Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
672 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 672 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 328109 δωρακι απο το πουθενα!μια χαρα!Δωρα μου ικανοποιημενη απο τις λιμπερο τελικα?ή τσαμπα τρεαμε στα πρεναταλ? Rolling Eyes

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κανενα νεο ακομα απο το Λιτσακι!
Παω να παρω αγκαλιτσα τη μικρη μου γκρινιαρουλα!Καλο βραδυ σε ολες!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 328109 δωρακι απο το πουθενα!μια χαρα!Δωρα μου ικανοποιημενη απο τις λιμπερο τελικα?ή τσαμπα τρεαμε στα πρεναταλ? Rolling Eyes

Μια χαρα ειναι!Μεχρι στιγμης δεν ειχαμε καμια διαρροη ακομη κ οταν γεμισε κακακια!Επισης επειδη πλενω μονο με βαμβακι κ βαζω κρεμουλα φρεζιντερμ δεν εχουμε κ καθολου ερεθισμους!
Εφυγα...Με καλει το καθικον!!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε, ωραια!!!χαλαλι τοτε!!!πιστευω οτι αν φροντιζουμε για σωστη υγιεινη δυσκολα πανα απο μονη της θα δημιουργησει προβλημα..

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να; μαι παλι! πηγα να ετοιμασω το φαγητο και να πλυνω τα πιατα...
τωρα που γινεται επανηλθα!
Απο που να αρχισω... Νατασσα μου να σου ζησει!!! Να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε! Γερος και καλοτυχος! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 328109
Αληθεια δεν καταλαβες τιποτα με την καισαρικη? αχ μας δινει και εσυ κουραγιο! Embarassed
Λουκια μου καλη η βολτα σου? Εμεις
τελικα αυριο γιατρο! Αυριο τελειωνει και η αντιβιωση!
Δωρα μου καλο βραδυ! να δωσεις φιλακια στην μπεμπα σου! Το καθηκον πανω απ'ολα! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 35468

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλε γιατι να μην φτανει το βαμβακι με το νερο?εδω εμεις που σκουπιζομαστε με σκετο χαρτι βρομικοι ειμαστε?????? Razz Razz να σας πω την αληεθια βε κοριτσια????εμεις χρησιμοποιουμε καμια φορα μωρομαντηλα μετ το Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 215994 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 215994 και μετα μια ενοχληση την νιωθω απο τα υγρα που εχουν τα μωρομαντηλα..σαν ερεθισμο....ποσο μαλλον το ευαισθητο δερματακι του μωρου...αφου ουτως η αλλως καθε μερα μπανιο τα κανουμε!!!!!!!εγω μωρομαντηλα σκοπευω να χρησιμοποιω μονο εκτος σπιτιου και οπως ειπε η σμαρω κανεεεεεεενα βραδυ που θα κουτουλαω και δεν θα εχω κουραγιο να ζεστανω νερο...
για το ντυσιμο και την θερμοκρασια...οπως ειπαν τα κοριτσια 18-22 βαθμους.εγω τον θερμοπομπο τον εχω σταθερα στους 21 και οταν φτανει 22 σβηνει και ειναι πολυ ανετα εδω μεσα!!!για τα ρουχα,καλο ειναι το μωρο να μην ζεσταινεται πολυ γιατι δεν θα μπορει να κοιμηθει και θα γκρινιαζει...και ειναι και αυξημενοι οι κινδυνοι για συνδρομο αιφνιδιου θανατου σε μωρο που ζεσταινεται πολυ...οποτε καλο ειναι να μην υπερβλαλλουμε!!!!!σε γενικες γραμμες ενα βρεφακι θελει ενα παραπανω στρωμα ρουχων απο οτι εμεις.δλδ αν εσυ για να κοιμηθεις φορας πιτζαμες και σκεπαζεσαι με παπλωμα,για το μωρο φανελακι-φορμακι-υπνοσακος ειναι μια χαρα.αν βαζεις και φανελακι για να εισαι ανετα στο μωρο φορας ειτε δευτερο φανελακι (οχι πολυ χοντρο) εοτε ενα χοντρο φανελακι και φορμακι-υπνοσακο....νομιζω πως και υπνοσακος και κουβερτα ειναι υπερβολικο....
πωπωωωω σεντονιιιιιιιιιιιιιι και να μην σχολιασω τα ορθογραφικα Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα μου νωριτερα στον γιατρο τελικα ε?μας την σκαπουλαρες..!ελπιζω να χει αλλαξει κατι εκει μεσα σου.. Wink

Σοφακι αυτο με το Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 215994 και τα μωρομαντηλα το εχω προσεξει κι εγω..ερεθισμος σαν ελαφρυ τσουξιμο ενα πραγμα..απαπα, η τελευταια επιλογη μου θα ειναι για την μπεμπα..για αυτο κ πηρα μονο 2 συσκευασιες..θα φτασουν μεχρι να ξεκινησουμε γιογιο!!! Razz Razz Razz Razz

παω να φτιαξω κι εγω λιγο μαρουλακι να φαααααααααααααω, πεινασα!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι φτανει και περισσευει με το βαμβακι! σιγουρα! απλα δεν ηξερα...χαζο δηλ αυτο...πως ακριβως γινεται με το βαμβακι Embarassed λες και θελει πολυ σκεψη!! ναι εχω χαζεψει λιγο. και εγω απο μωρομαντηλα δεν εχω παρει κατι ιδι;ιτερο μια συσκευασια και το σκεφτομαι και εγω για το βραδυ εκεινο του κουτουληματος!
και για εξω εννοειτα.
τελικα ποσο το πηρες το καλαθακι απο τα τζαμπο? ειναι ομορφο?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για τα απλυτα?νομιζω το πηρα 3 ή 4..φουξ ειναι και ειναι μια χαρουλα.απο πανω ειναι και κλειστο για να μην ειναι εκτεθιμενα τα ρουχα...βαμακι πηρα κανονικο αλλα σκεφτομαι οταν μ τελειωσει να παρω βαμβακι απο αυτο που ειναι σαν τα βαμβακια ντεμακιγιαζ αλλα πιο μεγαλα.καταλαβατε τι εννοω??? scratch scratch
Ααα και κορνιζα φυσικα απ τα τζαμπο...εγω την τεραααστια της πηρα 8 ευρω..μην δωσετε τζαμπα λεφτα...δεν ειναι κατι που πρεπει να ειναι αμαν καλη ποιοτητα..κορνιζα ειναι....εγω μωρομαντηλα εχω 4 συσκευασιες...1 λιμπερο και πηρα μια πολυσυσκευασια με 3 πακετα της παμπερς τα σενσιτιβ...

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sofki έγραψε:Για τα απλυτα?νομιζω το πηρα 3 ή 4..φουξ ειναι και ειναι μια χαρουλα.απο πανω ειναι και κλειστο για να μην ειναι εκτεθιμενα τα ρουχα...βαμακι πηρα κανονικο αλλα σκεφτομαι οταν μ τελειωσει να παρω βαμβακι απο αυτο που ειναι σαν τα βαμβακια ντεμακιγιαζ αλλα πιο μεγαλα.καταλαβατε τι εννοω??? scratch scratch
Ααα και κορνιζα φυσικα απ τα τζαμπο...εγω την τεραααστια της πηρα 8 ευρω..μην δωσετε τζαμπα λεφτα...δεν ειναι κατι που πρεπει να ειναι αμαν καλη ποιοτητα..κορνιζα ειναι....εγω μωρομαντηλα εχω 4 συσκευασιες...1 λιμπερο και πηρα μια πολυσυσκευασια με 3 πακετα της παμπερς τα σενσιτιβ...

μια χαρα τα βλεπω ολα! θα παω και εγω να κοιταξω στα τζαμπο μαλλον το σαββατο! θελω να παρω και εγω βαμβακια και καμμια πτσετουλα ακομα μικρη και να δω και καλαθακι.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φτηνο το καλαθακι!και η κορνιζουλα!καλα, εγω γιατι δε τα ειδα στα τζαμπο??? scratch scratch

μα κ αυτοι..να μην εχουν εναν ιντερνετικο καταλογο.. Razz Razz

αυτα τα βαμβακακια Σοφακι τα σκεφτηκα κι εγω τις προαλλες που πηγα στα χοντος..βολευουν και για τον αφαλο με το οινοπνευματακι και για να τους καθαριζεις το προσωπακι και τα αυτακια..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και καλαθακι για τα καλλυντικα μας δεν εχω παρει..πηρα βεβαια κι εγω κατι πετσετουλες(6 το συνολο, μωβ κ ασπρες)που ηταν μεσα σε ενα ψαθινο μωβ καλαθακι..απο τα τζαμπο κ αυτο..!!!και προς το παρον αυτα τα λιγα που εχω τα εβαλα εκει..

σημερα ομως μαζι με την παντα η συσκευασια ειχε και ενα λευκο πουγκακι για το μπανιο..ισως βαλω εκει αφρολουτρο, σαμπουαν κ τα σχετικα του μπανιου!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ η γουρουνα, το παρακανα με την σαλατα.. pig τον πατερα μου και την μανα μου μονο δεν εβαλα μεσα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 534787 το μετανιωσα να πω την αμαρτια μου τοσο μεγαλη που την εκανα..και την εφαγα ολη Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 585182

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:αχ η γουρουνα, το παρακανα με την σαλατα.. pig τον πατερα μου και την μανα μου μονο δεν εβαλα μεσα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 534787 το μετανιωσα να πω την αμαρτια μου τοσο μεγαλη που την εκανα..και την εφαγα ολη Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 585182

ελα σαλατιτσα ηταν δεν πειραζει!
τι εβαλες?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ΔΕΝ εβαλα να λες..!!σαν σεφ την εκανα, χωρις αυγα..απο τα υπολοιπα λιγο απο ολα..και την εκανα και μεγαλη παναθεμα με..αφου την ετρωγα κι ενιωθα ηδη φουσκωμενη αλλα δεν την αφηνα κ απο τα χερια μου.. pig pig pig pig

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν εχεις ορεξη διαβασε εδω..

http://www.paidiatre.gr/ygeies/Ygeies-Paidi.htm

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:αν εχεις ορεξη διαβασε εδω..

http://www.paidiatre.gr/ygeies/Ygeies-Paidi.htm

το διαβασα. καθε ενημερωση ειναι για καλο!
βλεπω παραλληλα μαστερ σεφ

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακριβως!κι εγω μαστερ βλεπω!(ακουω μαλλον Razz )

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα γυρνα πιιιιισωωωωωωωω!θα μας χτυπησουν στο αλλο θεματακι!!θα λενε οι χαζοζαρουμενες που χορευουν για τις πανες!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 604962 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 604962

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εδω ειμαι! Θα χαιρομαστε απο εδω!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως κ θα πατε αυριο τελικα στον γιατρο?

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:πως κ θα πατε αυριο τελικα στον γιατρο?

με πηρε τηλ η γραμματεας και μου ειπε αν γινεται να παω αυριο γιατι την πεμπτη θα γινεται χαμος! της ειπα ναι αφου για μια μερα δεν περιμενω καμμια αλλαγη... Embarassed

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ο χρηστος σου δουλευει?
εγω ειμαι με το λαπτοπακι στο κρεβατι!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι, δεν νομιζω οτι στην μια μερα κρινονται ολα.. Crying or Very sad καλυτερα να μην εχει κ κοσμο..κι εγω ελπιζω να μην δουλευει πρωι ο Χρηστος την Πεμπτη για να παμε πρωι στον γιατρο..μετα γινεται της κακομοιρας εκει μεσα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 911307

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:ο χρηστος σου δουλευει?
εγω ειμαι με το λαπτοπακι στο κρεβατι!

οχι, λειπει εκτος Αθηνων!αυριο γυριζει!θα μου φερει κ την κουνια της μικρης!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 3 654316 ειχα αρχισει να βαριεμαι κιολας μοναχουλα..στην αρχη καλα ηταν, ουτε μαγειρεμα, ουτε τιποτα..μου ελειψε ομως τωρα ο αντρουλης μου..ειδικα στον υπνο..δεν εχω και σε ποιον να κλαφτω..αυτο που το πας!!! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις