Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν ξερω βρε αννα μου τι μου συμβαινει..ισα ισα για το θεμα τοκετου-μωρο οσο αγνωστο κνα μου ειναι δεν νιωθω ιδιαιτερα αγχος..αισθανομαι οτι οι γυρω μου δε μπορουν να καταλαβουν...

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε σχεση με την εξεταση χεριου εμενα καθε φορα μου βαζει χερι...

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ αυτά τα ψυχολογικά της εγκυμοσύνης!!Οι ορμόνες μας χορεύουν...λογικό να μην είμαστε πάντα στα καλύτερα μας!!Σκέψου και το άλλο όμως...περνάμε την πιο όμορφή μας περίοδο...δεν αξίζει να μην νιώθουμε καλά!!Επικεντρώσου στη ζουζουνίτσα σου που σε λίγο έρχεται και θέλει να νιώθει τη μαμά της χαρούμενη,κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν...όπως ας πούμε να πας για ψώνια ή για βολτούλα ...!!Εγώ για αρκετό καιρό δεν είχα διάθεση...καθόμουν τις πιο πολλές ώρες στο σπίτι...σκεφτόμουν και στεναχωριόνουν!!Τώρα τελευταία ασχολήθηκα παραπάνω με τον εαυτό μου,βγαίνω τις βολτούλες μου και γενικά κάνω πράγματα που με κάνουν να νιώθω καλά!!Έτσι δεν μου μένει και πολύς χρόνος για να τον αφιερώσω στα ψυχολογικά μου!!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κάθε φορά χέρι??Γιατί???

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δικιο εχεις ετσι οπως τα λες...ειναι που εχω σταματησει κ τη δουλεια, με το ικα για την αδεια ακρη δε βρηκα με τα ενσημα, δλδ δεν θα πληρωνομαι για οσο καθομαι, αυριο εχω γιατρο ισως με κανει να νιωσω καλυτερα!τι να πω μακαρι να περασει γρηγορα διοτι δν αντεχω αλλο... Crying or Very sad

χερι συνεχεια για ελεγχο τραχηλου..(οταν ειχαν ξεκινησει οι συσπασεις ηταν λιγο χαμηλα,στο προηγουμενο ραντεβου ηταν πολυ καλα) απλα δεν μου κανει υπερηχους κ ελεγχει με χερι..

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιατί δεν θα πληρώνεσαι??Δεν δικαιούσαι άδεια??Άντε θα πας στο γιατρό θα δεις ότι όλα είναι μια χαρά και θα φτιάξει κι η διάθεση!!Τι νς πω....ξέρω πως δεν κάνει να εξετάσουν με χέρι πριν τον ένατο!!Εμένα μου μετρούσε τον τράχηλο με κολπικό υπέρηχο!

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
διοτι εχω μεν τα ανσημα που χρειαζονται τα 200 αλλα τα 22 δεν ειναι οριστικοποιημενα...καποιο λαθος στην απδ...δε ξερω τι ακριβως ειναι αυτα να ειμαι ειλικρινης..αλλα με τα πολλα εχω 22ενασημα μειον..αρα δεν μπορω να πληρωνομαι απο ικα...

εμενα δεν εχει υπερηχο ειναι υπερ απλων...δε ξερω αν κανει κακο αλλα μη φανταστεις οτι βαζει κολο ο χερι απλη ψηλαφηση τωρα τι να πω...την εμπιστευομαι με κειστα ματια οποτε... cyclops

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα αυτη η κρεμα μπορει να ειναι καλη και για το μωρακι σου, για τα συγκαματα!Βολτα μου προτεινε κι ο αντρας μου αλλα σημερα δεν εχω αντοχες!

Ρια καλως μας ηρθες παλι!Ναι καηκα απο το φαγητο!Σε ευχαριστω!

Ρινουλα τι παθανε οι ηλεκτρικες σου συσκευες;Κανε ευχελαιο, αγιασμο...κατι!Ευτυχως το ματι σου ειναι καλυτερα!

Τονια τελειωσες το μαθημα; εισαι καλυτερα; ο μικρος;Καλο κουραγιο αυριο στο ΙΚΑ,ελπιζω να σου παραχωρησουν τη σειρα γιατι εδω ειναι γαϊδουρια! Mad

Κατερινα καλοριζικα τα ψωνια σου!Κι εγω αυτο λεω μου λειπει...μονο το μωρο!

Ζεννια ευχαριστα τα νεα απο τον γιατρο!Μπραβο!Τωρα ξεκουραση ε!Πηγα να ανακατεψω το κρεας χθες κι εσκασε και μου εκαψε το χερι!Μου αφησε μια τεραστια φουσκαλα και πολυ πονο! Twisted Evil

Αννουλα εμενα ο γιατρος μου αν δεν υπαρχει προβλημα κανει καθε 15μερες υπερηχο και καρδιοτοκογραφο!Αν υπαρχει περιτυλιξη ή υποψια συσπασεων καρδιοτοκογραφο 1 φορα τη βδομαδα!Ο δικος μου εχει 2 καρδιοτοκογραφους στο ιατρειο του!Ο καρδιοτοκογραφος εχει 2 ζωνες η μια δειχνει τους καρδιακους παλμους του μωρου κι η αλλη τις συσπασεις της μητρας!Καλο ειναι να γινονται και υπερηχοι και καρδιοτοκογραφημα!Περαστικα στον αντρα σου!

Χρυσα περαστικα σου!Ο καρδιοτοκογραφος μπορει να γινει απο τη β και μετα αλλα πιο καλα ειναι απο τις 27εβδ. και μετα!Το χερι στο τελος της εγκυμοσυνης!Να πας στο γιατρο γιατι ξεκινανε οι επιφυκιτιδες απο εδω και περα!Η μπεμπα κι εμενα κατι ωρες δινει πραγματικη μαχη! Razz

Αντωνια τι εχεις; δεν εισαι καλυτερα;η εγκυμοσυνη οπως λεει κι η Αννα τα εχει αυτα!Χερι καθε φορα;;;; affraid

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω δεν βρισκω γιατι ειναι κακο το χερι...με αζει κ σε καρδιοτοκογραφο κ χερι καθε φορα..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επωδυνο λενε οτι ειναι αλλα κι...αβολο!

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ουτε ποναω..καθολου δλδ πιο πολυ πονουσα προ εγκυμοσυνης...ουτε αβολο...γιατι οχι οχι drunken

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να πω την αληθεια ντρεπομαι...επισης πιστευω οτι θα πονεσω!Εδω κολποδιαστολεα μου ειχε βαλει και περπατουσα σα χ@σμενη μια ωρα μετα! Embarassed

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ω ναι!!Μια απ τα ίδια κι εγώ!!Και στο παπ πονάω...ακόμα και όταν μου πήρε υγρό για καλλιέργεια ,πάλι πονούσα...να δούμε πώς θα γεννήσω!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annoyla έγραψε:Ω ναι!!Μια απ τα ίδια κι εγώ!!Και στο παπ πονάω...ακόμα και όταν μου πήρε υγρό για καλλιέργεια ,πάλι πονούσα...να δούμε πώς θα γεννήσω!!

Με επισκληριδιο! Razz Razz

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια κι εγώ το χεράκι ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω αλλά τι να κάνουμε....ελπίζω να είναι έτσι όπως λένε ότι δεν το καταλαβαίνεις και πολύ γιατί έχει χαλαρώσει!
Ιωάννα κι εγώ ντρεπόμουνα αλλά την άφησα πίσω τη ντροπή τώρα!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia έγραψε:Κορίτσια κι εγώ το χεράκι ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω αλλά τι να κάνουμε....ελπίζω να είναι έτσι όπως λένε ότι δεν το καταλαβαίνεις και πολύ γιατί έχει χαλαρώσει!
Ιωάννα κι εγώ ντρεπόμουνα αλλά την άφησα πίσω τη ντροπή τώρα!!!

Δικιο εχεις!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ποναει τοσο πολύ το χέρι κοριτσια! Ρωτήστε κι εμενα μου μου έβαλε χέρι όοοοοολο το Μητερα! Εκεινη τη μερα έχεις δυναμη που δεν τη φανταζεσαι και δε σε νοιαζει ο πονος. Αναλαμβανει η φυση.

Ιωάννα καλύτερα το χέρι;

Αντωνια τι ατυχία είναι αυτή με τα ένσημα; Μήπως να κάνεις φασαρία μπας και γινει κάτι;

Άννα κι εω ποναω απο το φοβο μου αλλά αν χαλαωσεις είναι πολύ πολύ καλύτερα.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα με ενοχλει η φουσκαλα!Οταν θα σπασει θα ειναι χειροτερα πιστευω!Ευχαριστω που ρωτας!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι μεγάλη η φουσκάλα?Καλό είναι να την αφήσεις να σπάσει μόνη της και να ψηθεί!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia έγραψε:Είναι μεγάλη η φουσκάλα?Καλό είναι να την αφήσεις να σπάσει μόνη της και να ψηθεί!

Δεν ειναι τοσο το μεγεθος που με ενοχλει οσο το σημειο!Εκει που κλεινει ο αντιχειρας!Μονη της θα την αφησω!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως μια μουτζα την εχει φαει το γκρουπακι μας!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πες το ψεματα!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άντε από δω και πέρα να μην ξανακούσουμε τίποτα άσχημο......μόνο ευχάριστα νέα από γέννες!!!!!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια οποια ανοιξει το επομενο θεμα να γραφει επανω μανουλες-εγκυουλες....τι λετε;;;

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας! Γύρισα και ετοιμαζόμαστε να βγούμε για λίγο...

Αντωνία, οι ορμόνες ευθύνονται για την ψυχολογία...΄Για τα ένσημα ξαναδες το (και εγώ μάλλον όμως μια από τα ίδια με εσένα..)

Ελπίζω σύντομα να έχουμε χαρμόσυνες ειδήσεις όλες κορίτσια!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις