401 Απ: Η εξέλιξη του μικρου μαχητη!! Τρι Ιαν 22, 2013 12:42 pm
????????
Επισκέπτης
παιδια δεν εχει νοημα
οτι και να εγινε το παιδακι παει......
καλο παραδεισο.......
οτι και να εγινε το παιδακι παει......
καλο παραδεισο.......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:έχουμε νέα απο την κοπέλα ;
ο μπαμπάς είναι ακόμα στο νοσοκομείο ;
δεν ξέρω τι να γράψω...Vivian έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:έχουμε νέα απο την κοπέλα ;
ο μπαμπάς είναι ακόμα στο νοσοκομείο ;
Η μητέρα μένει σε μια φίλη μας! Ο συζυγος της δυστυχώς νοσηλεύεται ακόμα!
arco iris έγραψε:
Παρ Jan 18, 2013 9:58 pm
Maria_90
Δεν το ειδε καποιος ακομα μας ειπαν να παμε αυριο το πρωι ξανα στο νοσοκομειο να το δει παθολογος.
εμεις αυτο ξερουμε για την παρασκευη.......
Αυτό που είπα είναι οτι δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο σου,τα links που ανέβαζες-κατά τη δική μου γνώμη-τα ανέβαζες λάθος στιγμή γιατί ήθελα να μαθαίνω απο τις κοπέλες τις εξελίξεις και με κούραζαν τα κατεβατά σου.Απλά τα πράγματα,δεν σε έβρισα,δεν σε είπα ψυχοπαθή.Εξυπνος μου φαίνεσαι πιστεύω πως καταλαβαινόμαστε!Ο εισαγγελέας και όποιος άλλος θέλει βλέπει τα πάντα απο εδώ,δεν υπάρχει κάποιο απορρητο,τι να πάω να καταθέσω?Ημουν μπροστα?την γνώριζα?εύχομαι αυτοι που γνωρίζουν απο κοντά την κατάσταση να πράξουν το σωστό ΤΩΡΑ!Είτε πρόκειται για ιατρικό λάθος ή όχι.Οποιοσδήποτε κρύψει την αλήθεια για μένα είναι συνένοχος και δεν δικάζω κανέναν..φτάνει πια.ioanna_41 έγραψε:μαμά Βασιλικής έγραψε:Καταρχήν καλησπέρα..θα ήθελα να πώ κι εγώ μερικά πράγματα,όχι επειδή είμαι περίεργη,ούτε επειδή ζώ απ τον πόνο των άλλων.Εχει σφιχτεί το στομάχι μου σήμερα ..Πόνεσα πολύ για το μικρό μας αγγελούδι,και το οτι γράφω εδώ ή για το οτι ΝΑΙ θα ήθελα να αποδωθούν ευθύνες εκεί που πρέπει δεν πιστεύω οτι με κάνει ούτε λιγότερο άνθρωπο απο όλους εσάς ούτε οτι ασελγώ στο,ούτε να το πώ δεν αντέχω,νεκρό μωράκι!Αλλα ρε κορίτσια αυτός ο χώρος εδώ τι είναι τελικά?Δεν είναι ένας χώρος οπυ μπορόυμε να κουβεντιάσουμε τις απόψεις μας?Εδώ δεν ζήτησε βοήθεια η Μαρία?Σαφώς και δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο του Αντώνη,τα τόσα link που ανέβαζε,τις ιατρικές του συμβουλές,τους εισαγγελείς και δε συμμαζεύεται...αλλα ρε κορίτσια εδώ πρόκειται για ένα μωρό που έφυγε...για ένα δικό μας μωρό,γιατι έχουμε ευθύνη για όλα τα μωρά του κόσμου,και δεν πρόκειται να κλείσω αυτια και μάτια και στα μπερδεμένα της Μαρίας..ούτε στο οτι ένα μωρό δεν έρχεται σε αυτη την κατάσταση σε 2 μέρες,στα 150ml????..Σαφώς δεν θα την δικάσω ΕΓΩ,αλλα δεν θα περιμένω και τον Θεό να δικάσει κανέναν για κάτι τόσο μεγάλο,τραγικό..για αυτο το έγκλημα!Αν φταίνε οι γιατροί να τιμωρηθούν,αν φταίει η Μαρία και ο άντρας της το ίδιο.Δεν θα κλειδώσω όμως την αποψή μου και την αμφιβολία μου μόνο και μόνο επειδή είναι μανα!Τίποτα δε θα φέρει πίσω το αγγελάκι,αλλά αν είναι να γίνει κάτι για την μνήμη του και για να μη συμβεί κάτι τέτοιο ξανά ΝΑΙ είμαι εδώ να ακούσω,διαβάσω,ψάξω την αλήθεια,και αν μπορώ να κάνω κάτι να το αποτρέψω θα το κάνω!Ας αφήσουμε λοιπόν τους καθωσπρεπισμούς ..Με πολύ εκτίμηση Κατερίνα!
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΓΙΑΤΡΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ FORUM, ΑΠΟ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΤΗΣ ΜΩΡΑΚΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ;
Η ΜΑΜΑ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΛΑΙΕΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ;
(ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ)
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΑΝ ΑΙΣΧΡΑ (ΟΧΙ ΕΣΥ) , ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
............ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΧΘΕΣ ,ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Ε ,ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ.
ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΜΑ ,ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΝΟΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΕΓΩ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ FORUM ,ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.
ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΕΤΕ" ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΜΟΙΡΗ ΝΕΑΡΗ ΜΑΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ,ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ,ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΖΩΟΝ,ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ.
ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΩΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΟΣ,ΗΛΙΘΙΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΑΛΛΟΙ.
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΜΑΜΑ Ή ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ,ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ....ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΑ LINKS ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ;
ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΕΟΓΝΟ,ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΕΛΕΙΑ ;
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ;
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ;
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΤΥΧΗΜΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΕΙ !
Wildrose έγραψε:μυρτω έγραψε:αντωνη σου χει πει κανεις να το βουλωσεις;
δεν μας ενδιαφερει τι θα κανεις,κανε ο,τι καταλαβαινεις.
κ ανοιξε ενα μπλογκ να γραφεις τις σκεψεις σου,οσοι συμφωνουν μαζι σου θα τα λετε απο κει.
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
οι δικαστες θα κρινουν,πηγαινε να κατηγορησεις κ αν εχεις δικιο μπραβο σου που το μυριστηκες.οπως εξαλλου μυριστηκες τι εχει το μωρο εδω κ μερες.σε χειροκροτω.
μπορεις να μη μας πρηζεις αλλο;
σκασε πια.
αν παθω τπτ απ την πιεση που μου ανεβασες,πιστεψε με,θα σε συρω στο δικαστηριο για προκληση βλαβης κ θα εχω κ πολλους μαρτυρες κατηγοριας.
φτανει ρε ανθρωπε μου,φτανει.
ο άνθρωπος έχει πρόβλημα.....
κλειδώνουν κατά συρροή θέματα γιατί συνεχίζει το ίδιο πράγμα.... κι απ'ότι κατάλαβα δεν είναι και η πρώτη φορά..... το ότι έχει καταντήσει γραφικός και κακόψυχος αδιαφορεί πλήρως...... και μίστερ, μην μου ξαναστείλεις εισερχόμενο....
Δεν μπορούμε προσωπικά να μπλοκάρουμε κάποια άτομα και να μην βλέπουμε τι ανεβάζουν??? όπως γίνεται στο φέισμπουκ??? (εγώ να μπλοκάρω άτομα, όχι οι άλλοι όσοι τον θέλετε δηλαδή).... γιατί πραγματικά δεν παλεύεται άλλο... από τους καφέδες στο παίδων χθες και τα γυναικολογικά του, μετά την παιδιατρική προσέγγιση και από το πρωί δικαστής, δεν αντέχω.... τα νεύρα μου...
απολυτα σωστο!tzef έγραψε:ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Π.Χ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Vivian έγραψε:mariolita έγραψε:συμφωνώ με όλες της άποψης αλλα δεν μπορώ να δεχτω οτι αυτο το αγγελούδι πεθανε απο ασιτία και υποθερμία αφτα δεν τα δημιούργησαν ουτε οι γιατροί ουτε το νησί ουτε το νοσοκομειο.και η κατακλισεις που ειχε στο δερματακι του δεν βγηκαν απο την φροντίδα της μαμας μαλών το αντίθετο......
Στο κορμακι του μωρού δεν υπήρχε ίχνος αμέλειας και κακοποίησης αλλα αφυδατωση! Εσείς ωσ τι μιλάτε; Μιλήσατε με το πανεπιστήμιακο νοσοκομείο της Κρήτης! Σας παρακαλω πολυ λοιπόν!
μαμά Βασιλικής έγραψε:Αυτό που είπα είναι οτι δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο σου,τα links που ανέβαζες-κατά τη δική μου γνώμη-τα ανέβαζες λάθος στιγμή γιατί ήθελα να μαθαίνω απο τις κοπέλες τις εξελίξεις και με κούραζαν τα κατεβατά σου.Απλά τα πράγματα,δεν σε έβρισα,δεν σε είπα ψυχοπαθή.Εξυπνος μου φαίνεσαι πιστεύω πως καταλαβαινόμαστε!Ο εισαγγελέας και όποιος άλλος θέλει βλέπει τα πάντα απο εδώ,δεν υπάρχει κάποιο απορρητο,τι να πάω να καταθέσω?Ημουν μπροστα?την γνώριζα?εύχομαι αυτοι που γνωρίζουν απο κοντά την κατάσταση να πράξουν το σωστό ΤΩΡΑ!Είτε πρόκειται για ιατρικό λάθος ή όχι.Οποιοσδήποτε κρύψει την αλήθεια για μένα είναι συνένοχος και δεν δικάζω κανέναν..φτάνει πια.ioanna_41 έγραψε:μαμά Βασιλικής έγραψε:Καταρχήν καλησπέρα..θα ήθελα να πώ κι εγώ μερικά πράγματα,όχι επειδή είμαι περίεργη,ούτε επειδή ζώ απ τον πόνο των άλλων.Εχει σφιχτεί το στομάχι μου σήμερα ..Πόνεσα πολύ για το μικρό μας αγγελούδι,και το οτι γράφω εδώ ή για το οτι ΝΑΙ θα ήθελα να αποδωθούν ευθύνες εκεί που πρέπει δεν πιστεύω οτι με κάνει ούτε λιγότερο άνθρωπο απο όλους εσάς ούτε οτι ασελγώ στο,ούτε να το πώ δεν αντέχω,νεκρό μωράκι!Αλλα ρε κορίτσια αυτός ο χώρος εδώ τι είναι τελικά?Δεν είναι ένας χώρος οπυ μπορόυμε να κουβεντιάσουμε τις απόψεις μας?Εδώ δεν ζήτησε βοήθεια η Μαρία?Σαφώς και δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο του Αντώνη,τα τόσα link που ανέβαζε,τις ιατρικές του συμβουλές,τους εισαγγελείς και δε συμμαζεύεται...αλλα ρε κορίτσια εδώ πρόκειται για ένα μωρό που έφυγε...για ένα δικό μας μωρό,γιατι έχουμε ευθύνη για όλα τα μωρά του κόσμου,και δεν πρόκειται να κλείσω αυτια και μάτια και στα μπερδεμένα της Μαρίας..ούτε στο οτι ένα μωρό δεν έρχεται σε αυτη την κατάσταση σε 2 μέρες,στα 150ml????..Σαφώς δεν θα την δικάσω ΕΓΩ,αλλα δεν θα περιμένω και τον Θεό να δικάσει κανέναν για κάτι τόσο μεγάλο,τραγικό..για αυτο το έγκλημα!Αν φταίνε οι γιατροί να τιμωρηθούν,αν φταίει η Μαρία και ο άντρας της το ίδιο.Δεν θα κλειδώσω όμως την αποψή μου και την αμφιβολία μου μόνο και μόνο επειδή είναι μανα!Τίποτα δε θα φέρει πίσω το αγγελάκι,αλλά αν είναι να γίνει κάτι για την μνήμη του και για να μη συμβεί κάτι τέτοιο ξανά ΝΑΙ είμαι εδώ να ακούσω,διαβάσω,ψάξω την αλήθεια,και αν μπορώ να κάνω κάτι να το αποτρέψω θα το κάνω!Ας αφήσουμε λοιπόν τους καθωσπρεπισμούς ..Με πολύ εκτίμηση Κατερίνα!
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΓΙΑΤΡΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ FORUM, ΑΠΟ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΤΗΣ ΜΩΡΑΚΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ;
Η ΜΑΜΑ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΛΑΙΕΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ;
(ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ)
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΑΝ ΑΙΣΧΡΑ (ΟΧΙ ΕΣΥ) , ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
............ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΧΘΕΣ ,ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Ε ,ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ.
ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΜΑ ,ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΝΟΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΕΓΩ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ FORUM ,ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.
ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΕΤΕ" ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΜΟΙΡΗ ΝΕΑΡΗ ΜΑΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ,ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ,ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΖΩΟΝ,ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ.
ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΩΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΟΣ,ΗΛΙΘΙΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΑΛΛΟΙ.
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΜΑΜΑ Ή ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ,ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ....ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΑ LINKS ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ;
ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΕΟΓΝΟ,ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΕΛΕΙΑ ;
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ;
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ;
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΤΥΧΗΜΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΕΙ !
mercury44 έγραψε:το δεύτερο μήνυμα έχει ώρα 10.07 το πρωί του Σαββάτου όπου δήθεν πήγε σπίτι να πάρει πράγματα του μωρού , 10.30 δε λένε στα κανάλια ότι πήγε η κοπέλα νοσοκομείο ?ε άρα το δεύτερο μήνυμα είναι λίγο πριν πάει για πρώτη φορά και καθόταν κι έλεγε ψέματα πως τον παρακολουθούνε , έλεγε ψέματα σε αγνώστους που ξενύχτησαν για το δικό της παιδί ενώ εκείνη έπεσε για ύπνο ... τι να πω , να σαι καλα όπου κι αν είσαι μικρή ψυχούλα ..........
μαμακα μου έγραψε:αφωνη....
το 2013να πεθαινει παιδι απο ασιτια και υποθερμια...
ελεος....
καννενας δεν ειδε οτι η κοπελα ειχε προβλημα? ειναι πασιφανες οτι κατι δεν παει καλα.ουτε ενας? ο πατερας του μωρου? οι γιαγιαδες? μια γειτονισα? μια κουμπαρα?μια θεια? μια κατινα-κουτσομπολα τελοσπαντων? καννενας να απευθυνθει σε ενα κοινωνικο λειτουργο?!
ας ειναι η τελευταια αδικοχαμενη παιδικη ψυχουλα....
εμενα προσωπικα καθολου δεν με ενδιαφερει ποιος φταιει. εφυγε το παιδακι τοοοοοοοσο αδικα? θα κριθει ο ενοχος....
καλο ταξιδι αγγελουδακι
mariolita έγραψε:Vivian έγραψε:mariolita έγραψε:συμφωνώ με όλες της άποψης αλλα δεν μπορώ να δεχτω οτι αυτο το αγγελούδι πεθανε απο ασιτία και υποθερμία αφτα δεν τα δημιούργησαν ουτε οι γιατροί ουτε το νησί ουτε το νοσοκομειο.και η κατακλισεις που ειχε στο δερματακι του δεν βγηκαν απο την φροντίδα της μαμας μαλών το αντίθετο......
Στο κορμακι του μωρού δεν υπήρχε ίχνος αμέλειας και κακοποίησης αλλα αφυδατωση! Εσείς ωσ τι μιλάτε; Μιλήσατε με το πανεπιστήμιακο νοσοκομείο της Κρήτης! Σας παρακαλω πολυ λοιπόν!
επειδή διακρίνω μια ηρονια στην ερώτηση σας θα σας απαντησω οτ τηχενει να μενω στο νησι και μιλησα με νοσοκομες που το ειδαν το μωρακι.γιαυτο σας παρακαλω εγω λυπον..........
Κορίτσια μην χανετε το σάλιο σας, μερικες εδω ειναι στο πλευρο της μαριας κλεινοντας τα ματια σε ολες τις ανακριβιες και τα ψεματα που ελεγε...EleniAd έγραψε:mercury44 έγραψε:το δεύτερο μήνυμα έχει ώρα 10.07 το πρωί του Σαββάτου όπου δήθεν πήγε σπίτι να πάρει πράγματα του μωρού , 10.30 δε λένε στα κανάλια ότι πήγε η κοπέλα νοσοκομείο ?ε άρα το δεύτερο μήνυμα είναι λίγο πριν πάει για πρώτη φορά και καθόταν κι έλεγε ψέματα πως τον παρακολουθούνε , έλεγε ψέματα σε αγνώστους που ξενύχτησαν για το δικό της παιδί ενώ εκείνη έπεσε για ύπνο ... τι να πω , να σαι καλα όπου κι αν είσαι μικρή ψυχούλα ..........
ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια quotes παρεθεσα πιο πανω Mercury!!
Επεσε και κοιμηθηκε...
Acro Iris πως μπορεις να μην το θυμασαι;; Ως τη 1 και κατι που ειπε οτι φευγει της μιλουσες.. και εμεινες ξυπνια συζητωντας, ΠΟΛΥ μετα, και ενω εκεινη ειχε πεσει για υπνο...!
Πως μου παραθετεις οτι το ΜΟΝΟ που γνωριζεις για την Παρασκευη το βραδυ ειναι οτι της ειπαν στις 10 (!!!) να παει το ΠΡΩΙ να το δει παθολογος;
Για ξαναδιαβασε το κλειδωμενο....
μαμακα μου έγραψε:αφωνη....
το 2013να πεθαινει παιδι απο ασιτια και υποθερμια...
ελεος....
καννενας δεν ειδε οτι η κοπελα ειχε προβλημα? ειναι πασιφανες οτι κατι δεν παει καλα.ουτε ενας? ο πατερας του μωρου? οι γιαγιαδες? μια γειτονισα? μια κουμπαρα?μια θεια? μια κατινα-κουτσομπολα τελοσπαντων? καννενας να απευθυνθει σε ενα κοινωνικο λειτουργο?!
ας ειναι η τελευταια αδικοχαμενη παιδικη ψυχουλα....
εμενα προσωπικα καθολου δεν με ενδιαφερει ποιος φταιει. εφυγε το παιδακι τοοοοοοοσο αδικα? θα κριθει ο ενοχος....
καλο ταξιδι αγγελουδακι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ekv στις Τρι Ιαν 22, 2013 1:48 pm, 1 φορά
ΕΒΙΤΑ έγραψε:ΚΡΙΜΑ κ ΑΔΙΚΟ
ΚΡΙΜΑ γιατι το θεμα εχει ξεφυγει τελειως κ
ΑΔΙΚΟ για το μωρακι που ο θεος επελεξε να το πάρει τόσο γρήγορα απο την αγκαλια αυτων που το αγαπούσαν.....
ειναι τραγικό.ειμαι κ εγω μανουλα 2 παιδιών κ μάλιστα το ένα μικρούλι..περασαμε κ εμεις 15 εφιαλτικες μερες-νυχτες στο νσκ με μόλις 40 ημερών βρέφος...δεν ήξερα που βρισκομουν κ τι εκανα...πιστευα οτι ημουν εκει χωρις να μπορω να βοηθησω...εβλεπα που το τριπαγαν κ ραγιζε η καρδια μου....εριχνα ευθυνες στον ευατο μου οτι κατι δεν εκανα καλα....αυτο που με ανακουφιζε ηταν οταν μου τον εδιναν αγκαλια κ ενω σπαραζε στο κλαμα αυτοματως ηρεμουσε...επρεπε να περασει απο πολλες εξετασεις λόγο βρεφους για να καταληξουμε στην ουρολημωξη...μεχρι να βγουν ολες οι εξετασεις εκλαιγα κ παρακαλαγα την παναγια μας...οταν άκουσα ουρολημωξη παλι ευθυνες στον ευατο μου εριξα...ισως να μην τον σκουπισα καλα...ισως οι πανες που χρησιμοποιουσα...ισως τα μαντηλακια...ισως...ισως...ισως....ολοι προσπαθουσαν να με [πεισουν οτι ηταν καθαρα τυχαιο γεγονος αλλα εγω στον κοσμο μου...θα μου πειτε γιατι τα λεει τωρα;;;;ετσι απλα μου ηρθαν στο μυαλο εμενα το παιδακι μου ομως ειναι ΜΑΖΙ μου,με τον μπαμπα του με την αδερφή του....
δεν μπορω καθολου να σκεφτω αυτη τη μανουλα
κ να τελειωσω με αυτο
ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ...
υ.γ.νομιζα οτι ειχα ξαναδημοσιευσει αλλα δεν βρισκω πουθενα το μνμ..ζηταω συγνωμη αν το δει καποια-ος σε αλλο θεμα...ψαχνω κ δεν το βρισκω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης