101 Απ: Βάρος εμβρύου στο Γ΄τρίμηνο Παρ Φεβ 04, 2011 10:05 am
fofoula
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εμένα ο μπέμπης μου 30 εβδομάδων και 4 ημερών ζύγιζε 1786 gr.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
α!απλα τα μικροσκοπικα μωρακια τα παρακολουθουνε πιο συχνα...crazymama27 έγραψε:εμενα το μωρακι μου οταν ημουν στην 31 εβδομαδα ηταν 1.454 και μου ειπε η γιατρος μου και ο γεννετιστης που μου εκανε τον υπερηχο οτι ειναι μικροσκοπικο το μωρακι μου απλα (2 εβδομαδες μικροτερο με βαση τις μετρησεις)και δεν παιζει θεμα υγειας...νομιζω πως θα σου το ελεγαν οπως θα το ελεγαν και σε μενα αν υπηρχε κατι ανυσηχητικο.ολα θα πανε καλα!!!!!αντε με εναν πονο τωρα μπηκαμε στην τελικη ευθεια..
crazymama27 έγραψε:εμενα το μωρακι μου οταν ημουν στην 31 εβδομαδα ηταν 1.454 και μου ειπε η γιατρος μου και ο γεννετιστης που μου εκανε τον υπερηχο οτι ειναι μικροσκοπικο το μωρακι μου απλα (2 εβδομαδες μικροτερο με βαση τις μετρησεις)και δεν παιζει θεμα υγειας...νομιζω πως θα σου το ελεγαν οπως θα το ελεγαν και σε μενα αν υπηρχε κατι ανυσηχητικο.ολα θα πανε καλα!!!!!αντε με εναν πονο τωρα μπηκαμε στην τελικη ευθεια..
manoula_24xr έγραψε:Ναι πρωτα ο θεος ολα καλα θα πανε,α επισης ξεχασα να πω,επειδη ειπες μοντελο,ειπε οτι θαχει μακρια ποδια,γτ φαινετε οτι τα ποδια της θα ειναι ψηλα λεει.
Θα κανω την επομενη Ζιζελλλλ
stas.joanna έγραψε:εμείς εχθές που πήγαμε για το μηνιαίο έλεγχο 28 εβδομάδων η μπεμπουλα μου ειναι 965gr θα παχύνει καθόλου?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης