Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω λαπτοπακι, κρεβατι κ τηλεοραση..ο δικος σου να φανταστω την επεσε νωρις?

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σε αφηνω.μου ειπε ο δικος μου να κανουμε αγκαλιτσα! μονο αυτο μην νομιζεις Razz
καληνυχτα! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 850933 δεν ειναι σιγουρο οτι θα κοιμηθω αλλα ας προσπαθησω Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 417472

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι, ξερω..ειπαμε, ομοιοπαθουσες!!

και πολυ σε αφησε!ο δικος μου θα αρχισει τις φωνες παλι αυριο!! Razz Razz

φιλια, καληνυχτα!!και καλες αγκαλιτσες.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 35468

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σας!ειμαι ξυπνια απο τις 5!!πωπω θα κουτουλαω μετα!
κοιμηθειτε σας προσεχω Rolling Eyes

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ κοριτσια ξεχασα τον κωδικο μου που αλλαξα την κυριακη στο yahoo. Λεω δεν πειραζει θα παω στην βοηθεια και θα αλλαξω απο εκει ζητωντας ειτε ανακτηση ειτε να απαντησω στις μυστικες ερωτησεις. τιποτα ομως. ενω πληκτρολογουσα κανονικα τις απαντησεις και ηταν και ευκολες ( ημ γεννησης κλπ ) που αποκλειεται να δηλωνω λαθος μου εβγαζε μνμ οτι ειναι λαθος οι απαντησεις! Shocked μου κλειδωσε λοιπον την δυνατοτητα για 12 ωρες! τωρα παλω παλι να συνδεθω ακολουθωντας τις ιδιες διαδικασιες και παλι δεν με αναγνωριζει! τα νευρα μου! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 679259 Στελνω mail για βοηθεια στην υποστηριξη και δηλωνω το mail του Μανωλη να μου στειλουν εκει. Κ δεν το πιστευω δεν με βαζει το λαπτοπ ουτε στο δικο του ενω οι κωδικοι ειναι σωστοι! Μηπως φταιει το λαπτοπ λογω του προβληματος που ειχε την Δευτερα? ξερει καμμια να μου απαντησει? το εχετε συναντησει? ουτε διαγραφη δεν μπορω να κανω!
συγνωμη για το σεντονι! σας επρηξα πρωι πρωι.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια!
Εχω νεα απο το Λιτσακι!!!!!3500 το κοριτσι της!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 φτ που κρατησε 15 ωρες χωρις επισκληριδιο!Δυσκολευτηκε λιγακι αλλα τελος καλο ολα καλα!

Ελενιτσα δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω σε αυτο με το μειλ.

Το κοριτσι μου ηταν πολυ καλο αποψε.Κοιμηθηκε στις 12 κ ξυπνησε 4+ για φαγητο κ μετα ξανα στις 8+.Εχει αρχισει να μπαινει σε προγραμμα ο βραδινος της υπνος!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 κ τωρα κοιμαται ηρεμη...Αχ!Η ψυχουλα μου!Ελπιζω να ειναι ολη μερα ετσι κ οχι οπως χθες. No

Το βαμβακι σε δισκους δε νομιζω να σας συμφερει κοριτσια.Χρειαζεται αρκετη ποσοτητα.Σε μια βδομαδα εχω χαλασει 1,5 πακετο.αν ηταν δισκοι θα ηθελα περιπου 3 ανα αλλαγη πανας κ αλλαζουμε πριν απο καθε γευμα.
Στον αφαλο δεν ακουμπαμε ποτε βαμβακι για να μην κολλησουν ινες!το μπεταντιν σταζει κατευθειαν απο το μπουκαλακι.Για το οινοπνευμα χρειαζομαστε βαμβακι αλλα απο μακρια.

Κ εγω θελω τζαμπο.θα παμε την Παρασκευη να δουμε κ κρεβατακι για τη μπουμπου μαλλον.

Οσο για το ριλαξ νομιζω ειναι στο παιδι.Μιας φιλης μου καθεται μια χαρα.κοιμαται κιολας εκει την ημερα.Δεν ξερω ποτε το ξεκινησαν αλλα 40 ημερων σιγουρα καθοταν.του εδινε ομως κ πιπιλα!δεν ξερω γιατι...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου!!

9:30 ξυπνησα σημερα!καλα την παμε την δουλεια..αν σκεφτεις οτι κοιμηθηκα 2+..

Λιτσακι μου να σας ζησει!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 50580 γερη και καλοτυχη να ειναι η πριγκιπισσουλα σας!!!! queen σε παιδεψε αλλα το αποτελεσμα σιγουρα δεν το αλλαζεις με τιιιιιιιιιιιποτα στον κοσμο!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 35468

Ελενιτσα μου αγρυπνος φρουρος παλι σημερα ε?γιατρο τι ωρα εχεις???οσον αφορα το yahoo εγω ειμαι ντιπ για ντιπ ασχετη..μηπως φταιει το λαπτοπ..ή ακομα και η ιδια η σελιδα τους μπορει να εχει θεμα.. Rolling Eyes

Δωρα μου φτου φτου η μικρη σας!!!μακαρι να το διατηρησει ετσι το προγραμματακι της!!!!για τους δισκους βαμβακιου κι εγω δεν αναφερομουν στο ποπουδακι.να καθαριζεις ματακια απο τσιμπλες, αυτακια-καθοτι απαγορευεται μπατονετα-και αφαλο ελεγα..αληθεια στον αφαλο δεν κανει???? scratch scratch εχω δει διαφορα βιντεακια που περιποιουνται νεογεννητα και το χρησιμοποιουν..βαζεις και betadin?ουτε αυτο το ηξερα..με λιγο οινοπνευμα νομιζα.. Shocked

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!

Λιτσάκι πολλά συγχαρητήρια!!!Να σας ζήσει η κούκλα και να είναι τυχερή στη ζωή της!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316

Ήρθε και η σειρά μου λοιπόν!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι!!!δεν νομιζω να σε περασει καμια αλλη απο τα δεξια πια..!!! Razz Razz Razz

καλημερα κιολας!!!!

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου Λουκία!Έχω μια ''διαφορά ασφαλείας'' λογικά από τις υπόλοιπες!Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια.Χθες βράδυ πάντως συσπάσεις δεν κατάλαβα!Ίσως και να κοιμήθηκα βαριά,ποιος ξέρει!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουκια μου μπεταντιν πρωι-βραδυ για να αποφυγουμε μολυνσεις.Κ οινοπνευμα ενδιαμεσα 2-3 φορες τουλαχιστον.Δεν ακουμπας τπτ κ για κανενα λογο πανω στον αφαλο.Ετσι μου ειπαν εμενα.Αν βαλω μπεταντιν καλυπτω με την πανα για να μη λερωσει το φανελακι αλλα στις επομενες αλλαγες διπλωνω την πανα προς τα κατω για να αεριζεται ο αφαλος.Ετσι ηξερα κ ετσι μου ειπε κ ο παιδιατρος μας.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον εμενα η συμβουλος θηλασμου μου ειπε οχι μπεταντιν οχι σταγονες στα ματακια απαγορευοντε.μονο οινοπνευμα να πεσει ο αφαλος και ειναι οκ.το μπεταντιν παει στον εγκεφαλο?καπως μου τα ειπε δεν θυμαμαι...παντως δεν του εβαλα.
ημαστε καλα σημερα?

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
doritaki έγραψε:Λουκια μου μπεταντιν πρωι-βραδυ για να αποφυγουμε μολυνσεις.Κ οινοπνευμα ενδιαμεσα 2-3 φορες τουλαχιστον.Δεν ακουμπας τπτ κ για κανενα λογο πανω στον αφαλο.Ετσι μου ειπαν εμενα.Αν βαλω μπεταντιν καλυπτω με την πανα για να μη λερωσει το φανελακι αλλα στις επομενες αλλαγες διπλωνω την πανα προς τα κατω για να αεριζεται ο αφαλος.Ετσι ηξερα κ ετσι μου ειπε κ ο παιδιατρος μας.

καλημερα Δωρα μου! τελεια τα νεα! η μικρουλα σου βφρισκει τον ρυθμο της!
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 875502 Αληθεια ετσι γινεται με το μπαντατιν? δηλ παιρνεις το υγρο στο μπουκαλι και ριχνεις μια σταγονιτσα που? στον αφαλο? και εγω βιντεακια ειχα δει μονο με το ταμποναρισμα ελαφρα με οινοπνευμα...ενω ηξερα οτι οι μητερες χρησιμοποιουσαν και μπετατιν.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νανσυ μου πολυυυυυ δυσκολα να σε προσπερασει καποια!!!ειμαστε ολες φεβρουαριου οι υπολοιπες..και κανενα μωρακι δεν εχει δειξει οτι βιαζεται.. Razz

οσον αφορα το θεμα του αφαλου απο οτι καταλαβα οι αποψεις διιστανται δηλαδη ε???το σιγουρο ειναι οτι θελει προσοχη, αερισμο και οινοπνευμα, θα ρωτησω κι εγω για το betadin οταν ερθει η ωρα..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:λοιπον εμενα η συμβουλος θηλασμου μου ειπε οχι μπεταντιν οχι σταγονες στα ματακια απαγορευοντε.μονο οινοπνευμα να πεσει ο αφαλος και ειναι οκ.το μπεταντιν παει στον εγκεφαλο?καπως μου τα ειπε δεν θυμαμαι...παντως δεν του εβαλα.
ημαστε καλα σημερα?

γεια σου Φιλιτσακι, ολα καλα!!!ο φυσιολογικος ορος επιτρεπεται κατα την αποψη της δικης σου παιδιατρου?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα δε μου απαντησες.. Crying or Very sad τι ωρα εχεις τελικα γιατρο?9:30 που σε ξυπνησα σε ειχα εννοια..σκεφτομαι και την δικια μου αυριανη επισκεψη.. Rolling Eyes

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:λοιπον εμενα η συμβουλος θηλασμου μου ειπε οχι μπεταντιν οχι σταγονες στα ματακια απαγορευοντε.μονο οινοπνευμα να πεσει ο αφαλος και ειναι οκ.το μπεταντιν παει στον εγκεφαλο?καπως μου τα ειπε δεν θυμαμαι...παντως δεν του εβαλα.
ημαστε καλα σημερα?

καλημερα Φιλιτσα μου! να σου πω και μενα το μυαλο μου εκει πηγε γιατι ηξερα οτι πιο παλα χρησιμοποιουσαν μπετατιν αλλα ολα τα βιντεακια που εχω δει τωρα δειχνουν το οινοπνευμα με ενα πολυ απλο περασμε απο πανω. Απο ο,τι θυμαμαι αυτο μου ειχε πει και η αδερφη του αντρα μου που ειναι παιδιατρος δηλ το οινοπνευμα. Λοιπον θα την παρω ενα τηλεφωνο αργοτερα και θα το ξεδιαλυνουμε... scratch

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:
ημαστε καλα σημερα?

γεια σου Φιλιτσακι, ολα καλα!!!ο φυσιολογικος ορος επιτρεπεται κατα την αποψη της δικης σου παιδιατρου?

ο δικος μου παιδιατρος ειναι αγαπουλα στα φαρμακα και στα ξενα γαλατακια πολυ ενθερμος!αντι για φ.ορο μου εδωσε της φρεζυδερμ τον ορο το σπρευ!ασε!και σταγονες για ματια μου εδωσε και μπενταντιν και οινοπνευμα και απο ολα!μονο οινοπνευμα βαζω!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καταλαβα Φιλιτσα..
παντως ο καθενας λεει τα δικα του τελικα ε???ουφ, ακομα δεν γεννησαμε καλα καλα και πελαγωνουμε!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:Ελενιτσα δε μου απαντησες.. Crying or Very sad τι ωρα εχεις τελικα γιατρο?9:30 που σε ξυπνησα σε ειχα εννοια..σκεφτομαι και την δικια μου αυριανη επισκεψη.. Rolling Eyes

εδω ειμαι τρεχοντας! σε εσενα θα απαντουσα τωρα και μετα στα υπολοιπα που διαβασα! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 417472
Εχω ραντεβου κατα τις 6:30!!! και εγω θα εχω αγωνια μεχρι τοτε.!!! το πρωι τωρα ειναι στο νοσοκομειο ο δικος μου. θα φυγουμε βεβαια νωριτερα γιατι θα παω να μου οαρουν και λιγο αιματακι το μεσημερακι.
ειπα και στο Φιλιτσακι οτι θα παω με θετικη διαθεση! οτι εχει γυρισει! το πιστευω οτι εχει γυρισει!!!
ΛΕΣ???

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ!!θετικη σκεψη και τιποτα αλλο!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316

εχεις μελλον δηλαδη, ενταξει θα περασει η ωρα και θα δεις τον μικρουλη σου!!!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεννησε το Λιτσακι μας? Να ναι παντα γερο και καλοτυχο!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316

Τωρα ειναι η σειρα σου Νανσυ!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 328109

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεννησε και εχετε ολες χαιρετησματα μιλησαμε πριν λιγο!!!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ!!θετικη σκεψη και τιποτα αλλο!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 654316

εχεις μελλον δηλαδη, ενταξει θα περασει η ωρα και θα δεις τον μικρουλη σου!!!!!

ναι ανυπομονω!!! Razz
τρεχω περα δωθε γιατι φτιαχνω και λιγο αρακα για σημερα ετσι να υπαρχει!!!
και εγω τελικα εχθες κοιμηθηκα την ωρα που σου ειπα και ξυπνησα 1.30 για την ατιμη την αντιβιωση.κοιμηθηκα παλι 2 και ξυπνησα 5! χαλια υπνος αλλα δεν πειραζει!
παω παλι στον αρακα και μετα για πιπι μου και επανερχομαι! ραπορτο κανονικο ε???

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να ναι καλα το κοριτσακι μας!!!κι αλλο μπεμπακι, Σοφακιιιιιιιιι πιπιλιτσα και για το Λιτσακι μας! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 4 328109

Ελενιτσα μου ετσι οπως πηγαινοερχεσαι κουνα και τους γοφους σου αλλα Σακιρα(γεννησε κι αυτη εν τω μεταξυ!!!)ξηγησου χουλα χουπ!!!μεχρι να πας στον γιατρο εχεις ενα 6ωρακι Razz Razz Razz Razz Razz

κι εγω εβαλα ηλεκτρικη σαλονι και κουζινα-κουραζομαι πολυ ευκολα τελικα.. Shocked χτες εκανα το υπολοιπο σπιτι!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις