76 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 Τρι Ιαν 22, 2013 2:36 pm
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω λαπτοπακι, κρεβατι κ τηλεοραση..ο δικος σου να φανταστω την επεσε νωρις?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
doritaki έγραψε:Λουκια μου μπεταντιν πρωι-βραδυ για να αποφυγουμε μολυνσεις.Κ οινοπνευμα ενδιαμεσα 2-3 φορες τουλαχιστον.Δεν ακουμπας τπτ κ για κανενα λογο πανω στον αφαλο.Ετσι μου ειπαν εμενα.Αν βαλω μπεταντιν καλυπτω με την πανα για να μη λερωσει το φανελακι αλλα στις επομενες αλλαγες διπλωνω την πανα προς τα κατω για να αεριζεται ο αφαλος.Ετσι ηξερα κ ετσι μου ειπε κ ο παιδιατρος μας.
filitsaki έγραψε:λοιπον εμενα η συμβουλος θηλασμου μου ειπε οχι μπεταντιν οχι σταγονες στα ματακια απαγορευοντε.μονο οινοπνευμα να πεσει ο αφαλος και ειναι οκ.το μπεταντιν παει στον εγκεφαλο?καπως μου τα ειπε δεν θυμαμαι...παντως δεν του εβαλα.
ημαστε καλα σημερα?
filitsaki έγραψε:λοιπον εμενα η συμβουλος θηλασμου μου ειπε οχι μπεταντιν οχι σταγονες στα ματακια απαγορευοντε.μονο οινοπνευμα να πεσει ο αφαλος και ειναι οκ.το μπεταντιν παει στον εγκεφαλο?καπως μου τα ειπε δεν θυμαμαι...παντως δεν του εβαλα.
ημαστε καλα σημερα?
loukia_84 έγραψε:filitsaki έγραψε:λοιπον εμενα η συμβουλος θηλασμου μου ειπε οχι μπεταντιν οχι σταγονες στα ματακια απαγορευοντε.μονο οινοπνευμα να πεσει ο αφαλος και ειναι οκ.το μπεταντιν παει στον εγκεφαλο?καπως μου τα ειπε δεν θυμαμαι...παντως δεν του εβαλα.
ημαστε καλα σημερα?
γεια σου Φιλιτσακι, ολα καλα!!!ο φυσιολογικος ορος επιτρεπεται κατα την αποψη της δικης σου παιδιατρου?
loukia_84 έγραψε:Ελενιτσα δε μου απαντησες.. τι ωρα εχεις τελικα γιατρο?9:30 που σε ξυπνησα σε ειχα εννοια..σκεφτομαι και την δικια μου αυριανη επισκεψη..
loukia_84 έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ!!θετικη σκεψη και τιποτα αλλο!!!!
εχεις μελλον δηλαδη, ενταξει θα περασει η ωρα και θα δεις τον μικρουλη σου!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης