51 Απ: ο σπυρος και το ειδικο σχολειο Τρι Φεβ 19, 2013 12:44 am
vetaki..!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσι!!!!τελεια νεα!!!!καλη αρχη σπυρακο!!!!!!κ εσυ υπομονη κ ολα θα πανε καλυτερα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολες που με στηριζετε
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:καλημερα κοριτσια
σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας
ελπιζω και ευχομαι ο αγωνας μου να εχει τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα για το ψυχακι μου.
το χρειαζομαστε παρα πολυ να μπουμε σε μια σειρα,να ηρεμισουμε και να ερθουν ολα πια πολυ πιο φυσικα και πολυ πιο ηρεμα
ουτε με το ζορι
ουτε με πιεση
πρεπει να σβησουμε ολα τα λαθη που εχουν γινει και εχει επιβαρυνθει η ψυχουλα του
πρεπει να γιατρεψουμε την ψυχουλα του απο το αγχος και το στρες και να τον κανουμε ξανα ενα χαρουμενο και ανεμελο παιδακι που δεν θα ακουει την λεξη σχολειο και θα παθαινει σοκ
αφου να φανταστειτε αυτην την λεξη δεν την λεμε πια
οι λεξεις σχολειο και μαθημα ειναι απαγορευμενες προς το παρον....
του δημιουργουν αγχος και στρεσαρεται παρα πολυ
εχουμε πολυυυυ δουλεια μπροστα μας αλλα ειμαι αισιοδοξη
καλημερα!!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:καλημερα κοριτσια
σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας
ελπιζω και ευχομαι ο αγωνας μου να εχει τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα για το ψυχακι μου.
το χρειαζομαστε παρα πολυ να μπουμε σε μια σειρα,να ηρεμισουμε και να ερθουν ολα πια πολυ πιο φυσικα και πολυ πιο ηρεμα
ουτε με το ζορι
ουτε με πιεση
πρεπει να σβησουμε ολα τα λαθη που εχουν γινει και εχει επιβαρυνθει η ψυχουλα του
πρεπει να γιατρεψουμε την ψυχουλα του απο το αγχος και το στρες και να τον κανουμε ξανα ενα χαρουμενο και ανεμελο παιδακι που δεν θα ακουει την λεξη σχολειο και θα παθαινει σοκ
αφου να φανταστειτε αυτην την λεξη δεν την λεμε πια
οι λεξεις σχολειο και μαθημα ειναι απαγορευμενες προς το παρον....
του δημιουργουν αγχος και στρεσαρεται παρα πολυ
εχουμε πολυυυυ δουλεια μπροστα μας αλλα ειμαι αισιοδοξη
καλημερα!!!
Μπράβο κοπέλα μου. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η ουσία είναι ότι κάνατε μια πάρα πολύ καλή αρχή. Ο Σπυράκος θα έχει την προσοχή που του αξίζει και από τη στιγμή που αξιολογήθηκε σωστά η εξέλιξή του είναι δεδομένη και δε θα ξαναμπεί άλλο εμπόδιο στο δρόμο του, εκτός από όσα μπήκαν για καλό (κάθε εμπόδιο για καλο δε λένε. Όλα καλά θα πάνε θα το δεις!ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:κοριτσια ειμαι σουπερ σουπερ χαρουμενη τοσο πολυ που σημερα εκλαιγα απο χαρα εξω απο το σχολειο!!!!!!!!
ειχα κατσει σε ενα σκαλακι διπλα απο το σχολειο και περιμενα να τελειωσει και να με ειδοποιησουν να παω να τον παρω...ομως απο εκει που ημουν επειδη το παραθυρο ηταν μισοανοιχτο ακουγα τα παντα
ακουγα τον σπυρακο μου να γελαει με την καρδια του,να τραγουδανε ολοι μαζι,να τον επιβραβεβουν και να του λενε συνεχεια και συνεχεια μπραβο σπυρακο
και ο δικος μου με καμαρι να λεει στα αλλα 2 παιδακια 'σταματη,αλεξη δεν πεταμε τα πραγματα κατω ενω τα πεταει και το δικο μου το σκατουλι
εκανε εργασιες
και οταν τον πηρα μου ειπαν οτι ειναι εξαιρετικος,συνεργασημος
πανεξυπνος και οτι θα προχωρισει παρα πολυ γιατι εχει προσοντα που δεν τα ειχε δει κανεις ως τωρα!!!!
μου ειπε η ειδικη παιδαγωγος οτι το παιδι μου εχει πολυ καλες δυνατοτιτες και εκει θα δουλεψουν
αααχχχχ ειμαι πολυ χαρουμενη και επιτελους δεν εχω αγχος οτι θα παει σχολειο και θα εχω τον φοβο οτι θα χτυπαει τα παιδια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης