Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 19]

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ
37 ΗΜΕΡΩΝ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:ΕΧΩ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μιλησα με την μαρια πριν δεκα λεπτα και θα σας πω 2 κουβεντες

πρωτο και βασικοτερο
το μωρο παει σχετικα καλα!!!!!
η πιεση ανεβικε η μια στο 8 και η αλλη αν θυμαμαι καλα στο 4.5
τα ζωτικα του οργανα υπολυτουργουν αλλα το παλευει το μαναρακι μας
το φροντιζουν καλα και η μαρια ειναι μια γλυκιτατη μανουλα που σταζει μελι για το μωρακι της
περιμενει και να αρθει το απαγορευτικο να πει και ο μπαμπακας του εκει στο νινουλι του

δευτερο

μας παρακαλει θερμα να σταματησουμε ολα αυτα και να μην ανοιγουμε ποστ για εκεινη και το μωρο
της ειπα οτι υπαρχει μονο αυτο και οτι ειναι μονο για ευχες για το νινουλι και μονο για αυτο και το δεχτηκε

ειπαμε και αλλα...αλλα ειναι προσωπικα....
αύριο να μας έχεις ακόμα ποιο καλά νέα !! να είναι μια νύχτα ήρεμη για το μωράκι.

μαμά Βασιλικής

μαμά Βασιλικής
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΦΑΚΙ έγραψε:
Mar1987 έγραψε:συγγνωμη μπορω να πω μια ιδεα??
γιατι δε κλειδωνετε το θεμα κ να γραφει μονο η διαχειρηστρια μετα απο συννενοηση με τις κοπελες που μιλανε με τη Μαρια?για να τελειωνει το θεμα..τη συμπαρασταση μας την εχει η Μαρια απο ολους μας. Δε χρειαζεται να μπαινουμε κ να την εκφραζουμε συνεχεια..Το καναμε μια φορα κ ειναι αρκετη!!γιατι ενα τοσο τραγικο γεγονος εχει καταντησει σηριαλ!!
Σας παρακαλω, κλειδωστε το κ να ενημερωνομαστε μονο ή απο τη διαχειρηστρια ή απο τις κοπελες που μιλανε με τη μανουλα, όταν υπαρχει καποιο νεωτερο!!
Ευχαριστω κ η Παναγια μαζι την οικογενεια..

Βιβιαν συμφωνω!Κανε κατι!
Συμφωνώ...κουράστηκα ...θέλω να μαθαίνω ΜΟΝΟ εξελίξεις...ΕΛΕΟΣ!!!Μίλάμε για μια ψυχούλα...κλειδώστε το!

vetaki..!

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα,μολις γυρισα απο το νοσοκομειο!!!
η πιεση του μικρου εχει ανεβει απο 3 στο 8,συνεχιζει να κανει τσισα του,το οξυγονο ειναι καλο αλλα τα οργανα υπολειτουργουν ακομα...

η μαρια ευχαριστει οσους νοιαζονται πραγματικα για τον μικρο της κ λυπαται πολυ που καποιοι κανουν σηριαλ την ζωη τους κ την ζωη του παιδιου της.....!!!

ας ευχηθουμε να εχουν μια καλη βραδια κ να ακουσουμε καλυτερα νεα αυριο!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ εσενα περιμενα βετακι...

δοξα το θεο συγα συγα ολα θ πανε καλα

psuxoula mou

psuxoula mou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
η παναγιτσα να βοηθησει το παιδακι και να δωσει δυναμη στην μανουλα του... τρελαθηκα τωρα που διαβασα ολα τα μνμ. ειμαι κι εγω απο Κρητη κοντα στο Ηρακλειο περα απο τις προσευχες μου αν μπορουσα να βοηθησω καπως οτι χρειαστει,θα χαρω. ο Θεος ειναι μεγαλος κοριτσακι μου... το αγγελουδι σου θατα καταφερει...

aggeliki5579

aggeliki5579
Βετα μου εσενα περιμενα κι εγω..
Αρκετα ευχαριστα και αισιοδοξα τα νεα που μας ειπες,ας ελπισουμε οτι ο Θεος θα βαλει το χερακι Του και θα σωθει το μωρακι..
Να εισαι καλα που δινεις κουραγιο και εισαι διπλα σε αυτην την μανουλα που ποναει αυτες τις στιγμες..
Ας εχει η ψυχουλα μου μια ηρεμη νυχτα και αυριο να μαθουμε ακομη καλυτερα νεα..

emmanouela_

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vetaki..! έγραψε:καλησπερα,μολις γυρισα απο το νοσοκομειο!!!
η πιεση του μικρου εχει ανεβει απο 3 στο 8,συνεχιζει να κανει τσισα του,το οξυγονο ειναι καλο αλλα τα οργανα υπολειτουργουν ακομα...

η μαρια ευχαριστει οσους νοιαζονται πραγματικα για τον μικρο της κ λυπαται πολυ που καποιοι κανουν σηριαλ την ζωη τους κ την ζωη του παιδιου της.....!!!

Καλησπέρα μόλις γράφτηκα στο forum με αφορμή αυτό το θέμα..Είμαι Ηράκλειο κ εγώ άλλα έχω ένα μικρό μωρό και δεν μπορώ να το αφήσω κάπου.Αν όμως χρειαστεί να μείνει η κοπέλα κάπου ή έστω αν θέλει να κάνει ένα μπάνιο το σπίτι μου είναι ανοιχτό..Στείλτε μου προσωπικό μνμ...Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο.... Οι προσευχές μου μαζί με το μωράκι και τη Μαρία που τόσα άκουσε!!

mamana

mamana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχομαι το μωρακι σου να γινει καλα συντομα
κουραγιο κοριτσι μου
κ ολα αυτα που ζειτε τωρα να γινουν ενα κακο ονειρο
καλη δυναμη σε σενα κ στον αντρουλη σου...!!!

vetaki..!

emmanouela_ έγραψε:

Καλησπέρα μόλις γράφτηκα στο forum με αφορμή αυτό το θέμα..Είμαι Ηράκλειο κ εγώ άλλα έχω ένα μικρό μωρό και δεν μπορώ να το αφήσω κάπου.Αν όμως χρειαστεί να μείνει η κοπέλα κάπου ή έστω αν θέλει να κάνει ένα μπάνιο το σπίτι μου είναι ανοιχτό..Στείλτε μου προσωπικό μνμ...Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο.... Οι προσευχές μου μαζί με το μωράκι και τη Μαρία που τόσα άκουσε!!

της ειπα κ εγω για μπανιο κ αν θελει ρουχα αλλα μου ειπε οτι εχει απο ολα..οντως ειχε 3 σακ βουαγιαζ πραγματα...φαγητο τους πηγα εγω κ καποιοα φρουτα....

της ειπα οτι θελει να μου πει...

εμμανουελα να χαιρεσαι το μικρο σου..κ εγω εχω ενα αγορακι 6,5 μηνων κ δεν εχω να το αφηνω καπου για αυτο πηγα αργα!!!καλως ηρθες!!

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια μπράβο που βοηθάτε την κοπέλα γιατι όντως περνα και αυτη το δράμα της. είναι και ο σύζυγός της μαζί ή η καημενούλα είναι μόνη?εύχομαι όλα να πάνε καλα και να τα καταφέρει το μωράκι

irellen

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
συμφωνω μαζι σου μεχρι να βρω νεα του μωρου περναω απο 40 κυματα με καρακαξες που δεν κοιτουν την καμπουρα τους...(μιλαω για το fb)
ο Θεος μαζι τους κ να τους δινει δυναμη κ υπομονη

Έχει επεξεργασθεί από τον/την irellen στις Δευ Ιαν 21, 2013 1:43 pm, 1 φορά

emmanouela_

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vetaki..! έγραψε:
emmanouela_ έγραψε:

της ειπα κ εγω για μπανιο κ αν θελει ρουχα αλλα μου ειπε οτι εχει απο ολα..οντως ειχε 3 σακ βουαγιαζ πραγματα...φαγητο τους πηγα εγω κ καποιοα φρουτα....

εμμανουελα να χαιρεσαι το μικρο σου..κ εγω εχω ενα αγορακι 6,5 μηνων κ δεν εχω να το αφηνω καπου για αυτο πηγα αργα!!!καλως ηρθες!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Να σου ζήσει!!!Εγώ έχω ένα κοριτσάκι 4 μηνών αλλά ο άντρας μου δουλεύει σπαστό ώράριο κ να φανταστείς ακόμα δεν έχει γυρίσει....Ακόμα ψάχνομαι για να μάθω να χειρίζομαι το forum και τα σχόλια οπότε συγχωρήστε μου τυχόν λάθη... Καλό βράδυ σε όλους μας...

vetaki..!

ειναι η αδερφη του αντρα της εκει...

ο αντρας της θα παει μολις τελειωσει το απαγορευτικο...

σας καληνυχτω κ θα τα πουμε αυριο...ευχομαι με καλυτερα νεα!!!

ας προσευχηθουμε ολοι για τον μικρουλη μας!!!!

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια πολυ χαρηκα που ειναι καλητερα το μωρακι!ευχομε να συνεχισει ετσι κ να το παρουν συντομα οι γονεις στο σπιτι!περιμενω με αγωνια να διαβασω ευχαριστα νεα ξανα καθε μερα να σβηνει κ ενα προβληματακι κ το γλυκο πλασματακι να γινετε ολο κ καλητερα!Μικρε μαχητη προσευχομαστε για σενα κ σου στελνουμε δυναμη να γινεις γρηγορα καλα.Μαμα Μαρια κουραγιο κουκλα μου ολα καλα θα πανε η Παναγια μαζι σας ειναι κ θεραπευει το αγγελουδι σας!

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

vaia-k

vaia-k
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχ άντε να γίνει καλά το γιαβρί μου και άλλο κακό να μην του ξανασυμβεί!! οι προσευχές μας είναι μαζί του!!! αν έχετε κανένα νέο να μας ενημερώσετε κορίτσια γιατί φαντάζομαι, όπως και εγώ, έτσι και όλες οι μανούλες του forum θα περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε τα (καλά ελπίζω) νεα του μικρούλη!

http://vaia.karakatsani@facebook.com

blackrose

blackrose
Eχω την σκεψη μου εκει διπλα σου μικρο μου αγγελουδι και σου στελνω λιγη απο την δυναμη της ψυχης μου για να αντεξεις και να βγεις νικητης.........

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mικρούλι εύχομαι να κερδίσεις αυτή τη δύσκολη μάχη.Μακάρι αύριο να εχουμε ακόμη πιο ευχάριστα νέα.Κουράγιο και δύναμη στους γονεις...

τουρτιτσα

τουρτιτσα
emmanouela_ έγραψε:
vetaki..! έγραψε:
emmanouela_ έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Να σου ζήσει!!!Εγώ έχω ένα κοριτσάκι 4 μηνών αλλά ο άντρας μου δουλεύει σπαστό ώράριο κ να φανταστείς ακόμα δεν έχει γυρίσει....Ακόμα ψάχνομαι για να μάθω να χειρίζομαι το forum και τα σχόλια οπότε συγχωρήστε μου τυχόν λάθη... Καλό βράδυ σε όλους μας...
βετακι και εμανουελα μπραβο σας που βοηθατε την μανουλα.το εχει αναγκη τωρα.
ευχομαι αυριο να εχουμε καλυτερα νεα.η παναγια μαζι του.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μωρακι ελπιζω να ειχες ησυχη νυχτα και ν ειχαμε κανενα νεο καλο.η παναγια μαζι σου

loukia2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
περαστικα στο μωρακι και να παει γρηγορα σπιτι του
επειδη περασαμε απο μενν ηρακλειου οι γιατροι ολοι εκει μεσα ειναι παρα πολυ αυστηροι ( σου κοβουν την ανασα ευκολα) αλλα καταπληκτικη στη δουλεια τους
να εχει κουραγιο η μαμα και ο μπαμπας

vetaki..!

καλημερα!!μιλησα με την μαρια αλλα δεν της εχουν πει τπτ αλλο απο χθες...

11*30 θα παει να δει το μικρουλη κ θα μας πει...!!!!

ευχομαι να εχουμε καλα νεα για την εξελιξη του!!!!

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
To mwro ,exoume kanena neotero sxetika me tin ygeia tou ;
Kalimera.

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ok

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vetaki..! έγραψε:καλημερα!!μιλησα με την μαρια αλλα δεν της εχουν πει τπτ αλλο απο χθες...

11*30 θα παει να δει το μικρουλη κ θα μας πει...!!!!

ευχομαι να εχουμε καλα νεα για την εξελιξη του!!!!
καλημέρα, εύχομαι να είναι η καλύτερη μέρα για το μικρούλι !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις