926 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 2:47 am
τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ηρθα.πηγ ανα παρω την μεγαλη απο το σχολειο.ελπιζω να μην κανω κακο που περπαταω εστω και σιγα σιγα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
voula1980 έγραψε:Καλημερα κοριτσια, ασε σημερα ξυπνησα με πανικο, πηγαψ τουαλετα στις εξιμιση το πρωι , σκουπθστηκα κι στο χαρτι ειδα μια μικρη ξηλιδα αιμα, κοκκινο ζωηρο, τρελαθηκα, ξυπναω τον αντρα μου, παιρνω τη μαμα μου ηρθε σε μιση ωρα με ταξι, παιρνω κι τη μαια μου, μου λεει κατευθειαν στο ιασω, μου καναν υπεροχο , ευτυχως ολα καλα, το μωρο ειναι τελειο, εχει φτασει 725γρ,μου εκανε κολπικο υπερηχο, το χειροτερο μου, για να δει τραχηλο, αλλα κι αυτος ειναι ψηλα κι κλειστος..
Δεν μου βρηκε κατι ανησυχητικο, μαλλον επιφανειακο θα ηταν, η αληθεια ειναι οτι ξυριστικα χτες, αλλα με κοιταξε ο αντρας μου δεν ειδε κατι εξωτερικα..
Τελοσπαντων ηρεμησα πολυ, αλλα ρε κοριτσια στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα απο αυτα τα θεματα...
Γραμματικουλα, αν θυμαμαι καλα σημερα εχεις γενεθλια ε???? Να τα εκατοστησεις, με το καλο το μωρακι σου...
Δεσποινουλα καλοριζικα τα πραγματακια, Μαρια, καλα αποτελεσματα...
xrisili έγραψε:voula1980 έγραψε:Καλημερα κοριτσια, ασε σημερα ξυπνησα με πανικο, πηγαψ τουαλετα στις εξιμιση το πρωι , σκουπθστηκα κι στο χαρτι ειδα μια μικρη ξηλιδα αιμα, κοκκινο ζωηρο, τρελαθηκα, ξυπναω τον αντρα μου, παιρνω τη μαμα μου ηρθε σε μιση ωρα με ταξι, παιρνω κι τη μαια μου, μου λεει κατευθειαν στο ιασω, μου καναν υπεροχο , ευτυχως ολα καλα, το μωρο ειναι τελειο, εχει φτασει 725γρ,μου εκανε κολπικο υπερηχο, το χειροτερο μου, για να δει τραχηλο, αλλα κι αυτος ειναι ψηλα κι κλειστος..
Δεν μου βρηκε κατι ανησυχητικο, μαλλον επιφανειακο θα ηταν, η αληθεια ειναι οτι ξυριστικα χτες, αλλα με κοιταξε ο αντρας μου δεν ειδε κατι εξωτερικα..
Τελοσπαντων ηρεμησα πολυ, αλλα ρε κοριτσια στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα απο αυτα τα θεματα...
Γραμματικουλα, αν θυμαμαι καλα σημερα εχεις γενεθλια ε???? Να τα εκατοστησεις, με το καλο το μωρακι σου...
Τέλος καλό όλα καλά κορίτσι...αλλά και εγώ θα είχα πεθάνει απο το άγχος...
εγω ξέρεις τι παθαίνω καμία φορά? ας πουμε δεν ακούω το μωρό για πολλές ώρες και φοβάμαι μην έχει πάθει τίποτα...λογικά δεν θα βλέπεις αίμα πχ? κάνω κακές σκέψεις κάποιες φορές ρε γαμώτο και φοβάμαι πολύ!!!
stefy έγραψε:Παντως σε αυτην την εγκυμοσινη εχω μαζεψει περισσοτερο Free Staff απο την 1η!!!
Μπουρδιτσες ειναι.. αλλα το ποσο χαιρομαι με τα δωρεαν πραγματακια δεν λεγεται! Σαν μικρο παιδακι!!
τουρτιτσα έγραψε:xrisili έγραψε:voula1980 έγραψε:Καλημερα κοριτσια, ασε σημερα ξυπνησα με πανικο, πηγαψ τουαλετα στις εξιμιση το πρωι , σκουπθστηκα κι στο χαρτι ειδα μια μικρη ξηλιδα αιμα, κοκκινο ζωηρο, τρελαθηκα, ξυπναω τον αντρα μου, παιρνω τη μαμα μου ηρθε σε μιση ωρα με ταξι, παιρνω κι τη μαια μου, μου λεει κατευθειαν στο ιασω, μου καναν υπεροχο , ευτυχως ολα καλα, το μωρο ειναι τελειο, εχει φτασει 725γρ,μου εκανε κολπικο υπερηχο, το χειροτερο μου, για να δει τραχηλο, αλλα κι αυτος ειναι ψηλα κι κλειστος..
Τέλος καλό όλα καλά κορίτσι...αλλά και εγώ θα είχα πεθάνει απο το άγχος...
εγω ξέρεις τι παθαίνω καμία φορά? ας πουμε δεν ακούω το μωρό για πολλές ώρες και φοβάμαι μην έχει πάθει τίποτα...λογικά δεν θα βλέπεις αίμα πχ? κάνω κακές σκέψεις κάποιες φορές ρε γαμώτο και φοβάμαι πολύ!!!
και εγω σε αυτην την εγκυμοσυνη δεν εχω και πολυ θετικες σκεψεις.ισως γιατι πολλοι δεν χαρηκαν με αυτην την εγκυμοσυνη.προσπαθω να τις διωχνω αλλα ερχονται παλι οι ατιμες.
xrisili έγραψε:stefy έγραψε:Παντως σε αυτην την εγκυμοσινη εχω μαζεψει περισσοτερο Free Staff απο την 1η!!!
Μπουρδιτσες ειναι.. αλλα το ποσο χαιρομαι με τα δωρεαν πραγματακια δεν λεγεται! Σαν μικρο παιδακι!!
μου απάντησαν!!! και απο την ΜΑΜ και απο άλλες εταιρίες...χαίρομαι!!!
ευχαριστώ ρε κορίτσια!!!σίγουρα δεν θα χρειαστώ πιπίλες και μπουκάλια!!!!
Στέφη μου κοιτάζω τα πραγματάκια που θα πάρω απο σένα και ανυπομονώ είναι τέλεια και πολύ προσεγμένα...!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stefy στις Τετ Φεβ 06, 2013 3:17 am, 1 φορά
stefy έγραψε:Despinaki_86 έγραψε:Μαρία κι Αναστασια δεν σας ζηλεύω καθολου για την γλυκόζη!! Τα είχα δει όλα όταν την ήπια. Χειρότερο δεν εχω!!!
Μου φεράν τα πράγματα απ τη Μαμ είναι ένα μπιμπερό 160ml άσπρο μπεζ και μια πιπίλα για 0-3 στα ίδια χρώματα!! Πολύ όμορφα και τα 2!! Κ κάτι έντυπα!!
Το μπιμπερο ειναι πλαστικο η γυαλινο???
Κοριτσια στην brands galaxy εχει καμπανια ο Aslanis και η Pierre Cardin σε βρεφικα ηδη! Σεντονακια, κουβερτουλες , τσαντες αλλαγης, σελτεδακια, πετσετουλες!!! Αξιζει να ριεξετε μια ματια! Εγω πηρα 2 σελτεδακια Aslanis 11 ευρω! Αν καποια κοπελα δεν ειναι μελος της brands galaxy και θελει να γινει να μου στειλε με πμ το email της να της στειλω προσκληση!!! Ειναι τελεια!!! 11 ευρω μονο για 2 σελτεδακια και μαλιστα Aslanis? Τοσο τα βρηκα στα Jumbo! Στα Ηρα δεν το συζητω... εχουν 15-20 το ενα...
Despinaki_86 έγραψε:stefy έγραψε:Despinaki_86 έγραψε:Μαρία κι Αναστασια δεν σας ζηλεύω καθολου για την γλυκόζη!! Τα είχα δει όλα όταν την ήπια. Χειρότερο δεν εχω!!!
Μου φεράν τα πράγματα απ τη Μαμ είναι ένα μπιμπερό 160ml άσπρο μπεζ και μια πιπίλα για 0-3 στα ίδια χρώματα!! Πολύ όμορφα και τα 2!! Κ κάτι έντυπα!!
Το μπιμπερο ειναι πλαστικο η γυαλινο???
Κοριτσια στην brands galaxy εχει καμπανια ο Aslanis και η Pierre Cardin σε βρεφικα ηδη! Σεντονακια, κουβερτουλες , τσαντες αλλαγης, σελτεδακια, πετσετουλες!!! Αξιζει να ριεξετε μια ματια! Εγω πηρα 2 σελτεδακια Aslanis 11 ευρω! Αν καποια κοπελα δεν ειναι μελος της brands galaxy και θελει να γινει να μου στειλε με πμ το email της να της στειλω προσκληση!!! Ειναι τελεια!!! 11 ευρω μονο για 2 σελτεδακια και μαλιστα Aslanis? Τοσο τα βρηκα στα Jumbo! Στα Ηρα δεν το συζητω... εχουν 15-20 το ενα...
Στεφυ πλαστικο είναι το μπιμπερό!
Κι εγώ θέλω προσκληση αν μπορείς! desp_petra@hotmail.com είναι!!!
Mar1987 έγραψε:Εχθες μου ηρθε κ εμενα το βαλιτσακι της care direct!!! Ειχε μεσα μπιμπερο, πιπιλα, επιθεματα στηθους κ δειγματακια απο κρεμουλες για μενα κ το μωρακι!! Ααα κ εναν οδηγο εγκυμοσυνης!!!!
Πηγα χθες στο μολ κ πηραμε εσωρουχακια για το μπεμπουλι κ σεντονακια ενα σετ για το μπανακι κ αλλα τετοια κ πληρωσαμε 180€... Πω πω ποσα λεφτα βρε κοριτσια!!! Αλλα ετσι λιγα λιγα μπας κ δε μας φανουν τοσο....!!!
Ειδα στο carpisa κ ενα βαλιτσακι βεραμαν( Δεσποινακι εσενα θυμηθηκα) πολυ ωραιο κ πρακτικο!! Θα το παρουμε για το μαιευτηριο κ μετα θα μεινει για τον μπεμπουλι!!!!!!
Despinaki_86 έγραψε:Mar1987 έγραψε:Εχθες μου ηρθε κ εμενα το βαλιτσακι της care direct!!! Ειχε μεσα μπιμπερο, πιπιλα, επιθεματα στηθους κ δειγματακια απο κρεμουλες για μενα κ το μωρακι!! Ααα κ εναν οδηγο εγκυμοσυνης!!!!
Πηγα χθες στο μολ κ πηραμε εσωρουχακια για το μπεμπουλι κ σεντονακια ενα σετ για το μπανακι κ αλλα τετοια κ πληρωσαμε 180€... Πω πω ποσα λεφτα βρε κοριτσια!!! Αλλα ετσι λιγα λιγα μπας κ δε μας φανουν τοσο....!!!
Ειδα στο carpisa κ ενα βαλιτσακι βεραμαν( Δεσποινακι εσενα θυμηθηκα) πολυ ωραιο κ πρακτικο!! Θα το παρουμε για το μαιευτηριο κ μετα θα μεινει για τον μπεμπουλι!!!!!!
Μεγεια σας Μαρακι!!!! Εμένα το βαλιτσακι δεν είχε μπιμπερό και πιπίλα δεν παίζω!!!! χαχαχαχα! Βεραμαν σετ περιποιησης nuvita του πήρα κι εγώ χθες! Και αποστειρωτη,βάση για πορτ μπεμπε και υπόστρωμα λατεξ όλα μαζί 80 ευρώ!!
stefy έγραψε:Κι εγω εχω μαζεψει σιγα σιγα αρκετα πραγματακαι του μπεμπη και πολυ χαιρομαι. Εχθες ξεχωρισα τα βρεφικα παιχνιδακια! Τα εβαλα σε μια ακρη και οταν πλυθουν τα ρουχαλακια θα πλυθουν κι αυτα!!! Κουδουνιστρουλες... μασητικα... !!! Σκεφτομαι οτι πρεπει να του παρω και παιχνιδακι για την νυχτα με φωτακι και μουσικουλα. Ειχα ενα της Στελιτσας μου και το δανεισα σε μια κοπελα με την οποια τωρα δεν μιλαμε... Και να ταν μονο αυτο που της ειχα δωσει για το κοριτσακι της ... Η αχαριστια ειναι ασχημο πραγμα... τελοσπαντων...
xrisili έγραψε:stefy έγραψε:Κι εγω εχω μαζεψει σιγα σιγα αρκετα πραγματακαι του μπεμπη και πολυ χαιρομαι. Εχθες ξεχωρισα τα βρεφικα παιχνιδακια! Τα εβαλα σε μια ακρη και οταν πλυθουν τα ρουχαλακια θα πλυθουν κι αυτα!!! Κουδουνιστρουλες... μασητικα... !!! Σκεφτομαι οτι πρεπει να του παρω και παιχνιδακι για την νυχτα με φωτακι και μουσικουλα. Ειχα ενα της Στελιτσας μου και το δανεισα σε μια κοπελα με την οποια τωρα δεν μιλαμε... Και να ταν μονο αυτο που της ειχα δωσει για το κοριτσακι της ... Η αχαριστια ειναι ασχημο πραγμα... τελοσπαντων...
και εγω περιμένω τα έπιπλα για να αρχίσω να τακτοποιώ!!! να σου πώ την αλήθεια και εμένα μου λένε διάφοροι συγγενείς και φίλοι να μου δώσουν δανικά πράγματα για την μπέμπα αλλά δεν θέλω γιατί εκτος οτι θα είμαι υποχρεωμένη απεναντι τους δεν θελω να μου το χτυπήσουν κάποια στιγμή και περισσότερο απο όλα φοβάμαι μην το χαλάσω...οταν παίρνεις κάτι απο κάποιον αφείλεις να το παραδώσεις όπως ήταν..
τώρα σε αυτην την περίπτωση Στέφη μου θα έπρεπε να στο γυρίσει εφόσον ήταν δανικό.
Despinaki_86 έγραψε:Γραμματική πολυχρονη κορίτσι μου!!! Να σαι γερή και δυνατή και του χρόνου με δύο πιτσιρδελια αγκαλιτσα!!!
Βούλα τι λαχτάρα παναγία μου? Τέλος καλό όλα καλά όμως!!
Πήρα τον αππστειρωτη της bebe pharm 3 σε 1 είναι πολύ πρακτικος για τρεις χρήσεις ι και 45 ευρώ μόνο!
τουρτιτσα έγραψε:καλε μολις ιεδα οτι μου απαντησε επιτελους και εμενα η mam.
peristeraki έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια! εμεις πηγαμε λαική και γυρίσαμε πριν λίγο. πω πω ρε κορίτσια τι πάθαμε κ εμείς σήμερα... ανατριχιασα ολοκληρη! σήμερα ο άντρας μου έχει αργία οπότε δεν είχαμε ξυπνητήρια το πρωι! ξυπνήσαμε στις 7 και οι δυο από κακό όνειρο με το μωρό και τελικά είχαμε δει το ίδιο όνειρο! σας εχει τύχει; εμάς άλλη μια φορά πιο παλιά αλλά ήταν χαζο όνειρο εκείνο! μ'αυτό τρόμαξα!
anyway! Γραμματική πολύχρονη κοπέλα μου! ότι επιθυμείς! εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ολα να πάνε κατ'ευχήν με την κοριτσάρα σου!
peristeraki έγραψε:καλά μιλάμε Στεφ, σηκωθήκαμε και σταυροκοπιόμασταν! κ μου έμεινε κ ένας ωραίος πονοκέφαλος από την ταραχή! αστα να πανε!
εγώ να δεις πως χαίρομαι με τα free of charge! καλά δεν είναι ότι είναι πανακριβα κ πως θα τα πάρουμε αλλά το ότι ξέρεις οτι είναι δώρο! κ κάτι πολύ μικρότερο να ήταν ειναι χαρά!
Mar1987 έγραψε:Χρονια πολλα Γραμματικουλα μου!!!!!!!!!!!
Ο,τι επιθυμεις!!!! Ολο ευτυχια να εχει η ζωη σας κ να ειστε παντα αγαπημενοι!!!!!!!!!!!
Κοριτσια μερικες φορες κ εγω πιυ ανησυχω για το μωρακι μου, βαζω το στηθοσκοπιο κ ακουω τη καρδουλα του!!! Σαν τρελη κανει!! Κ ετσι κ εγω ησυχαζω!!!
Απλα θελει υπομονη, ηρεμια κ συγκεντρωση γιατι το στηθοσκοπιο( του πιεσομετρου που εχω εγω) δεν ειναι απο τα επαγγελματικα κ θελει πολυ ψαξιμο μεχρι να την ακουσω!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης