126 Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15, 2013 5:48 am
MamaTheodora
Πανταχού παρούσα!
Μαλιστα....ας δοκιμασω και τις ρυζογκοφρετες!
(πριν η μετα την πιτα γυρο????)
(πριν η μετα την πιτα γυρο????)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:καλησπερα κι απο εμενα!!
κι εγω ζυγιστηκα σημερα και ειμαι οσο ξεκινησα οταν καναμε το θεμα..
56,5 χαχαχα ειμαι αδιορθωτη!!
reg reg έγραψε:Κοριτσακια καλημέρα!
Λοιπον σημερα ειναι ακριβώς ενας μήνας που ξεκινησα διατροφη και έφτασε η ωρα της κρίσης να σας καταθέσω τα αποτελεσματα...εγω δεν μπορω να πω ειμαι ψιλοευχαριστημενη αλλα σκέφτομαι αν δεν εκανα ολες αυτες τις ατασθαλίες θα ημουν σιγουρα 1,5 κιλο πιο κατω....Τές πα...
Ξεκινησα 80,5 κιλα και ειμαι 75,9.....=4,6 κιλα κατω..
μείον 5 πόντοι στην κοιλιά( πολυ ευχαριστημενη...) και μείον 3 στα μπουτια....
Εντάξει θα μπορουσε να ηταν και χειρότερα...
KRISTI 1 έγραψε:καλεεεεεεεεε!ζυγιστηκα!!!ειμαι 89 κιλα απο 95!!εχασα 6 κιλα!!! !!!γιουπιιιιιιιι!!!φοραω παντα 12 ποντα εχω τρελα και ο αντρας μου ειναι σχεδον 2 μετρα οποτε ολα καλα!χαχαχα
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:boubou έγραψε:καλησπερα κι απο εμενα!!
κι εγω ζυγιστηκα σημερα και ειμαι οσο ξεκινησα οταν καναμε το θεμα..
56,5 χαχαχα ειμαι αδιορθωτη!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]φτου σου!εισαι η ντροπη του θεματος και εγω ψηφιζω να σε διαγραψουν!!!!
KRISTI 1 έγραψε:να καλοσωρισω τις καινουργιες!!!ελατε κοριτσια παμε δυνατα!βρε νικολ δεν ειχες χασει κιλο?ακομα 95 γραφεις η θυμαμαι λαθος?reg reg σωστος ο αντρας σου!!και φαι και πλυσιμο πιατων!!!μπραβο του!!
elenidek έγραψε: εχω κολλησει εδω και ποσο καιρο σα ιδια κιλα. αντε να χασω 100 γρ ή να παρω 100 γρ την επομενη μερα. μηπως να μην φας απολυτως τιποτα για τις επομενες μερες? η μαλλον να φαω αερα κοπανιστο το πρωι, τσιγαριστο αερα το μεσημερι και τηγανητο αερα το βραδυ? τι θελει πια για να ξεκολλησει η ατιμη η ζυγαρια?
ασχετο αλλα ακομη ειναι εδω η αλεκα. λετε γι αυτο?
πως τα καταφερες??σε ποσο καιρο τα εχασες??KRISTI 1 έγραψε:καλεεεεεεεεε!ζυγιστηκα!!!ειμαι 89 κιλα απο 95!!εχασα 6 κιλα!!! !!!γιουπιιιιιιιι!!!φοραω παντα 12 ποντα εχω τρελα και ο αντρας μου ειναι σχεδον 2 μετρα οποτε ολα καλα!χαχαχα
καλως σας βρηκαμε!πειτε μας κανενα μυστικο και εμας!!!!!!nicole1981 έγραψε:Καλώς μας ήρθατε οι καινούριες συναγωνίστριες!!!
Εύχομαι σύντομα να χάσουμε όλες τα περιττά μας κιλάκια!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης