376 Απ: Η εξέλιξη του μικρου μαχητη!! Τρι Ιαν 22, 2013 12:10 pm
tanti
Σιωπηλή δύναμη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Ιαν 22, 2013 12:21 pm, 4 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elenimama στις Τρι Ιαν 22, 2013 12:16 pm, 4 φορές συνολικά
μυρτω έγραψε:αντωνη σου χει πει κανεις να το βουλωσεις;
δεν μας ενδιαφερει τι θα κανεις,κανε ο,τι καταλαβαινεις.
κ ανοιξε ενα μπλογκ να γραφεις τις σκεψεις σου,οσοι συμφωνουν μαζι σου θα τα λετε απο κει.
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
οι δικαστες θα κρινουν,πηγαινε να κατηγορησεις κ αν εχεις δικιο μπραβο σου που το μυριστηκες.οπως εξαλλου μυριστηκες τι εχει το μωρο εδω κ μερες.σε χειροκροτω.
μπορεις να μη μας πρηζεις αλλο;
σκασε πια.
αν παθω τπτ απ την πιεση που μου ανεβασες,πιστεψε με,θα σε συρω στο δικαστηριο για προκληση βλαβης κ θα εχω κ πολλους μαρτυρες κατηγοριας.
φτανει ρε ανθρωπε μου,φτανει.
ioanna_41 έγραψε:avoulis έγραψε:τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει πια σημασια ενα μικρο ανυπερασπιστο πλασμα δεν ειχε την ευκαιρια να ζησει το αυριο....
αν φταιει ας την συγχωρεσει ο Θεος...
αν δεν φταιει ας συγχωρεσει ο θεος τους "δικαστες"της...
οπως και να εχει ας κλεισει το θεμα δεν χρειαζονται αλλες κακιες.........
το μωρο εφυγε......................
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ .
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΕΦΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ,ΔΙΧΩΣ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣ ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ,ΑΜΕΛΕΙΑ,ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ.
"ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΜΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ " ;
mariolita έγραψε:συμφωνώ με όλες της άποψης αλλα δεν μπορώ να δεχτω οτι αυτο το αγγελούδι πεθανε απο ασιτία και υποθερμία αφτα δεν τα δημιούργησαν ουτε οι γιατροί ουτε το νησί ουτε το νοσοκομειο.και η κατακλισεις που ειχε στο δερματακι του δεν βγηκαν απο την φροντίδα της μαμας μαλών το αντίθετο......
Maria x. έγραψε:ioanna_41 έγραψε:avoulis έγραψε:τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει πια σημασια ενα μικρο ανυπερασπιστο πλασμα δεν ειχε την ευκαιρια να ζησει το αυριο....
αν φταιει ας την συγχωρεσει ο Θεος...
αν δεν φταιει ας συγχωρεσει ο θεος τους "δικαστες"της...
οπως και να εχει ας κλεισει το θεμα δεν χρειαζονται αλλες κακιες.........
το μωρο εφυγε......................
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ .
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΕΦΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ,ΔΙΧΩΣ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣ ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ,ΑΜΕΛΕΙΑ,ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ.
"ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΜΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ " ;
τιποτε απο αυτά.Κυριως αμεση ή εμεση δολοφονια.
Για μενα η κοπέλα ηταν εγκληματικα ανευθυνη και απειρη.Και προφανως εχουμε να κανουμε με επιλοχιο καταθλιψη ή δεν ξερω εγω τι αλλο...για να πεφτει σε τοσες αντιφάσεις και λεκτικες αλλα κυριως να φέρεται τοσο αλοκοτα...
Απο τη μια αφηνει το μωρο σε αυτη την κατάσταση για μερες αλλα απο την αλλη δειχνει και ειμαι σιγουρη οτι ηταν πραγματικο ενδιαφέρον.
Το μωράκι της το αγαπουσε και το αγααπαει.Δεν γινεται να ηταν κατι αλλο.
Αλλα κατι αλλο συμβαινει για να εξηγησει αυτη την εγκληματικη αμέλεια.
Αυτο ευχομαι να τον βρουν οι δικαστες.
Και οχι να το πιθανολογουμε εμεις.
κ ανοιξε ενα μπλογκ να γραφεις τις σκεψεις σου,οσοι συμφωνουν μαζι σου θα τα λετε απο κει.
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
οι δικαστες θα κρινουν,πηγαινε να κατηγορησεις κ αν εχεις δικιο μπραβο σου που το μυριστηκες.οπως εξαλλου μυριστηκες τι εχει το μωρο εδω κ μερες.σε χειροκροτω.
σκασε πια.
αν παθω τπτ απ την πιεση που μου ανεβασες,πιστεψε με,θα σε συρω στο δικαστηριο για προκληση βλαβης κ θα εχω κ πολλους μαρτυρες κατηγοριας.
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
σκασε πια.
Elenimama έγραψε:μυρτω έγραψε:αντωνη σου χει πει κανεις να το βουλωσεις;
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
σκασε πια.
Εσύ ρε κοπελια πώς μιλάς έτσι;; Ποια είσαι που θα ορίζεις ποιος θα μιλάει και ποιος θα το βουλωνει;; Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται!!!! Αν έχεις θεμα με την πιεση να παρεις χαπια, δεν σου φταίει ο ένας και ο άλλος που λεει την αποψη του! Για να χαλαρώνουμε!!! Γεμισαμε νταηδες! Δημοσιο φορουμ δεν είναι;;;
Vivian έγραψε:mariolita έγραψε:συμφωνώ με όλες της άποψης αλλα δεν μπορώ να δεχτω οτι αυτο το αγγελούδι πεθανε απο ασιτία και υποθερμία αφτα δεν τα δημιούργησαν ουτε οι γιατροί ουτε το νησί ουτε το νοσοκομειο.και η κατακλισεις που ειχε στο δερματακι του δεν βγηκαν απο την φροντίδα της μαμας μαλών το αντίθετο......
Στο κορμακι του μωρού δεν υπήρχε ίχνος αμέλειας και κακοποίησης αλλα αφυδατωση! Εσείς ωσ τι μιλάτε; Μιλήσατε με το πανεπιστήμιακο νοσοκομείο της Κρήτης! Σας παρακαλω πολυ λοιπόν!
Maria x. έγραψε:Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι;;
Αν ησασταν στην θεση μας και διαβαζατε ολες αυτές τις ανακριβειες απο την μαμα και ακουγατε τις δηλωσεις του δημαρχου της Λερου,του διεθυντη του νοσοκομειου,πιστευετε οτι θα ειχατε την ιδια στάση με τώρα;;
Σεβομαι την γνώμη ολων σας..
Κυριως σας πιστευω οτι η κοπελιτσα ειναι συντετριμμένη.
Ειμαι σιγουρη επισης οτι δεν μπορουσε να φανταστει και ουτε ηθελε να φτάσουν τα πράγματα σε αυτο το σημειο.
Αλλα αν δεν ηταν μια μανουλα που εγραψε εδω,εγω πιστευω οτι τώρα θα μιλουσαμε με αλλους όρους.Ειλικρινα.
μυρτω έγραψε:Elenimama έγραψε:μυρτω έγραψε:αντωνη σου χει πει κανεις να το βουλωσεις;
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
σκασε πια.
Εσύ ρε κοπελια πώς μιλάς έτσι;; Ποια είσαι που θα ορίζεις ποιος θα μιλάει και ποιος θα το βουλωνει;; Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται!!!! Αν έχεις θεμα με την πιεση να παρεις χαπια, δεν σου φταίει ο ένας και ο άλλος που λεει την αποψη του! Για να χαλαρώνουμε!!! Γεμισαμε νταηδες! Δημοσιο φορουμ δεν είναι;;;
ο νταης ειναι αλλος,αλλα επειδη εισαι καινουρια δεν ξερεις κ δεν μπορω να σε κατηγορησω.αν ανατρεξεις σε αλλα θεματα θα δεις γιατι εχουμε ολοι προβλημα μ αυτον τον ανθρωπο.
κατα τ αλλα δημοσιο φορουμ ειναι κ ο καθενας λεει τη γνωμη του.εγω δεν εχω παρει τη θεση κανενος,αλλα εδω δεν ειμαστε δικαστηριο.
Elenimama έγραψε:Vivian έγραψε:mariolita έγραψε:συμφωνώ με όλες της άποψης αλλα δεν μπορώ να δεχτω οτι αυτο το αγγελούδι πεθανε απο ασιτία και υποθερμία αφτα δεν τα δημιούργησαν ουτε οι γιατροί ουτε το νησί ουτε το νοσοκομειο.και η κατακλισεις που ειχε στο δερματακι του δεν βγηκαν απο την φροντίδα της μαμας μαλών το αντίθετο......
Στο κορμακι του μωρού δεν υπήρχε ίχνος αμέλειας και κακοποίησης αλλα αφυδατωση! Εσείς ωσ τι μιλάτε; Μιλήσατε με το πανεπιστήμιακο νοσοκομείο της Κρήτης! Σας παρακαλω πολυ λοιπόν!
Μετα τα όσα ακουστηκαν στα δελτια με τους δημαρχους και τους διευθυντες των νοσοκομειων να μιλανε, και τις ανακριβιες της Μαριας, τι ακριβώς συνεχιζεις να πιστευεις εσυ Βιβιαν;;;; Εγω σε παρακαλω!!!
μυρτω έγραψε:Elenimama έγραψε:μυρτω έγραψε:αντωνη σου χει πει κανεις να το βουλωσεις;
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
σκασε πια.
ο νταης ειναι αλλος,αλλα επειδη εισαι καινουρια δεν ξερεις κ δεν μπορω να σε κατηγορησω.αν ανατρεξεις σε αλλα θεματα θα δεις γιατι εχουμε ολοι προβλημα μ αυτον τον ανθρωπο.
κατα τ αλλα δημοσιο φορουμ ειναι κ ο καθενας λεει τη γνωμη του.εγω δεν εχω παρει τη θεση κανενος,αλλα εδω δεν ειμαστε δικαστηριο.
Wildrose έγραψε:
Συνεχίζετε και πιστεύετε κάτι δημοσιογραφίσκους και κατηγορείτε ΧΩΡΙΣ να γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις..... θα θέλατε να είστε στην θέση της κοπέλας???????????/ να χάνατε το παιδί σας και μετά να ακούγατε τα χίλια μύρια?????????? συνέλθετε λίγο που χωρίς να'χετε τελειώσει νομική έχετε πάρει την θέση των δικαστών.... ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και θα το αποφασίσουν οι δικαστές.... σήμερα πέθανε το μωρό, και σήμερα κάνετε δίκη....
Maria x. έγραψε:
2)Σας ειπε οτι την Παρασκευη το πηγε νοσοκομειο.Την ψάχνατε στο νοσοκομειο και δεν υπηρχε περιστατικο.
Το Σάββατο ομως που το πηγε οντως το παιδι,σας ενημερωσαν οτι ειναι εκει και ειναι σε κρισημη κατασταση.
Αρα δεν το πηγε την Παρασκευη.Δυστυχως,αυτη ειναι η αληθεια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την methismeno_troufaki στις Τρι Ιαν 22, 2013 12:37 pm, 1 φορά
Admin_Olivia έγραψε:Είναι κρίμα σε ένα θέμα που άνοιξε για το μικρό μωράκι, να διαβάζουμε όλα αυτά που κάποιοι γράφετε. Σεβαστείτε τη μνήμη του μωρού και αφήστε τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της.
Σας παρακαλούμε, δεν θα θέλαμε ειδικά τέτοια μέρα, τέτοια ώρα, ούτε να κλειδωθεί το θέμα, ουτε να αναγκαστουμε να αποκλείσουμε κάποια μέλη για να ηρεμήσουν τα πράγματα.
EleniAd έγραψε:Το περιστατικό δεν ήρθε ξανά στο νοσοκομείο εκτός της ημέρας Σαββάτου. Ήρθε με τον σύντροφό της, 10:32 και 10.37 ο παιδίατρος ήταν στο νοσοκομείο και είδε το μωρό.Maria x. έγραψε:
2)Σας ειπε οτι την Παρασκευη το πηγε νοσοκομειο.Την ψάχνατε στο νοσοκομειο και δεν υπηρχε περιστατικο.
Το Σάββατο ομως που το πηγε οντως το παιδι,σας ενημερωσαν οτι ειναι εκει και ειναι σε κρισημη κατασταση.
Αρα δεν το πηγε την Παρασκευη.Δυστυχως,αυτη ειναι η αληθεια.
To ειπε ο διοικητης του κεντρου υγειας Λερου..
ΕΠΟΜΕΝΩΣ: Ολο το βραδυ της Παρασκευης που καποιοι ξενυχτυσαμε, κλαψαμε, ψαχναμε και βρισκαμε τηλεφωνα, παιρναμε τηλεφωνα στο νοσοκομειο, κλπ κλπ, η Μαρια επεσε για υπνο, και το πρωι αποφασισε να παει στο νοσοκομειο, και μαλιστα οχι νωρις το πρωι...
Το κοριτσακι, οταν και αν συνελθει απο τον χαμο του μικρου αγγελου της, χρηζει αμεσης ιατρικης/ψυχιατρικης παρακολουθησης και φροντιδας.. Και δεν θα σταθω καν στις αντιφασεις περι ηλικιας κυησης, ημερομηνιας ΠΗΤ, βαρος μωρου, προωροτητας, ml γαλακτος, κλπ κλπ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Ιαν 22, 2013 12:43 pm, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης