Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
487 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 487 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όχι, λύση δεν βρήκα. Το κακό είναι ότι ιδρώνω αλλάζω, φοράω μόνο φανελάκι και μετά παγώνω. Ξαναντύνομαι κι όταν ξυπνάω είμαι πάλι μούσκεμα...Ε τι λύση να βρω;;;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγκυουλες τι κάνετε ;
Εγω σημερα μάλλον δεν έχω τα κέφια μου .... Μάλλον έχω πάθει αλλεργία στα ματιά μου και με πονάνε τρομερά μέσα κ πανω στις βλεφαριδες κ δεν ξέρω τι να κανω κανονικα θέλει σταγόνες με φάρμακο μέσα αλλα τώρα ;;;
Δεν το έχω πάθει ξανά στην εγκυμοσύνη κ μου χάλασε τη διάθεση ... Οπως κατάλαβενετε ο πονος στα ματιά που προκαλεί νεύροπονο στο κεφάλι κ αυτός ο πονος με τη σειρά του μου προκαλεί ναυτια κ όλα αυτά μαζι παει η διάθεση ..... Εχετε καμία ιδέα για να γίνω καλύτερα ;;;
Καταταλλα η μπεμπα όσο μεγαλώνει τεντωνεται έντονα κ με πιέζει εχει γέλιο .....
Απο βαλίτσα εγω λίγα πράγματα έχω δεν έχω παρει τίποτα ακόμα .... Γενικα θέλω ακόμη να πάρω αρκετα πράγματα αλλα αν δε πάρω θα στείλω τον άντρα μου μετα να παει να τα παρει .... Τα απαραίτητα πιστεύω τα έχω .
Εσείς τι κάνετε ;;

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικά σου Χρύσα μου! Γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό σου;; Α! Με πήραν τηλέφωνο τελικά. Στις εφτά του μήνα θα πάω. Δέκα το πρωί.... Θα σου πω νέα!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω Αννα μου !!! Λίγο πριν μπεις στο μηνα σου είδες που σου είπα ; Πες μου νέα ναι ...
Ε εμένα προφανος θα με πάρουν τηλ στο τελος του μηνα

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!

Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας!

Ιωάννα μου πολύ ωραία τα νέα σας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Το βάρος της μπεμπούλας είναι πολύ καλό αν αναλογιστείς κ την απόκλιση του 15% που έχουν όλοι οι υπέρηχοι. Βέβαια ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα κ καλά κάνεις κ ακολουθείς ότι σου λέει. Όσο για την περιτύλιξη θέλει προσοχή. Όμως στο έχω ξαναγράψει, κ η κόρη μου είχε περιτύλιξη στο λαιμό, χαλαρή και γέννησα με ΦΤ. Πιστεύω ότι τα νέα σου όλο κ καλυτερεύουν. Άντε να μας πεις κ καλά νέα τη Δευτέρα για τις συσπάσεις. Να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην αγχώνεσαι. Ολα καλά θα σου πάνε! Υπομονή! Κράτα γερά, 4 εβδομάδες έμειναν!

Jennia κ Κατερίνα εγώ γράφτηκα στο libero club στις 25 Ιανουαρίου κ στις 28 Ιανουαρίου έλαβα το δωράκι τους. Σας κάνω paste ¨οτι σας έγραψα σε παλιότερο post.:

[b]Επίσης κορίτσια μπορείτε να γραφτείτε στο http://www.liberoclub.gr/. Αφού γίνετε μέλη πηγαίνετε στην φόρμα επικοινωνίας http://www.liberoclub.gr/Footer/Contact-Us/
και στο πεδίο Τύπος Ερωτήματος επιλέγετε Θέματα Σχετικά με τα
προιόντα και στο πεδίο Ερώτηση, συμπληρώνετε την επιθυμία σας να σας
στείλουν δωρεάν δείγματα κ κουπόνια.

Μου τηλεφώνησαν την επόμενη
μέρα που έθεσα το ερώτημα και μου είπαν ότι θα μου τα στείλουν μόλις
μπω στο μήνα μου- Τα έλαβα την Δευτέρα. Είναι μια σακούλα με 6 πάνες νο
2, αρκετά κουπόνια- 8 των 1,5ευρω- , 2 σερβιέτες και 4 σερβιετάκια
ΤΕΝΑ (τεμάχια όχι συσκευασίες) και ένα πακέτο χαρτομάντηλα.
Για τα κουπόνια κ μόνο αξίζει να γραφτείτε!

Εσείς κορίτσια ακολουθήσατε τη διαδικασία που σας περιέγραψα ή στείλατε mail;
[/b]
[b]Το pc μου κάνει κάτι περίεργα με την οθόνη
κ δεν μπορώ να γράψω άλλο. Θα τα πούμε αύριο

[/b][b]Φιλάκια σε όλες!
[/b]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα ειπα μηπως σκεφτηκες κατι ου δε μου πηγε στο μυαλο! Rolling Eyes

Χρυσα βαλε φυσιολογικο ορο να ανακουφιστεις λιγο και παρε αυριο τον γιατρο σου!Περαστικα!

Χριστινα σε ευχαριστω!Εχει διπλη η δικη μου και θα πηγαινω Δευτερα-Παρασκευη να την παρακολουθει!Μου δινεις παντα κουραγιο, στο εχω ξαναπει!Εσυ τι κανεις;

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια κι από εμένα!!!

Βλέπω η ομάδα έχει πάρει φωτιά με τις ετοιμασίες για τον ερχομό των μωρών μας Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 27 875502
Κορίτσια περνάει ο καιρός!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ έχω πάρει πάνες, της chicco, το μέγεθος 3-6 kg. Να μην τρέχω τελευταία στιγμή να παραγγέλνω.

Χρύσα, πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό όλο αυτό, ειδικά αν εκτός από τα μάτια σε πονάει και το κεφάλι.....Πάρε το πρωί το γιατρό σου, μήπως υπάρχει κάτι που μπορείς να βάλεις.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετοιμαστηκες για αυριο;;

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είμαι σχεδόν έτοιμη Smile
Τα περισσότερα είναι έτοιμα, απλά αύριο έχω να φτιάξω ένα δυο πραγματάκια που δε γίνεται να τα κάνω νωρίτερα.
Το σπίτι πάντως μυρίζει cupcakes καρότου!!!!Ελπίζω να είναι το ίδιο νόστιμα με τη μυρωδιά τους. Θα τα δοκιμάσω αύριο το πρωί που θα τους βάλω και την κρέμα από επάνω Smile

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως ολα ακουγονται πολυ ωραια!Τι κρεμα θα βαλεις αποπανω!Εισαι Χρυσοχερα εσυ!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κρέμα με φιλαδέλφεια! Γιαμιιιιι

Μπα, χρυσοχέρα δε με λες....Είναι που έχω γλυτώσει το καθημερινό μαγείρεμα, αφού μαγειρεύει η μαμά μου και τρώμε όλοι ένα φαγητό (τα καλά του να μένεις στην ίδια πολυκατοικία!), κι έτσι έχω όρεξη για να κάνω που και που κι εγώ κανένα γλυκάκι Smile

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ειναι μονο τα γλυκακια αλλα ολα αυτα που κανεις!Ειναι να το εχεις και να πιανει το χερι σου! Wink

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε ευχαριστώ πολύ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 27 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bluerose έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 27 417472

Mη με ευχαριστεις, δε μιλαω εγω αλλα η δουλεια σου!Ειδικα αυτες εδω http://www.etsy.com/listing/121122640/knitted-headband-with-flower? με εχουν τρελανει! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 27 654316

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:
bluerose έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 27 417472

Mη με ευχαριστεις, δε μιλαω εγω αλλα η δουλεια σου!Ειδικα αυτες εδω http://www.etsy.com/listing/121122640/knitted-headband-with-flower? με εχουν τρελανει! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 27 654316

Να μου πεις τότε τι χρωματάκια προτιμάς, να σου στείλω μία!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα αγορασω μια των ημερων γιατι κανεις φοβερη δουλεια αληθεια!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαίρομαι που σ'αρέσουν Smile Το δύσκολο βέβαια είναι με τα αγοράκια, γιατί δεν έχει και πολλά να τους φτιάξεις. Βέβαια πριν λίγες μέρες του έφτιαξα ένα ζακετάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζακετακι, καλτσακια, σκουφακι, γαντακια, κασκολακι, πουλοβερακι...ειναι αρκετα κι αυτα!Οταν ερθει με το καλο εκει να δεις εμπνευση η μανουλα!

Παω κι εγω σιγα σιγα για υπνο!

Ευχομαι αυριο να ειναι ολα τελεια οπως τα ονειρευτηκες!

Ονειρα γλυκα!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τέλεια !!!!! Δεν ήξερα Οτι πλεκεις ; Δικό σου ειναι το σάιτ ; Εσυ τα πουλάς ;

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια..που μάλλον τέτοια ώρα θα απολαμβάνετε υπνάκο και καλά θα κάνετε...εγώ κουκουβάγια και σήμερα..

Χριστινάκι όσον αφορά τη libero ακολούθησα ακριβώς τα βήματα που μας είχες γράψει αλλά στο τηλέφωνο μου είπαν πως δεν στέλνουν πλέον..μάλλον όποιος πήρε πήρε..τι να πω...

Οι ταχυπαλμίες καλά κρατούν αλλά μετράω πίεση και ευτυχώς είναι καλή..θα το υποστούμε κι αυτό..ένας μήνας έμεινε..

Ελευθερία να περάσετε τέλεια αύριο!

Σας φιλώ όλες Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 27 417472

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσια!
Τι κάνετε; Διάβασα τα νέα σας, για τα πραγματάκια σας, τα πλυσιματα... Στο πρωτο κι εγω με προδερμ τα ειχα πλυνει τα δικα μου, τώρα όμως με κανονικο απορρυπαντικο.

Χρυσα πιθανοτατα το κυλύροιο με κορτιζονη θα επιτρεπεται, πάρ το γιατρο σου μήπως ανακουφιστεις!

Κατερινα αφου δεν έχεις πίεση, αυτο είναι το βασικο!

Ελευθερια καλα να περάσετε σημερα!

Εγω χτες ήμουν λίγο ανησυχη γιατι ο μπεμπης μου 3 μερες κουνιοτανε λιγοτερο και πιο σιγανα. Και το απογευμα κυριως ειχα και συσπασουλες, χωρις πονο. Πηρα το γιατρο και μου ειπε ότι μεγαλωνει το μωρο και δε χωραει καλα γι'αυτο δεν κλωτσαει τοσο πολυ και αμα έχω συσπασεις μαζευεται κιολας οποτε φται και αυτο. Την Πέμπτη έχω ραντεβου και θα τα πουμε. Εσας τυχαινει να μην κουνιουνται εντονα και μετα να επανελθουν; Απο την κορη μου δεν το θυμαμαι. Θυμαμαι να μην κουνιεται καθολου για μια μερα και να ανησυχω, αλλά αυτο όχι.

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κυριακάτικη καλημέρα και από εμένα!

Ζέννια, το μαγνήσιο εμένα με βοήθησε για τους πόνους στο ισχίο πάντως!
Ιωάννα ,ευχάριστα τα νέα για το κοριτσάκι σου! Μην αγχώνεσαι γιατί είσαι σε συχνή παρακολούθηση και όλα ελέγχονται!
Ρηνούλα, κάποιες μέρες ή ώρες το μωρό είναι πολύ κινητικό και άλλες λιγότερο και σε μένα. Προσπαθώ όμως να μην αγχώνομαι γιατί θα πανικοβληθώ.
Ελευθερία καλά να περάσετε στο πάρτυ! Πολύ όμορφες οι πλεκτές σου δημιουργίες όντως!
Ραμόνα, πώς είσαι; Κατερίνα, είσαι καλύτερα σήμερα; Αννούλα, καλή η κοριτσοπαρέα ε; Χρύσα , περαστικά σου!

Χθες εξοφλήσαμε το καρότσι μας , πήραμε της Inglesina το zippy σε κυπαρισσί- μπέζ! Επίσης, αγοράσαμε τελικά σιφινιέρα άσπρη (μάλλον άσπρη θα είναι και η κούνια μας αργότερα) από το ΙΚΕΑ. Δεν το έφτιαξε ο άντρας μου γιατί και τα υλικά κοστίζαν λίγο λιγότερο... Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!

Χρυσα ναι της Ελευθεριας ειναι!Ειδες χρυσοχερα;

Κατερινα εμενα παντως στα libero κανεις δε μου ειπε τιποτα ή μου εστειλε μειλ!Θα περιμενω και θα σας πω!Στις ταχυκαρδιες σε καταλαβαινω...τα χαπια για τις συσπασεις παρολο που τα παιρνω με 2 για την καρδια καθε φορα το τρεμουλο κι οι ταχυκαρδιες δε με αφηνουν να ανασανω ουτε να μιλησω!Αστα!

Ρινουλα εμενα οταν εχω συσπασεις κουνιεται εντονα κι ανεβαινουν κι οι παλμοι του αλλα καθε παιδι ειναι διαφορετικο μαλλον!Η δικια μου μονο μια μερα στη αρχη που την ενοιωθα δεν ειχε δωσει κανενα σημαδι, τωρα δινει συνεχεια το παρον!Παντως ηταν πιο ησυχη οταν ειχα κανει τις κορτιζονες, σα ζαβλακωμενη ενα πραγμα!Αλλα ξερω πως μερικα παιδακια ειναι υπναρουλικα, τους αρεσει να κοιμουνται πολλες ωρες!

Μαρινα σε ευχαριστω!μεχρι να βγει να τη δω δε νομιζω να σταματησει το αγχος μου! Rolling Eyes Με γεια τα πραγματακια σας!Να τα χαρει το μωρακι σας! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 27 215994

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοιλίτσες..

Συννεφιά και αέρας σήμερα..τουλάχιστον δεν βρέχει..κάτι είναι κι αυτό..

Ρινούλα αν θυμάσαι πριν κάποιες μέρες σας είχα πει κι εγώ πως είχα 3 μέρες να τον ακούσω τον μπέμπη..ούτε με τη σοκολάτα δεν κουνιόταν..και μετά ξαφνικά με τάραξε στις κλωτσιές και δεν έχει σταματήσει από τότε..ίσως είναι στη φάση κι εσένα που γυρνάει και ψάχνει να βολευτεί με το κεφαλάκι προς την έξοδο Very Happy υπομονή και ξεκούραση..

Μαρινάκι τι κάνεις? Κι εμένα με βοηθάει το μαγνήσιο πολύ..
Με γεια και τα πραγματάκια σας!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας!
Μαρινα με γεια τη σιφονιερα! Κι εμεις απο το ικεα είχαμε παρει στην κορη μου! Τωρα δε θα χρειαστει γιατι αλλαξαμε δωματιο κι έχι μεγαλη ντουλαπα. Με το καλο να παρετε το καροτσι σας1

Ιωαννα μου πιστευω κι εγω ότι υπαρχουν διαφορες! Παντως κανενα απο τα μωρα μου δεν κουνιοταν πιο πολύ αμα έτρωγα γλυκο. Δεν ξερω γιατι!

Κατερινα μακαρι να προσπαθει να βρει το δρομο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις