351 Απ: Η εξέλιξη του μικρου μαχητη!! Τρι Ιαν 22, 2013 10:57 am
mama_maria krhth
Πανταχού παρούσα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama_maria krhth έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!1ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ fb ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..ΠΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ foroum ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ..ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ...ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΗ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΜΗ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ...ΟΙ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ???Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ??ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ...
mama_maria krhth έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!1ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ fb ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..ΠΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ foroum ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ..ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ...ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΗ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΜΗ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ...ΟΙ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ???Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ??ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elenimama στις Τρι Ιαν 22, 2013 11:25 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nabal στις Τρι Ιαν 22, 2013 11:43 am, 1 φορά
nabal έγραψε:Όλο το θέμα εδώ όντως γέμισε με περιττά σχόλια.
Συμφωνώ ότι κάποιοι χρήστες έκαναν κατάχρηση της
φιλοξενίας του χώρου, όχι σκόπιμα αλλά γιατί δεν έχουν
προφανώς συνηθίσει να διαχωρίζουν το γραπτό από τον
προφορικό λόγο, που λέμε ό,τι μας έρχεται και λειτουργούμε
παρορμητικά..
Ένα αγγελούδι, το πιο αθώο πλάσμα των αθωότερων έφυγε...
ΟΜΩΣ, δεν συμφωνώ ότι πρέπει να γράφουμε μόνο ευχές και συλληπητήρια εδώ...πού θα ωφελήσουν; Θα γλυκάνουν καμιά
ψυχή;
Χρέος μας είναι - με αφορμή το πρόσφατο τραγικό γεγονός- να ενημερώνουμε για βασικά θέματα μητρότητας και τρόπων
προσέγγισης θεμάτων υγείας - ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΟΝΙΟΥ και όχι γιατρού φυσικά.
Αν αρχίσουμε και φορτώνουμε τα πάντα στο (ανύπαρκτο όντως) κράτος κ να ψάχνουμε συνομωσίες, ας αποστασιοποιηθούμε και ας παραδεχτούμε ότι ένα μωρό δεν φτάνει σε αυτό το σημείο ΜΟΝΟ σε 2, 3 ή 4 μέρες. Άρα το 90% της ευθύνης ξεκίνησε από το σπίτι.
Με το να καταριόμαστε ένα νοσοκομείο, ένα υπουργείο, ένα γιατρό, δημιουργούμε ΠΑΝΙΚΟ σε οποιαδήποτε νεά μάνα που θα
νομίζει ότι κινδυνεύει και το δικό της μωρό στα χέρια των κακούργων.
Όχι, λυπάμαι αν σπιλώνω το θέμα σας αλλά κουράστηκα αφενός με την υπερβολή και το σταύρωμα των ΜΜΕ, αλλά και με τις μάνες μουζαχεντίν που ορκίζονται ότι η κοπελα έκανε ό,τι μπορούσε ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά αν ανατρέξει κανείς στις προηγούμενες αναρτήσεις της, μόλις 2 μέρες πριν, τα ενδιαφέροντά της ήταν εντελώς εκτός της κατάστασης που επικρατούσε στο σπίτι της...
Σίγουρα, δεν είναι ένα τέρας που λειτούργησε με δόλο, αλλά
σίγουρα η αμέλειά της προδίκασε το μέλλον του παιδιού της.
stefania έγραψε:Η απαντηση μου αφορα ολα τα καινουρια μελη που ξαφνικα γραφτηκαν χθες και σημερα και εχουν παρει ρολο δικαστη.Δεν ειναι δουλεια μας το τι θα αποφασισουν οι αρχες για την Μαρια,ουτε αν χρειαζετε ψυχιατρικη βοηθεια.Αν θελετε να της πειτε συλληπητηρια θα ηταν το μονο πρεπον αυτη την στιγμη και αφηστε τα κουτσομπολια για αργοτερα οταν ξεθυμανει λιγο το θεμα(αν το θυμαστε βεβαια)!!!Μην γινομαστε κατινες σε μια δυσκολη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ στιγμη.
μαμά Βασιλικής έγραψε:Καταρχήν καλησπέρα..θα ήθελα να πώ κι εγώ μερικά πράγματα,όχι επειδή είμαι περίεργη,ούτε επειδή ζώ απ τον πόνο των άλλων.Εχει σφιχτεί το στομάχι μου σήμερα ..Πόνεσα πολύ για το μικρό μας αγγελούδι,και το οτι γράφω εδώ ή για το οτι ΝΑΙ θα ήθελα να αποδωθούν ευθύνες εκεί που πρέπει δεν πιστεύω οτι με κάνει ούτε λιγότερο άνθρωπο απο όλους εσάς ούτε οτι ασελγώ στο,ούτε να το πώ δεν αντέχω,νεκρό μωράκι!Αλλα ρε κορίτσια αυτός ο χώρος εδώ τι είναι τελικά?Δεν είναι ένας χώρος οπυ μπορόυμε να κουβεντιάσουμε τις απόψεις μας?Εδώ δεν ζήτησε βοήθεια η Μαρία?Σαφώς και δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο του Αντώνη,τα τόσα link που ανέβαζε,τις ιατρικές του συμβουλές,τους εισαγγελείς και δε συμμαζεύεται...αλλα ρε κορίτσια εδώ πρόκειται για ένα μωρό που έφυγε...για ένα δικό μας μωρό,γιατι έχουμε ευθύνη για όλα τα μωρά του κόσμου,και δεν πρόκειται να κλείσω αυτια και μάτια και στα μπερδεμένα της Μαρίας..ούτε στο οτι ένα μωρό δεν έρχεται σε αυτη την κατάσταση σε 2 μέρες,στα 150ml????..Σαφώς δεν θα την δικάσω ΕΓΩ,αλλα δεν θα περιμένω και τον Θεό να δικάσει κανέναν για κάτι τόσο μεγάλο,τραγικό..για αυτο το έγκλημα!Αν φταίνε οι γιατροί να τιμωρηθούν,αν φταίει η Μαρία και ο άντρας της το ίδιο.Δεν θα κλειδώσω όμως την αποψή μου και την αμφιβολία μου μόνο και μόνο επειδή είναι μανα!Τίποτα δε θα φέρει πίσω το αγγελάκι,αλλά αν είναι να γίνει κάτι για την μνήμη του και για να μη συμβεί κάτι τέτοιο ξανά ΝΑΙ είμαι εδώ να ακούσω,διαβάσω,ψάξω την αλήθεια,και αν μπορώ να κάνω κάτι να το αποτρέψω θα το κάνω!Ας αφήσουμε λοιπόν τους καθωσπρεπισμούς ..Με πολύ εκτίμηση Κατερίνα!
avoulis έγραψε:τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει πια σημασια ενα μικρο ανυπερασπιστο πλασμα δεν ειχε την ευκαιρια να ζησει το αυριο....
αν φταιει ας την συγχωρεσει ο Θεος...
αν δεν φταιει ας συγχωρεσει ο θεος τους "δικαστες"της...
οπως και να εχει ας κλεισει το θεμα δεν χρειαζονται αλλες κακιες.........
το μωρο εφυγε......................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nabal στις Τρι Ιαν 22, 2013 12:09 pm, 1 φορά
toutounaki έγραψε:Maria x, ο καθένας έχει την άποψή του και είναι καθόλα σεβαστή. Όταν όμως μιλάμε για ποινική καταδίκη, δεν χωρεί καμία άποψη, αλλά γεγονότα όπως αποδεικνύονται από τη μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας. Στη συνέχεια μετά τη σύνταξη του κατηγορητηρίου και την εισαγωγή της υπόθεσης στο ακροατήριο ξεκινάει νέος κύκλος, αξιολόγησης των αποδείξεων. Δεν είναι εύκολη η αξιολόγηση. Και δεν είναι εύκολο, να στοιχειοθετηθεί κάποιο αδίκημα (θανατηφόρος έκθεση; ανθρωποκτονία εξ αμελείας; κάποιοι μιλούν και για θανατηφόρα σωματική βλάβη ή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως). Μέχρι τότε ας κρατάμε τις απόψεις μας για μας διότι ουδείς ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. (In dubio pro reo)
Με αυτά δε θέλω να πω ότι κι εγω δεν έχω ερωτηματικά για κάποια από τα λεγόμενα της μαμάς. Έχω... Αλλά έχω δει με τα μάτια μου δικογραφίες στις οποίες τα πραγματικά περιστατικά έχουν τελείως διαστρεβλωθεί απο τους δημοσιογράφους για να γινει το θέμα πιασάρικο. Θυμηθείτε τί έλεγαν π.χ για τη γρίπη των πτηνών....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης