276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 Παρ Φεβ 08, 2013 12:43 pm
FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ? ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΧΑΖΑ! ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!
χαχαχα...μια χαρα θα ειαι κοριτσακι μου η κορακλα σου μην ανησυχεις....με γεια κ το καροτσακι σας......κανει γυμναστικη η μικρη.....ενοργανη....χαχαχαχ...μια χαρα ειμαστε εμεις ζουζου αναρρωσαμε κ τωρα μια χαρα...τελικα ακολουθησα την συμβουλη σου οσο μπορουσα με τις επαθες ...τωρα περιμενουμε!!!!!αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΝΟΜΙΖΩ!)! ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΟΙΛΙΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΩΡΟ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ!!! ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ! ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΝΙΟΤΑΝ Η ΜΟΥΛΑΡΑ! ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ!
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΡΩΣΕ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ!
καλημεραααα...απο οσο ξερω ειναι νορμαλ απλα η μικρη εχει κατσει πανω στην κυστη σου μεχρι να παρει θεση.....εδω εχει λιακαδα προς το παρον....toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΔΩ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ!!ΕΙΘΧΑ ΚΑ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΟΛΟ ΤΣΙΣΑ ΑΝΑ 5ΛΕΠΤΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ??!!
ολο αγορες μου εισαι για το πιπινακι σου κ μαρεσει πολυ......αφρουλα οωριξια εκανα σιιιιιιγουρα χθες...πονοι αριστερα,πιεση,θερμοκρασια ξαφνικη πτωση,υγρα....κ εγινε επαφη ξημερωματα ..δλδ 7/2 προς 8/2.....οποτε θεωρω πως εστω την κυκλωσα την οωριξια εγιναν κ πριν επαφες κ αν μπορεσω κ σημερα...χλωμο βεβαια αλλα θα προσπαθησω...χιχιχιχιχιχιχ....αφρουλα έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΛΥ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ!!! ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ?!
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΙ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ! ΔΗΛ Ο,ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ! ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!
ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την anypomoni στις Σαβ Φεβ 09, 2013 2:23 am, 1 φορά
σας κανει κ σας ωραια μερα ε?ωραια θα περασετε......καλο καφεδαααακι!!!!!αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!
θα τον χορτασεις τον αντρουλη σου κοπελα μου...toniach29 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ....ΛΕΩ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ...
ΑΧ ΘΑ ΠΑΤΡ ΓΙΑ ΚΑΦΕΑΚΙ?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΒΑΛΕ ΑΔΕΙΑ!!!
θα τον χορτασεις τον αντρουλη σου κοπελα μου...toniach29 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ....ΛΕΩ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ...
ΑΧ ΘΑ ΠΑΤΡ ΓΙΑ ΚΑΦΕΑΚΙ?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΒΑΛΕ ΑΔΕΙΑ!!!
anypomoni έγραψε:θα τον χορτασεις τον αντρουλη σου κοπελα μου...toniach29 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ....ΛΕΩ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ...
αφου ειστε τοσο καλα σαν ζευγαρι μην φοβασαι τπτ...θα υπαρχουν στιγμες που θα ξεκλεβετε κ για σας!!!!!toniach29 έγραψε:anypomoni έγραψε:θα τον χορτασεις τον αντρουλη σου κοπελα μου...toniach29 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ....ΛΕΩ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ...
ΑΧ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης