις να αποφανθουν λοιπον παρα συκοφαντεις τοσο πολυ μια γυναικα(γιατι περι συκοφαντησης προκειτε οταν δεν υπαρχει επισημο πορισμα απο ιατροδικαστη και εισαγγελια)και μαλιστα ειρωνευεσαι κοπελες που θελουν εστω με ενα μυνημα τους να της συμπαρασταθουν?
Καλα κανεις και γραφεις την αποψη σου αλλα αν ηθελες να εισαι αντικειμενικη θα επρεπε να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΙΔΙΑ πως εγιναν τα πραγματα και απο τις 2 πλευρες και μετα να δικαζες την μια ή την αλλη..
Ας περιμενουμε λοιπον να δωθει απαντηση απο τους αρμοδιους και μετα οι ευθυνες θα αποδωθουν εκει που χρειαζεται και απο τους ειδικους...ουτε απο μενα..ουτε απο σενα..ουτε απο κανεναν εδω μεσα...
Κι οσο για το ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ αν γνωριζες τους διαδυκτιακους κανονες και ποσο μαλλον τους κανονες ενος φορουμ,θα καταλαβαινες οτι ναι..φιλοξενουμενη εισαι οπως ολοι μας εδω..
Τωρα για το υπεροπτικο υφακι..ετσι θελησες να το δεις εσυ..επισης δικο σου θεμα κι αυτο...
Δεν συκοφαντησα κανεναν, μην λες βαριες κουβεντες! Εσυ μαλλον βαριεσαι να διαβασεις τις ασυναρτησίες που εχει γραψει η "χαροκαμμενη" μανουλα... Αν τις διαβαζες, δεν θα μιλουσες για συκοφαντιες, μονη της χαντακωθηκε και επαιται συνεχεια... Τελος, δεν εχω σκοπο να συνεχιζω την επι προσωπικου αντιπαραθεση μαζι σου, δεν σε ξερω, δεν ειμαι η μονη με αυτη την αποψη, μην ασχολεισαι μαζί ζου... Αγνοησε με αφου εισαι αντιθετης αποψης..
Αυτη ειναι η ουσια του διαλογου..να τον συνεχιζεις ακομη κι αν διαφωνεις..αλλα ουτε εγω θελω να το συνεχισω..το να σε αγνοησω ειναι το μονο ευκολο..
Υπαρχει δικηγορος στην παρεα μας και ειναι και online..ας απαντησει εκεινη πως ονομαζεται με νομικο ορο η συμπεριφορα ενος ατομου που κατηγορει ενα αλλο ατομο οτι εχει ψυχικα προβληματα,οτι παραμελησε το παιδι του με αποτελεσμα να το οδηγησει στο θανατο,οτι ειναι ανθρωπομορφο τερας κλπ κλπ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..
Αν θελει η δικηγορος της παρεας ας σου απαντησει..
Elena 2 έγραψε:Γειά σε όλους!!!Ανακάλυψα το forum αυτό δυστυχώς εξαιτίας αυτου του τραγικού συμβάντος...Είμαι έγκυος σε δίδυμα μετά από μεγάλη προσπάθεια,και λόγω αυτού είμαι εξαιρετικά ΘΥΜΩΜΕΝΗ και ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ με αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ...γιατί είναι ΤΕΡΑΤΑ και όχι γονείς...Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να τους επιβαλλόταν εάν όχι η θανατική ποινή,τότε σίγουρα η σττείρωση...και στους ΔΥΟ!!!Μία ΜΑΝΑ πραγματική,όταν το μωράκι της έχει πρόβλημα τρώει τα σίδερα για να το βοηθήσει,δεν κάθετε σε forum να ανοίγει κουβέντα...και να λέει τόσες ανακρίβειες και ψέματα...Ηκοπέλα φαίνετε ξεκάθαρα από τις αντιφάσεις της ότι είχε και άλλου είδους προβλήματα...Και ο πα-ΤΕΡΑΣ που ήταν,τι έκανε???Εμένα ο άντρας μου έχει τύχη να πάρει το γιατρό μου τηλέφωνο στις 4 τα ξημερώματα για μια απλή μου ζαλάδα...Αυτό το τσογλάνι έβλεπε το ΠΑΙΔΙ του να πεθαίνει και τί έκανε???ΑΙΣΧΟΣ
Elena 2 έγραψε:Γειά σε όλους!!!Ανακάλυψα το forum αυτό δυστυχώς εξαιτίας αυτου του τραγικού συμβάντος...Είμαι έγκυος σε δίδυμα μετά από μεγάλη προσπάθεια,και λόγω αυτού είμαι εξαιρετικά ΘΥΜΩΜΕΝΗ και ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ με αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ...γιατί είναι ΤΕΡΑΤΑ και όχι γονείς...Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να τους επιβαλλόταν εάν όχι η θανατική ποινή,τότε σίγουρα η σττείρωση...και στους ΔΥΟ!!!Μία ΜΑΝΑ πραγματική,όταν το μωράκι της έχει πρόβλημα τρώει τα σίδερα για να το βοηθήσει,δεν κάθετε σε forum να ανοίγει κουβέντα...και να λέει τόσες ανακρίβειες και ψέματα...Ηκοπέλα φαίνετε ξεκάθαρα από τις αντιφάσεις της ότι είχε και άλλου είδους προβλήματα...Και ο πα-ΤΕΡΑΣ που ήταν,τι έκανε???Εμένα ο άντρας μου έχει τύχη να πάρει το γιατρό μου τηλέφωνο στις 4 τα ξημερώματα για μια απλή μου ζαλάδα...Αυτό το τσογλάνι έβλεπε το ΠΑΙΔΙ του να πεθαίνει και τί
έκανε???ΑΙΣΧΟΣ
Elenimama έγραψε:
Σσσσσσ!!! Μην λες τετοιες κουβεντες, θα πεσουν να σε φανε!!!! Εχουμε και δικηγορο και θα σου κανει μηνυση για εξιβριση!!! Μετρα τα λογια σου και κρατα τις αποψεις σου για τον εαυτο σου γιατι εδω μεσα μερικες λογοκρινουν!!!
Elenimama έγραψε:Elena 2 έγραψε:Γειά σε όλους!!!Ανακάλυψα το forum αυτό δυστυχώς εξαιτίας αυτου του τραγικού συμβάντος...Είμαι έγκυος σε δίδυμα μετά από μεγάλη προσπάθεια,και λόγω αυτού είμαι εξαιρετικά ΘΥΜΩΜΕΝΗ και ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ με αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ...γιατί είναι ΤΕΡΑΤΑ και όχι γονείς...Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να τους επιβαλλόταν εάν όχι η θανατική ποινή,τότε σίγουρα η σττείρωση...και στους ΔΥΟ!!!Μία ΜΑΝΑ πραγματική,όταν το μωράκι της έχει πρόβλημα τρώει τα σίδερα για να το βοηθήσει,δεν κάθετε σε forum να ανοίγει κουβέντα...και να λέει τόσες ανακρίβειες και ψέματα...Ηκοπέλα φαίνετε ξεκάθαρα από τις αντιφάσεις της ότι είχε και άλλου είδους προβλήματα...Και ο πα-ΤΕΡΑΣ που ήταν,τι έκανε???Εμένα ο άντρας μου έχει τύχη να πάρει το γιατρό μου τηλέφωνο στις 4 τα ξημερώματα για μια απλή μου ζαλάδα...Αυτό το τσογλάνι έβλεπε το ΠΑΙΔΙ του να πεθαίνει και τί έκανε???ΑΙΣΧΟΣ
Σσσσσσ!!! Μην λες τετοιες κουβεντες, θα πεσουν να σε φανε!!!! Εχουμε και δικηγορο και θα σου κανει μηνυση για εξιβριση!!! Μετρα τα λογια σου και κρατα τις αποψεις σου για τον εαυτο σου γιατι εδω μεσα μερικες λογοκρινουν!!!
Διάβασε κυρια μου τα προηγουμενα μηνυματα και θα καταλαβεις..Elenimama έγραψε:
Ποιος σας λογοκρινε κυρία μου και τι είναι το εδω μέσα;
toutounaki έγραψε:
Εγώ δεν έχω έννομο συμφέρον να κάνω μήνυση γιατί δεν είμαι παθούσα. Να εύχεσαι μη το κάνει όμως καποιος εκ των παθοντων.
EleniAd έγραψε:toutounaki έγραψε:
Εγώ δεν έχω έννομο συμφέρον να κάνω μήνυση γιατί δεν είμαι παθούσα. Να εύχεσαι μη το κάνει όμως καποιος εκ των παθοντων.
Ισχυει ΚΑΙ για τον παιδιατρο της Λερου, φανταζομαι.....
Elenimama έγραψε:Πότε το έγραψα αυτό; Ποσταρε τώρα το λινκ! Και συνεχίζεις να λες βαριες κουβεντες και αυτο δεν σε τιμά καθόλου... Επίσης αν από όλες τις κοπέλες που έχουν την ίδια άποψη σε ενόχλησα προσωπικά εγώ τότε ειναι δικό σου πρόβλημα!aggeliki5579 έγραψε:Elenimama έγραψε:Το οτι μου εχουν κανει και αλλες κοπελες παρατηρηση, συγγνωμη, αλλά μου διέφυγε... Νομιζα πως ησουν η μονη...Γι αυτο αλλαζω τωρα τον τροπο που γραφω.aggeliki5579 έγραψε:
Αυτη ειναι η ουσια του διαλογου..να τον συνεχιζεις ακομη κι αν διαφωνεις..αλλα ουτε εγω θελω να το συνεχισω..το να σε αγνοησω ειναι το μονο ευκολο..
Υπαρχει δικηγορος στην παρεα μας και ειναι και online..ας απαντησει εκεινη πως ονομαζεται με νομικο ορο η συμπεριφορα ενος ατομου που κατηγορει ενα αλλο ατομο οτι εχει ψυχικα προβληματα,οτι παραμελησε το παιδι του με αποτελεσμα να το οδηγησει στο θανατο,οτι ειναι ανθρωπομορφο τερας κλπ κλπ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..
Αν θελει η δικηγορος της παρεας ας σου απαντησει..
toutounaki έγραψε:Elenimama έγραψε:Elena 2 έγραψε:Γειά σε όλους!!!Ανακάλυψα το forum αυτό δυστυχώς εξαιτίας αυτου του τραγικού συμβάντος...Είμαι έγκυος σε δίδυμα μετά από μεγάλη προσπάθεια,και λόγω αυτού είμαι εξαιρετικά ΘΥΜΩΜΕΝΗ και ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ με αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ...γιατί είναι ΤΕΡΑΤΑ και όχι γονείς...Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να τους επιβαλλόταν εάν όχι η θανατική ποινή,τότε σίγουρα η σττείρωση...και στους ΔΥΟ!!!Μία ΜΑΝΑ πραγματική,όταν το μωράκι της έχει πρόβλημα τρώει τα σίδερα για να το βοηθήσει,δεν κάθετε σε forum να ανοίγει κουβέντα...και να λέει τόσες ανακρίβειες και ψέματα...Ηκοπέλα φαίνετε ξεκάθαρα από τις αντιφάσεις της ότι είχε και άλλου είδους προβλήματα...Και ο πα-ΤΕΡΑΣ που ήταν,τι έκανε???Εμένα ο άντρας μου έχει τύχη να πάρει το γιατρό μου τηλέφωνο στις 4 τα ξημερώματα για μια απλή μου ζαλάδα...Αυτό το τσογλάνι έβλεπε το ΠΑΙΔΙ του να πεθαίνει και τί έκανε???ΑΙΣΧΟΣ
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης