Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia έγραψε:Είδες Τόνια μου????Νεογέννητα ήταν αυτά?Πολλά μαλλάκια μου φαίνεται είχαν!!!

ΝΑΙ ΑΝΙ..ΕΙΔΕΣ ΜΑΛΛΑΚΙΑ?ΕΜΕΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΛΑ Κ Ο ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΙΟΑΣ Κ ΕΙΝΙΑ ΞΑΝΘΟΣΣ

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πο πο......μεγ'αλα μου φάνηκαν!Χωράει όλο αυτό στην κοιλιά μας???????Δεν έχει τύχει να δω από κοντά νεογέννητο!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΖΠΥΖΟΥΝΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ.... Shocked Shocked Shocked ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΥΙΟ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζεννια κι η δικια μου εχει μαλλακια μου ειπε ο γιατρος! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 215994 Μια σταλιτσα ειναι μωρε!

Τονια Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 531909

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζενια μου το μωρακι μοπυ θα το ξναδω τωρα οταν γεννηθει, ο υπερηχος πουθα κανω σημερα θα ειναι κοιλας ανω/κατω...εχω κατι μουδιασματα!!

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τωρα εγω αν ημουνα στη θεση της θα ειχα πλανταξε στο κλαμα!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντωνια γιατι θα το ξαναδεις οταν γεννησεις; δεν εχεις αλλο υπερηχο; τι φοβασαι;

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οχι δεν εχω αλλο υπερηχο εκτος αν χρειαστει!!
πριν 2εβδομαδες στις αιματολογικες μου ηταν λιγο ασχημες κ ξεκινησα αντιβιωση...δε ξερουμε ομως τι ειχα ηταν μια κρυφη λοιμωξη κ μουπε να παρω αντιβιωση διοτι σαυτο το μηνα συνηθως ειναι ψιλολοιμωξουλες που επηρεαζουν τον πλακουντα...ισως ακουστω τρελη αλλα φοβαμαι μην εχει τρυπησει ο πλακουντας...τοχε παθει η ξαδερφη μου πριν γεννησει!!!αλλα ειναι νωρις...ποναω πολυ ομως...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο το φοβο σου τα λες τωρα αυτα!Επειδη τ επαθε η ξαδερφη σου δε σημαινει οτι θα το παθεις κι εσυ!Θα το ειχε δει ο γιατρος στο γ επιπεδο κοριτσακι μου αν υπηρχε θεμα!Στις ποσες εβδομαδες γεννας; ο γιατρος σου που ειναι σε ολο αυτο που περνας;

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ναι οκ δε σημαινει οτι θα παθω κατι αλλα αυτο το μουδιασμα??αυτο με ανησυχει..βεβαια αν ειχε τρυπησει ο πλακουντας θεωρητικα κ το μωρο δεν θα το ακουγα...μωρε η γιατρος μου μου ειπε στο τηλ οτι δεν ειναι ανησυχιτκο!!εγψ ομως ειμαι πολυ αγχτικη!!για φυσιολογικα θα παω δεν εχει ειπωθει κατι να γεννησω νωριτερα..
ο φοβος κ το αγχος δικα μου ειναι...γιαυτο λεω οτι μαλλον εχω παθει κατι στα ψυχολογικα μου...ουφ... Embarassed

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντωνια μου ηρεμησε κουκλα μου γιατι κανεις κακο στο μωρο σου!Ολο αυτο το φορτωνει!Ξαπλωσε παρε βαθιες αναπνοες και σκεψου θετικα!Αφου η γιατρος σου λεει ειναι ολα οκ τοτε οντως ετσι ειναι!Θα κανεις κι υπερηχο να σου φυγει η αμφιβολια!Μπορει καμια φορα να φτιαχνουμε συμπτωματα που δεν υπαρχουν απο το φοβο μας!Μην αφηνεις το μυαλο να σου παιζει παιχνιδια εις βαρος του μωρου σου!Δεν ειναι ψυχολογικα απλα ειναι η αγωνια της μανουλας!Ακουσε με κοριτσακι μου....

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εχεις δικιο Ιωαννακι...σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινεις...θα σε ακουσω αυτο θα κανω....
παω να ετοιμαστω να παω στη βιοιατρικη...τα νερα που πρεπει να πιω που τα πας?ποσο θα αντεξω??.

ουφ...σε ευχαριστω Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 315810

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντωνία μου δίκιο έχει η Ιωάννα!Ηρέμησε γιατί το μωράκι σου τα νιώθει ολα!Μην ακούς δεξιά κι αριστερά τι παθαίνει κάποιος και επηρρεάζεσαι....κι εγώ το έκανα αυτό αλλά το έκοψα μαχαίρι μόλις κτάλαβα ότι επηρεάζεται το μωράκι!!!
Αλλά γιατί δε θα κάνεις άλλο υπέρηχο??Δεν είναι νωρίς ακόμα>
Ιωάννα μμου πάντα μας εμψυχώνεις όλες μας!!!
Κορίτσια εγώ σας χαιρετώ...πάω για μπανάκι κλπ γιατί πλησιάζει η ώρα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντωνια αντε καλα αποτελεσματα να εχεις!Θα περιμενουμε τα νεα σου!Το νερακι καλο κανει...ανεβαινει το αμνιακο! Razz Σκεψου θετικα!

Ζεννια περιμενουμε και τα δικα σου νεα!Ελπιζω ο μπεμπακος να μην σας κανςι πολλα τσαλιμια και να τον δειτε! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 215994

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οχι δεν νομιζω να κανω αλλο υπερηχο για το μωρο εκανα το doppler νομιζω οτι μετα στο τελος αν χρειαστει...μπορει κ να κανω λαθος!!!
ναι αυτο που λεει η ιωαννα θα κανω κ εννοειται μας εμψυχωνει!!!
εχεις γιατρο???να ακουσεις κ να δεις ομορφα πραγματα!!φιλακια κοριτσακια ηρθε η ωρα να φυγω!...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antoniaeua έγραψε:οχι δεν νομιζω να κανω αλλο υπερηχο για το μωρο εκανα το doppler νομιζω οτι μετα στο τελος αν χρειαστει...μπορει κ να κανω λαθος!!!
ναι αυτο που λεει η ιωαννα θα κανω κ εννοειται μας εμψυχωνει!!!
εχεις γιατρο???να ακουσεις κ να δεις ομορφα πραγματα!!φιλακια κοριτσακια ηρθε η ωρα να φυγω!...

κανονικα μετα το ντοπλερ εχεις ραντεβου ανα 15μερες!Αλλα καθε γιατρος εχει τα δικα του!
Καλα αποτελεσματα! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 417472

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια!

Αννα τελικά έβαλες νάρθηκα ε; Εντάξιε, απο το να μη δενει σωστα, καλύτερα.

Κατερίνα μαχαίρι;;;; Παναγια μου!!!

Αντωνια μου μην ανησυχεις ολα καλά θα ειναι! Για να σου λέει ο γιατρός ότι δεν είναι επικίνδυνο, κάτι θα ξέρει! Όσο για τον πλακουντα, θα το βλεπανε στο ντόπλερ να κάτι δεν πηγαινε καλά. Καλά αποτελέσματα!

Ζέννια εγω με το χέρι που με εξετασε πριν τη γεννα δεν πονεσα! Καθολου! Αλλά και στη γέννα που μου βάλαν πολλεεεεες φορες πάλι τις πιο πολλες δεν ποναγα.

Τόνια οι περιγραφες σου ειναι όλα τα λεφτά!

Πήγα στον οφθαλμίατρο και μου εδωσε δάκρυα και ένα κολυρροιο. Ειχα ρωτησει το γιατρό μου και μου είχε πει ότι κορτιζονη ή αντιβιωση δεν πειραζει αν εχει μεσα. Τελικά είναι με κορτιζονη αλλά στο χαρτί γράφει να μη δινεται σε εγκυους και πρεπει να ειναι αρκετα βαρυ. Ελπιζω να μην πειραξει σε κάτι...

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ιωαννα ειχες παλι δικιο!!!μουπε οτι επειδη ειμαι πολυ αδυνατη με σχεδον καθολου λιπος, χτυπαει μυοσκελετικα απο την πιεση του μωρου να μην ανυσηχω...ειδε κ πλακουντα δεν ειχε καμια αποκοληση, ειδε κ αμνιακο πεντακαθαρο κ αρκετο...απλα μου βρηκε οζο στο θυρεοειδη!! Mad ...κ επιβεβαιωσα κ το φυλο οτι ειναι κοριτσι...ουφ τι ανακουφιση ηταν αυτη?!
ραντεβου στη γιατρο εχω υπερηχο δεν θα κανω...!!ρηνιο ευχαριστω πολυ...κ συ περαστηκα!!!
Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 654316

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο Αντωνια όλα καλά λοιπον!! Υπομονη και θα περασουν οι πονοι!
Ευχαριστω για τα περαστικα

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
antoniaeua έγραψε:ιωαννα ειχες παλι δικιο!!!μουπε οτι επειδη ειμαι πολυ αδυνατη με σχεδον καθολου λιπος, χτυπαει μυοσκελετικα απο την πιεση του μωρου να μην ανυσηχω...ειδε κ πλακουντα δεν ειχε καμια αποκοληση, ειδε κ αμνιακο πεντακαθαρο κ αρκετο...απλα μου βρηκε οζο στο θυρεοειδη!! Mad ...κ επιβεβαιωσα κ το φυλο οτι ειναι κοριτσι...ουφ τι ανακουφιση ηταν αυτη?!
ραντεβου στη γιατρο εχω υπερηχο δεν θα κανω...!!ρηνιο ευχαριστω πολυ...κ συ περαστηκα!!!
Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 654316

Άντε βρε Αντωνία μου , είδες που όλα τελικά πήγαν καλά!!! Τζάμπα τόσο άγχος! Εγώ ένα πράγμα κατάλαβα.... Για τίποτα και για όλα πρέπει να αγχωνόμαστε ειδικά εμείς που θα γίνουμε πρώτη φορά μανούλες!! Το οζο στο θυρεοειδή τι είναι;;

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρηνουλα μόνο εσένα έδωσε κολλυριο; Την μικρή σου; Μήπως να ξαναρωτούσες τον γιατρό σου; Επειδή γράφει να αποφεύγεται σε εγκύους λέω... Περαστικούλια σας....

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα μου δεν ξερω τι να κανω να πω την αληθεια, ξέρω ότι στα χαρτακια ολα απαγορευονται, το ξερω απο το θηλασμο που ψαχνουμε σε άλλη βαση. Επισης δε θελω να τον παιρνω συνεχεια τηλεφωνο.. τον πηρα ηδη σημερα...
Η μκρη μου έχει απο τον παιδιατρο οδηγια για ενα ελαφρυ κολυρροιο και την καλύπτει, σχεδόν της έχει περασει. Εμενα ειναι πολύ χαλια.

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω πολυ κοριτσια ειλικρινα ευχαριστω!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 417472

αννα ειναι οζος στον θυρεοειδη που ειτε ειναι καλοηθης ειτε κακοηθης...το κακο ειναι οτι μπορει 1ας καλοηθης να γινει κακοηθης!!!αλλα αυτο το αγχος δε το βαζω τωρα στο κεφαλι μου...θα παω Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 679259 ....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια ενω μαγειρευα πεταχτηκε μια φουσκαλα και μου εκαψε το χερι, ποναω πολυ!Εβαλα σοδα και sudocream...

Ευχελαιο κοριτσια!!!!!!!!!!!!

Ρινουλα πες στον γιατρο το ονομα του κολλυριου, εχουν λιστα φαρμακων αυτοι!Μη ντρεπεσαι να τον ξαναπαρεις, πιο σημαντικο ειναι το μωρακι σου κι η δικη σου ηρεμια!

Αντωνια ευχαριστα τα νεα σου!Ολα καλα!Πολυ χαιρομαι!Μη φοβασαι για τον οζο, μπορει να ειναι απο την εγκυμοσυνη!Κοριτσακι ε;! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 893968

Αννα Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 875502

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

καλε τι γινεε...η μια πεφτει η αλλη μαχαιρωνετε η αλλη καιγετε!!!εγω εχω τα ψυχιατρικα μου, η αλλη με τα ματια...ουφ τι παθαμε????προσεχε ρε ιωαννακι κ εσυ...
ναι ναι ολα καλα ευτυχως!!!!!κ ειναι κ κοριτσι!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 35 654316

ναι δεν φοβαμαι για τον οζο μου ειπε απλα να το επανεξετασω σε 6μηνο..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις