Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
77 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 77 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εεεε επρεπε να γινει κ αυτο βασικα για τους γονεις κ μετα για το μωρο...εμεις αγαπημενοι ειμασταν κ μια χαρα ετσι οπως ειμασταν...

ευχαριστω πολυ ρηνιο μου... I love you

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντωνία μου η ώρα η καλή!!! Με την κοιλιά στο Θεό κι εσύ έχεις και όλες τις ετοιμασίες του γάμου!!! Θρησκευτικό ή πολιτικό;

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαι κι εγώ!!Χάθηκα λιγάκι!!
Σε γενικές γραμμές βλέπω καλά πάμε!!Άντε κορίτσια και κοντεύουμε!!!
Σήμερα είχα γιατρό!!Δεν θα με εξετάσει είπε κολπικά πριν τις 40 εβδομάδες!!!Ουυυυφφφ το γλιτώσαμε προς το παρόν!!Τώρα πάλι τη Δευτέρα έχουμε υπέρηχο!Αχ κορίτσια μου,μου φαίνεται τόσο περίεργο που τόσο καιρό με το παραμικρό πονάκι φοβόμουν μην συμβεί κάτι και τώρα περιμένω να νιώσω πονάκια πώς και πώς!!

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θρησκευτικο αννα μου..ευχαριστω πολυ ...ναι ευτυχως θα ειναι τελειως κ εντελως απλος οποτε ειναι ολα χειροποιητα οπως προειπα..μονο φορεμα μου λειπει κ αυριο θα τοχω...

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντωνία μου η ώρα η καλή!!Όσο απλά και να τα κάνεις μια προετοιμασία χρειάζεται!Χαρά στο κουράγιο σου!!Μπράβο!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 15 50580

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ε βεβαια ολο κ κατι χρειαζετε να κανεις...ευτυχως μπορω!!!αρκει να προλαβω!!χεχε ευχαριστω αννουλα παρα πολυ...

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο Αντωνία μου!!! Άντε να μας δείξεις και καμία φωτογραφία από τα χειροποίητα!!

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βεβαιως γιατι οχι μολις βγαλω θα στειλω να δειτε!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 15 215994

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πω πω!Εκτός από γενητούρια έχουμε και γάμους στην ομάδα!!!! Με το καλό και να είστε πάντα ευτυχισμένοι Αντωνία!!!!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 15 654316

Τόνια μου, καλύτερα που σταμάτησες αφού δε σε ασφαλίζει και δε νοιάζεται καν για την υγεία σου. Φρόντισε να είσαι καλά για σένα και το μωρό σου τώρα, αυτό είναι το σημαντικό. Και θα έχεις και τον αντρούλη σου να σε βοηθάει Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bluerose στις Πεμ Φεβ 14, 2013 5:34 pm, 1 φορά

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα μαμαδες! Τι κανετε;
Πολλη ησυχια! Πού είσαι Ιωάννα να μας ξυπνησεις λίγο;;

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλες! Χαίρομαι που είστε καλά! Αντωνία με το καλό ο γάμος!!!
Την Ιωάννα έχω να δω δυο μέρες κ ανησυχώ..

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!! Μόλις γύρισα από τα μαθήματα!! Μα τέτοια χαλάρωση.... Αύριο πάλι έχουμε!!!

Τι θα μαγειρέψετε σημερις??? Εγώ έβγαλα φιλέτα κοτόπουλο και λέω να τα κάνω αλά κρεμ!! (ναι ναι κάνω διατροφή....!!)

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κλεοπατρα ,καλημερα αννουλα ,καλημερα ρινουλα! καλημερα σε ολεσ κοριτσια!!!τι κανετε σημερα????

αννουλα παστιτσιο εκανα σημερα...μιαμ μιαμ κ εχει μοσχοβολησει το σπιτι , περιμενω να γινει πως κ πως... σημερα θα χαλασω τη διατροφη.!!..!!φιλετακια αλα κρεμ εσυ?? υπεροχο!!!!!!!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντωνια μου παντρευεστε?? με το καλοοοοοοο!!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 15 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 15 215994 Very Happy Very Happy Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 15 654316

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοτοπουλο λεμονατο με λαχανικα κανω! Όντως, πού ειναι η Ιωάννα;

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και απο μένα! Κοτόπουλο κοκκινιστό με ρύζι έχουμε εμείς και πατάτα στο φουρνο λιωμένη με μπεικον και τυρί.

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαι κι εγώ!!Καλά μιλάμε σήμερα ο καιρός δεν είναι να το κουνάς από το σπίτι!!Βρέχει συνέχεια...κι εγώ μόλις γύρισα...είχα δουλίτσες!!Η μέρα του κοτόπουλου μάλλον είναι...κι εγώ έχω για μένα στήθος κοτόπουλο στο φούρνο και σαλατούλα και ο άντρας μου θα φάει μακαρόνια από χτες!!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας!
Αντωνία, να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι!
Καλησπέρα σε όλες!

Τι αγχωτική μέρα σήμερα! Πήγαμε πρωί πρωί το γάτο που έχω στο πατρικό μου 10 χρόνια στο γιατρό. Είχε πέτρα στα νεφρά και δεν μπορούσε να ουρήσει, υπέφερε. Αν όλα πάνε καλά, θα τον πάρουμε το βράδυ. Χθες, δεν κοιμήθηκα καλά, λίγο το μπούκωμα, λίγο η ανησυχία ...ακόμα και ο μπέμπης ήταν ανήσυχος..
Θέλω ύπνο τώρα!
΄Χάσαμε την Ιωάννα, όντως! Ελπίζω απλώς να μην έχει χρόνο να μπει...

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι ωραία φαγητάκια μαγειρέψατε όλες σήμερα! Διάβαζα τώρα κ μου έτρεξαν τα σάλια..αχ..εγώ στεγνή μπριζολίτσα (μισή λόγω δίαιτας) και σαλατούλα με καμιά φέτα ψωμί. Ευτυχώς ο καλός μου συμβιβάζεται (προς το παρών) και δε φτιάχνω δύο φαγητά!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωραία φαγητά μαγειρεύετε! Εγώ έχω μπακαλιάρο στο φούρνο με πατάτες, το ανταλλάζω άνετα με κρεατικό ή κοτόπουλο ή με το προαναφερόμενο παστίτσιο... Very Happy Very Happy

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τωρα που προλαβαίνουμε κορίτσια διοτι σε λίγο θα πέσει διαιτα και τρέξιμο!! Θα χαθούν όλα! Και τα μπεικον και τα παστίτσια και οι κρέμες γάλακτος! Με τόσο τρέξιμο ούτε γυμναστήριο δε θα χρειαστούμε!!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ τα θαλασσινά δεν τα πολυθέλω....άντε κανένα ψαράκι στη λαδόκολα!!Και με τα κρέατα δεν έχω τρελή συμπάθεια...μια στο τόσο τρώω!!Το άλλο το ωραίο σας το πα??Η ζυγαριά μου με δείχνει 59 κιλά δηλαδή +11 του γιατρού μου με δείχνει 60 61 και σε δύο φαρμακεία που πήγα σήμερα και έκανα το λάθος να ζυγιστώ με έδειξαν 64.Να το πάθω το εγκεφαλικό??Μάλλον θα εμπιστευτώ τη ζυγαριούλα μου την καλή που με ξέρει και δεν με στεναχωρεί!!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NERAIDA_4 έγραψε:Τωρα που προλαβαίνουμε κορίτσια διοτι σε λίγο θα πέσει διαιτα και τρέξιμο!! Θα χαθούν όλα! Και τα μπεικον και τα παστίτσια και οι κρέμες γάλακτος! Με τόσο τρέξιμο ούτε γυμναστήριο δε θα χρειαστούμε!!

Λες??Μακάρι....τώρα τελευταία το θέμα κιλά με έχει αγχώσει πολύ!!!Άσε που αυτές τις μέρες πεινάω λιγάκι παραπάνω....πόσα ακόμα προλαβαίνω να πάρω άραγε μέχρι το τέλος??

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
annoyla έγραψε:Κι εγώ τα θαλασσινά δεν τα πολυθέλω....άντε κανένα ψαράκι στη λαδόκολα!!Και με τα κρέατα δεν έχω τρελή συμπάθεια...μια στο τόσο τρώω!!Το άλλο το ωραίο σας το πα??Η ζυγαριά μου με δείχνει 59 κιλά δηλαδή +11 του γιατρού μου με δείχνει 60 61 και σε δύο φαρμακεία που πήγα σήμερα και έκανα το λάθος να ζυγιστώ με έδειξαν 64.Να το πάθω το εγκεφαλικό??Μάλλον θα εμπιστευτώ τη ζυγαριούλα μου την καλή που με ξέρει και δεν με στεναχωρεί!!
Ενταξει Αννούλα τι νούμερα είναι αυτά?!! Πλάκα με κάνεις!! Τόσα κιλά μάλλον τα είχα στο λύκειο! Θα σου πω ότι μην αγχώνεσαι στον 1ο μου γιο πήρα 35 και έχασα τα 33. όχι ότι αυτό που έκανα ήταν ότι καλύτερο αλλά δεν θα πεθάνουμε κιολας για τα κιλά που χάνονται! Τώρα είμαι
+21 κιλά. Βέβαια θα σας πω ότι στη γέννα έχασα τα 12 μη με ρωτήσετε πως δεν ξέρω. Απλα ζυγίστηκα όταν γύρισα απο το μαιευτήριο και με έδειξε -12 κιλά. Very Happy

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αααααα μάλλον όταν γεννήσω στη δική σου ζυγαριά θα ρθω να ζυγιστώ!!!Πώς μπαίνουν όμως τα άτιμα τα κιλά!!Ο γιατρός μου λέει να μη με νοιάζει η ζυγαριά,αλλά αυτό που βλέπω....καλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλλας!!Ας έρθει με το καλό ο μικρούλης μου και μετά βλέπουμε!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις