Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
239 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 239 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 1:58 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Βρε κοριτσάκια! Νας σας ρωτήσω...!!! Εσείς που κάνατε απόξεση πόσο κράτησε το αίμα μετά??

Δεσποινάκι,δεν το έχω περάσει...Το έχει περάσει η κολλητή μου όμως,κι είχε αίμα για 6 μέρες.Είναι θέμα οργανισμού φαντάζομαι,όπως το επιλόχειο αίμα...

Είσαι καλά κοπελάρα μου;

Καλά είμαι κοπέλα μου αλλά εδώ και 6 μέρες έχω αίμα! Μην φανταστείς ποτάμι...!! Ίσα ίσα να σε τσατίζει!!! Προσπαθώ να πάρω τα πάνω μου πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!!! Φιλάκια!!!

27Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 2:00 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikros prigkipas έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Βρε κοριτσάκια! Νας σας ρωτήσω...!!! Εσείς που κάνατε απόξεση πόσο κράτησε το αίμα μετά??

Δεσποινάκι εμένα ήταν αναλογα με το πόσο μηνών ήμουν!!!
τις περισσότερες φορές είχα αίμα περίπου 15 μέρες!!!!
σε ανυσηχεί κάτι?

Εγώ όταν την έκανα ήμουν 8 εβδομάδων και 5 ημερών αλλά είχε σταματήσει η ανάπτυξη του μωρού μια βδομάδα πριν περίπου! Έχω αιματάκι για περίπου 6 μήρες αλλά δεν πονάω καθόλου...!!!

28Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 2:23 am

gogi

gogi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινακι μου καλημερα.μετα απο 8 μηνες εμεινα παλι αλλα καθυστερησε γιατι ηταν καλοκαιρι και επειδη δουλευα προσεχαμε.Αιμα δεν θυμαμαι σιγουρα αλλα νομιζω δεν ειχα πολυ.γιατι ειχα πολυ τις προηγουμενες μερες.Εσυ εχεις πολυ?

http://momof2princes.blogspot.com

29Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 2:24 am

gogi

gogi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μετα την αποξεση σωματικα δεν πονας καθολου.Ξυπνησα και δεν ενιωθα τιποτα.

http://momof2princes.blogspot.com

30Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 2:29 am

mikros prigkipas

mikros prigkipas
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Despoinaki έγραψε:
mikros prigkipas έγραψε:

Δεσποινάκι εμένα ήταν αναλογα με το πόσο μηνών ήμουν!!!
τις περισσότερες φορές είχα αίμα περίπου 15 μέρες!!!!
σε ανυσηχεί κάτι?

Εγώ όταν την έκανα ήμουν 8 εβδομάδων και 5 ημερών αλλά είχε σταματήσει η ανάπτυξη του μωρού μια βδομάδα πριν περίπου! Έχω αιματάκι για περίπου 6 μήρες αλλά δεν πονάω καθόλου...!!!

μετά δεν πονάς Δεσποινάκι μου και το αίμα που έχεις είναι φυσιολογικό για να καθαρίσει το πεδίο της μήτρας !!!
μην σε ανυσηχεί!!

31Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 2:47 am

Crazy

Crazy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ καμία σχέση μ'αυτά που περιγράφετε!!

Ήμουν στην 7η εβδομάδα.
Έκανα την απόξεση Παρασκευή. Την ίδια μέρα δεν πονούσα καθόλου (σαν να μην είχε συμβεί τίποτα ήμουν) και δεν είχα και καθόλου αίμα. Το ίδιο και το Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά, άρχισαν τα όργανα... πόνος και αίμα. Είχα απίστευτο πόνο, όπως όταν είχα αποβάλλει. Δε μπορούσα να σταθώ.. Αφού να καταλάβετε, έβαζα τα υπόθετα buscopan και πάλι δε μ' έπιαναν 100%. Αυτό κράτησε 3-4 μέρες. Το αίμα κράτησε σχεδόν μια βδομάδα. Και μετά, άλλη μια βδομάδα σχεδόν με καφέ.

Κάθε γυναίκα.. κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός..

32Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 3:02 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω μετα την απόξεση δεν ειχα αιμα- μετα απο κανα 2 μερες εμφανιστηκε.
μετα για να ξαναπροσπαθησω περιμενα να μου ερθει μια φορα κανονικα η περιοδος και στην επομενη περιοδο (2η δλδ) ξεκινησα παλι εξωσωματικη- άρα κα ιμε φυσικό τρόπο μπορείς να ξαναρχίσεις κάπως έτσι.

33Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 3:09 am

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:

Δεσποινάκι,δεν το έχω περάσει...Το έχει περάσει η κολλητή μου όμως,κι είχε αίμα για 6 μέρες.Είναι θέμα οργανισμού φαντάζομαι,όπως το επιλόχειο αίμα...

Είσαι καλά κοπελάρα μου;

Καλά είμαι κοπέλα μου αλλά εδώ και 6 μέρες έχω αίμα! Μην φανταστείς ποτάμι...!! Ίσα ίσα να σε τσατίζει!!! Προσπαθώ να πάρω τα πάνω μου πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!!! Φιλάκια!!!

Υπομονή...Όλα καλά θα πάνε!!!Είμαστε εμείς εδώ! Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 379767

Σύντομα θα έρθει ένα άλλο σποράκι να σου δώσει δύναμη.

Φιλιά πολλά κοριτσάρα μου!

34Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 3:26 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν την έκανα η γιατρός μου είπε προσοχή τώρα γιατί είναι εύκολο να μείνεις έγκυος αμέσως! Ξαναπροσπαθούμε μου είπε μετά από 2 μήνες!! Άλλοι λένε να περιμένεις και περισσότερα αλλά δεν με βλέπω να αντέχω και πιο πολύ! Αν μας πει η γιατρός όλα οκ ... τότε βουρ στο ψητό!!! Χιχιχιχι!!! Αυτό που με παρηγορεί πάντως είναι ότι την προηγούμενη φορά έμεινα έγκυος με 4 φορές ελεύθερη επαφή!!! Μακάρι να σταθώ το ίδιο τυχερή!!! Μάκια σε όλες!!!

35Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 3:31 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινακι στο ευχομαι με όλη μου την καρδιά!! κοιτα περιπου 2 μηνες θα παρει. εξαλλου μολις τελειωσεις απο την 2η περιοδο σου- για να τσεκαρεις και τον κυκλο σου- οχι τπτ αλλο- θα πας με το καλο να κανεις ενα υπέρηχο κα ιθα σου δωσει κα ιτο οκ ο γιατρος.
η επόμενη φορα θα ειναι η καλή!!! I love you

36Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 3:39 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:Δεσποινακι στο ευχομαι με όλη μου την καρδιά!! κοιτα περιπου 2 μηνες θα παρει. εξαλλου μολις τελειωσεις απο την 2η περιοδο σου- για να τσεκαρεις και τον κυκλο σου- οχι τπτ αλλο- θα πας με το καλο να κανεις ενα υπέρηχο κα ιθα σου δωσει κα ιτο οκ ο γιατρος.
η επόμενη φορα θα ειναι η καλή!!! I love you

Μακάρι κουκιδίτσα μου!!! Έχω καλό προαίσθημα!!! Μακάρι να βγει αληθινό!!! Φιλάκια!!!

37Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 9:22 pm

eleni1976

eleni1976
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki έγραψε:
Μακάρι κουκιδίτσα μου!!! Έχω καλό προαίσθημα!!! Μακάρι να βγει αληθινό!!! Φιλάκια!!!

Όλα κάλά θα πάνε και το ονειρό σου θα βγει αληθινό σύντομα. Πίστη να'χεις! και όχι άγχος. Χαλαρά.... Wink

38Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 9:42 pm

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki κουράγιο και όλα θα πάνε καλά. Έχει συμβεί και σε μένα παλίνδρομη κύηση.
Ήμουν στην 8η εβδομάδα όταν πέρσυ το Πάσχα μου είπε ο γιάτρος πως δεν ακούει την καρδούλα του.Καταλαβαίνεις απόλυτα πως ένοιωσα.Έπειτα από τρεις μήνες έμεινα πάλι έγκυος, πέρσυ τέτοιο καιρό στις διακόπες, και τώρα έχω έναν παίδαρο που με χει ξετρελάνει.
Όλα θα πάνε καλά ,μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι θετικά.
Φιλάκια

39Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 10:49 pm

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojoma έγραψε:Despoinaki κουράγιο και όλα θα πάνε καλά. Έχει συμβεί και σε μένα παλίνδρομη κύηση.
Ήμουν στην 8η εβδομάδα όταν πέρσυ το Πάσχα μου είπε ο γιάτρος πως δεν ακούει την καρδούλα του.Καταλαβαίνεις απόλυτα πως ένοιωσα.Έπειτα από τρεις μήνες έμεινα πάλι έγκυος, πέρσυ τέτοιο καιρό στις διακόπες, και τώρα έχω έναν παίδαρο που με χει ξετρελάνει.
Όλα θα πάνε καλά ,μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι θετικά.
Φιλάκια

Το καλό είναι ότι οι πιο πολλές μέσα σε ένα 4 το πολύ έχουν ξαναμείνει έγκυος!!! Μάλλον επειδή καθαρίζετε η μήτρα... τι να πω???!!! Αυτό που θα κάνω τώρα είναι να πάω διακοπούλες με τον καλό μου να ξεχαστούμε και μετά όλα θα γίνουν!!! Όσες φορές και αν σας ευχαριστήσω όλες για την συμπαράστασή σας δεν θα είναι αρκετές!!!! Φιλιά πολλά σε όλες και καλημέρα!!!

40Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Τετ Αυγ 11, 2010 10:51 pm

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni1976 έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Όλα κάλά θα πάνε και το ονειρό σου θα βγει αληθινό σύντομα. Πίστη να'χεις! και όχι άγχος. Χαλαρά.... Wink

Δεν το συζητώ...!!! Καλό πράγμα το άγχος δεν είναι!!!! Προσπαθώ να μην αγχώνομαι πάντως!!!! Σε ευχαριστώ για την συμβουλή!!! Μάκια!!!

41Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Σαβ Αυγ 14, 2010 4:25 am

bouki

bouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
se katalavainw kai egw extes exasa to mwraki mou aurio 8a kleiname ton deutero mina egw den ekana oute apoxisi oute tipota eida apla ligo aima amesws me eide i gunaikologos mou kai to vradu to apevale o organismos mou ekana xoriaki amesws kai uperixo o sakos itan adios kai i xoriaki 2914.49 ti na pw prospa8w na eimai kala kai etsi 8elw na nomizw oti eimai

42Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Σαβ Αυγ 14, 2010 4:36 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouki έγραψε:se katalavainw kai egw extes exasa to mwraki mou aurio 8a kleiname ton deutero mina egw den ekana oute apoxisi oute tipota eida apla ligo aima amesws me eide i gunaikologos mou kai to vradu to apevale o organismos mou ekana xoriaki amesws kai uperixo o sakos itan adios kai i xoriaki 2914.49 ti na pw prospa8w na eimai kala kai etsi 8elw na nomizw oti eimai

Σε καταλαβαίνω απόλυτα πουλάκι μου πως περνάς! Αλλά το καλύτερο που έχουμε τώρα είναι να πάρουμε τα πάνω μας, να πιστέψουμε ότι είναι ένα τυχαίο γεγονός και σε κανένα δίμηνο να ξαναβάλουμε μπρος! Εγώ τουλάχιστον που έκανα απόξεση πρέπει να περιμένω δυο μηνάκια! Εσένα σου είπε αμέσως? Είπε αν θα σου κάνει κάποιες εξετάσεις!? Η επόμενη φορά μας θα είναι και η καλύτερη!!! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!!

43Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Σαβ Αυγ 14, 2010 5:34 am

BIKH

BIKH
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΦΙΛΑΚΙΑ!

44Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Σαβ Αυγ 14, 2010 6:12 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BIKH έγραψε:ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για την συμπαράσταση!!! Να'σαι καλά!!! Φιλάκια πολλά!!!

45Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Σαβ Αυγ 14, 2010 8:13 am

athineta

athineta
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Despoinaki έγραψε:
BIKH έγραψε:ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για την συμπαράσταση!!! Να'σαι καλά!!! Φιλάκια πολλά!!!

Κούκλα μου κουράγιο και υπομονή.

Και εγώ η πρώτη μου εγκυμοσύνη παλίνδρομη στην 8 εβδομάδα, δεν είχα καταλάβει τίποτα πήγαμε στον γιατρό για να ακούσουμε την καρδούλα του και τελοςπάντων. Έκανα εξετάσεις και βρήκαμε ότι είχα θρομβοφιλία. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη έκανα θεραπία με χάπια και ενέσεις μέχρι 2 εβδομάδες πριν γεννήσω. Ολα πήγαν μια χαρά αν και είχα και σε αυτήν διάφορα προβλήματα.

Εγώ αυτό που έχω να σου πώ είναι να μην σε επηρεάσει για την συνέχεια.

Τα καλύτερα έρχονται. sunny

46Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Σαβ Αυγ 14, 2010 9:33 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athineta έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Κούκλα μου κουράγιο και υπομονή.

Και εγώ η πρώτη μου εγκυμοσύνη παλίνδρομη στην 8 εβδομάδα, δεν είχα καταλάβει τίποτα πήγαμε στον γιατρό για να ακούσουμε την καρδούλα του και τελοςπάντων. Έκανα εξετάσεις και βρήκαμε ότι είχα θρομβοφιλία. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη έκανα θεραπία με χάπια και ενέσεις μέχρι 2 εβδομάδες πριν γεννήσω. Ολα πήγαν μια χαρά αν και είχα και σε αυτήν διάφορα προβλήματα.

Εγώ αυτό που έχω να σου πώ είναι να μην σε επηρεάσει για την συνέχεια.

Τα καλύτερα έρχονται. sunny

Ρώτησα και εγώ την γιατρό για θρομβοφιλία και μου είπε ότι η πρώτη φορά θεωρείτε πάντα τυχαίο γεγονός αλλά εγώ θα κάνω την ανάλογη εξέταση! Είναι δαπανηρή βέβαια αλλά δεν με απασχολεί! Δεν θέλω να το πάθω δεύτερη φορά και μετά να το ψάξω μπας και οφείλεται αυτό! Θέλω όλα να πάνε καλά την δεύτερη φορά οπότε θα κάνω κάθε εξέταση που υπάρχει! Μου έγραψε να κάνω και καμπύλη ζαχάρου και για θυροειδή!

47Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Σαβ Αυγ 14, 2010 9:55 am

Crazy

Crazy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινάκι πολύ καλά θα κάνεις! Καλύτερα να διαπιστώνεται το "τυχαίο" (κι ας κοστίζει κάτι παραπάνω) παρά να αιωρείται ως πιθανότητα...
Στα έγραφα και στην πρώτη σελίδα..

48Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Σαβ Αυγ 14, 2010 10:00 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Crazy έγραψε:Δεσποινάκι πολύ καλά θα κάνεις! Καλύτερα να διαπιστώνεται το "τυχαίο" (κι ας κοστίζει κάτι παραπάνω) παρά να αιωρείται ως πιθανότητα...
Στα έγραφα και στην πρώτη σελίδα..

Nαι το θυμάμαι κούκλα μου! Μετά θα το έχω τύψεις μωρέ και δεν θέλω...!!! Και αν δεν ήταν τυχαίο??? Θα τα ψάξω όλα...!!!

49Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Σαβ Αυγ 14, 2010 12:07 pm

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Despoinaki έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Δυστυχώς το μωράκι μου τελικά δεν άντεξε... :Ο( Είχαμε παλίνδρομη Κύηση! Και το περιμέναμε τόσο πολύ αυτό το μωράκι! Έφτασε μέχρι 2 μηνών και πάπαλα! Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω και να κοιτάξω μπροστά αλλά είναι δύσκολο...!!! Εσείς μπορείτε να καταλάβετε!!! Έκανα και απόξεση και η γιατρός είπε να περιμένουμε κανένα δίμηνο και μετά να ξαναβάλουμε μπρος! Είχατε ανάλογη περίπτωση ή ακούσατε κάτι γι' αυτό? Τα φώτα σας please!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ , ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ.. ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΟΠΟΤΕ Η ΦΥΣΗ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.. Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.. ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ..!

50Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( - Σελίδα 2 Empty Απ: Παλίνδρομη Κύηση... :Ο( Σαβ Αυγ 14, 2010 2:27 pm

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maya έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Δυστυχώς το μωράκι μου τελικά δεν άντεξε... :Ο( Είχαμε παλίνδρομη Κύηση! Και το περιμέναμε τόσο πολύ αυτό το μωράκι! Έφτασε μέχρι 2 μηνών και πάπαλα! Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω και να κοιτάξω μπροστά αλλά είναι δύσκολο...!!! Εσείς μπορείτε να καταλάβετε!!! Έκανα και απόξεση και η γιατρός είπε να περιμένουμε κανένα δίμηνο και μετά να ξαναβάλουμε μπρος! Είχατε ανάλογη περίπτωση ή ακούσατε κάτι γι' αυτό? Τα φώτα σας please!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ , ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ.. ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΟΠΟΤΕ Η ΦΥΣΗ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.. Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.. ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ..!

Μακάρι Maya μου!!! Μακάρι να μείνω έγκυος τόσο γρήγορα και να μην παιδευτώ καθόλου!!! Και εγώ να σου πω την αλήθεια αυτά σκέφτομαι και παρηγορούμαι!!! Έτσι πιστεύω και εγώ... ότι το μωράκι μου ίσως είχε κάποιο πρόβλημα....!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση και την συμπαράσταση!! Καλό σου βράδυ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις