51 Απ: ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ και ΓΟΝΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ Πεμ Ιαν 31, 2013 7:03 am
fatsoulini
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:απο χτες αχω γραψει τρεις φορες και ολο καποιος με διακοπτει και δεν το στελνω......λοιπον.......ο λογος που η κοπελα φοβαται ειναι οτι ηδη μια φορα αυτη η συμπεριφορα της τα εκανε μπαχαλο στη ζωη της οπως ειπε.......αρα?????εχει δικιο!
τα πολλα πολλα ποτε δεν εκαναν καλο σ αυτες του ειδους τις συγγενειες παιδια......οσο και να τα πανε καλα, κατι θα βρεθει, μου ειπε, σου ειπα, του ειπε και θα αναψει το σπιρτο
το κακο ειναι οτι το ξεκιναει η ιδια της η μανα, δες της λες να κοβει φορα σιγα σιγα??????
λοιπον εχουμε και λεμε ειμαι 31 χρονων γυναικα αυτο σημαινει οτι θελω να κανω οικογενεια με τον αντρα που ειμαι 3 χρονια και για αυτο αποφασισαμε λιγο πριν τα χριστουγεννα να γνωρισουν οι γονεις μου τους δικους του, ο πατερας μου ειναι καπετανιος και επειδη ( λογο κρισης ) ταξιδευε εναν χρονο και θα ξαναφυγει συντομα αποφασισαμε να τον τιμισουμε να κανουμε τραπεζι και με την ευκαιρια να δει και μενα οτι μπαινω στον καλο το δρομο και να νιωσει πιο ανετα με τον γαμπρουλη του που τον αγαπαει πολυ.... απο το να γωριστουν ομως μεχρι να φτασουν μεσα σε 2 μηνες να εχουν γινει κολλητες οι συμπεθερες , υπαρχει αποσταση...αν ειναι ετσι τωρα οταν πρωτα ο θεος παναγια μου τους κανουμε εγγονι και παντρευτουμε τι θα γινει...θα μενουν μαζι μας κατω αυτες και επανω εμεις???
ουσιαστικα...το προβλημα μου ειναι οτι δεν με εφτανε που 31 τοσα χρονια ειχα την μανα μου...που μια ζωη κανει στην ζωη μας ( σε εμενα και στα αδελφια μου ) οτι τις καπνισει...με εφτασε ηδη μια φορα να παντρευτω και να χωρισω...επαναλαμβανει τα ιδια ακριβως λαθη με τριπλη πληθορικοτιτα ( φοβουμενη μαλλον μην μεινω στο ραφι που περασα τα 30 )....εχω και τους συμπεθερους...και ιδιαιτερα την μανα του που φοβαται μην χασει τον γιο της...και προσπαθει με πλαγιο τροπο να βρει σημειο επαφης...
και αλλα πολλα..εχει καει η γουνα μου και ξερω, δυο μερες σκατα ειμουνα αλλα μια ειναι η ουσια...πως με τον αντρουλι μου ειμαστε μια γροθια....
Την μανα μου την ξεχεσα...οσο για τους συμπεθερους...χαχαχα...αυτους τους ανελαβε ο πασας μου....αφου μας γραψανε με τετοιο τροπο, τα ακουσανε...τωρα η αληθεια ειναι πως οι συμπεθερες ( που ειναι και μιγιαγκιχτες και παρεξιγισιαρες) συνεχιζουν να κανουν παρεα.... οποτε..καταλαβαινεται..κακο σκοπο εχουν..και να μην εχουν θα αποκτισουν..