Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
229 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 229 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

951ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 4:16 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ γελάω γιατί μια φορά είχαμε πάει στο σούπερ μαρκετ και ήταν εκέι κάτι κοπέλες από την wella κ σου έκαναν μια ερώτηση (η απάντηση ήταν στην τεραααστια αφισα μπροστά σου) και ''αν'' την απάνταγες σου έδιναν δώρο μια πετσέτα προσώπου! ξερεις τι χαρά έκανα μ'αυτή την πετσέτα; σαν το χαζό!

952ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 4:17 am

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefy έγραψε:
xrisili έγραψε:
stefy έγραψε:Κι εγω εχω μαζεψει σιγα σιγα αρκετα πραγματακαι του μπεμπη και πολυ χαιρομαι. Εχθες ξεχωρισα τα βρεφικα παιχνιδακια! Τα εβαλα σε μια ακρη και οταν πλυθουν τα ρουχαλακια θα πλυθουν κι αυτα!!! Κουδουνιστρουλες... μασητικα... !!! Σκεφτομαι οτι πρεπει να του παρω και παιχνιδακι για την νυχτα με φωτακι και μουσικουλα. Ειχα ενα της Στελιτσας μου και το δανεισα σε μια κοπελα με την οποια τωρα δεν μιλαμε... Crying or Very sad Και να ταν μονο αυτο που της ειχα δωσει για το κοριτσακι της ... Η αχαριστια ειναι ασχημο πραγμα... τελοσπαντων...

και εγω περιμένω τα έπιπλα για να αρχίσω να τακτοποιώ!!! να σου πώ την αλήθεια και εμένα μου λένε διάφοροι συγγενείς και φίλοι να μου δώσουν δανικά πράγματα για την μπέμπα αλλά δεν θέλω γιατί εκτος οτι θα είμαι υποχρεωμένη απεναντι τους δεν θελω να μου το χτυπήσουν κάποια στιγμή και περισσότερο απο όλα φοβάμαι μην το χαλάσω...οταν παίρνεις κάτι απο κάποιον αφείλεις να το παραδώσεις όπως ήταν..
τώρα σε αυτην την περίπτωση Στέφη μου θα έπρεπε να στο γυρίσει εφόσον ήταν δανικό.

Της ειχα δωσει πολλα πραγματα.. της τα ειχα χαρισει.. Αλλα το συγκεκριμενο ειδικα επειδη το ειχε αγαπησει η Στελιτσα της το ειπα οτι της το δανειζω και το θελω πισω. Να της στειλω ενα μηνυμα να μου το στειλει λες? Αλλα ξερω οτι ειναι και δυσκολα οικονομικα... δεν ξερω..

στείλε της βρε δεν χάνεις κάτι...εφόσον η Στελίτσα σου το αγαπούσε πολύ ας το έχεις και για το μωράκι που θα έρθει...

953ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 4:18 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrisili έγραψε:
stefy έγραψε:
xrisili έγραψε:
stefy έγραψε:Κι εγω εχω μαζεψει σιγα σιγα αρκετα πραγματακαι του μπεμπη και πολυ χαιρομαι. Εχθες ξεχωρισα τα βρεφικα παιχνιδακια! Τα εβαλα σε μια ακρη και οταν πλυθουν τα ρουχαλακια θα πλυθουν κι αυτα!!! Κουδουνιστρουλες... μασητικα... !!! Σκεφτομαι οτι πρεπει να του παρω και παιχνιδακι για την νυχτα με φωτακι και μουσικουλα. Ειχα ενα της Στελιτσας μου και το δανεισα σε μια κοπελα με την οποια τωρα δεν μιλαμε... Crying or Very sad Και να ταν μονο αυτο που της ειχα δωσει για το κοριτσακι της ... Η αχαριστια ειναι ασχημο πραγμα... τελοσπαντων...

και εγω περιμένω τα έπιπλα για να αρχίσω να τακτοποιώ!!! να σου πώ την αλήθεια και εμένα μου λένε διάφοροι συγγενείς και φίλοι να μου δώσουν δανικά πράγματα για την μπέμπα αλλά δεν θέλω γιατί εκτος οτι θα είμαι υποχρεωμένη απεναντι τους δεν θελω να μου το χτυπήσουν κάποια στιγμή και περισσότερο απο όλα φοβάμαι μην το χαλάσω...οταν παίρνεις κάτι απο κάποιον αφείλεις να το παραδώσεις όπως ήταν..
τώρα σε αυτην την περίπτωση Στέφη μου θα έπρεπε να στο γυρίσει εφόσον ήταν δανικό.

Της ειχα δωσει πολλα πραγματα.. της τα ειχα χαρισει.. Αλλα το συγκεκριμενο ειδικα επειδη το ειχε αγαπησει η Στελιτσα της το ειπα οτι της το δανειζω και το θελω πισω. Να της στειλω ενα μηνυμα να μου το στειλει λες? Αλλα ξερω οτι ειναι και δυσκολα οικονομικα... δεν ξερω..

στείλε της βρε δεν χάνεις κάτι...εφόσον η Στελίτσα σου το αγαπούσε πολύ ας το έχεις και για το μωράκι που θα έρθει...

Το μωρο της τωρα δεν το χρειαζεται.. εχει μεγαλωσει αρκετα.. Απλα σκεφτομαι τα μεταφορικα που θα χρεωθει.. Anyway... θα της στειλω ενα μηνυμα να δω τι θα απαντησει.. αν απαντησει...

954ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 4:20 am

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefy έγραψε:
xrisili έγραψε:
stefy έγραψε:
xrisili έγραψε:

Το μωρο της τωρα δεν το χρειαζεται.. εχει μεγαλωσει αρκετα.. Απλα σκεφτομαι τα μεταφορικα που θα χρεωθει.. Anyway... θα της στειλω ενα μηνυμα να δω τι θα απαντησει.. αν απαντησει...

στείλε της γιατι μπορει να το χαρίσει αλλού αν δεν το χρειάζεται και να μην θυμάται ότι της το δάνισες...

955ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 4:21 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nancy82 έγραψε:
Mar1987 έγραψε:Χρονια πολλα Γραμματικουλα μου!!!!!!!!!!!
Ο,τι επιθυμεις!!!! Ολο ευτυχια να εχει η ζωη σας κ να ειστε παντα αγαπημενοι!!!!!!!!!!!
Κοριτσια μερικες φορες κ εγω πιυ ανησυχω για το μωρακι μου, βαζω το στηθοσκοπιο κ ακουω τη καρδουλα του!!! Σαν τρελη κανει!! Κ ετσι κ εγω ησυχαζω!!!
Απλα θελει υπομονη, ηρεμια κ συγκεντρωση γιατι το στηθοσκοπιο( του πιεσομετρου που εχω εγω) δεν ειναι απο τα επαγγελματικα κ θελει πολυ ψαξιμο μεχρι να την ακουσω!!!!

Μαρία πως το καταφέρνεις; Εγώ μια φορά το δοκίμασα, έσπασα τα νεύρα μου, πόνεσαν τα αυτιά μου και το παράτησα!
Peristeraki μου τι σύμπτωση ήταν αυτή; Ποτέ δεν μου έχει τύχει και αν μου τύχαινε κι εγώ έτσι πιστεύω θα ήμουν! Άπαπα...το άγχος φταίει όμως και όσο πλησιάζουμε νομίζω ότι αυξάνεται!
αστα βράστα που λενε! ευτυχώς ήταν όνειρο! αλλά μέχρι να ξυπνήσει το μωρο και να κλωτσήσει.... τα είδαμε ολα! αφου με κουναγε ο άντρας μου δηθεν κατα λάθος για να την ξυπνήσει, αλλά δεν ήθελε να με αγχώσει κιόλας!

956ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 4:24 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδω εβγαλε καινουρια κουπονακια για supermarket! Αλλα θελει εγχρωμη εκτυπωση!!!

www.livesmart.gr

957ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 4:37 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nancy82 έγραψε:
Ο,τι επιθυμεις!!!! Ολο ευτυχια να εχει η ζωη σας κ να ειστε παντα αγαπημενοι!!!!!!!!!!!
Κοριτσια μερικες φορες κ εγω πιυ ανησυχω για το μωρακι μου, βαζω το στηθοσκοπιο κ ακουω τη καρδουλα του!!! Σαν τρελη κανει!! Κ ετσι κ εγω ησυχαζω!!!
Απλα θελει υπομονη, ηρεμια κ συγκεντρωση γιατι το στηθοσκοπιο( του πιεσομετρου που εχω εγω) δεν ειναι απο τα επαγγελματικα κ θελει πολυ ψαξιμο μεχρι να την ακουσω!!!!

Μαρία πως το καταφέρνεις; Εγώ μια φορά το δοκίμασα, έσπασα τα νεύρα μου, πόνεσαν τα αυτιά μου και το παράτησα!
Peristeraki μου τι σύμπτωση ήταν αυτή; Ποτέ δεν μου έχει τύχει και αν μου τύχαινε κι εγώ έτσι πιστεύω θα ήμουν! Άπαπα...το άγχος φταίει όμως και όσο πλησιάζουμε νομίζω ότι αυξάνεται!

Τη πρωτη φορα μου πηρε αρκετη ωρα ωσπου να εντοπισω τη καρδουλα του!!! Μη φανταστεις οτι αξουγεται ξεκαθαρα!!! Καπου στο βαθος αντιλαμβανομαι γρηγορους χτυπους( που φυσικα δεν ειναι οι δικοι μου!!) κ εντοπθζω τη καρδουλα του χαμηλα στη κοιλια που σημαινει οτι εχει γυρισει το κουτσουνι μου!!!

958ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:04 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαράκι πως θα με βάλεις να ψάχνω πάλι την κοιλιά μου, πως; Χα,χα,χα! Όχι τίποτα άλλο αλλά πονάνε και τ' αυτιά μου μετά!
Στέφη ευχαριστούμε για τα κουπόνια.
Η ACS ακόμη άφαντη! Έχει γούστο να ήρθαν την ώρα που έκανα μπάνιο και να μην άκουσα! Γκρρρρ....
Κορίτσια και μένα μου αρέσουν τα δωράκια. Μικρά ξεμικρά μια χαρά είναι! Μου φτιάχνουν το κέφι! Και σήμερα περίμενα πως και πως την ACS αλλά που είναι οέο; Τζάμπα χάρηκα ότι θα δω μπιμπερό και πιπίλα!

959ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:06 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nancy82 έγραψε:Μαράκι πως θα με βάλεις να ψάχνω πάλι την κοιλιά μου, πως; Χα,χα,χα! Όχι τίποτα άλλο αλλά πονάνε και τ' αυτιά μου μετά!
Η ACS ακόμη άφαντη! Έχει γούστο να ήρθαν την ώρα που έκανα μπάνιο και να μην άκουσα! Γκρρρρ....
Κορίτσια και μένα μου αρέσουν τα δωράκια. Μικρά ξεμικρά μια χαρά είναι! Μου φτιάχνουν το κέφι! Και σήμερα περίμενα πως και πως την ACS αλλά που είναι οέο; Τζάμπα χάρηκα ότι θα δω μπιμπερό και πιπίλα!

XAXAXAX θα ερθουν μωρε!!! Εμενα με πηρε τωρα η μανα μου οτι εφτασε το βαλιτσακι μου με τη speedex!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 328109 Αλλα ακομη δεν εχω σχολασει απο τη δουλεια!!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Sad

960ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:07 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Γραμματική πολυχρονη κορίτσι μου!!! Να σαι γερή και δυνατή και του χρόνου με δύο πιτσιρδελια αγκαλιτσα!!!

Βούλα τι λαχτάρα παναγία μου? Τέλος καλό όλα καλά όμως!!

Πήρα τον αππστειρωτη της bebe pharm 3 σε 1 είναι πολύ πρακτικος για τρεις χρήσεις ι και 45 ευρώ μόνο!

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου και εσυ με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τον παιδαρο σου

961ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:08 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου.αχ αυτο το μονιμο αγχος να ακουμε το μωρο.

962ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:09 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
peristeraki έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια! εμεις πηγαμε λαική και γυρίσαμε πριν λίγο. πω πω ρε κορίτσια τι πάθαμε κ εμείς σήμερα... ανατριχιασα ολοκληρη! σήμερα ο άντρας μου έχει αργία οπότε δεν είχαμε ξυπνητήρια το πρωι! ξυπνήσαμε στις 7 και οι δυο από κακό όνειρο με το μωρό και τελικά είχαμε δει το ίδιο όνειρο! σας εχει τύχει; εμάς άλλη μια φορά πιο παλιά αλλά ήταν χαζο όνειρο εκείνο! μ'αυτό τρόμαξα!
anyway! Γραμματική πολύχρονη κοπέλα μου! ότι επιθυμείς! εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ολα να πάνε κατ'ευχήν με την κοριτσάρα σου!

οχι ρε συ.παθατε κατι τετοιο;πωπω

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου.ακι εσυ με το καλο να δεχτεις τον κοριτσαρο σου

963ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:12 am

Nancy82

Nancy82
stefy έγραψε:

XAXAXAX θα ερθουν μωρε!!! Εμενα με πηρε τωρα η μανα μου οτι εφτασε το βαλιτσακι μου με τη speedex!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 328109 Αλλα ακομη δεν εχω σχολασει απο τη δουλεια!!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Sad

Άντε καλώς τα δέχτηκες! Τελικά μάλλον εγώ άργησα μόνο να πάρω για το βαλιτσάκι! Τον επόμενο μήνα θα μου έρθει! Crying or Very sad Τουλάχιστον να ερχόταν της ΜΑΜ τα πραγματάκια. Είμαι λίγο ανυπόμονη. Πως την πάτησα χθες και έλειπα!

964ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:17 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nancy82 έγραψε:Μαράκι πως θα με βάλεις να ψάχνω πάλι την κοιλιά μου, πως; Χα,χα,χα! Όχι τίποτα άλλο αλλά πονάνε και τ' αυτιά μου μετά!
χαχαχα!!!αυτο με τα αυτια κ εγω το παθαινω!!!με πονανε κ εμενα αρκετα!!!
αστο μωρε μην το κανεις...μπορει να φταιει κ το στηθοσκοπιο σου!!!μη σκοτιζεσαι αδικα!!!

965ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:19 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μου ηρθε σημερα κ ο φακελος της nutricia...ενταξει δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο...ενας φακελος υφασματινος γαλαζιος ειναι για τις εξετασεις!!!αλλα οπως λεγατε κ προηγουμενως το τζαμπα ουδεις εμισισεν!!!χαχα!!!μια χαρουλα ηταν!!!

966ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:22 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:μου ηρθε σημερα κ ο φακελος της nutricia...ενταξει δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο...ενας φακελος υφασματινος γαλαζιος ειναι για τις εξετασεις!!!αλλα οπως λεγατε κ προηγουμενως το τζαμπα ουδεις εμισισεν!!!χαχα!!!μια χαρουλα ηταν!!!

σημερα θα παω να τον παρω αυτον απο το ταχυδρομειο γιατι ελειπα οταν ηρθε.
ειναι βολικος τουλαχιστον;

967ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:23 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:μου ηρθε σημερα κ ο φακελος της nutricia...ενταξει δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο...ενας φακελος υφασματινος γαλαζιος ειναι για τις εξετασεις!!!αλλα οπως λεγατε κ προηγουμενως το τζαμπα ουδεις εμισισεν!!!χαχα!!!μια χαρουλα ηταν!!!

Καλος ειναι μωρε! Ομορφος! Εχει κι ενα αρκουδακι πανω ζωγραφιστο. Very Happy

968ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:24 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ενταξει καπου θα χρησιμεψει δηλαδη.

969ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:27 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Εεεε... ενταξει... Laughing

Θα βαλεις μεσα την Β επιπεδου να την εχεις μαζι σου στο ΙΚΑ για να σου γραψουν την αδεια Wink Wink Wink Wink

970ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:29 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Θα βαλεις μεσα την Β επιπεδου να την εχεις μαζι σου στο ΙΚΑ για να σου γραψουν την αδεια Wink Wink Wink Wink

αληθεια στο ικα ποτε πρεπει να παμε;θα ρωτησω τον γιατρο την αλλη βδομαδα που θα παω

971ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:35 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

αληθεια στο ικα ποτε πρεπει να παμε;θα ρωτησω τον γιατρο την αλλη βδομαδα που θα παω

Εγω ειχα παει στο ΙΚΑ και με εδιωξαν.. μου ειπαν οτι ειναι πολυ νωρις και να παω ξανα 2 μηνες πριν την ΠΗΤ! Θα μου δωσουν ενα χαρτι απο εκει... να το συμπληρωσω εγω και ο εργοδοτης και μετα θα παω με αυτο στις παροχες του ΙΚΑ. Ειναι και καποια αλλα χαρτια που πρεπει να εχουμε εκει στις παροχες μαζι!! Βιβλιαριο Ικα, ΑΔΤ και φωτοτυπια, ενσημα τυπωμενα των δυο τελευταιων ετων, το χαρτι αυτο απο το γιατρο του ΙΚΑ συμπληρωμενο απο εργοδοτη και απο εμας καθω και εκτυπωμενο και σφραγισμενο χαρτι απο την Εθνικη Τραπεζα Ελλαδος οπου αναγραφεται ο αριθμος λογαριασμου μας! Νομιζω δεν ξεχναω κατι...

972ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:36 am

Nancy82

Nancy82
Εγώ πάντως μέσα έχω βάλει την αυχενική διαφάνεια και τη β΄ επιπέδου και όλα τα υπερηχογραφήματα που έχω κάνει μέχρι τώρα και τα έχω μαζεμένα! Μια χαρά είναι! Αλλιώς θα έπρεπε να αγοράσω εγώ ενα ντοσιεδάκι!
Και όπως είπε και η Μαρία το τζάμπα ουδείς εμίσησε!

973ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:38 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despinaki_86 έγραψε:Γραμματική πολυχρονη κορίτσι μου!!! Να σαι γερή και δυνατή και του χρόνου με δύο πιτσιρδελια αγκαλιτσα!!!

Πήρα τον αππστειρωτη της bebe pharm 3 σε 1 είναι πολύ πρακτικος για τρεις χρήσεις ι και 45 ευρώ μόνο!

γεια σας κοριτσακια δεν σας παιζω καθολου δεν σας προλαβαινω με τιποτα διαβασα ευχαριστα και δυσαρεστα παναγιτσα μου να μας πανε ολα καλα μεχρι τελους γιατι μια ταραχη την πηρα ετσι που διαβαζα για το αιμα στην κοπελα Crying or Very sad Crying or Very sad

δεσποινα αν θυμασαι θα επαιρνα και γω τον ιδιο αποστειρωτη μονο που εγω τον βρηκα 52 στο σκρουτσ και τωρα τον εχει 59 που τον βρηκες 45???

974ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:40 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ασχετο... αλλα και σχετικο!

http://www.killdeal.gr/prosfores-fylladia.aspx?cid=70

Επιλεγεις μαρκα.... babylino ας πουμε... και σου βγαζει ποια σουπερ μαρκετ τα εχουν σε προσφορα...

975ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τετ Φεβ 06, 2013 5:43 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
madmommy έγραψε:

γεια σας κοριτσακια δεν σας παιζω καθολου δεν σας προλαβαινω με τιποτα διαβασα ευχαριστα και δυσαρεστα παναγιτσα μου να μας πανε ολα καλα μεχρι τελους γιατι μια ταραχη την πηρα ετσι που διαβαζα για το αιμα στην κοπελα Crying or Very sad Crying or Very sad

δεσποινα αν θυμασαι θα επαιρνα και γω τον ιδιο αποστειρωτη μονο που εγω τον βρηκα 52 στο σκρουτσ και τωρα τον εχει 59 που τον βρηκες 45???

Ελα ντε! Κι εγω ψαχνομαι! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις