Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 19]

tanti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!! ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ. ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ. ΠΟΣΟΣ ΘΥΜΟΣ ΠΙΑ ΠΟΣΟ ΜΕΝΟΣ. ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΙΣΩ. ΜΗΝ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Φ Τ Α Ν Ε Ι

????????

Επισκέπτης
[quote="Maria x
Επιτρεψε μου να σου πω οτι:
Δεν ειστε πριβε φορουμ.
Ειστε δημοσιο που μπορει οποιος-α θελει να γραφτει και να συμμετέχει στις συζητησεις σας.

Ολη η Ελλάδα αυτη τη στιγμη,μεσα απο τα μπλογκς,εχουν διαβασει τις αναρτησεις σας γι'αυτο το θεμα.

Επομένως αν εχουμε διαφορετικη αποψη θα μας επιτρέψεις να την πουμε.

Δεν νομιζω να υπαρχει εστω και μια μανα που να μην σφιχτηκε το στομάχι της με αυτο που εγινε.
Μια μανα που να μην δάκρυσε βλέποντας τη φωτογραφια του μικρου αυτου αγγελου.

Αλλα δεν γινεται κοπέλα μου και να μην επισημανουμε ολες τις αντιφάσεις και τις ανακριβειες που διαβασαμε απο τη Μαρια.
Και πιστεψε με με καμια διαθεση κουτσομπολιου.
Οταν εχεις παιδια,ουτε για πλάκα δεν κανεις κουτσομπολιο με τον θανατο μιας αθως ψυχουλας.[/quote]

επειδη σ αυτο εχετε δικιο ειναι δημοσιο το φορουμ και εχετε δικαιωμα να πειτε τη γνωμη σας οπως ολοι.......

καταλαβαινουμε οτι σας φαινονται ολα παραξενα και υποπτα.....γιατι σας ειναι μια αγνωστη..... πολλα απ αυτα που λετε κι εμεις τα ειχαμε διερωτηθει πριν λιγες μερες αν διαβασατε....

με τη μονη διαφορα οτι εμεις της μιλησαμε, την ακουσαμε να σπαραζει, να κραταει ενα σκουφακι και να λεει " μ αυτο το σκεπαζα να μην κρυωνει το κεφαλακι του" να λεει "εγω το προσεχα το ψυχουλακι μου" να τρεμει ωρα με την ωρα....ακομα κι οταν δεν της ελεγαν κατι το θεωρουσε καλο νεο!!!!!

εγω δεν πιστευω οτι επειδη καποια γινεται μανα αυτοματα ειναι στο απυροβλητο, εχουμε ακουσει κι εχουμε ακουσει ιστοριες.......την συγκεκριμενη κοπελα ομως ειλικρινα την λυπηθηκε η ψυχη μου τις 3 φορες που της μιλησα.....

αν το λευτερη τον φωναζουνε ακη δλδ χαλαει το σκηνικο? αν μενουν σε ξενοδοχειο που διαβασα ως κατηγορια καπου, ειναι μεμπτο? αφου αυτο παραχωρουν στους στρατιωτικους....... οσο για το νοσοκομειο, εγω προσωπικα πηρα δυο φορες στη Λερο και μου ειπαν "δεν ειχαμε καμια εισαγωγη ολη νυχτα¨ και μετα απο λιγη ωρα ειπανε σε μια κοπελα απ την Κρητη που πηρε και οτι το παιδι ηταν εκει και ενα σωρο αλλα........

ο γιατρος τους τωρα λενε οτι ητανε εκει.....απ την πρωτη στιγμη!!!!!! δεν ελειπε λεει στην Κω, σε ειδησεογραφικο το λενε.........

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=187162&catid=10

αρα κι εδω υπαρχει ενα κενο που πρεπει να διερευνηθει, ετσι δεν ειναι?

το παιδακι σημερα μου ειπε η μαμα οτι ηταν 3μιση κιλα......αυτοι το βρηκαν απ το σαββατο κατω απο 3.......ειναι πολλα λοιπον για τα οποια

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ

η υποθεση θα παρει το δρομο της δικαιοσυνης, μονο που φοβαμαι αυτο το φοβερο που ειπε σημερα μια μανουλα, οτι ειναι πιο ενδιαφερουσα ειδηση το "παιδι πεθανε απο ασιτια" απ το "δεν υπαρχει ιατρικη περιθαλψη στα νησια μας"

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Ιαν 22, 2013 12:21 pm, 4 φορές συνολικά

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Όσες κοπέλες βλέπουμε και την άλλη όψη του νομίσματος δεν είμαστε ούτε δικαστές, ούτε κουτσομπόλες... Αντιθέτως είναι υποκρισία και ανευθυνότητα να βλεπουμε με παρωπίδες μια μανα που σπαράζει και ένα κράτος που για ακόμη μια φορά δεν τη βοήθησε!! Λυπάμαι που θα απογοητεύσω τις μανούλες με αυτή την πεποίθηση για να μην πω "καραμέλα", αλλά με το να μην φάει καλά για 2 μέρες ένα μωρό δεν παθαίνει οργανικη υπολειτουργια ούτε μπορεί να ειναι σε κρισιμη κατασταση μέσα σε 2 μέρες που και καλά η μαμα του παρατηρησε το προβλημα! Ειναι εξοργιστικο το ενδεχομενο να έκαναν κακό στο μωρο οι ιδιοι του οι γονεις έστω και απο αμελεια κι καποιες να κατακρινετε εμας που το ψαχνουμε λιγο παραπανω... Δηλαδη για να καταλαβω...λυπαστε μερικες περισσότερο τη μανα που περνάει γολγοθα, ας πούμε, ή το ανήμπορο μωρο που έπρεπε να προστατεύει;;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elenimama στις Τρι Ιαν 22, 2013 12:16 pm, 4 φορές συνολικά

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μυρτω έγραψε:αντωνη σου χει πει κανεις να το βουλωσεις;
δεν μας ενδιαφερει τι θα κανεις,κανε ο,τι καταλαβαινεις.
κ ανοιξε ενα μπλογκ να γραφεις τις σκεψεις σου,οσοι συμφωνουν μαζι σου θα τα λετε απο κει.
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
οι δικαστες θα κρινουν,πηγαινε να κατηγορησεις κ αν εχεις δικιο μπραβο σου που το μυριστηκες.οπως εξαλλου μυριστηκες τι εχει το μωρο εδω κ μερες.σε χειροκροτω.
μπορεις να μη μας πρηζεις αλλο;
σκασε πια.
αν παθω τπτ απ την πιεση που μου ανεβασες,πιστεψε με,θα σε συρω στο δικαστηριο για προκληση βλαβης κ θα εχω κ πολλους μαρτυρες κατηγοριας.
φτανει ρε ανθρωπε μου,φτανει.

ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ .

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ioanna_41 έγραψε:
avoulis έγραψε:τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει πια σημασια ενα μικρο ανυπερασπιστο πλασμα δεν ειχε την ευκαιρια να ζησει το αυριο....
αν φταιει ας την συγχωρεσει ο Θεος...
αν δεν φταιει ας συγχωρεσει ο θεος τους "δικαστες"της...
οπως και να εχει ας κλεισει το θεμα δεν χρειαζονται αλλες κακιες.........
το μωρο εφυγε......................

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ .

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΕΦΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ,ΔΙΧΩΣ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣ ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ,ΑΜΕΛΕΙΑ,ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ.

"ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΜΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ " ;

τιποτε απο αυτά.Κυριως αμεση ή εμεση δολοφονια.
Για μενα η κοπέλα ηταν εγκληματικα ανευθυνη και απειρη.Και προφανως εχουμε να κανουμε με επιλοχιο καταθλιψη ή δεν ξερω εγω τι αλλο...για να πεφτει σε τοσες αντιφάσεις και λεκτικες αλλα κυριως να φέρεται τοσο αλοκοτα...
Απο τη μια αφηνει το μωρο σε αυτη την κατάσταση για μερες αλλα απο την αλλη δειχνει και ειμαι σιγουρη οτι ηταν πραγματικο ενδιαφέρον.
Το μωράκι της το αγαπουσε και το αγααπαει.Δεν γινεται να ηταν κατι αλλο.
Αλλα κατι αλλο συμβαινει για να εξηγησει αυτη την εγκληματικη αμέλεια.
Αυτο ευχομαι να τον βρουν οι δικαστες.
Και οχι να το πιθανολογουμε εμεις.

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τις οποίες μαρτυρίες εσύ άκουσες από πού Αντώνη; Διάβασες τη δικογραφία;
Μήπως να περιμέναμε να αποφανθούν οι αρμόδιοι αντί να παριστάνουμε εμείς τους δικαστές; Ουδέν ευκολότερο από το να καθόμαστε στην οθόνη του υπολογιστη και να βγάζουμε ετυμηγορίες και να εξαπολύουμε μύδρους. Το να μελετάς μια δικογραφία όμως είναι αρκούντως δύσκολο και μιλώ μετά λόγου γνώσεως.

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι;;
Αν ησασταν στην θεση μας και διαβαζατε ολες αυτές τις ανακριβειες απο την μαμα και ακουγατε τις δηλωσεις του δημαρχου της Λερου,του διεθυντη του νοσοκομειου,πιστευετε οτι θα ειχατε την ιδια στάση με τώρα;;
Σεβομαι την γνώμη ολων σας..
Κυριως σας πιστευω οτι η κοπελιτσα ειναι συντετριμμένη.
Ειμαι σιγουρη επισης οτι δεν μπορουσε να φανταστει και ουτε ηθελε να φτάσουν τα πράγματα σε αυτο το σημειο.

Αλλα αν δεν ηταν μια μανουλα που εγραψε εδω,εγω πιστευω οτι τώρα θα μιλουσαμε με αλλους όρους.Ειλικρινα.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariolita έγραψε:συμφωνώ με όλες της άποψης αλλα δεν μπορώ να δεχτω οτι αυτο το αγγελούδι πεθανε απο ασιτία και υποθερμία αφτα δεν τα δημιούργησαν ουτε οι γιατροί ουτε το νησί ουτε το νοσοκομειο.και η κατακλισεις που ειχε στο δερματακι του δεν βγηκαν απο την φροντίδα της μαμας μαλών το αντίθετο......

Στο κορμακι του μωρού δεν υπήρχε ίχνος αμέλειας και κακοποίησης αλλα αφυδατωση! Εσείς ωσ τι μιλάτε; Μιλήσατε με το πανεπιστήμιακο νοσοκομείο της Κρήτης! Σας παρακαλω πολυ λοιπόν!

toutounaki

toutounaki
Maria x. έγραψε:
ioanna_41 έγραψε:
avoulis έγραψε:τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει πια σημασια ενα μικρο ανυπερασπιστο πλασμα δεν ειχε την ευκαιρια να ζησει το αυριο....
αν φταιει ας την συγχωρεσει ο Θεος...
αν δεν φταιει ας συγχωρεσει ο θεος τους "δικαστες"της...
οπως και να εχει ας κλεισει το θεμα δεν χρειαζονται αλλες κακιες.........
το μωρο εφυγε......................

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ .

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΕΦΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ,ΔΙΧΩΣ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣ ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ,ΑΜΕΛΕΙΑ,ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ.

"ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΜΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ " ;

τιποτε απο αυτά.Κυριως αμεση ή εμεση δολοφονια.
Για μενα η κοπέλα ηταν εγκληματικα ανευθυνη και απειρη.Και προφανως εχουμε να κανουμε με επιλοχιο καταθλιψη ή δεν ξερω εγω τι αλλο...για να πεφτει σε τοσες αντιφάσεις και λεκτικες αλλα κυριως να φέρεται τοσο αλοκοτα...
Απο τη μια αφηνει το μωρο σε αυτη την κατάσταση για μερες αλλα απο την αλλη δειχνει και ειμαι σιγουρη οτι ηταν πραγματικο ενδιαφέρον.
Το μωράκι της το αγαπουσε και το αγααπαει.Δεν γινεται να ηταν κατι αλλο.
Αλλα κατι αλλο συμβαινει για να εξηγησει αυτη την εγκληματικη αμέλεια.
Αυτο ευχομαι να τον βρουν οι δικαστες.
Και οχι να το πιθανολογουμε εμεις
.

Αυτό προσπαθώ κι εγω να πω κοπέλα μου. Αυτό... (τελικά συμφωνούμε)

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κ ανοιξε ενα μπλογκ να γραφεις τις σκεψεις σου,οσοι συμφωνουν μαζι σου θα τα λετε απο κει.
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
οι δικαστες θα κρινουν,πηγαινε να κατηγορησεις κ αν εχεις δικιο μπραβο σου που το μυριστηκες.οπως εξαλλου μυριστηκες τι εχει το μωρο εδω κ μερες.σε χειροκροτω.
σκασε πια.
αν παθω τπτ απ την πιεση που μου ανεβασες,πιστεψε με,θα σε συρω στο δικαστηριο για προκληση βλαβης κ θα εχω κ πολλους μαρτυρες κατηγοριας.

Εσύ ρε κοπελια πώς μιλάς έτσι;; Ποια είσαι που θα ορίζεις ποιος θα μιλάει και ποιος θα το βουλωνει;; Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται!!!! Αν έχεις θεμα με την πιεση να παρεις χαπια, δεν σου φταίει ο ένας και ο άλλος που λεει την αποψη του! Για να χαλαρώνουμε!!! Γεμισαμε νταηδες! Δημοσιο φορουμ δεν είναι;;;

Wildrose

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
σκασε πια.

ο άνθρωπος έχει πρόβλημα.....
κλειδώνουν κατά συρροή θέματα γιατί συνεχίζει το ίδιο πράγμα.... κι απ'ότι κατάλαβα δεν είναι και η πρώτη φορά..... το ότι έχει καταντήσει γραφικός και κακόψυχος αδιαφορεί πλήρως...... και μίστερ, μην μου ξαναστείλεις εισερχόμενο....

Δεν μπορούμε προσωπικά να μπλοκάρουμε κάποια άτομα και να μην βλέπουμε τι ανεβάζουν??? όπως γίνεται στο φέισμπουκ??? (εγώ να μπλοκάρω άτομα, όχι οι άλλοι όσοι τον θέλετε δηλαδή).... γιατί πραγματικά δεν παλεύεται άλλο... από τους καφέδες στο παίδων χθες και τα γυναικολογικά του, μετά την παιδιατρική προσέγγιση και από το πρωί δικαστής, δεν αντέχω.... τα νεύρα μου... Twisted Evil

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Για να σας πω την αληθεια,εγω δεν πιστευω οτι η μανα δεν το τάιζε.Δεν μιλάω για αμελεια σε αυτο το σημειο.
Πιστευω κατ'αρχας οτι το μωρο ειχε προβλημα ιατρικο πχ.με τον οισοφάγο ή το στομαχάκι του.
Απλα ήταν αμέλεια για μενα να μην παει το μωρο μερες πριν στο νοσοκομειο.
Δυστυχως....

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenimama έγραψε:
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
σκασε πια.

Εσύ ρε κοπελια πώς μιλάς έτσι;; Ποια είσαι που θα ορίζεις ποιος θα μιλάει και ποιος θα το βουλωνει;; Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται!!!! Αν έχεις θεμα με την πιεση να παρεις χαπια, δεν σου φταίει ο ένας και ο άλλος που λεει την αποψη του! Για να χαλαρώνουμε!!! Γεμισαμε νταηδες! Δημοσιο φορουμ δεν είναι;;;

ο νταης ειναι αλλος,αλλα επειδη εισαι καινουρια δεν ξερεις κ δεν μπορω να σε κατηγορησω.αν ανατρεξεις σε αλλα θεματα θα δεις γιατι εχουμε ολοι προβλημα μ αυτον τον ανθρωπο.
κατα τ αλλα δημοσιο φορουμ ειναι κ ο καθενας λεει τη γνωμη του.εγω δεν εχω παρει τη θεση κανενος,αλλα εδω δεν ειμαστε δικαστηριο.

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Vivian έγραψε:
mariolita έγραψε:συμφωνώ με όλες της άποψης αλλα δεν μπορώ να δεχτω οτι αυτο το αγγελούδι πεθανε απο ασιτία και υποθερμία αφτα δεν τα δημιούργησαν ουτε οι γιατροί ουτε το νησί ουτε το νοσοκομειο.και η κατακλισεις που ειχε στο δερματακι του δεν βγηκαν απο την φροντίδα της μαμας μαλών το αντίθετο......

Στο κορμακι του μωρού δεν υπήρχε ίχνος αμέλειας και κακοποίησης αλλα αφυδατωση! Εσείς ωσ τι μιλάτε; Μιλήσατε με το πανεπιστήμιακο νοσοκομείο της Κρήτης! Σας παρακαλω πολυ λοιπόν!

Μετα τα όσα ακουστηκαν στα δελτια με τους δημαρχους και τους διευθυντες των νοσοκομειων να μιλανε, και τις ανακριβιες της Μαριας, τι ακριβώς συνεχιζεις να πιστευεις εσυ Βιβιαν;;;; Εγω σε παρακαλω!!!

toutounaki

toutounaki
Maria x. έγραψε:Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι;;
Αν ησασταν στην θεση μας και διαβαζατε ολες αυτές τις ανακριβειες απο την μαμα και ακουγατε τις δηλωσεις του δημαρχου της Λερου,του διεθυντη του νοσοκομειου,πιστευετε οτι θα ειχατε την ιδια στάση με τώρα;;
Σεβομαι την γνώμη ολων σας..
Κυριως σας πιστευω οτι η κοπελιτσα ειναι συντετριμμένη.
Ειμαι σιγουρη επισης οτι δεν μπορουσε να φανταστει και ουτε ηθελε να φτάσουν τα πράγματα σε αυτο το σημειο.

Αλλα αν δεν ηταν μια μανουλα που εγραψε εδω,εγω πιστευω οτι τώρα θα μιλουσαμε με αλλους όρους.Ειλικρινα.

Καμία σημασία δεν έχει για μένα ότι έγραψε εδώ. Μετά που της μίλησα σχημάτισα κάποια εντύπωση, ναι, αλλά την κρατώ για μένα. Και έχει δίκιο η Βίβιαν- επαναλαμβάνω. Έχω δει δικογραφία που το θέμα πάει στα κανάλια και γινεται ντόρος για συγκάλυψη ευθυνών και υπεξαγωγη εγγράφων και τελικά η καταγγελουσα είχε πάει απλώς στην αστυνομία και κατήγγειλε απώλεια κάποιων φωτοτυπιών. Και το τι δεν ειχαμε ακουσει εκεινες τις μερες στα δελτια ειδησεων (τα ειδα, τα εζησα, θα έλεγα και ονόματα αλλα κωλυομαι λογω επαγγελματικου απορρητου)

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επισης,τα κοπελια κ οι ειρωνιες θα προτιμουσα να λειπουν.κ δεν ειναι αναγκη να γραφεις με τεραστια γραμματα,βλεπουμε ουτως ή αλλως.
απλως πριν κατηγορησεις,δες μερικα πραγματα για αυτον τον ανθρωπο.
εγω αποχωρω απ την κουβεντα γιατι κανω αυτο ακριβως που κατηγορω,σπιλωνω τη μνημη ενος αθωου βρεφους με το να συγχιζομαι κ να βριζω εδω μεσα.
δικαστες υπαρχουν κ θεος υπαρχει.την αληθει θα τη μαθουμε οσονουπω.

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μυρτω έγραψε:
Elenimama έγραψε:
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
σκασε πια.

ο νταης ειναι αλλος,αλλα επειδη εισαι καινουρια δεν ξερεις κ δεν μπορω να σε κατηγορησω.αν ανατρεξεις σε αλλα θεματα θα δεις γιατι εχουμε ολοι προβλημα μ αυτον τον ανθρωπο.
κατα τ αλλα δημοσιο φορουμ ειναι κ ο καθενας λεει τη γνωμη του.εγω δεν εχω παρει τη θεση κανενος,αλλα εδω δεν ειμαστε δικαστηριο.

Κανεις δεν δικασε ή αθωωσε τη μαμα. Δεν ειμαστε οι αρμοδιοι... Προβληματισμους παραθετουμε απλα για μια ψυχουλα που εφυγε αδικα... Δεν αξιζει τον κοπο να το ψαξουμε δηλαδη περισσοτερο; Να μην μιλαμε; Να μην κοιταμε σφαιρικα και οσο γινεται αντικειμενικα το θεμα;

Wildrose

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Elenimama έγραψε:
Vivian έγραψε:

Μετα τα όσα ακουστηκαν στα δελτια με τους δημαρχους και τους διευθυντες των νοσοκομειων να μιλανε, και τις ανακριβιες της Μαριας, τι ακριβώς συνεχιζεις να πιστευεις εσυ Βιβιαν;;;; Εγω σε παρακαλω!!!

Συνεχίζετε και πιστεύετε κάτι δημοσιογραφίσκους και κατηγορείτε ΧΩΡΙΣ να γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις..... θα θέλατε να είστε στην θέση της κοπέλας???????????/ να χάνατε το παιδί σας και μετά να ακούγατε τα χίλια μύρια?????????? συνέλθετε λίγο που χωρίς να'χετε τελειώσει νομική έχετε πάρει την θέση των δικαστών.... ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και θα το αποφασίσουν οι δικαστές.... σήμερα πέθανε το μωρό, και σήμερα κάνετε δίκη....

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μυρτω έγραψε:
Elenimama έγραψε:
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
σκασε πια.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Admin_Olivia

Admin_Olivia
Admin
Admin
Είναι κρίμα σε ένα θέμα που άνοιξε για το μικρό μωράκι, να διαβάζουμε όλα αυτά που κάποιοι γράφετε. Σεβαστείτε τη μνήμη του μωρού και αφήστε τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της.

Σας παρακαλούμε, δεν θα θέλαμε ειδικά τέτοια μέρα, τέτοια ώρα, ούτε να κλειδωθεί το θέμα, ουτε να αναγκαστουμε να αποκλείσουμε κάποια μέλη για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

http://forum.eimaimama.gr

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Wildrose έγραψε:

Συνεχίζετε και πιστεύετε κάτι δημοσιογραφίσκους και κατηγορείτε ΧΩΡΙΣ να γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις..... θα θέλατε να είστε στην θέση της κοπέλας???????????/ να χάνατε το παιδί σας και μετά να ακούγατε τα χίλια μύρια?????????? συνέλθετε λίγο που χωρίς να'χετε τελειώσει νομική έχετε πάρει την θέση των δικαστών.... ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και θα το αποφασίσουν οι δικαστές.... σήμερα πέθανε το μωρό, και σήμερα κάνετε δίκη....

Αυτο καταλαβες εσυ;;; Αντε καλα..........

EleniAd

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Maria x. έγραψε:
2)Σας ειπε οτι την Παρασκευη το πηγε νοσοκομειο.Την ψάχνατε στο νοσοκομειο και δεν υπηρχε περιστατικο.

Το Σάββατο ομως που το πηγε οντως το παιδι,σας ενημερωσαν οτι ειναι εκει και ειναι σε κρισημη κατασταση.

Αρα δεν το πηγε την Παρασκευη.Δυστυχως,αυτη ειναι η αληθεια.

Το περιστατικό δεν ήρθε ξανά στο νοσοκομείο εκτός της ημέρας Σαββάτου. Ήρθε με τον σύντροφό της, 10:32 και 10.37 ο παιδίατρος ήταν στο νοσοκομείο και είδε το μωρό.
To ειπε ο διοικητης του κεντρου υγειας Λερου..

ΕΠΟΜΕΝΩΣ: Ολο το βραδυ της Παρασκευης που καποιοι ξενυχτυσαμε, κλαψαμε, ψαχναμε και βρισκαμε τηλεφωνα, παιρναμε τηλεφωνα στο νοσοκομειο, κλπ κλπ, η Μαρια επεσε για υπνο, και το πρωι αποφασισε να παει στο νοσοκομειο, και μαλιστα οχι νωρις το πρωι...
Το κοριτσακι, οταν και αν συνελθει απο τον χαμο του μικρου αγγελου της, χρηζει αμεσης ιατρικης/ψυχιατρικης παρακολουθησης και φροντιδας.. Και δεν θα σταθω καν στις αντιφασεις περι ηλικιας κυησης, ημερομηνιας ΠΗΤ, βαρος μωρου, προωροτητας, ml γαλακτος, κλπ κλπ...

methismeno_troufaki

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Βρε παιδιά το ποιος φταίει θα το κρίνουν οι αρμόδιοι κι όχι μερικοί άσχετοι με την υπόθεση σε ένα forum, εννοείται πως βάζω και τον εαυτό μου μέσα και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν σας. Υπάρχουν γιατροί, υπάρχουν ιατροδικαστές και εισαγγελείς που θα κρίνουν ποιος έφταιγε και ποιος όχι, αν ήταν λάθος της Μαρίας και του Λευτέρη ή αν ήταν λάθος των γιατρών ή αν δεν ήταν λάθος κανενός και απλώς δεν μπορούσε να γίνει κάτι...

Όσοι λέτε για πληγές και ασιτία, ήσασταν εκεί? Είδατε με τα μάτια σας αν το φρόντισαν ή όχι σπίτι του? Κι όσοι κατηγορείτε τους γιατρούς και τα νοσοκομεία ξέρετε τι προσπάθειες έκαναν με όσα μέσα είχαν διαθέσιμα κάθε φορά για να το σώσουν? Είστε γιατροί, έχετε τις γνώσεις για να κρίνετε?

Δεν είμαι μητέρα, δεν έχω παιδιά αλλά εσείς που είστε γονείς προσπαθήστε έστω να φανταστείτε πως νιώθει αυτή η μητέρα τώρα για τον χαμό του παιδιού της, που βρίσκετε στην ουσία μόνη της, αφού δεν έχει κανέναν δικό της δίπλα της, σε ένα ξένο μέρος... Σκεφτείτε πως νιώθει αυτός ο πατέρας που δεν μπόρεσε να είναι δίπλα στο παιδί του που τώρα πια δεν είναι στη ζωή και στη γυναίκα του που τώρα είναι σ'αυτή την κατάσταση... Ακόμη κι αν κάνουμε λόγω για αμέλεια...

Τώρα ό,τι κι αν πούμε εδώ είναι περιττό πιστεύω, το μπεμπίνι δυστυχώς έφυγε κι αυτό δεν αλλάζει... Ας μην σπιλώνουμε τη μνήμη του μικρού...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την methismeno_troufaki στις Τρι Ιαν 22, 2013 12:37 pm, 1 φορά

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Admin_Olivia έγραψε:Είναι κρίμα σε ένα θέμα που άνοιξε για το μικρό μωράκι, να διαβάζουμε όλα αυτά που κάποιοι γράφετε. Σεβαστείτε τη μνήμη του μωρού και αφήστε τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της.

Σας παρακαλούμε, δεν θα θέλαμε ειδικά τέτοια μέρα, τέτοια ώρα, ούτε να κλειδωθεί το θέμα, ουτε να αναγκαστουμε να αποκλείσουμε κάποια μέλη για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Εχεις δικιο Ολιβια, δεν είναι ουτε ωρα, ουτε μερος για αντιπαραθεσεις... Παρασυρθηκαμε όμως από τα όσα διαβασαμε, τις αντιφασεις, τις κατηγοριες..όλα και σαν μανουλες μας φαίνεται αδιανόητο κι εξοργιστικο το ενδεχομενο που συζηταμε...
Συμφωνω κι εγω παρολα αυτα να αφησουμε τη δικαιοσυνη να κανει το εργο της και οι υπευθυνοι να πληρωσουν ακριβά!!!!

????????

Επισκέπτης
EleniAd έγραψε:
Maria x. έγραψε:
2)Σας ειπε οτι την Παρασκευη το πηγε νοσοκομειο.Την ψάχνατε στο νοσοκομειο και δεν υπηρχε περιστατικο.

Το Σάββατο ομως που το πηγε οντως το παιδι,σας ενημερωσαν οτι ειναι εκει και ειναι σε κρισημη κατασταση.

Αρα δεν το πηγε την Παρασκευη.Δυστυχως,αυτη ειναι η αληθεια.
Το περιστατικό δεν ήρθε ξανά στο νοσοκομείο εκτός της ημέρας Σαββάτου. Ήρθε με τον σύντροφό της, 10:32 και 10.37 ο παιδίατρος ήταν στο νοσοκομείο και είδε το μωρό.
To ειπε ο διοικητης του κεντρου υγειας Λερου..

ΕΠΟΜΕΝΩΣ: Ολο το βραδυ της Παρασκευης που καποιοι ξενυχτυσαμε, κλαψαμε, ψαχναμε και βρισκαμε τηλεφωνα, παιρναμε τηλεφωνα στο νοσοκομειο, κλπ κλπ, η Μαρια επεσε για υπνο, και το πρωι αποφασισε να παει στο νοσοκομειο, και μαλιστα οχι νωρις το πρωι...
Το κοριτσακι, οταν και αν συνελθει απο τον χαμο του μικρου αγγελου της, χρηζει αμεσης ιατρικης/ψυχιατρικης παρακολουθησης και φροντιδας.. Και δεν θα σταθω καν στις αντιφασεις περι ηλικιας κυησης, ημερομηνιας ΠΗΤ, βαρος μωρου, προωροτητας, ml γαλακτος, κλπ κλπ...

Παρ Jan 18, 2013 9:58 pm
Maria_90
Δεν το ειδε καποιος ακομα μας ειπαν να παμε αυριο το πρωι ξανα στο νοσοκομειο να το δει παθολογος.

εμεις αυτο ξερουμε για την παρασκευη.......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Ιαν 22, 2013 12:43 pm, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις