Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
515 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 515 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 28]

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο σου ρε κοπελια που μαs κοροιδεψεs ολεs και τρεχαμε να αναψουμε κερακια για το μωρακι ενω εσυ το ειχεs καταδικασει σε θανατο!
Κατα τ'αλλα το κρατοs μαs ξερει να σαπιζει στο ξυλο 20χρονα παιδια ωs μεγαλουs τρομοκρατεs και να τα ριχνει σε ενα κελι να πεθανουν.
Eνω κατι τετοιεs ζουν ελευθερα τη ζωουλα τουs και δινουν θρασυτατεs συνεντευξειs !

????????

Επισκέπτης
quote giotaki 2
Σε καταλαβαίνω και ήταν οφθαλμοφανές από τα ποστς, τα οποια διαβασα εκ των υστερων, εσείς ανησυχούσατε κ η άλλη στην κοσμάρα της, εκανε μπαμ οτι μπήκε να τα πει απλά για ξεκάρφωμα..[/quote]

κατσε ωπα τωρα το πας αλλου........δεν εννοεις οτι μπηκε στο φορουμ για ξεκαρφωμα??? δεν εννοεις οτι μπηκε για να εχει μετα δικαιολογια??? πες μου οτι δεν παει τοσο μακρια η βαλιτσα......οχι δεν το πιστευω αυτο ........μπηκε να ζητησει βοηθεια απο το φοβο της, απλα μετα ντραπηκε να μας πει οτι δεν πηγε νοσοκομειο και αρχισε τα ψεμματα

POLINA27

POLINA27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:quote giotaki 2
Σε καταλαβαίνω και ήταν οφθαλμοφανές από τα ποστς, τα οποια διαβασα εκ των υστερων, εσείς ανησυχούσατε κ η άλλη στην κοσμάρα της, εκανε μπαμ οτι μπήκε να τα πει απλά για ξεκάρφωμα..

κατσε ωπα τωρα το πας αλλου........δεν εννοεις οτι μπηκε στο φορουμ για ξεκαρφωμα??? δεν εννοεις οτι μπηκε για να εχει μετα δικαιολογια??? πες μου οτι δεν παει τοσο μακρια η βαλιτσα......οχι δεν το πιστευω αυτο ........μπηκε να ζητησει βοηθεια απο το φοβο της, απλα μετα ντραπηκε να μας πει οτι δεν πηγε νοσοκομειο και αρχισε τα ψεμματα[/quote]

πλεον ολα να τα περιμενεις

https://www.facebook.com/polina.papastamatiou?ref=tn_tnmn

????????

Επισκέπτης
POLINA27 έγραψε:
Σε καταλαβαίνω και ήταν οφθαλμοφανές από τα ποστς, τα οποια διαβασα εκ των υστερων, εσείς ανησυχούσατε κ η άλλη στην κοσμάρα της, εκανε μπαμ οτι μπήκε να τα πει απλά για ξεκάρφωμα..

κατσε ωπα τωρα το πας αλλου........δεν εννοεις οτι μπηκε στο φορουμ για ξεκαρφωμα??? δεν εννοεις οτι μπηκε για να εχει μετα δικαιολογια??? πες μου οτι δεν παει τοσο μακρια η βαλιτσα......οχι δεν το πιστευω αυτο ........μπηκε να ζητησει βοηθεια απο το φοβο της, απλα μετα ντραπηκε να μας πει οτι δεν πηγε νοσοκομειο και αρχισε τα ψεμματα

πλεον ολα να τα περιμενεις[/quote]
ΠΑΙΔΙΑ δεν γινεται αυτο που υποψιαζεστε, ειναι σεναριο παραφροσυνης......δεν μπορουσε να ξερει οτι θα καταληξει το παιδακι της και θα χρειαστει μαρτυριες οτι εψαχνε τι να κανει.....ουτε μετραμε για μαρτυρες εμεις..... εγω πιστευω οτι μπηκε με πληρη συνειδηση να ζητησει βοηθεια.........,μετα τι εγινε...........ο θεος ξερει

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

κατσε ωπα τωρα το πας αλλου........δεν εννοεις οτι μπηκε στο φορουμ για ξεκαρφωμα??? δεν εννοεις οτι μπηκε για να εχει μετα δικαιολογια??? πες μου οτι δεν παει τοσο μακρια η βαλιτσα......οχι δεν το πιστευω αυτο ........μπηκε να ζητησει βοηθεια απο το φοβο της, απλα μετα ντραπηκε να μας πει οτι δεν πηγε νοσοκομειο και αρχισε τα ψεμματα[/quote]

αχ βρε Στελλα. φοβηθηκε? ντραπηκε? τι λες βρε κοριτσι μου? ψεματα ελεγε για τα παντα απο πολυ νωριτερα. αλλα οπως λενε "ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται". Αυτο το κουκλι ομως.... αυτο το ομορφο.... γιατι επρεπε να ζησει τοσο λιγο και με αυτον τον τροπο?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κι εμενα στο τηλεφωνο μου εκλαιγε....

κι εγω την πιστεψα η χαζη...

μπορειτε να μου στειλετε κι εμενα με ενα πμ το ling της εκπομπης? δεν μπορω να το βρω

????????

Επισκέπτης
παιδια δε μπορω να το σκεφτομαι αλλο εχει γινει το κεφαλι μου κομπος
δεν εχω λογια
δεν εχω αλλα λογια
μπεμπουλη δεν ανεβηκε ακομα η εκπομπη στο net

POLINA27

POLINA27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:
POLINA27 έγραψε:

πλεον ολα να τα περιμενεις
ΠΑΙΔΙΑ δεν γινεται αυτο που υποψιαζεστε, ειναι σεναριο παραφροσυνης......δεν μπορουσε να ξερει οτι θα καταληξει το παιδακι της και θα χρειαστει μαρτυριες οτι εψαχνε τι να κανει.....ουτε μετραμε για μαρτυρες εμεις..... εγω πιστευω οτι μπηκε με πληρη συνειδηση να ζητησει βοηθεια.........,μετα τι εγινε...........ο θεος ξερει[/quote]

δεν ξέρω εγώ πάντως μετά απο όλα αυτά αρχίζω να σκέφτομαι για προμελέτη, ο ιατροδικαστής είπε ότι ήταν 3 μέρες νηστικό.. και η ημερομηνια συμπίπτει με την ημερομηνια που ξεκίνησε το θέμα εδώ η ίδια.. ή κάνω λάθως????
πάω πολύ μακριά αλλά πλέον προσωπικά σκέφτομαι πως ηταν προμελετημένο έγκλημα

https://www.facebook.com/polina.papastamatiou?ref=tn_tnmn

Helen M.

Helen M.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ας εκφραστώ ελεύθερα κι εγώ!Παρακολουθούσα το βράδυ εκεινης της Παρασκευής το θέμα!Στην αρχή στεναχωρήθηκα και φυσικα έλεγα μα είναι δυνατον να μενει ενα νησί χωρις γιατρό?Παρακολουθοντας την αγωνία των υπολοίπων μέσα στο φόρουμ και αυτή να κάθεται και να γράφει έκανα μια ανασκαφή που την κάναμε πολλοι νομίζω στα παλιά μηνύματα της "μανουλας"!"Βρωμούσε" η ιστορία απο την αρχή και οταν ειπε οτι πάει νοσοκομείο 1+ αν θυμαμαι 2 η ώρα η κυρία έκανε την τελευταία της επισκεψη στο φόρουμ!!!Και κάποιοι απο εδώ το γνωρίζουν γιατί ανταλλάξαμε μηνύματα εκείνο το ίδιο βράδυ.Τους είπα εσεις κάθεστε και ξενυχτάτε και αυτή δεν δίνει σημασία!!!Είναι δυνατόν????Γνωστα πια αυτά αλλα δεν πιστεύω οτι μερικές την πιστέψατε την "καημένη" και δεν βλέπατε λογικά τί γινεται με το μωράκι πριν ακομη αυτό "φύγει" το πουλάκι μου...Καθεσαι και γράφεις ενω το μωρο σου είναι σε τετοια κατάστασή?
Κρίμα που αλλες κοπέλες δεν έχουν αγκαλιάσει ένα μωράκι και άλλες τα σκοτώνουν και τα πετάνε στα σκουπίδια!

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κορίτσια, κι εγώ την είχα συμπονέσει, δεν πέρασε από το νου μου ότι έκανε κακό στο μωράκι της. Σήμερα έτυχε να δω τη συνέντευξή της και τα έχασα! Δεν είμαι ούτε ήμουν φαν κανενός, απλά στον κόσμο μου οι μαμάδες αγαπούν τα μωρά τους και πεθαίνουν γι'αυτά αν χρειαστεί. Η κοπέλα ούτε καν δάκρυσε, ούτε καν κόμπασε λίγο όσο μιλούσε, δεν αποκάλεσε το παιδί της με κάποιο χαϊδευτικό... Το αποκαλούσε "παιδάκι" καθ'όλη τη διάρκεια της αφηγησής της... ´Ολες μας βρήκαμε παρατσούκλια για τα μωρά μας από όταν ήταν στην κοιλιά μας. Άκου έπαθε 11 ανακοπές!!! Το ψυχάκι μου!!!
Τόσο καλή ηθοποιός πια? Απογοήτευση σκέτη... Μόνο αυτό έμεινε μετά από όσα άκουσα.
Κρίμα που υπέφερε τόσο το μικρούλι, κρίμα που δεν πρόλαβε να ζήσει...

bell

bell
arco iris έγραψε:παιδια δε μπορω να το σκεφτομαι αλλο εχει γινει το κεφαλι μου κομπος
δεν εχω λογια
δεν εχω αλλα λογια
μπεμπουλη δεν ανεβηκε ακομα η εκπομπη στο net

ανέβηκε καλή μου η συνέντευξη...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Helen M. έγραψε:Ας εκφραστώ ελεύθερα κι εγώ!Παρακολουθούσα το βράδυ εκεινης της Παρασκευής το θέμα!Στην αρχή στεναχωρήθηκα και φυσικα έλεγα μα είναι δυνατον να μενει ενα νησί χωρις γιατρό?Παρακολουθοντας την αγωνία των υπολοίπων μέσα στο φόρουμ και αυτή να κάθεται και να γράφει έκανα μια ανασκαφή που την κάναμε πολλοι νομίζω στα παλιά μηνύματα της "μανουλας"!"Βρωμούσε" η ιστορία απο την αρχή και οταν ειπε οτι πάει νοσοκομείο 1+ αν θυμαμαι 2 η ώρα η κυρία έκανε την τελευταία της επισκεψη στο φόρουμ!!!Και κάποιοι απο εδώ το γνωρίζουν γιατί ανταλλάξαμε μηνύματα εκείνο το ίδιο βράδυ.Τους είπα εσεις κάθεστε και ξενυχτάτε και αυτή δεν δίνει σημασία!!!Είναι δυνατόν????Γνωστα πια αυτά αλλα δεν πιστεύω οτι μερικές την πιστέψατε την "καημένη" και δεν βλέπατε λογικά τί γινεται με το μωράκι πριν ακομη αυτό "φύγει" το πουλάκι μου...Καθεσαι και γράφεις ενω το μωρο σου είναι σε τετοια κατάστασή?
Κρίμα που αλλες κοπέλες δεν έχουν αγκαλιάσει ένα μωράκι και άλλες τα σκοτώνουν και τα πετάνε στα σκουπίδια!

ε την πιστεψαμε βρε παιδια τι να κανουμε τωρα?θελετε να μας λιθοβολησετε?κι αν ξαναμπει καποια μαμα κ ζητα βοηθεια παλι θα βοηθησουμε γιατι καλυτερα να μεινεις μπουκαλα οπως καλη ωρα τωρα παρα να εχεις τυψεις οτι δε βοηθησες εκει που υπηρχε αναγκη...

ak.fassa έγραψε:Ρε κορίτσια, κι εγώ την είχα συμπονέσει, δεν πέρασε από το νου μου ότι έκανε κακό στο μωράκι της. Σήμερα έτυχε να δω τη συνέντευξή της και τα έχασα! Δεν είμαι ούτε ήμουν φαν κανενός, απλά στον κόσμο μου οι μαμάδες αγαπούν τα μωρά τους και πεθαίνουν γι'αυτά αν χρειαστεί. Η κοπέλα ούτε καν δάκρυσε, ούτε καν κόμπασε λίγο όσο μιλούσε, δεν αποκάλεσε το παιδί της με κάποιο χαϊδευτικό... Το αποκαλούσε "παιδάκι" καθ'όλη τη διάρκεια της αφηγησής της... ´Ολες μας βρήκαμε παρατσούκλια για τα μωρά μας από όταν ήταν στην κοιλιά μας. Άκου έπαθε 11 ανακοπές!!! Το ψυχάκι μου!!!
Τόσο καλή ηθοποιός πια? Απογοήτευση σκέτη... Μόνο αυτό έμεινε μετά από όσα άκουσα.
Κρίμα που υπέφερε τόσο το μικρούλι, κρίμα που δεν πρόλαβε να ζήσει...

ολα σου σωστα...το μαρκαρισμενο μακραν το σωστοτερο για το πως ενιωσα κι εγω...

mariolita

mariolita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν πρόλαβε λεει να αλαξει πανα στο μωρακι της γιατι βιαζοταν να το παει νοσοκομείο δεν το σκουπισε που λερώθηκε απο το γαλα γιατι βιαζοταν να το παει νοσοκομειο.το κραγιον ώμος προλαβε να το βαλει να μην παει αβαφτη στο νοσοκομειο.τι να πω δεν θελω να βρησω..............

????????

Επισκέπτης
ανέβηκε καλή μου η συνέντευξη... [/quote]
εηω βλεπω ανεβασμενες μεχρι και χτες τη σημερινη δεν τη βρισκω

bell

bell
arco iris έγραψε:ανέβηκε καλή μου η συνέντευξη...
εηω βλεπω ανεβασμενες μεχρι και χτες τη σημερινη δεν τη βρισκω[/quote]

εννοώ αυτήν

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bell στις Τρι Φεβ 05, 2013 9:01 am, 1 φορά

alexia-marinos

alexia-marinos
νιωθω τοσο ηλιθια που την πιστεψα,που την εβαλα μεσα στο σπιτι μου,που την βοηθησα.....τουλαχιστον εχω την συνειδηση μου καθαρη οτι εκανα οτι μπορουσα για εναν ανθρωπο που ΝΟΜΙΖΑ οτι αξιζε λιγη υποστηριξη,λιγη βοηθεια....εγω εκλαψα πιο πολυ απ'οτι εκεινη...βλεπω τα μωρα μου κ σκεφτομαι πως μπορει μια μανα να βλαψει το παιδι της????ποσο υπεφερε αυτη η ψυχουλα Χριστε μου......ποσο χαζη ημουν τελικα.....

Λέττα

Λέττα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ακόμη δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος πόσο μάλλον μάνα... ήμουν από αυτές που ήθελα να πιστεύω ότι ήταν από απειρία, από λάθος συμβουλές από οτιδήποτε άλλο εκτός από αμέλεια, από τεμπελιό, με σκοπιμότητα

είδα και εγώ τη συνέντευξη, πέρα από όσα ήδη σχολιάστηκαν μου έκανε εντύπωση που είπε ότι η έκτρωση είναι φόνος, και αυτό που άφησε να γίνει τι είναι ακριβώς?

mariolita έγραψε:το κραγιον ώμος προλαβε να το βαλει να μην παει αβαφτη στο νοσοκομειο

αυτό πότε έγινε, Shocked αναφέρθηκε κάπου? μάλλον το έχασα

????????

Επισκέπτης
[quote="Helen M."]!"Βρωμούσε" η ιστορία απο την αρχή και οταν ειπε οτι πάει νοσοκομείο 1+ αν θυμαμαι 2 η ώρα η κυρία έκανε την τελευταία της επισκεψη στο φόρουμ!!!Και κάποιοι απο εδώ το γνωρίζουν γιατί ανταλλάξαμε μηνύματα εκείνο το ίδιο βράδυ.Τους είπα εσεις κάθεστε και ξενυχτάτε και αυτή δεν δίνει σημασία!!!Είναι δυνατόν????Γνωστα πια αυτά αλλα δεν πιστεύω οτι μερικές την πιστέψατε την "καημένη" και δεν βλέπατε λογικά τί γινεται με το μωράκι πριν ακομη αυτό "φύγει" το πουλάκι μου...quote]

με εκανες να μπω να ξαναδω για να μην τρελλαθω.........ειχε πει οτι πηγε νοσοκομειο, την εδιωξαν , και τα τελευταια μηνυματα την ωρα που λες ηταν οτι περιμενε καποιον για να ΞΑΝΑΠΑΕΙ........

Helen M.

Helen M.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:νιωθω τοσο ηλιθια που την πιστεψα,που την εβαλα μεσα στο σπιτι μου,που την βοηθησα.....τουλαχιστον εχω την συνειδηση μου καθαρη οτι εκανα οτι μπορουσα για εναν ανθρωπο που ΝΟΜΙΖΑ οτι αξιζε λιγη υποστηριξη,λιγη βοηθεια....εγω εκλαψα πιο πολυ απ'οτι εκεινη...βλεπω τα μωρα μου κ σκεφτομαι πως μπορει μια μανα να βλαψει το παιδι της????ποσο υπεφερε αυτη η ψυχουλα Χριστε μου......ποσο χαζη ημουν τελικα.....

ΚΑΜΙΑ μανούλα δεν ήταν χαζή όπως λές αλλα σαν ΜΑΝΕΣ πονούσαν γι αυτο το αγγελουδάκι που γι αυτήν ήταν μάλλον ένα ανεπιθύμητο βάρος...
Τώρα μπορει να συνεχίσει ανενοχλητη την ζωούλα της χωρίς ταϊσματα και αλλαγές για πάνες... Mad Mad

alexia-marinos

alexia-marinos
Helen M. έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:νιωθω τοσο ηλιθια που την πιστεψα,που την εβαλα μεσα στο σπιτι μου,που την βοηθησα.....τουλαχιστον εχω την συνειδηση μου καθαρη οτι εκανα οτι μπορουσα για εναν ανθρωπο που ΝΟΜΙΖΑ οτι αξιζε λιγη υποστηριξη,λιγη βοηθεια....εγω εκλαψα πιο πολυ απ'οτι εκεινη...βλεπω τα μωρα μου κ σκεφτομαι πως μπορει μια μανα να βλαψει το παιδι της????ποσο υπεφερε αυτη η ψυχουλα Χριστε μου......ποσο χαζη ημουν τελικα.....

ΚΑΜΙΑ μανούλα δεν ήταν χαζή όπως λές αλλα σαν ΜΑΝΕΣ πονούσαν γι αυτο το αγγελουδάκι που γι αυτήν ήταν μάλλον ένα ανεπιθύμητο βάρος...
Τώρα μπορει να συνεχίσει ανενοχλητη την ζωούλα της χωρίς ταϊσματα και αλλαγές για πάνες... Mad Mad

μου εδωσε κ τα παμπερς που της περισεψαν να τα χρησιμοποιησω για την κορη μου...ακομα στο αμαξι τα εχω....δεν εχω ξαναδει πιο αταραχο ατομο.....

alexia-marinos

alexia-marinos
Helen M. έγραψε:

Τώρα μπορει να συνεχίσει ανενοχλητη την ζωούλα της χωρίς ταϊσματα και
αλλαγές για πάνες... Mad Mad

εγω παντως ετσι νιωθω....την πιστεψα η ανοητη.....

????????

Επισκέπτης

καλα εκανες, πολυ καλα!!!!!!!!!!!! φερθηκες σαν ανθρωπος και εχεις την ψυχη σου καθαρη!

Λέττα

Λέττα
alexia-marinos έγραψε:]μου εδωσε κ τα παμπερς που της περισεψαν να τα χρησιμοποιησω για την κορη μου...ακομα στο αμαξι τα εχω....δεν εχω ξαναδει πιο αταραχο ατομο.....

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked πλάκα κάνεις?

????????

Επισκέπτης
[quote="Λέττα"]
alexia-marinos έγραψε:]μου εδωσε κ τα παμπερς που της περισεψαν να τα χρησιμοποιησω για την κορη μου...ακομα στο αμαξι τα εχω....δεν εχω ξαναδει πιο αταραχο ατομο.....

εσεις που την ειδατε καταλαβατε πιο πολλα
δεν πειραζει ο θεος την ειδε την καλη σας πραξη

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Τι φταις εσυ;; Sad εγω στο ζητησα!! Αλεξακι μου γλυκο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις