Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 8]

????????

Επισκέπτης
φιλεναδα ευχομαι αποψε........μονορουφι να τον παρεις........τον υπνο καλε, πονηρη!!!!!

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ το είπα και το ξαναλέω!!! Η πορεία του Σπυράκου σε όλους τους τομείς θα είναι μόνο προς το καλύτερο από εδώ και πέρα!!!!
Άντε... και καλούς ύπνους, συνεχόμενους! Αν όχι απόψε, τότε πολύ πολύ σύντομα!!!

foteinoula

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μεγάλη πρόοδο κάνετε εσείς καλέ. μπράβο σας. Αντε λίγη υπομονή μπεμπούλη και θα κοιμηθείς κι εσύ! Very Happy

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τριτη μερα χθες και μονο ενα ξυπνημα την νυχτα ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109

κοιμηθηκαμε τελεια!!!!!!!!!!!

γιατι το πρωι ερχεται η καλη νεραιδα των μπισκοτων και φερνει μπισκοτα στα παιδακια που κοιμουνται στο κρεβατι τους

εφερε και στον σπυρο!!!!!

γιουπι!!! ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109

τωρα ειναι ξυπνιος απο την χαρα του και την αγωνια του να δει την νεραιδα ξπνησε 5.30
και ειναι πολυ χαρουμενος και ολο μου λεει μαμα ποτε θα φυγουμε να παμε στο σχολειο

????????

Επισκέπτης
καλη μερα στο παλλικαρι μας!

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:τριτη μερα χθες και μονο ενα ξυπνημα την νυχτα ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109

κοιμηθηκαμε τελεια!!!!!!!!!!!

γιατι το πρωι ερχεται η καλη νεραιδα των μπισκοτων και φερνει μπισκοτα στα παιδακια που κοιμουνται στο κρεβατι τους

εφερε και στον σπυρο!!!!!

γιουπι!!! ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109

τωρα ειναι ξυπνιος απο την χαρα του και την αγωνια του να δει την νεραιδα ξπνησε 5.30
και ειναι πολυ χαρουμενος και ολο μου λεει μαμα ποτε θα φυγουμε να παμε στο σχολειο

ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 50580 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 50580

Αχ!!!!! Πόσο συγκινούμαι όταν μας γράφεις τέτοια!!!!! Το αγόρι μου το γλυκό, ήθελε λίγη τόνωση της αυτοπεποίθησής του και πιο σωστή αντιμετώπιση για να γίνει υπόδειγμα! Βρε αυτός θα γίνει αστέρι (όπως του είπε και η κυρία Μαίρη) πριν το καταλάβετε!!! Κατά τη γνώμη μου το έχει μέσα του το παιδί, απλά τώρα βρήκε χώρο και τρόπο να το βγάλει! Μα να ανυπομονεί να πάει σχολείο μέσα σε 4 μέρες; Να είναι καλά αυτοί οι άνθρωποι που βοηθάνε το παιδάκι σου και τα υπόλοιπα παιδάκια... και τις οικογένειές τους βέβαια!

ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 654316 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 654316

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ναι πραγματικα να ειναι καλα αυτοι οι ανθρωποι που κανουν πραγματικα λειτουργιμα μιας και δεν πανε για να κανουν απλα μια δουλεια αλλα δενονται και αγαπουν καθε παιδακι ξεχωριστα

χαιρομαι καθε μερα και πιο πολυ οταν βλεπω την αντιμετωπιση που εχει το παιδι μου

χαιρομαι που ειναι χαρουμενο και γελαστο
που ειναι ευτυχισμενο και θελει πραγματικα να πηγαινει
που αγαπαει τις δασκαλες του γιατι νιωθει οτι τον αγαπουν πραγματικα

και σημερα που αρχισαν να τον ζοριζουν λιγακι παραπανω σε ασκησεις και σε διαφορα αλλα δεν παραπονεθηκε γυρισε με το χαμογελο στα χειλη και μεσα στην τσαντουλα του σαν επιβραβευση εναν χυμουλη και ενα μπισκοτακι

την παραπανω παρασκευη εχουμε ενημερωση οι γονεις
οποτε τοτε θα μου πουν πιο αναλυτικα αν και καθε μερα μου λεει η διευθυντρια λιγα πραγματα(οχι πολλα ομως γιατι ειναι ο σπυρος μπροστα και δεν κανει)

κοριτσια σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ελπιζω να μην σας κουραζω...

????????

Επισκέπτης
ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!!!! και οπως λεει και η συνφορουμιτισσα, το παιδι δε μεταλλαχτηκε σε 4 μερες.......απλα ηθελαν αλλαγη οι δασκαλοι ........

foteinoula

Χαίρομαι τόσο πολύ για το παιδάκι σου γιατι βρηκε αυτό που χρειαζόταν. και θυμώνω πολύ με το παλιό σχολείο και τις δασκαλες εκεί. Πως μπορεσαν να φερθούν τόσο απάνθρωπα σε ένα μικρό παιδί;;;; Πάλι καλά που φύγατε και τώρα το παιδί έχει ότι χρειάζεται. την προσοχή και την τόνωση που του ήταν απαραίτητη για να "προχωρήσει" και να βγάλει όλα τα θετικά του χαρακτήρα του.

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:
κοριτσια σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ελπιζω να μην σας κουραζω...

Θα σε δείρω...

ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 215994 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 215994 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 215994

Τι λες τώρα; Προσωπικά (και νομίζω πως εκφράζω πολλές κοπέλες) παίρνω τόση χαρά για τον μικρούλη σου που θέλω να σε ευχαριστήσω που το μοιράζεσαι μαζί μας - και το λέω πολύ ειλικρινά! Είναι τόσο ελπιδοφόρο να βλέπεις ότι μέσα στη μαυρίλα που ζούμε, υπάρχει κάπου φως και ανθρωπιά! Αυτό νιώθω για τον Σπυράκο... ότι βγαίνει σιγά σιγά στο φως το αγοράκι μου το γλυκό! Εκεί που του αξίζει να είναι!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
καλημερα!!!!

ξυπνησαμε και ετοιμαζομαστε....
ο σπυρος ανυπομονος για το σχολειο ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 215994 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 215994

δεν το πιστευω ακομη
μου φαινεται θα αργησω να το πιστεψω οτι ανυπομονει να παει στο σχολειο και ας τραβαει ταλαιπωρια να ξυπναει πρωι πρωι να πρεπει να περιμενει στην στην σταση το λεοφωρειο και μετα να συνεχιζει με το αυτοκινητο της διευθυντριας

χθες πηγε να χτυπησει ενα απο τα 2 παιδακια στην ταξη του και ξερετε τι εκανε η μια δασκαλα του(η ψυχολογος)??

την ωρα που ο σπυρος σηκωσε το χερι του του ειπε 'σπυρο πρε ενα μπισκοτο να δωσεις στον σταματη' και του εβαλε στο χερι που σηκωσε ενα μπισκοτο
αμεσως ο σπυρος σταματησε και προσφερε με χαρα το μπισκοτο αντι να χτυπησει
του αντεστρεψε την κινηση απο κατι κακο σε κατι καλο
καλα μιλαμε η γυναικα δεν παιζεται!!!!

????????

Επισκέπτης
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:καλημερα!!!!

ξυπνησαμε και ετοιμαζομαστε....
ο σπυρος ανυπομονος για το σχολειο ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 215994 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 215994

δεν το πιστευω ακομη
μου φαινεται θα αργησω να το πιστεψω οτι ανυπομονει να παει στο σχολειο και ας τραβαει ταλαιπωρια να ξυπναει πρωι πρωι να πρεπει να περιμενει στην στην σταση το λεοφωρειο και μετα να συνεχιζει με το αυτοκινητο της διευθυντριας

χθες πηγε να χτυπησει ενα απο τα 2 παιδακια στην ταξη του και ξερετε τι εκανε η μια δασκαλα του(η ψυχολογος)??

την ωρα που ο σπυρος σηκωσε το χερι του του ειπε 'σπυρο πρε ενα μπισκοτο να δωσεις στον σταματη' και του εβαλε στο χερι που σηκωσε ενα μπισκοτο
αμεσως ο σπυρος σταματησε και προσφερε με χαρα το μπισκοτο αντι να χτυπησει
του αντεστρεψε την κινηση απο κατι κακο σε κατι καλο
καλα μιλαμε η γυναικα δεν παιζεται!!!!

Κορίτσι μου είναι υπέροχο όλο αυτό! ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 215994 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 215994
Μπαίνω κάθε μέρα το πρωί μόνο για να δω τα δικά σας νέα.
Ο Σπυράκος είναι τυχερός που έτυχε να έχει τόσο καλούς ανθρώπους γύρω του και να δεις που η εξέλιξη του θα ξεπεράσει τη φαντασία σου!
Κοίτα κι εσύ να το χαρείς και μαζί με τις δασκάλες πιστεύω οτι θα γίνει πολύ καλή δουλειά πάνω στο παιδί.
Απλά ήθελε τους ρυθμούς του και ανθρώπους να κατανοήσουν τη ψυχούλα του!

????????

Επισκέπτης
μπραβο ρε συ!!!!!!!!!! δεν ξερεις τι χαρα μου δινεις!!!!!!!! μπραβο!!!!!!!!!!

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πο πο τι υπέροχα νέα είναι αυτά.!!!!!Πραγματικά με συγκινούν πάρα πολύ οι δασκάλες με την συμπεριφορά τους, μπράβο τους!!!!Ο Σπυράκος είναι πολύ τυχερός όχι μόνο για τους γονείς του αλλα και για τις καινούργιες του δασκάλες!!!Ήδη μέσα σε τόσες λίγες μέρες το παιδί έχει κάνει τεράστια άλματα και τα καλύτερα έρχονται!!!
Πολύ χαίρομαι για τον Σπύρο μας!!! ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 417472

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 654316 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 654316 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 654316

ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 328109

ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 536304 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 536304 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 536304

vetaki..!

καλα ο σπυρακος ειναι απαιχτος...!!!κ οι δασκαλες ακομα πιο πολυ που "ξυπνησαν" τον καλο σπυρακο!!!!!

χαιρομαι για τα καλα νεα!!!!!!μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!

ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 604962 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 604962 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 604962 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 604962 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 604962 ο σπυρος και το ειδικο σχολειο  - Σελίδα 7 604962 (για τον σπυρο!!!!)

mhtsaina

mhtsaina
Αν μου χάριζαν τις τρεις ευχές του παραμυθιού, η μία θα ήταν σίγουρα να γίνω μια μέρα ΜΑΝΑ όπως εσύ... Ειλικρινά δεν μπορώ να σε σεβαστώ περισσότερο για τον τρόπο που μεγαλώνεις το Σπύρο σου. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
σας ευχαριστω κοριτσια που με στηριζετε

που εισασταν κοντα μου και στις δυσκολες στιγμες μου αλλα και στις χαρες μου

mhtsaina σου ευχομαι να γινεις μια υπεροχη μανουλα συντομα!!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
καλημερα....

μας πηραν τηλεφωνο απο το κεντρο παιδοψυχικης υγιεινης του ικα και μας εκλεισαν (επιτελους)το ραντεβου
με παιδοψυχιατρο και παιδοψυχολογο να δουν τον σπυρο και να μας βγαλουν επιτελους διαγνωση

τοσο καιρο ολοι οι γιατροι ειναι στο 'δεν ξερουμε,ισως,μπορει,πιθανον'
κανενας δεν μας εχει πει στα ισα και ξεκαθαρα ο σπυρος εχει αυτο η δεν εχει αυτο

ετσι κι εγω αφου κουραστικα να τρεχω το παιδι απο γιατρο σε γιατρο και μετα το σκηνικο στον παιδικο αποφασισα οτι πρεπει καποιος ειδικος να μου πει ξεκαθαρα πια τι τρεχει με το παιδι μου
πηρα τηλ στο κεντρο παιδοψυχικης υγιεινης που εχουν τον φακελο του και του γραφουν τις θεραπειες και τους ειπα τι συμβαινει (ολο αυτο πριν 2 μηνες)

επαιρνα και ξαναεπαιρνα τηλεφωνο οταν εβλεπα οτι αργουσαν να με παρουν και μια μερα μου ειπε μια κοπελα στο τηλ
'ο φακελος σας εχει παει στην παιδοψυχιατρο και ο μικρος θα παρακολουθειται πλεον απο εκει οπως επισης θα περασει και απο ΔΝ(δεικτη νοημοσυνης)'

θα βγει διαγνωση για πρωτη φορα μετα απο τοσο τρεξιμο,μετα απο τοσους γιατρους και μετα απο τοσα ΙΣΩΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΕΙ,ΠΙΘΑΝΟΝ
ολα αυτα που τρελαιναν το μυαλο μου και δεν ηξερα αν το παιδακι μου εχει καποιο προβλημα η οχι και δεν ηξερα πως να του συμπεριφερθω.

εκτος των αλλων ειμαι πολυ θυμωμενη που ορισμενοι γιατροι μου ελεγαν οτι ο μικρος ειναι μια χαρα, δεν εχει τιποτα και τωρα μου τα γυριζουν και μου λενε οτι οτι 'βγαζει' ειναι νευρολογικο
θυμωμω γιατι δεν μου εδωσαν κατι να ψαχτω
κατι...
εξετασεις
εστω
δεν ξερω κατι...
τωρα ψαχνομαι μονη μου
και ελπιζω να μην αργησα

φοβαμαι την διαγνωση
ο αντρας μου παλι οχι
γιατι??
πως μπορει να ειναι τοσο ψυχραιμος??
χθες που το συζητουσαμε του ελεγα οτι διαβαζα ενα αρθρο για τον αυτισμο και μου λεει ενταξυ και τι εγινε αν εχει ο μικρος αυτισμο?
μα τετοια ψυχραιμια?
το μονο που με ρωτησε ηταν αν θεραπευεται
του ειπα βελτιωνεται δεν θεραπευεται
και μου απαντα
δεν πειραζει το παιδακι μου ειναι οπως και να ειναι

εγω παλι γιατι τρελαινομαι???

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:καλημερα....

μας πηραν τηλεφωνο απο το κεντρο παιδοψυχικης υγιεινης του ικα και μας εκλεισαν (επιτελους)το ραντεβου
με παιδοψυχιατρο και παιδοψυχολογο να δουν τον σπυρο και να μας βγαλουν επιτελους διαγνωση

τοσο καιρο ολοι οι γιατροι ειναι στο 'δεν ξερουμε,ισως,μπορει,πιθανον'
κανενας δεν μας εχει πει στα ισα και ξεκαθαρα ο σπυρος εχει αυτο η δεν εχει αυτο

ετσι κι εγω αφου κουραστικα να τρεχω το παιδι απο γιατρο σε γιατρο και μετα το σκηνικο στον παιδικο αποφασισα οτι πρεπει καποιος ειδικος να μου πει ξεκαθαρα πια τι τρεχει με το παιδι μου
πηρα τηλ στο κεντρο παιδοψυχικης υγιεινης που εχουν τον φακελο του και του γραφουν τις θεραπειες και τους ειπα τι συμβαινει (ολο αυτο πριν 2 μηνες)

επαιρνα και ξαναεπαιρνα τηλεφωνο οταν εβλεπα οτι αργουσαν να με παρουν και μια μερα μου ειπε μια κοπελα στο τηλ
'ο φακελος σας εχει παει στην παιδοψυχιατρο και ο μικρος θα παρακολουθειται πλεον απο εκει οπως επισης θα περασει και απο ΔΝ(δεικτη νοημοσυνης)'

θα βγει διαγνωση για πρωτη φορα μετα απο τοσο τρεξιμο,μετα απο τοσους γιατρους και μετα απο τοσα ΙΣΩΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΕΙ,ΠΙΘΑΝΟΝ
ολα αυτα που τρελαιναν το μυαλο μου και δεν ηξερα αν το παιδακι μου εχει καποιο προβλημα η οχι και δεν ηξερα πως να του συμπεριφερθω.

εκτος των αλλων ειμαι πολυ θυμωμενη που ορισμενοι γιατροι μου ελεγαν οτι ο μικρος ειναι μια χαρα, δεν εχει τιποτα και τωρα μου τα γυριζουν και μου λενε οτι οτι 'βγαζει' ειναι νευρολογικο
θυμωμω γιατι δεν μου εδωσαν κατι να ψαχτω
κατι...
εξετασεις
εστω
δεν ξερω κατι...
τωρα ψαχνομαι μονη μου
και ελπιζω να μην αργησα

φοβαμαι την διαγνωση
ο αντρας μου παλι οχι
γιατι??
πως μπορει να ειναι τοσο ψυχραιμος??
χθες που το συζητουσαμε του ελεγα οτι διαβαζα ενα αρθρο για τον αυτισμο και μου λεει ενταξυ και τι εγινε αν εχει ο μικρος αυτισμο?
μα τετοια ψυχραιμια?
το μονο που με ρωτησε ηταν αν θεραπευεται
του ειπα βελτιωνεται δεν θεραπευεται
και μου απαντα
δεν πειραζει το παιδακι μου ειναι οπως και να ειναι

εγω παλι γιατι τρελαινομαι???

Καλη επιτυχια να εχετε!!!
Ειναι λογικο να εχεις αγχος αλλα ο αντρας σου εχει δικιο.. Ο Σπυρακος σας ειναι οπως ειναι, κ εσεις τον βλεπετε κ τον ζειτε καθε μερα.. Η διαγνωση ειναι σαν μια ταμπελα, ενας τιτλος..απλα θα σας βοηθησει ισως να ξερετε πως να συμπεριφερθειτε στο παιδι, αλλα περα απο αυτο, τι να αλλαξει;; Παλι θα του μιλας με αγαπη, παλι θα τον φροντιζεις οπως τωρα, το παιδακι σου θα ειναι κ παλι, που ξερεις κ αγαπας..!!
Ειναι πολυ ευχαριστα αυτα που γραφεις για την προοδο του παιδιου.. Να ειστε ολοι σας καλα..
I love you I love you I love you

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
σιγουρα στην αγαπη μου προς το παιδι μου δεν αλλαζει τιποτα αντιθετα μεγαλωνει και αυξανεται

απλα φοβαμαι το μελλον

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα.
Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια ότι η διάγνωση θα είναι απλώς μια ταμπέλα.. Έλα όμως που την έχεις ανάγκη αυτήν την ταμπέλα, όχι για τους άλλους αλλά για εσένα, για να ηρεμήσεις μέσα σου και να μπορέσεις πια να αποβάλλεις το άγχος που σε κυριεύει τόσον καιρό... Συγχαρητήρια για τη στάση σου, συγχαρητήρια για το ψυχικό σου σθένος! Το σίγουρο είναι ότι, είτε με ταμπέλα είτε χωρίς αυτήν, ο Σπυράκος σου θα είναι πάντα το παιδάκι σου!!! Είτε με αυτισμό είτε χωρίς, θα είναι το πλασματάκι που μεγάλωσε μέσα σου και όταν το πρωτοείδες ένιωσες ότι πήγες στον παράδεισο. Έχε πίστη στο μωράκι σου, μην απορείς με τον άντρα σου που είναι ψύχραιμος. Μια μάνα ανησυχεί πάντα και για τα πάντα, ο μπαμπάς όσο κι αν αγαπά το παιδί του δεν μπορεί να νιώσει αυτό το δέσιμο της μάνας με το παιδί...
Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά. Είδες, με την αλλαγή του σχολείου είναι ήδη καλύτερα το ζουζούνι σου...
Καλά αποτελέσματα!!!

mamana

mamana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα αποτελεσματα
εισαι μια δυνατη μαμα
με ενα γιο κουκλο
οτι κ να σου πουν θα βρεις την ακρη
κ θα κανεις το καλυτερο για το παιδακι σου
οπως το κανεις αλλωστε!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
τουλαχιστον με την διαγνωση θα ηρεμισω
αν ξερω τι πραγματικα συμβαινει στο παιδι μου...

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
καλημερα κοριτσια και παλι σας ευχαριστω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις