151 Απ: ο σπυρος και το ειδικο σχολειο Τετ Μαρ 06, 2013 9:06 am
????????
Επισκέπτης
φιλεναδα ευχομαι αποψε........μονορουφι να τον παρεις........τον υπνο καλε, πονηρη!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:τριτη μερα χθες και μονο ενα ξυπνημα την νυχτα
κοιμηθηκαμε τελεια!!!!!!!!!!!
γιατι το πρωι ερχεται η καλη νεραιδα των μπισκοτων και φερνει μπισκοτα στα παιδακια που κοιμουνται στο κρεβατι τους
εφερε και στον σπυρο!!!!!
γιουπι!!!
τωρα ειναι ξυπνιος απο την χαρα του και την αγωνια του να δει την νεραιδα ξπνησε 5.30
και ειναι πολυ χαρουμενος και ολο μου λεει μαμα ποτε θα φυγουμε να παμε στο σχολειο
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:
κοριτσια σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ελπιζω να μην σας κουραζω...
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:καλημερα!!!!
ξυπνησαμε και ετοιμαζομαστε....
ο σπυρος ανυπομονος για το σχολειο
δεν το πιστευω ακομη
μου φαινεται θα αργησω να το πιστεψω οτι ανυπομονει να παει στο σχολειο και ας τραβαει ταλαιπωρια να ξυπναει πρωι πρωι να πρεπει να περιμενει στην στην σταση το λεοφωρειο και μετα να συνεχιζει με το αυτοκινητο της διευθυντριας
χθες πηγε να χτυπησει ενα απο τα 2 παιδακια στην ταξη του και ξερετε τι εκανε η μια δασκαλα του(η ψυχολογος)??
την ωρα που ο σπυρος σηκωσε το χερι του του ειπε 'σπυρο πρε ενα μπισκοτο να δωσεις στον σταματη' και του εβαλε στο χερι που σηκωσε ενα μπισκοτο
αμεσως ο σπυρος σταματησε και προσφερε με χαρα το μπισκοτο αντι να χτυπησει
του αντεστρεψε την κινηση απο κατι κακο σε κατι καλο
καλα μιλαμε η γυναικα δεν παιζεται!!!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:καλημερα....
μας πηραν τηλεφωνο απο το κεντρο παιδοψυχικης υγιεινης του ικα και μας εκλεισαν (επιτελους)το ραντεβου
με παιδοψυχιατρο και παιδοψυχολογο να δουν τον σπυρο και να μας βγαλουν επιτελους διαγνωση
τοσο καιρο ολοι οι γιατροι ειναι στο 'δεν ξερουμε,ισως,μπορει,πιθανον'
κανενας δεν μας εχει πει στα ισα και ξεκαθαρα ο σπυρος εχει αυτο η δεν εχει αυτο
ετσι κι εγω αφου κουραστικα να τρεχω το παιδι απο γιατρο σε γιατρο και μετα το σκηνικο στον παιδικο αποφασισα οτι πρεπει καποιος ειδικος να μου πει ξεκαθαρα πια τι τρεχει με το παιδι μου
πηρα τηλ στο κεντρο παιδοψυχικης υγιεινης που εχουν τον φακελο του και του γραφουν τις θεραπειες και τους ειπα τι συμβαινει (ολο αυτο πριν 2 μηνες)
επαιρνα και ξαναεπαιρνα τηλεφωνο οταν εβλεπα οτι αργουσαν να με παρουν και μια μερα μου ειπε μια κοπελα στο τηλ
'ο φακελος σας εχει παει στην παιδοψυχιατρο και ο μικρος θα παρακολουθειται πλεον απο εκει οπως επισης θα περασει και απο ΔΝ(δεικτη νοημοσυνης)'
θα βγει διαγνωση για πρωτη φορα μετα απο τοσο τρεξιμο,μετα απο τοσους γιατρους και μετα απο τοσα ΙΣΩΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΕΙ,ΠΙΘΑΝΟΝ
ολα αυτα που τρελαιναν το μυαλο μου και δεν ηξερα αν το παιδακι μου εχει καποιο προβλημα η οχι και δεν ηξερα πως να του συμπεριφερθω.
εκτος των αλλων ειμαι πολυ θυμωμενη που ορισμενοι γιατροι μου ελεγαν οτι ο μικρος ειναι μια χαρα, δεν εχει τιποτα και τωρα μου τα γυριζουν και μου λενε οτι οτι 'βγαζει' ειναι νευρολογικο
θυμωμω γιατι δεν μου εδωσαν κατι να ψαχτω
κατι...
εξετασεις
εστω
δεν ξερω κατι...
τωρα ψαχνομαι μονη μου
και ελπιζω να μην αργησα
φοβαμαι την διαγνωση
ο αντρας μου παλι οχι
γιατι??
πως μπορει να ειναι τοσο ψυχραιμος??
χθες που το συζητουσαμε του ελεγα οτι διαβαζα ενα αρθρο για τον αυτισμο και μου λεει ενταξυ και τι εγινε αν εχει ο μικρος αυτισμο?
μα τετοια ψυχραιμια?
το μονο που με ρωτησε ηταν αν θεραπευεται
του ειπα βελτιωνεται δεν θεραπευεται
και μου απαντα
δεν πειραζει το παιδακι μου ειναι οπως και να ειναι
εγω παλι γιατι τρελαινομαι???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης