Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
585 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 585 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Σοφία83

Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
AnastasiaMM έγραψε:Σοφάκι μου χωρίς να θέλω να σου δώσω ελπίδες θέλω να σου πώ οτι όταν έμεινα έγκυος το Μιχάλη μου ήμουν στη δουλειά και κάθε τόσο πήγαινα τουαλέτα γιατί αισθανόμουν τη κοιλιά μου όπως όταν σου έρχονται και φοβόμουν μη λερωθώ!!

Μακάρι κοριτσάκι να είναι συμβαίνει και σε σένα το ίδιο και να μην είναι πόνοι αδιαθεσίας!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 35468
Σ'ευχαριστώώωωωω!!!
Όπως και νάχει εγώ προσπαθώ να προετοιμάσω τον εαυτό μου για την έλευση της σιχαμένης Twisted Evil Twisted Evil για να είμαι όσο το δυνατόν έτοιμη στην περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 534787

Έχετε καλό καιρό εκεί ε;;;Τι ωραία!!
Εδώ μούχλα και βροχή Mad

asteraki1989

asteraki1989
AnastasiaMM έγραψε:Καλά είναι ο Μιχάλης μου! Εδώ έχει υπέροχη μέρα και λέω σε λίγο να βγούμε στον κήπο να παίξει.
Τώρα έχω κλειδώσει γιατί ανοίγει πιά μόνος του την πόρτα και θέλει να βγεί έξω! affraid affraid affraid affraid affraid

Όλα καλά θα πάνε Βασιλικούλα μου να σκέφτεσαι θετικά και το μωράκι δεν θα αργίσει να έρθει!!!!!

Κι εμείς ενώ έλεγα θα ξεκινήσω εντατικά αυτό το μήνα τώρα 2-3 μέρες είμαι τόσο πτώμα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 585182 που με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ έτσι γιοκ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 215994

χααχα εχει τασεις φυγης ε???εμεις παντως ακαθεκτοι καθε μερα,του θανατα να ειμαι εκει εγω χαχαχαχα δεν χανουμε ευκαιρια,ευτυχως εμενα δεν μου κανει κολπα ο αντρας μου και πτωμα να ειναι θελει

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασια πειραια μενω!!!και ειναι χαλια ο καιρος!!Αχ, ομορφα μου Χανια!!Λατρευω!!!!!

Σοφία83

Σοφία83
asteraki1989 έγραψε:
AnastasiaMM έγραψε:Σοφάκι μου χωρίς να θέλω να σου δώσω ελπίδες θέλω να σου πώ οτι όταν έμεινα έγκυος το Μιχάλη μου ήμουν στη δουλειά και κάθε τόσο πήγαινα τουαλέτα γιατί αισθανόμουν τη κοιλιά μου όπως όταν σου έρχονται και φοβόμουν μη λερωθώ!!

Μακάρι κοριτσάκι μου να συμβαίνει και σε σένα το ίδιο και να μην είναι πόνοι αδιαθεσίας!

ωχ ωχ σοφακι ετσι κ εγω πονουσα και μετα τπτ εξαφανιζολ ο πονος,ποτε ειπες οτι δεν περιμενεις?

Μέχρι σήμερα λογικά Βασιλικούλα μου...!Εκτός αν μου παίζει κανά κρυφτούλι και κάνει εμφάνιση αργότερα... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 534787

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο το ειχα κ εγω,εγω πριν καν μου ερθει περιοδος το ενιωθα οτι ειμαι εγγυος κ κατι ζαλαδες κ εκανα το τεστ μια μερα πριν μου ερθει κ φυσικα ηταν θετικο το τεστ αλλα ο θεος ειχε αλλα σχεδια,κ αυτη τη φορα αισθανομαι πως θα ειμαι πεστο βλακεια χαζομαρα αλλα το νιωθω,ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?[/quote]
33 στα 34 και 4 χρονια παντρεμενη, αλλα προσπαθειες για μωρο ξεκινησαμε πριν ενα χρονο περιπου!Οπως καταλαβαινεις, για εμας τις πιο μεγαλουτσικες τα πραγματα ειναι πιο αγχωτικα γιατι δινεις μαχη και με τον χρονο. Εντομεταξυ, ολες οι φιλες μου εγκυες, η κολλητη μου (38 χρονων) γενναει στο τελος του μηνα και αλλες 4 ειναι εγκυες!!Αυτο με στρεσσαρει λιγακι και με κανει να λεω, εγω πότε;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΦΥΣΑΕΙ ΑΕΡΑΣ!ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ!!!!
ΣΟΦΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

asteraki1989

asteraki1989
Σοφία83 έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:

Μακάρι κοριτσάκι μου να συμβαίνει και σε σένα το ίδιο και να μην είναι πόνοι αδιαθεσίας!

ωχ ωχ σοφακι ετσι κ εγω πονουσα και μετα τπτ εξαφανιζολ ο πονος,ποτε ειπες οτι δεν περιμενεις?

Μέχρι σήμερα λογικά Βασιλικούλα μου...!Εκτός αν μου παίζει κανά κρυφτούλι και κάνει εμφάνιση αργότερα... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 534787
μας βαζεις ολες σε αγωνια τωρα χαχαχα αντε μακρι να πεις τα ευχαριστα αλλα κ να δεις κατι αλλο μην πτοηθεις συνεχισε δυναμικα(δεν κανεις ενα τεστακι χχαχαχα ειμαι πιο ανυπομονη κ απο σενα)

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΔΩ ΕΒΓΑΛΕ ΗΛΙΟ..ΠΡΙΝ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Κ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΖΙ!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΕΧΩ ΨΙΛΟΠΟΝΑΚΙΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΕΝΩ

Σοφία83

Σοφία83
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΦΥΣΑΕΙ ΑΕΡΑΣ!ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ!!!!

Καλημέρα Γιάννα μου!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 417472 Κι εδώ χάλια καιρός!
Προσπαθώ όσο γίνετε να μην το σκέφτομαι αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ....!
Το κοριτσάκι σου τι κάνει;;;

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Τί να κάνουμε τα αρσενικά γονίδια με τις τάσεις φυγής !!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Βασιλικούλα πίστεψε με πολλές φορές μου λέει "δε με νοιάζει κοιμήσου εσύ... " Laughing
αλλα φοβάται ο καημένος όταν με πάρει ο ύπνος να μ΄ενοχλήσει γιατί δύο φορές που το έχει επιχειρήση με ακούει όλη η γειτονιά. Όταν είμαι κουρασμένη δεν μπορώ να αποδώσω πως να το κάνουμε θέλω να το ευχαριστηθώ κι εγώ!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

asteraki1989

asteraki1989
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΦΥΣΑΕΙ ΑΕΡΑΣ!ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ!!!!
καλημερα γιαννα μου τι κανεις?κ εμεις μουχλιασαμε δεν αντεχω αλλο αυτη την υγρασια ποτε θα ρθει η ανοιξη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 679259

Σοφία83

Σοφία83
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΔΩ ΕΒΓΑΛΕ ΗΛΙΟ..ΠΡΙΝ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Κ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΖΙ!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΕΧΩ ΨΙΛΟΠΟΝΑΚΙΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΕΝΩ

Καλημέρα Τόνια σε σένα και στη μπουμπου σου!!!Έτσι χουχούλιασε στον καναπέ και όλα καλά θα πάνε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 417472 !!!

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Καλημέρα Γιάννα μου!!!!!!

Καλέ εδώ έχει άλλο θεό δεν γίνεται !!
Παντού βρέχεί ?

Τονάκι μου καλά θα κάνεις να παραμείνεις εκεί στον καναπέ για κάμποσες μέρες !!!!!!

Κάλε κάποιος να σε βιδώσει εκεί δεν υπάρχει ?
Γιατί το αισθάνομαι δεν το μπορείς καθόλου......

Σοφία83

Σοφία83
asteraki1989 έγραψε:
Σοφία83 έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:

μας βαζεις ολες σε αγωνια τωρα χαχαχα αντε μακρι να πεις τα ευχαριστα αλλα κ να δεις κατι αλλο μην πτοηθεις συνεχισε δυναμικα(δεν κανεις ενα τεστακι χχαχαχα ειμαι πιο ανυπομονη κ απο σενα)

Κι εγώ ανυπόμονη είμαι μη νομίζεις!!! Laughing Laughing
Αλλά κάνω ασκήσεις υπομονής.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 679259

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΙΟΥ ΕΓΩ..ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΜΟΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ..ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ....!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια πολυ χαιρομαι που ειμαι εδω μαζι σας και μοιραζομαι τις ανησυχιες μου με ατομα που νοιωθουν οπως ακριβως και εγω. Ειχα αρχισει να κουραζω τον περιγυρο μου με τις συζητησεις για εγκυμοσυνη και ολοι μου λεγανε "βγαλτο απο το μυαλο σου". Το ξερω οτι αυτο πρεπει να κανω, αλλα δεν μπορω. Απλα δεν μπορω, οποτε ειναι καλυτερα να το μοιραζομαι με ανθρωπους που ειναι στην ιδια φαση με εμενα και με καταλαβαινουν καλυτερα!!!thanx σε ολες σας!!!

Σοφία83

Σοφία83
Σε καταλαβαίνω Τόνια μου!Είναι εκνευριστικό το πολύ καθισιό!
Αλλά υπομονή κοριτσάκι μου!!!Τώρα προστάζει η μικρή ΔΑΕΙΡΑ!!!Τι υπέροχο όνομα παρεμπιπτόντως!!! Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Σε καταλαβαίνω Τόνια μου!Είναι εκνευριστικό το πολύ καθισιό!
Αλλά υπομονή κοριτσάκι μου!!!Τώρα προστάζει η μικρή ΔΑΕΙΡΑ!!!Τι υπέροχο όνομα παρεμπιπτόντως!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΙΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ...ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΟΗΡΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!

ΕΔΩ Κ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΒΓΑΖΩ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ!!!

Σοφία83

Σοφία83
toniach29 έγραψε:

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΙΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ...ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΟΗΡΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!

Ε τότε είχε να μοιάσει η μικρούλα Laughing Laughing Laughing Laughing !!!!
Γονίδια είναι αυτά!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 654316

AnastasiaMM

AnastasiaMM
poppaki έγραψε:Κοριτσια πολυ χαιρομαι που ειμαι εδω μαζι σας και μοιραζομαι τις ανησυχιες μου με ατομα που νοιωθουν οπως ακριβως και εγω. Ειχα αρχισει να κουραζω τον περιγυρο μου με τις συζητησεις για εγκυμοσυνη και ολοι μου λεγανε "βγαλτο απο το μυαλο σου". Το ξερω οτι αυτο πρεπει να κανω, αλλα δεν μπορω. Απλα δεν μπορω, οποτε ειναι καλυτερα να το μοιραζομαι με ανθρωπους που ειναι στην ιδια φαση με εμενα και με καταλαβαινουν καλυτερα!!!thanx σε ολες σας!!!

Αχ μωρέ κοριτσάκι μου τί γλυκιά που εισαι !!! Razz Razz

Όλα καλά θα πάνε εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Wink Wink Wink Wink

Σοφία83

Σοφία83
poppaki έγραψε:Κοριτσια πολυ χαιρομαι που ειμαι εδω μαζι σας και μοιραζομαι τις ανησυχιες μου με ατομα που νοιωθουν οπως ακριβως και εγω. Ειχα αρχισει να κουραζω τον περιγυρο μου με τις συζητησεις για εγκυμοσυνη και ολοι μου λεγανε "βγαλτο απο το μυαλο σου". Το ξερω οτι αυτο πρεπει να κανω, αλλα δεν μπορω. Απλα δεν μπορω, οποτε ειναι καλυτερα να το μοιραζομαι με ανθρωπους που ειναι στην ιδια φαση με εμενα και με καταλαβαινουν καλυτερα!!!thanx σε ολες σας!!!

Εδώ εμάς μπορείς να μας κουράζεις όσο θέλεις!!!Οπότε μην ανησυχείς καθόλου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 417472

AnastasiaMM

AnastasiaMM
toniach29 έγραψε:

Έλα ντέ ? Από πήρε άραγε ??????????? Shocked Shocked Shocked

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει παρει απο την μανα της!!!βιαστικη κ ανυπομονη..την εβαψε ο νικος!!!χαχαχα!!!

κοριτσακια παω να χαλαρωσω λιγακι....τα λεμε μετα φιλακια

Σοφία83

Σοφία83
Γεια σου Τόνια μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 417472
Καλή ξεκούραση!!!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalhmera se ola ta koritsakia ti kanete???anastasia diavasa oti eisai apo krhth.eimaste patriwtisses!!!!euxomai se oles pou 8eloun ena mwraki suntoma n gemisoun oi koilitses tous k se oses einai hdh egkues na exoun mia uperoxh kai teliomhnh egkumosunh!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 34 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις