Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Αννούλα!Πώς είσαι?Εγώ πάλι αισθάνομαι ότι ανασαίνω πιο βαριά αλλά δεν με ενοχλεί στον ύπνο...κοιμάμαι κανονικά.

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε γενικές γραμμές καλά είμαι Ζέννια μου!Εσυ??Απλά είμαι λιγάκι χεστρούλα και τώρα αυτο με τρόμαξε να πω την αλήθεια!!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μην φοβάσαι!Δεν είναι τίποτα πιστεύω, σου λέω κι εγώ βαριανασαίνω και κοιμάμαι πλέον με δυο μαξιλάρια, μήπως σε βοηθήσει αυτό?Μεγαλώνουν πολύ και τα μωρά πια και μας βαραίνουν πολύ τώρα στο τέλος.Κι εγώ σήμερα ήθελα να πάω για τα τελευταία ψώνια αλλά έχω πόνο στη μέση και στο ισχίο και δεν μπορώ να περπατήσω!Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση....

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσια!
Νομιζω λιγο να βαριανασαινουμε ειναι φυσικο με τοσο βαρος και ογκο στην κοιλια. Καλυτερα να μην ξαπλωνουμε ανασκελα αλλα στο πλαι.

Εγω εχω ξινιλες σημερα το απογευμα και τωρα που τρωω το τοστακι μου με ποναει το διαφραγμα οταν καταπινω. Κι ελεγα θα τη γλιτωνα παλι απο τα στομαχικα.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Καλό μας μήνα και με το καλό να έρθουν τα πρώτα μωράκια Smile

Τόνια λίγες ώρες μείνανε για να δεις την κούκλα σου! Με το καλό Smile

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλό μήνα Ελευθερία μου και σ' εσένα, με το καλό το μωράκι σου!
Ρηνούλα όντως πολύ βάρος....

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλο μηνα Ελευθερια!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο!Η μικρη μας οντως ειναι μικρουλα...1800γρ. μονο αλλα μεγαλωνει κανονικα!Ο πλακουντας ανεβηκε, το αμνιακο ειναι καλο,η περιτυλιξη οπως το περιμενα παλι διπλη στο λαιμουδακι της,πηρε και θεση!

Μαρινα με γεια τα ψωνια σου! Κανε μια λιστα τωρα και για την προικα, βρες ενα μαγαζι με καλες προσφορες και παρτα ολα μαζι!

Ζεννια εισαι καλυτερα τωρα;Παντως το μαγνησιο οντως βοηθαει!Εγω δεν εχω τετοιους πονους και παιρνω 3ημερησιως!

Αννουλα μεγαλωνει το μωρο και σε πιεζει!Ειναι λογικο!Κοιμησου με επιπλεον μαξιλαρι!

Ελευθερια Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 25 417472

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο Ιωάννα μου!Είδες όλα προχωράνε καλά!Η μικρούλα σας μεγαλώνει σιγά σιγά!Από συσπάσεις πώς είσαι?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia έγραψε:Μπράβο Ιωάννα μου!Είδες όλα προχωράνε καλά!Η μικρούλα σας μεγαλώνει σιγά σιγά!Από συσπάσεις πώς είσαι?

Σε ευχαριστω!Μου ειπε ο γιατρος να αυξησω τις πρωτεϊνες μου να παρει κι αλλο βαρος!Για συσπασεις Δευτερα!Βασικα απο εδω και περα θα πηγαινω καθε Δευτερα και Παρασκευη για συσπασεις και περιτυλιξη!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια είχα στείλει μήνυμα στην libero για να μου στείλει δείγματα και κουπόνια και με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν στέλνουν κούπόνια και ότι κάθε Δευτέρα μπορώ να παίρνω τηλ΄φωνο και να ρωτάω τι προσφορές έχουν στα σουπερ μάρκετ.΄Το ξέρετε εσείς?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia έγραψε:Κορίτσια είχα στείλει μήνυμα στην libero για να μου στείλει δείγματα και κουπόνια και με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν στέλνουν κούπόνια και ότι κάθε Δευτέρα μπορώ να παίρνω τηλ΄φωνο και να ρωτάω τι προσφορές έχουν στα σουπερ μάρκετ.΄Το ξέρετε εσείς?

Αληθεια; Εμενα παντως δε μου ειπαν τιποτα τετοιο! Rolling Eyes

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σου έστειλαν δείγματα και κουπόνια?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia έγραψε:Σου έστειλαν δείγματα και κουπόνια?

οχι ακομα γιατι ζητησα προσφατα δειγματα αλλα ουτε τηλεφωνο ουτε μειλ μου εστειλαν! Rolling Eyes

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Καλησπερα!Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο!Η μικρη μας οντως ειναι μικρουλα...1800γρ. μονο αλλα μεγαλωνει κανονικα!Ο πλακουντας ανεβηκε, το αμνιακο ειναι καλο,η περιτυλιξη οπως το περιμενα παλι διπλη στο λαιμουδακι της,πηρε και θεση!

Μαρινα με γεια τα ψωνια σου! Κανε μια λιστα τωρα και για την προικα, βρες ενα μαγαζι με καλες προσφορες και παρτα ολα μαζι!

Ζεννια εισαι καλυτερα τωρα;Παντως το μαγνησιο οντως βοηθαει!Εγω δεν εχω τετοιους πονους και παιρνω 3ημερησιως!

Αννουλα μεγαλωνει το μωρο και σε πιεζει!Ειναι λογικο!Κοιμησου με επιπλεον μαξιλαρι!

Ελευθερια Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 25 417472

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕ 1800 ΣΤΗ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ?
ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΣΕΝΑ Κ ΕΙΝΑΙ 1500 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ?ΔΗΛ ΠΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?ΕΧΕΙΣ Κ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ?ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ....
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ....
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ......

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα κοριτσακι εχω!Απλα το μωρακι μου οπως μου εξηγησε ειναι κατω απο το μεσο ορο!Το ειδα και στις καμπυλες αναπτυξης που μου εδειξε!Δεν ειναι ανησυχητικο απλα θα πρεπει να ακολουθησω διατροφη πλουσια σε πρωτεϊνες απο εδω και περα!Σε 4βδομαδες μπαινω στο μηνα μου και θελω να εχει οσο περισσοτερο βαρος γινεται!Τα πολυ παχουλα μωρα μπορει να εχουν θεμα σακχαρου!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιωάννα μου μια χαρά τα νέα σου, και περνάνε και οι μέρες! Μακάρι σε όλες σου τις επισκέψεις από εδώ και πέρα να έχεις μόνο ευχάριστα Smile

Χρύσα μου μην αγχώνεσαι για το βάρος, μια χαρά ήταν την μικρής σου. Άλλωστε αυτό το μήνα, πάνω κάτω, πέρνουν γύρω στα 200-250 γραμμάρια την εβδομάδα.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννα δηλαδη καλα τα νεα! Μπραβο! Έτσι και καλυτερα να συνεχισετε! Δεν ηξερα οτι η πρωτείνη βοηθαει να αυξηθει το βαρος. Ενδιαφερον!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστω κοριτσια!Το βαρος με ανησυχει λιγο, το ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα αφου παιρνει βαρος κι αναπτυσσεται καλα με πιο προσεγμενη διατροφη ολα θα γινουν!Η 2πλη περιτυλιξη ειναι παλι θεμα αλλα θα εχω συνεχεια το νου μου...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι εννοεις θα εχεις το νου σου;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα μωρα με περιτυλιξη πρεπει να τα παρακολουθεις συνεχεια και στον υπερηχο αλλα και στις κινησεις του!Πρεπει συνεχεια να τη νοιωθω,αν μειωθει η κινητικοτητα ή αν την κουναω και δεν ανταποκρινεται, κατευθειαν ή στο γιατρο ή νοσοκομειο!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πώς μπορούμε να κουνάμε Ιωάννα μου το μωρό και αυτό να ανταποκρινεται?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτα εγω ειτε κουναω την κοιλια ελαφρα ή πιεζω λιγο το χερι μου σε καποιο σημειο της κοιλιας κι ερχεται και μου το κλωτσαει ή αλλαζω πλευρο αν ειμαι ξαπλωμενη κλπ.
Εσεις δεν εχετε θεμα να μην το νοιωθετε καθε στιγμη, εμενα με την περιτυλιξη θελει προσοχη!Ακομα κι οταν ξυπναω το βραδυ για τουαλετα το εχω εννοια και το ζουλαω! Rolling Eyes

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Κοιτα εγω ειτε κουναω την κοιλια ελαφρα ή πιεζω λιγο το χερι μου σε καποιο σημειο της κοιλιας κι ερχεται και μου το κλωτσαει ή αλλαζω πλευρο αν ειμαι ξαπλωμενη κλπ.
Εσεις δεν εχετε θεμα να μην το νοιωθετε καθε στιγμη, εμενα με την περιτυλιξη θελει προσοχη!Ακομα κι οταν ξυπναω το βραδυ για τουαλετα το εχω εννοια και το ζουλαω! Rolling Eyes

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΛΙΓΟ?ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Κ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ.....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΩΑΙΝς ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις