Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 19]

mama_maria krhth

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!1ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ fb ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..ΠΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ foroum ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ..ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ...ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΗ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΜΗ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ...ΟΙ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ???Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ??ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ... I love you I love you I love you

????????

Επισκέπτης
mama_maria krhth έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!1ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ fb ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..ΠΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ foroum ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ..ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ...ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΗ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΜΗ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ...ΟΙ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ???Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ??ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ... I love you I love you I love you

γεια σου και καλως ηρθες αν και μας βρηκες σε δυσκολη στιγμη.........η αιτια θανατου δεν ειναι ακομα γνωστη επισημα.....ο πατερας δεν μπορουσε να παει γιατι μια δεν του εδιναν αδεια, μια ειχε απαγορευτικο, τωρα απ οτι μαθαμε πριν λιγο νοσηλευεται και ο ιδιος στη Λερο, ποσο να αντεξει ο ανθρωπος....η κοπελα ειχε μαζι της την κουνιαδα της απο χτες, ειχαν βολευτει σε ενα ξενωνα,σημερα βρεθηκε ενας ανθρωπος και παλι βολευτηκε...κουραγιο να τους δινει ο θεος γιατι απο δω και περα ειναι τα δυσκολα....

methismeno_troufaki

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
mama_maria krhth έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!1ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ fb ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..ΠΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ foroum ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ..ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ...ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΗ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΜΗ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ...ΟΙ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ???Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ??ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ... I love you I love you I love you

Γεια σου Μαρία! Ο άντρας της είναι στρατιωτικός και δεν μπορούσε να πάρει άδεια, αλλά αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λέρου με ορό απ'ότι μας είπε η Vivian σε προηγούμενο post. Οι γονείς της είναι στη Θεσσαλονίκη απ'ότι είχε πει η ίδια στο προηγούμενο θέμα της.

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μανούλες...όπως όλες μας είμαι βαθιά θλιμμένη για τον άδικο χαμό του βρέφους... Έχω ένα κοριτσάκι σχεδόν 9 μηνών και δεν διανοούμαι πώς μπορεί αυτή τη στιγμή να τα βγάλει πέρα αυτή μανούλα και πόσο πολύ μπορεί να υποφέρει..πόσα άραγε μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος;; Γιατί συνέβη αυτό στο άτυχο μωράκι... Είμαι ταυτόχρονα και νευρασμένη γιατί δεν μπορεί ένα μωρό να φεύγει από ΑΣΙΤΙΑ!!!! Τουλάχιστον έτσι λένε μέχρι στιγμής, άρα αυτό θεωρώ ως δεδομένο...
Το ξέρω πως ίσως δεν είναι το κατάλληλο θέμα να πω αυτά που θέλω, όμως ειλικρινά δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου!
Λοιπόν...έκατσα και διάβασα όλα τα παλιότερα ποστς της μαμάς Μαρίας του άτυχου μωρού και προς έκληξή μου διαπίστωσα πως για ένα άγνωστο λόγο η κοπέλα έλεγε άλλα των αλλωνων!!! Σας παραθέτω τα λινκ να το δείτε με τα μάτια σας... Προκύπτουν πάντως τα εξής ερωτήματα...
1. Τελικά κοριστάκι ή αγοράκι ήταν;;; Αν λάβω υπόψιν αυτα που έγραψε η Μαρία ήταν κορίτσι...
2. Ποτε είχε ΠΗΤ;;;; Στις 17 Δεκεμβρίου ή στις 23 Φεβρουαρίου;;; Μάλλον είχε και τις δύο ημερομηνίες σύμφωνα με τα λεγόμενά της!!!!!
3. Επίσης... είχε πητ 23 φεβρουαρίου, γέννησε 7 μηνων εγκυος ένα μωρό 2950;;;!!!! Αυτό θα ήταν γίγαντας, όχι άνθρωπος!!!
4. Είδε πολύ αίμα ένα πρωινό και μετα από ώρες αποφασισανε με τον άντρα της να πάμε νοσοκομείο....
5. Γεννησε προωρα, αλλά το ηξερε 2 μέρες πριν!!!
6. Το 'αντρα της τον λενε Λευτέρη ή Άκη;;;;

Οχι, δεν είμαι τρελή.... Διαβάστε προσεκτικά τα όσα γράφει στα παρακάτω λινκ και θα καταλαβετε τι εννο'ω!!!

http://forum.eimaimama.gr/t15833p960-topic#609185

http://forum.eimaimama.gr/t16777-topic#628350

Το δικό μου συμπέρασμα είναι πως ή έμπαινε άλλο άτομο με τους κωδικούς της και έγραφε ότι να'ναι ή η κοπέλα δυστυχώς έχει κάποιο πρόβλημα και την πλήρωσε το μωράκι της... Δεν γίνεται να γεννιέται ένα υγιές μωρό και να πεθαίνει απο ασιτία, είναι να τρελαίνεσαι!!! Δεν φτάνουν μόνο τα συλλυπητήρια, πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον φταίει και πρεπει να εξεταστουν όλα τα ενδεχόμενα, μια ψυχούλα έφυγε και δεν γυριζει πίσω!!!!
!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elenimama στις Τρι Ιαν 22, 2013 11:25 am, 1 φορά

μαμά Βασιλικής

μαμά Βασιλικής
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καταρχήν καλησπέρα..θα ήθελα να πώ κι εγώ μερικά πράγματα,όχι επειδή είμαι περίεργη,ούτε επειδή ζώ απ τον πόνο των άλλων.Εχει σφιχτεί το στομάχι μου σήμερα ..Πόνεσα πολύ για το μικρό μας αγγελούδι,και το οτι γράφω εδώ ή για το οτι ΝΑΙ θα ήθελα να αποδωθούν ευθύνες εκεί που πρέπει δεν πιστεύω οτι με κάνει ούτε λιγότερο άνθρωπο απο όλους εσάς ούτε οτι ασελγώ στο,ούτε να το πώ δεν αντέχω,νεκρό μωράκι!Αλλα ρε κορίτσια αυτός ο χώρος εδώ τι είναι τελικά?Δεν είναι ένας χώρος οπυ μπορόυμε να κουβεντιάσουμε τις απόψεις μας?Εδώ δεν ζήτησε βοήθεια η Μαρία?Σαφώς και δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο του Αντώνη,τα τόσα link που ανέβαζε,τις ιατρικές του συμβουλές,τους εισαγγελείς και δε συμμαζεύεται...αλλα ρε κορίτσια εδώ πρόκειται για ένα μωρό που έφυγε...για ένα δικό μας μωρό,γιατι έχουμε ευθύνη για όλα τα μωρά του κόσμου,και δεν πρόκειται να κλείσω αυτια και μάτια και στα μπερδεμένα της Μαρίας..ούτε στο οτι ένα μωρό δεν έρχεται σε αυτη την κατάσταση σε 2 μέρες,στα 150ml????..Σαφώς δεν θα την δικάσω ΕΓΩ,αλλα δεν θα περιμένω και τον Θεό να δικάσει κανέναν για κάτι τόσο μεγάλο,τραγικό..για αυτο το έγκλημα!Αν φταίνε οι γιατροί να τιμωρηθούν,αν φταίει η Μαρία και ο άντρας της το ίδιο.Δεν θα κλειδώσω όμως την αποψή μου και την αμφιβολία μου μόνο και μόνο επειδή είναι μανα!Τίποτα δε θα φέρει πίσω το αγγελάκι,αλλά αν είναι να γίνει κάτι για την μνήμη του και για να μη συμβεί κάτι τέτοιο ξανά ΝΑΙ είμαι εδώ να ακούσω,διαβάσω,ψάξω την αλήθεια,και αν μπορώ να κάνω κάτι να το αποτρέψω θα το κάνω!Ας αφήσουμε λοιπόν τους καθωσπρεπισμούς ..Με πολύ εκτίμηση Κατερίνα!

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα μου εκαναν τα εξης εντυπωση:

1)Ο γιατρος που ηταν αποκλεισμένος στην Κω και θα γυρνουσε Τριτη γιατι ειχε απαγορευτικο,ΠΩΣ και με ποιο τρόπο εμφανσιτηκε το Σαββατο στο νοσοκομειο;;;Ως δια μαγειας;;;
2)Σας ειπε οτι την Παρασκευη το πηγε νοσοκομειο.Την ψάχνατε στο νοσοκομειο και δεν υπηρχε περιστατικο.

Το Σάββατο ομως που το πηγε οντως το παιδι,σας ενημερωσαν οτι ειναι εκει και ειναι σε κρισημη κατασταση.

Αρα δεν το πηγε την Παρασκευη.Δυστυχως,αυτη ειναι η αληθεια.

Δεν λεω οτι δεν πονάει...δεν σπαράζει.Αλλα εκανε τραγικα λαθη και εχει πεσει σε πολλες αντιφάσεις και εχει πει πολλά ψέμματα.

Εννοειται οτι και πάλι θα επιμεινω πως ολες σας καλα κανατε και την βοηθησατε-βοηθάτε.
Αλλα η κοπέλα βρε κοριτσια μηπως χρηζει αλλης βοηθειας;;;

Δεν γινεται να λεει ολες αυτες τις ασυναρτησιες...
Δεν γινεται το μωράκι να βρεθει σε τέτοια κατάσταση σε δυο μερες...

theodorap

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σας.
Έγραψα πριν σε ένα άλλο θέμα σχετικό ,το οποίο δε βλέπω πια και ζητώ συγνώμη για την επανάληψη.
Απ΄οτιβλέπω είμαστε αρκετές αυτές που μπήκαμε στο forum αυτό σήμερα, μετά το τραγικό γεγονός..
Ξαναγράφω...
Κλαίω όλη μέρα για το μωρό που δεν πρόλαβε να ζήσει...
Κλαίω για τη μάνα...
Κλαίω για όλους τους κατοίκους των ακριτικών νησιών που έχουν αφεθεί στην τύχη τους...
Κλαίω και για την αναλγησία των ανθρώπων που δικάζουν και καταδικάζουν με τόση ευκολία....
Σήμερα είναι μια μέρα πένθους για τις μάνες, γιατί κάθε παιδί είναι και δικό μας παιδί...
Σήμερα θα έπρεπε να είμαστε ενωμένες σα γροθιά δίπλα σε αυτή τη μανούλα και απέναντι σε ένα σάπιο κρατικό σύστημα που έχει καταντήσει την Υγεία προνόμιο των λίγων.
Κλαίω και Ντρέπομαι.

tanti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μαρία μου και Λευτέρη μου.. ειμαι μανουλα και γω και ειμαι απο Κύπρο. ντρεπομαι ειλικρινα για καποιους ανθρώπους και θέλω να σας πω ότι ο πόνος σας είναι ανύποτος.. όλοι μιλουν με τόση ευκολια και σας κατηγορούν για αμέλια και δεν ξέρω και γω για πόσα άλλα.. κανενας όμως απο ολους αυτούς δεν μπήκε ούτε μια στιγμή στην θεση σας και στον γολγοθά που ανεβαίνετε.. δεν υπάρχει μάνα που να κάνει κακό στο μωρό της.. αρνουμαι να πιστέψω κάτι τέτοιο.. Μαρία μου είσαι μόνο 24, για κακή σου τύχη βρέθηκες σε ένα νησί χωρίς να έχεις δικούς σου ανθρώπους να σε βοηθήσουν.. πόσο λυπάμαι..σας παρακαλώ όλους να σεβαστείτε αυτα τα παιδιά..πονανε. δεν έχω λόγια. θλίψη και μόνο θλίψη.. επίσης θα ήθελα να πω στις κοπέλες που έτρεξαν αυτο το κοριτσάκι ότι είναι σπουδαίες.. μην την αφήσετε τώρα που σας χρειάζεται περισσότερο και ειδικά μην πιστέψετε ούτε για μια στιγμή ότι άφηνε το μωράκι της νηστικό και δεν του άλλαζε πάνες. ούτε για μια στιγμή.σταθειτε δίπλα της σαν φύλακες άγγελοι.. προστατέψε της απο ολους αυτούς που θυσιαζουν τα παντα στον βωμό της τηλεθέασης και της προβολής.. κουβαλούσε αυτο το μωρό στα σπλάχνα της , πόνεσε να το γεννήσει,, μόνο αν είσαι μάνα πονάς μαζί της., την αγαπώ και ας μην την γνωρίζω..και όταν γινουμε άνθρωποι ίσως μας λυπηθεί και ο Θεός.. Μαρία μου και Λευτέρη μου δύναμη να στηρίξει ο ένας τον άλλο.. και εκεί ψηλά στον ουρανό έχετε έναν άγγελο που θα είναι πάντα πάνω απο το κεφαλάκι σας και θα σας προσέχει..

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΝΗΣΙ ΓΕΝΝΝΗΘΙΚΑ ΤΟ 70 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΤΕΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΑΛΛΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Διαβάζω...διαβαζω...διαβαζω...αλλα αποφασισα να μην δικάσω κανέναν σημερα. Σημερα χάθηκε αδικα ενα μωρακι. Λυπάμαι τοσο πολυ..! Ευχομαι το αγγελουδι να μην πόνεσε πριν φτασει στον παραδεισο ! Κουραγιο στους γονεις

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπήκα το μεσημέρι να μάθω νεότερα για το μωρό και πραγματικά σοκαρίστηκα πολύ με την τραγική εξέλιξη.. Sad Sad
Ήλπιζα πώς στο τέλος θα τα κατάφερνε ο μικρούλης
Τι να πω..
Εύχομαι ο Θεός ν' αναπαύσει αυτή τη ψυχούλα και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν αναλόγως..

nabal

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Όλο το θέμα εδώ όντως γέμισε με περιττά σχόλια.
Συμφωνώ ότι κάποιοι χρήστες έκαναν κατάχρηση της
φιλοξενίας του χώρου, όχι σκόπιμα αλλά γιατί δεν έχουν
προφανώς συνηθίσει να διαχωρίζουν το γραπτό από τον
προφορικό λόγο, που λέμε ό,τι μας έρχεται και λειτουργούμε
παρορμητικά..

Ένα αγγελούδι, το πιο αθώο πλάσμα των αθωότερων έφυγε...

ΟΜΩΣ, δεν συμφωνώ ότι πρέπει να γράφουμε μόνο ευχές και συλληπητήρια εδώ...πού θα ωφελήσουν; Θα γλυκάνουν καμιά
ψυχή;

Χρέος μας είναι - με αφορμή το πρόσφατο τραγικό γεγονός- να ενημερώνουμε για βασικά θέματα μητρότητας και τρόπων
προσέγγισης θεμάτων υγείας - ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΟΝΙΟΥ και όχι γιατρού φυσικά.

Αν αρχίσουμε και φορτώνουμε τα πάντα στο (ανύπαρκτο όντως) κράτος κ να ψάχνουμε συνομωσίες, ας αποστασιοποιηθούμε και ας παραδεχτούμε ότι ένα μωρό δεν φτάνει σε αυτό το σημείο ΜΟΝΟ σε 2, 3 ή 4 μέρες. Άρα το 90% της ευθύνης ξεκίνησε από το σπίτι.

Με το να καταριόμαστε ένα νοσοκομείο, ένα υπουργείο, ένα γιατρό, δημιουργούμε ΠΑΝΙΚΟ σε οποιαδήποτε νεά μάνα που θα
νομίζει ότι κινδυνεύει και το δικό της μωρό στα χέρια των κακούργων.

Όχι, λυπάμαι αν σπιλώνω το θέμα σας αλλά κουράστηκα αφενός με την υπερβολή και το σταύρωμα των ΜΜΕ, αλλά και με τις μάνες μουζαχεντίν που ορκίζονται ότι η κοπελα έκανε ό,τι μπορούσε ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά αν ανατρέξει κανείς στις προηγούμενες αναρτήσεις της, μόλις μέρες πριν, τα ενδιαφέροντά της ήταν εντελώς εκτός της κατάστασης που επικρατούσε στο σπίτι της...

Σίγουρα, δεν είναι ένα τέρας που λειτούργησε με δόλο, αλλά
σίγουρα η αμέλειά της προδίκασε το μέλλον του παιδιού της.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nabal στις Τρι Ιαν 22, 2013 11:43 am, 1 φορά

stefania

stefania
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η απαντηση μου αφορα ολα τα καινουρια μελη που ξαφνικα γραφτηκαν χθες και σημερα και εχουν παρει ρολο δικαστη.Δεν ειναι δουλεια μας το τι θα αποφασισουν οι αρχες για την Μαρια,ουτε αν χρειαζετε ψυχιατρικη βοηθεια.Αν θελετε να της πειτε συλληπητηρια θα ηταν το μονο πρεπον αυτη την στιγμη και αφηστε τα κουτσομπολια για αργοτερα οταν ξεθυμανει λιγο το θεμα(αν το θυμαστε βεβαια)!!!Μην γινομαστε κατινες σε μια δυσκολη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ στιγμη.

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nabal έγραψε:Όλο το θέμα εδώ όντως γέμισε με περιττά σχόλια.
Συμφωνώ ότι κάποιοι χρήστες έκαναν κατάχρηση της
φιλοξενίας του χώρου, όχι σκόπιμα αλλά γιατί δεν έχουν
προφανώς συνηθίσει να διαχωρίζουν το γραπτό από τον
προφορικό λόγο, που λέμε ό,τι μας έρχεται και λειτουργούμε
παρορμητικά..

Ένα αγγελούδι, το πιο αθώο πλάσμα των αθωότερων έφυγε...

ΟΜΩΣ, δεν συμφωνώ ότι πρέπει να γράφουμε μόνο ευχές και συλληπητήρια εδώ...πού θα ωφελήσουν; Θα γλυκάνουν καμιά
ψυχή;

Χρέος μας είναι - με αφορμή το πρόσφατο τραγικό γεγονός- να ενημερώνουμε για βασικά θέματα μητρότητας και τρόπων
προσέγγισης θεμάτων υγείας - ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΟΝΙΟΥ και όχι γιατρού φυσικά.

Αν αρχίσουμε και φορτώνουμε τα πάντα στο (ανύπαρκτο όντως) κράτος κ να ψάχνουμε συνομωσίες, ας αποστασιοποιηθούμε και ας παραδεχτούμε ότι ένα μωρό δεν φτάνει σε αυτό το σημείο ΜΟΝΟ σε 2, 3 ή 4 μέρες. Άρα το 90% της ευθύνης ξεκίνησε από το σπίτι.

Με το να καταριόμαστε ένα νοσοκομείο, ένα υπουργείο, ένα γιατρό, δημιουργούμε ΠΑΝΙΚΟ σε οποιαδήποτε νεά μάνα που θα
νομίζει ότι κινδυνεύει και το δικό της μωρό στα χέρια των κακούργων.

Όχι, λυπάμαι αν σπιλώνω το θέμα σας αλλά κουράστηκα αφενός με την υπερβολή και το σταύρωμα των ΜΜΕ, αλλά και με τις μάνες μουζαχεντίν που ορκίζονται ότι η κοπελα έκανε ό,τι μπορούσε ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά αν ανατρέξει κανείς στις προηγούμενες αναρτήσεις της, μόλις 2 μέρες πριν, τα ενδιαφέροντά της ήταν εντελώς εκτός της κατάστασης που επικρατούσε στο σπίτι της...

Σίγουρα, δεν είναι ένα τέρας που λειτούργησε με δόλο, αλλά
σίγουρα η αμέλειά της προδίκασε το μέλλον του παιδιού της.

Δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου.
Και δεν ειμαι ενα ανθρωπομορφο τέρας που δεν εχω τιποτε αλλο να κανω παρα να δικάσω μια αθωα μανουλα.

Γραφτηκα σημερα για να πω αντιο απο εδω,πουε δω υπαρχει η φωτογραφια του.
Εδω μαθαιναμε τις τελευταιες στιγμες του.

mariolita

mariolita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
συμφωνώ με όλες της άποψης αλλα δεν μπορώ να δεχτω οτι αυτο το αγγελούδι πεθανε απο ασιτία και υποθερμία αφτα δεν τα δημιούργησαν ουτε οι γιατροί ουτε το νησί ουτε το νοσοκομειο.και η κατακλισεις που ειχε στο δερματακι του δεν βγηκαν απο την φροντίδα της μαμας μαλών το αντίθετο......

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stefania έγραψε:Η απαντηση μου αφορα ολα τα καινουρια μελη που ξαφνικα γραφτηκαν χθες και σημερα και εχουν παρει ρολο δικαστη.Δεν ειναι δουλεια μας το τι θα αποφασισουν οι αρχες για την Μαρια,ουτε αν χρειαζετε ψυχιατρικη βοηθεια.Αν θελετε να της πειτε συλληπητηρια θα ηταν το μονο πρεπον αυτη την στιγμη και αφηστε τα κουτσομπολια για αργοτερα οταν ξεθυμανει λιγο το θεμα(αν το θυμαστε βεβαια)!!!Μην γινομαστε κατινες σε μια δυσκολη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ στιγμη.

Επιτρεψε μου να σου πω οτι:
Δεν ειστε πριβε φορουμ.
Ειστε δημοσιο που μπορει οποιος-α θελει να γραφτει και να συμμετέχει στις συζητησεις σας.

Ολη η Ελλάδα αυτη τη στιγμη,μεσα απο τα μπλογκς,εχουν διαβασει τις αναρτησεις σας γι'αυτο το θεμα.

Επομένως αν εχουμε διαφορετικη αποψη θα μας επιτρέψεις να την πουμε.

Δεν νομιζω να υπαρχει εστω και μια μανα που να μην σφιχτηκε το στομάχι της με αυτο που εγινε.
Μια μανα που να μην δάκρυσε βλέποντας τη φωτογραφια του μικρου αυτου αγγελου.

Αλλα δεν γινεται κοπέλα μου και να μην επισημανουμε ολες τις αντιφάσεις και τις ανακριβειες που διαβασαμε απο τη Μαρια.
Και πιστεψε με με καμια διαθεση κουτσομπολιου.
Οταν εχεις παιδια,ουτε για πλάκα δεν κανεις κουτσομπολιο με τον θανατο μιας αθως ψυχουλας.

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμά Βασιλικής έγραψε:Καταρχήν καλησπέρα..θα ήθελα να πώ κι εγώ μερικά πράγματα,όχι επειδή είμαι περίεργη,ούτε επειδή ζώ απ τον πόνο των άλλων.Εχει σφιχτεί το στομάχι μου σήμερα ..Πόνεσα πολύ για το μικρό μας αγγελούδι,και το οτι γράφω εδώ ή για το οτι ΝΑΙ θα ήθελα να αποδωθούν ευθύνες εκεί που πρέπει δεν πιστεύω οτι με κάνει ούτε λιγότερο άνθρωπο απο όλους εσάς ούτε οτι ασελγώ στο,ούτε να το πώ δεν αντέχω,νεκρό μωράκι!Αλλα ρε κορίτσια αυτός ο χώρος εδώ τι είναι τελικά?Δεν είναι ένας χώρος οπυ μπορόυμε να κουβεντιάσουμε τις απόψεις μας?Εδώ δεν ζήτησε βοήθεια η Μαρία?Σαφώς και δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο του Αντώνη,τα τόσα link που ανέβαζε,τις ιατρικές του συμβουλές,τους εισαγγελείς και δε συμμαζεύεται...αλλα ρε κορίτσια εδώ πρόκειται για ένα μωρό που έφυγε...για ένα δικό μας μωρό,γιατι έχουμε ευθύνη για όλα τα μωρά του κόσμου,και δεν πρόκειται να κλείσω αυτια και μάτια και στα μπερδεμένα της Μαρίας..ούτε στο οτι ένα μωρό δεν έρχεται σε αυτη την κατάσταση σε 2 μέρες,στα 150ml????..Σαφώς δεν θα την δικάσω ΕΓΩ,αλλα δεν θα περιμένω και τον Θεό να δικάσει κανέναν για κάτι τόσο μεγάλο,τραγικό..για αυτο το έγκλημα!Αν φταίνε οι γιατροί να τιμωρηθούν,αν φταίει η Μαρία και ο άντρας της το ίδιο.Δεν θα κλειδώσω όμως την αποψή μου και την αμφιβολία μου μόνο και μόνο επειδή είναι μανα!Τίποτα δε θα φέρει πίσω το αγγελάκι,αλλά αν είναι να γίνει κάτι για την μνήμη του και για να μη συμβεί κάτι τέτοιο ξανά ΝΑΙ είμαι εδώ να ακούσω,διαβάσω,ψάξω την αλήθεια,και αν μπορώ να κάνω κάτι να το αποτρέψω θα το κάνω!Ας αφήσουμε λοιπόν τους καθωσπρεπισμούς ..Με πολύ εκτίμηση Κατερίνα!

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΓΙΑΤΡΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ FORUM, ΑΠΟ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΤΗΣ ΜΩΡΑΚΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ;

Η ΜΑΜΑ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΛΑΙΕΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ;
(ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ)

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΑΝ ΑΙΣΧΡΑ (ΟΧΙ ΕΣΥ) , ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

............ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΧΘΕΣ ,ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ε ,ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ.
ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΜΑ ,ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΝΟΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.

ΕΓΩ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ FORUM ,ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.

ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΕΤΕ" ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΜΟΙΡΗ ΝΕΑΡΗ ΜΑΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΣ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ,ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ,ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΖΩΟΝ,ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ.

ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΩΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΟΣ,ΗΛΙΘΙΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΑΛΛΟΙ.

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΜΑΜΑ Ή ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ,ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ....ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΑ LINKS ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ;

ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΕΟΓΝΟ,ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΕΛΕΙΑ ;

ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ;

ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ;

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΤΥΧΗΜΑ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΕΙ !

avoulis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει πια σημασια ενα μικρο ανυπερασπιστο πλασμα δεν ειχε την ευκαιρια να ζησει το αυριο....
αν φταιει ας την συγχωρεσει ο Θεος...
αν δεν φταιει ας συγχωρεσει ο θεος τους "δικαστες"της...
οπως και να εχει ας κλεισει το θεμα δεν χρειαζονται αλλες κακιες.........
το μωρο εφυγε......................

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κ.Αντωνη,με ολο το θαρρος και συγνώμη κιολας....
αλλα ο τρόπος που γράφετε ειναι σαν να διαβαζουμε προκυρηξη τρομοκρατικης οργάνωσης σε εφημεριδα...
Αυτά τα κεφαλαια γράμματα,ο διαχωρισμος των παραγράφων και των σειρων....τρομο φέρνει.

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
avoulis έγραψε:τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει πια σημασια ενα μικρο ανυπερασπιστο πλασμα δεν ειχε την ευκαιρια να ζησει το αυριο....
αν φταιει ας την συγχωρεσει ο Θεος...
αν δεν φταιει ας συγχωρεσει ο θεος τους "δικαστες"της...
οπως και να εχει ας κλεισει το θεμα δεν χρειαζονται αλλες κακιες.........
το μωρο εφυγε......................

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ .

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΕΦΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ,ΔΙΧΩΣ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣ ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ,ΑΜΕΛΕΙΑ,ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ.

"ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΜΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ " ;

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν θα κρινουμε εμεις αντωνη μου αν φταιει η οχι η μαρια ο γιατρος η το νοσοκομειο θα το κρινουν αλλοι εμεις απλα εδω την αποψη μας λεμε αυτη η κοπελα ηταν μονη της σε ενα νησι με ενα νεογεννητο το εχω ζησει και ξερω κοντευα να τρελαθω οποια τα εχει περασει καταλαβαινει ακριβως τι εννοω περασα επιλοχειο καταθλιψη και τωρα συνερχομαι 15 μηνες μετα την γεννηση του μονακριβου μου!κανεις λοιπον δεν μπορει να γνωριζει τα συναισθηματα αυτης της κοπελας καλυτερα απο την ιδια!!και πριν πεσετε να με φατε θα πω το εξης...δεν την δικαιολογω αλλα ουτε θα την στησω εγω στον τοιχο!!καλο βραδυ και ας σταματησει πια αυτη η παρωδια!!

toutounaki

toutounaki
Maria x, ο καθένας έχει την άποψή του και είναι καθόλα σεβαστή. Όταν όμως μιλάμε για ποινική καταδίκη, δεν χωρεί καμία άποψη, αλλά γεγονότα όπως αποδεικνύονται από τη μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας. Στη συνέχεια μετά τη σύνταξη του κατηγορητηρίου και την εισαγωγή της υπόθεσης στο ακροατήριο ξεκινάει νέος κύκλος, αξιολόγησης των αποδείξεων. Δεν είναι εύκολη η αξιολόγηση. Και δεν είναι εύκολο, να στοιχειοθετηθεί κάποιο αδίκημα (θανατηφόρος έκθεση; ανθρωποκτονία εξ αμελείας; κάποιοι μιλούν και για θανατηφόρα σωματική βλάβη ή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως). Μέχρι τότε ας κρατάμε τις απόψεις μας για μας διότι ουδείς ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. (In dubio pro reo)
Με αυτά δε θέλω να πω ότι κι εγω δεν έχω ερωτηματικά για κάποια από τα λεγόμενα της μαμάς. Έχω... Αλλά έχω δει με τα μάτια μου δικογραφίες στις οποίες τα πραγματικά περιστατικά έχουν τελείως διαστρεβλωθεί απο τους δημοσιογράφους για να γινει το θέμα πιασάρικο. Θυμηθείτε τί έλεγαν π.χ για τη γρίπη των πτηνών....

nabal

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κε Αντώνη,
Όσο και αν συμφωνώ για την αμέλεια, θα σας στενοχωτήσω.
Κανένας εισαγγελέας δεν μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη τη
μαρτυρία κάποιου σε ένα μπλογκ. Όπως εσείς αμφισβητείτε την ταυτότητα της «κατηγορουμένης», το ίδιο μπορούν να κάνουν και για εσάς.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nabal στις Τρι Ιαν 22, 2013 12:09 pm, 1 φορά

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αντωνη σου χει πει κανεις να το βουλωσεις;
δεν μας ενδιαφερει τι θα κανεις,κανε ο,τι καταλαβαινεις.
κ ανοιξε ενα μπλογκ να γραφεις τις σκεψεις σου,οσοι συμφωνουν μαζι σου θα τα λετε απο κει.
φτανει,ελεος ΦΤΑΝΕΙ.
πεθανε ενα μωρο σημερα.
οι δικαστες θα κρινουν,πηγαινε να κατηγορησεις κ αν εχεις δικιο μπραβο σου που το μυριστηκες.οπως εξαλλου μυριστηκες τι εχει το μωρο εδω κ μερες.σε χειροκροτω.
μπορεις να μη μας πρηζεις αλλο;
σκασε πια.
αν παθω τπτ απ την πιεση που μου ανεβασες,πιστεψε με,θα σε συρω στο δικαστηριο για προκληση βλαβης κ θα εχω κ πολλους μαρτυρες κατηγοριας.
φτανει ρε ανθρωπε μου,φτανει.

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toutounaki έγραψε:Maria x, ο καθένας έχει την άποψή του και είναι καθόλα σεβαστή. Όταν όμως μιλάμε για ποινική καταδίκη, δεν χωρεί καμία άποψη, αλλά γεγονότα όπως αποδεικνύονται από τη μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας. Στη συνέχεια μετά τη σύνταξη του κατηγορητηρίου και την εισαγωγή της υπόθεσης στο ακροατήριο ξεκινάει νέος κύκλος, αξιολόγησης των αποδείξεων. Δεν είναι εύκολη η αξιολόγηση. Και δεν είναι εύκολο, να στοιχειοθετηθεί κάποιο αδίκημα (θανατηφόρος έκθεση; ανθρωποκτονία εξ αμελείας; κάποιοι μιλούν και για θανατηφόρα σωματική βλάβη ή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως). Μέχρι τότε ας κρατάμε τις απόψεις μας για μας διότι ουδείς ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. (In dubio pro reo)
Με αυτά δε θέλω να πω ότι κι εγω δεν έχω ερωτηματικά για κάποια από τα λεγόμενα της μαμάς. Έχω... Αλλά έχω δει με τα μάτια μου δικογραφίες στις οποίες τα πραγματικά περιστατικά έχουν τελείως διαστρεβλωθεί απο τους δημοσιογράφους για να γινει το θέμα πιασάρικο. Θυμηθείτε τί έλεγαν π.χ για τη γρίπη των πτηνών....

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις