601 Απ: Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! Παρ Φεβ 01, 2013 11:02 am
jennia
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Αννούλα!Πώς είσαι?Εγώ πάλι αισθάνομαι ότι ανασαίνω πιο βαριά αλλά δεν με ενοχλεί στον ύπνο...κοιμάμαι κανονικά.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
jennia έγραψε:Μπράβο Ιωάννα μου!Είδες όλα προχωράνε καλά!Η μικρούλα σας μεγαλώνει σιγά σιγά!Από συσπάσεις πώς είσαι?
jennia έγραψε:Κορίτσια είχα στείλει μήνυμα στην libero για να μου στείλει δείγματα και κουπόνια και με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν στέλνουν κούπόνια και ότι κάθε Δευτέρα μπορώ να παίρνω τηλ΄φωνο και να ρωτάω τι προσφορές έχουν στα σουπερ μάρκετ.΄Το ξέρετε εσείς?
jennia έγραψε:Σου έστειλαν δείγματα και κουπόνια?
ioanna85 έγραψε:Καλησπερα!Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο!Η μικρη μας οντως ειναι μικρουλα...1800γρ. μονο αλλα μεγαλωνει κανονικα!Ο πλακουντας ανεβηκε, το αμνιακο ειναι καλο,η περιτυλιξη οπως το περιμενα παλι διπλη στο λαιμουδακι της,πηρε και θεση!
Μαρινα με γεια τα ψωνια σου! Κανε μια λιστα τωρα και για την προικα, βρες ενα μαγαζι με καλες προσφορες και παρτα ολα μαζι!
Ζεννια εισαι καλυτερα τωρα;Παντως το μαγνησιο οντως βοηθαει!Εγω δεν εχω τετοιους πονους και παιρνω 3ημερησιως!
Αννουλα μεγαλωνει το μωρο και σε πιεζει!Ειναι λογικο!Κοιμησου με επιπλεον μαξιλαρι!
Ελευθερια
ioanna85 έγραψε:Κοιτα εγω ειτε κουναω την κοιλια ελαφρα ή πιεζω λιγο το χερι μου σε καποιο σημειο της κοιλιας κι ερχεται και μου το κλωτσαει ή αλλαζω πλευρο αν ειμαι ξαπλωμενη κλπ.
Εσεις δεν εχετε θεμα να μην το νοιωθετε καθε στιγμη, εμενα με την περιτυλιξη θελει προσοχη!Ακομα κι οταν ξυπναω το βραδυ για τουαλετα το εχω εννοια και το ζουλαω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης