Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
555 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 555 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 14]

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σου maria.estetista!!!οπως βλεπεις και τα δικα μας νεα δεν ειναι και τα καλυτερα... Rolling Eyes και εγω μια απο τα ιδια.σημερα αδιαθετησα.αφηνω αυτον τον κυκλο διοτι και σε εμενα ειναι η "λαθος" πλευρα, επομενως παμε για μεσα Απριλιου!
Καλη μας συνεχεια, οσο γινεται με λιγοτερη απογοητευση ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 215994

kerasaki80

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα,είμαι νέο μέλος αυτής της παρέας και έχοντας μια μικρή εμπειρία θα ήθελα να πω και εγώ την γνωμη μου στην melimpa.
Αρχικά να σου πω την καθοδήγηση που είχα εγώ απο τον γιατρό μου ύστερα απο 14 μήνες ελεύθερης επαφής χωρίς αποτέλεσμα.
Ξεκινάς με μια σειρά εξετάσεων, δηλ
1. Ορμονολογικες εξετάσεις ( πολύ σημαντικό και για τα επιπεδα ορμονών σου καθώς και για τυχόν θέμα θυροειδή)
2. Προγεννητικός έλεγχος ( αναφέρει μέσα σε όλα και αν υπάρχουν διάφορα μικρόβια)
3. Καλλιέργεια κολπικού υγρού ( επίσης για μικρόβια)
4. Σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια. Κάνοντας τα όλα αυτά, είδαμε ότι ολα ειναι οκ, είχαμε ένα φυσιολογικό σπερμοδιάγραμμα και ολες οι δικές μου εξετασεις είναι καλες.
5.Το επόμενο βήμα που μου συνέστησε ο γιατρός μου ήταν η σαλπιγγογραφία. Πολυ σημαντική εξέταση και αυτή για να δεις αν ειναι διαβατές οι σαλπιγγες. Έγινε και αυτή. Βρέθηκε ότι και οι δυο σαλπιγγες ειναι διαβατές με καλύτερη την αριστερη. Περασε πιο γρήγορα το σκιαγραφικο υγρό. Επίσης αυτό που είδαμε και δεν το είχα ξανακούσει ήταν ο η "τρυπούλα" του τραχήλου είναι πολύ μικρή και έχω και σκληρό τράχηλο. Και αυτός μπορεί να είναι ένας "μικρός παράγοντας"υπογονιμότητας.

Πιστεύω υπάρχει μια σωστη σειρα για το λόγο οτι ξεκινας με μια βάση και ότι βρισκεις το αντιμετωπίζεις, δηλ. αν είχα καποιο ορμονικό θέμα θα έπρεπε να πάρω κάποια αγωγή που ισως κρατάει καιρό. Το ίδιο και αν υπήρχει καποιο μικροβιο στο σπέρμα, πάλι αγωγή και μετά προχωρας.

Οπότε για να καταλήξεις να κάνεις λαπαροσκόπηση θα πρέπει να κάνεις άλλα βήματα πρώτα. Συνήθως όταν δεν βλέπεις κάτι απο τον υπέρηχο, κάνεις διαγνωστική λαπαροσκόπηση.
Επίσης για το θέμα της ενδομητρίωσης, θα σου πω το εξής βάσει εμπειρίας, όποιος σου πει ότι βλεπει ενδομητρίωση απο τον υπέρηχο, θα σου πει ψέμματα. Η ενδομητριωση φαίνεται μόνο αν είναι σε πολυ βαρια μορφη, και αν καποια έχει αυτην την σοβαρή μορφή θα πρέπει να έχει σοβαρά συμπτώματα. Στο λέω γιατι ο προηγουμενος γυναικολογος μου ήθελε να μου κάνει λαπαροσκοπηση γιατι εβλεπε λεει στιγματα ενδομητριωσης και επειδη εγώ πάντα παιρνω 2η και 3η γνωμη πήγα σε δυο γιατρόυς εκ των οποιων ο ένας είναι εξειδικευμενος στα θέματα της ενδομητρίωσης στο Αλεξάνδρας, μου επιβεβαιωσε αυτό που είχα υποθέσει, ότι ο γιατρός μου ήθελε απλα χρήματα.

Έυχομαι ότι καλύτερο

melimpa έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια!
Πήγα χθες σε αλλο γιατρο να ρωτησω η καημενη για το θεμα της σαλπιγγογραφιας...
Αυτος ηταν καθετος οτι η σωστη εξεταση που πρεπει να γινει ειναι λαπαροσκοπηση,ετσι ωστε-λεει-να ελεγξουμε ταυτοχρονα ΚΑΙ τις σαλπιγγες ΑΛΛΑ ΚΑΙ το ενδεχομενο της ενδομητριωσης. ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 679259
Συμπερασμα(δικο μου): οσο πηγαινω σε γιατρους τοσο με τρελαινουν και λυση δεν βρισκω.
Περιττο να σας πω οτι ηθελε να μπω χειρουργειο αυριο κιολας αν ήταν δυνατο!!!
Τωρα πως του ρθε η ενδομητριωση...τι να πω.

Παντως σημερα ειμαι καπως βρε κοριτσια...ενω το ειχα παρει αποφαση να ξεκινησουμε κι εμεις την προσπαθεια μας με σπερματεγχυση,μια η σαλπιγγογραφια,μια η λαπαροσκοπηση,εχω απογοητευτει.... No No

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!
Καταρχην kerasaki80 σε ευχαριστώ για τα κατατοπιστικότατα σχόλιά σου.
Μακάρι και όλοι οι γιατροί να ήταν τόσο οργανωμένοι ώστε να τα παρουσίαζαν τόσο εύκολα κι ωραία.
Όλες οι εξετάσεις που αναφέρεις έχουν γίνει από εμάς(ή να πω ΣΕ εμάς?)και το πρόβλημά μας είναι πολύ συγκεκριμένο.Η μόνη εξέταση που δεν έγινε είναι η σαλπιγγογραφία και φυσικά η λαπαροσκόπηση.
Τελος πάντων,την σπερματέγχυση την κάναμε εχθές το πρωί,δεν προλαβαίναμε τώρα για σαλπιγγογραφία.
Το πρωι την κάναμε,το βράδυ έβγαλα μια καφε-κίτρινη βλέννη η οποία λίγο με απογοήτευσε...δεν ξέρω γιατί...
Έχει συμβεί σε κάποιο κορίτσι αυτό μετά από σπερματέγχυση???

maria.estetista

maria.estetista
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
melimpa έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!
Μακάρι και όλοι οι γιατροί να ήταν τόσο οργανωμένοι ώστε να τα παρουσίαζαν τόσο εύκολα κι ωραία.
Όλες οι εξετάσεις που αναφέρεις έχουν γίνει από εμάς(ή να πω ΣΕ εμάς?)και το πρόβλημά μας είναι πολύ συγκεκριμένο.Η μόνη εξέταση που δεν έγινε είναι η σαλπιγγογραφία και φυσικά η λαπαροσκόπηση.
Τελος πάντων,την σπερματέγχυση την κάναμε εχθές το πρωί,δεν προλαβαίναμε τώρα για σαλπιγγογραφία.
Το πρωι την κάναμε,το βράδυ έβγαλα μια καφε-κίτρινη βλέννη η οποία λίγο με απογοήτευσε...δεν ξέρω γιατί...

τα υγρα ειναι φυσιολογικα μετα της σπερματεγχυση.μην μου αγχωνεσαι!το εχουν πει πολλες κοπελες!καλη επιτυχια μελιμπακιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria.estetista έγραψε:γεια σας κοριτσια!!!!εχω καιρο να σας γραψω αλλα δεν εχω κανενα νεο,γι'αυτο! ουτε αυτο το μηνα μπορεσαμε να κανουμε τη σπερματεγχυση γιατι στις μερες μου ελειπα εκτος...αρα τωρα παμε για τον Μαιο αφου τον αλλο μηνα θα εχω ωορηξια στη λαθος μερια..σας φιλω και σας ευχομαι καλη επιτυχια κοριτσακια!!!!!!!
δεν πειράζει φιλενάδα, αφού πέρασες καλά αυτό έχει σημασία και θα γίνει και το άλλο στην ώρα του ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 417472

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria.estetista έγραψε:
melimpa έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

τα υγρα ειναι φυσιολογικα μετα της σπερματεγχυση.μην μου αγχωνεσαι!το εχουν πει πολλες κοπελες!καλη επιτυχια μελιμπακιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ maria.estetista μου!!!Να είσαι καλά και με το καλό και η δική σου επιτυχημένη προσπάθεια! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 215994
Μωρέ,αν ήταν απλά υγρά θα έλεγα οκ...'Ήταν βλέννη και μάλιστα καφέ...Με το φτωχό μου το μυαλό το συνδύασα ως φυσιολογικό μεν,αλλά για αποτυχημένη σπερματέγχυση δε... Shocked
Τέλος πάντων...ουφ...τι περνάμε Παναγιά μου...και μη χειρότερα....

maria.estetista

maria.estetista
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ολονων καφε ειναι κοριτσακι μου.μην στενοχωριεσαι ειναι εντελως φυσιολογικο!!!!!!να παν ολα καλα κοπελα μου...!!!!

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria.estetista έγραψε:ολονων καφε ειναι κοριτσακι μου.μην στενοχωριεσαι ειναι εντελως φυσιολογικο!!!!!!να παν ολα καλα κοπελα μου...!!!!
που εισαι???????σου εχω στειλει μηνυμα και δω και fb!

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria.estetista έγραψε:ολονων καφε ειναι κοριτσακι μου.μην στενοχωριεσαι ειναι εντελως φυσιολογικο!!!!!!να παν ολα καλα κοπελα μου...!!!!
Maria.estetista σ'ευχαριστώ μέσα απ'την καρδιά μου!Να είσαι καλά κοπέλα μου και εσύ να έχεις καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Smile

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
melimpa έγραψε:
Maria.estetista σ'ευχαριστώ μέσα απ'την καρδιά μου!Να είσαι καλά κοπέλα μου και εσύ να έχεις καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Smile

καλημερα melimpaki...και εγω θα σου ελεγα οτι δεν ειναι κατι ανυσηχητικο!πως πανε τα κεφια;;σε ποσες μερες θα ξερεις ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 328109

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katerina 28 έγραψε:
melimpa έγραψε:

καλημερα melimpaki...και εγω θα σου ελεγα οτι δεν ειναι κατι ανυσηχητικο!πως πανε τα κεφια;;σε ποσες μερες θα ξερεις ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 328109
Καλημέρα Κατερινάκι!Τα κέφια καλούτσικα,το χεις προσφάτως περάσει και είμαι σίγουρη ότι με νοιώθεις...Θα ξέρω την άλλη Πέμπτη Κατερινάκι μου,αν δεν μου έρθει η περίοδος..θα είναι θετικό σημάδι..αλλιώς επόμενος μήνας γερά με τσαμπουκάαα!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 215994

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι σε θελω!!τσαμπουκαλου Very Happy εφαγες την μια βδομαδα...ανυπομονουμε για νεα σου!!που ξερεις;;η πρωτη μπορει να ειναι και η τυχερη ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 536304

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katerina 28 έγραψε:ετσι σε θελω!!τσαμπουκαλου Very Happy εφαγες την μια βδομαδα...ανυπομονουμε για νεα σου!!που ξερεις;;η πρωτη μπορει να ειναι και η τυχερη ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 536304
Εεεε,μα με αυτά που έχω τραβήξει,θα έπρεπε ή να το βάλω κατω ή να τσαμποκαλευτώ! tongue
Μωρέ τί να κανουμε,όλα είναι θέμα τύχης.Κάνουμε εμεις τις προσπάθειες μας και ελπίζουμε.
Δυστυχώς δεν είμαι τόσο τυχερή γενικότερα και δεν τρέφω μεγάλες ελπίδες για την πρώτη φορά,αλλά ποιός ξέρει για την δευτερη,τρίτη???? ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 536304
Θα σας ενημερώσω Κατερινάκι μου,για κάθε εξέλιξη!!! Very Happy

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι ειναι!περα απο την προσπαθεια δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο... ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 215994 και που θα παει!!θα το πετυχουμε ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 654316

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Επιμονή και υπομονή και θα το πετύχουμε!Συμφωνω!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 654316

melenia*

melenia*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια!!! και η δικη μου εγκυμοσυνη εγινε απο σπερματεγχυση με την 2η φορα.. την 1η φορα ειμουν σιγουρη οτι θα εμενα εγκυος γιατι το σπερμα του συζηγου ηταν πολυ καλο 22 εκατομυρια και με 60% κινητικοτητα ο γιατρος ηταν ενθουσιασμενος και ολοι περιμεναμε οτι θα εβγαινε θετικο το τεστ αλλα τζιφοςςς . ειχα ριξει το κλαμα της ζωης μου εκεινες τις μερες δεν ηθελα να ξανακουσω για σπερματεγχυση γενικος για γυναικολογους ουτε για το τεστ παπ δεν ειχα παει.. μετα απο 6 μηνες πηρα την αποφαση απο μονη μου αυτη τη φορα να αλλαξω γιατρο και δε το μετανιωσα ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 536304 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 536304
αν και με ειχε απογοητευσει πααααααρα πολυ γιατι το σπερμα αυτη τη φορα δεν ηταν καθολου ικανοποιητικο ο αριθμος του ηταν 3,5 εκατομυρια και η κινητικοτητα 15% μολις με βλεπει μου λεει δεν θελω να σε απογοητευσω λιγο δυσκολο να μεινεις εγκυος με αυτο το σπερμα καντε και μονοι σας προσπαθεια μετα απο εδω μηπως καταφερετε κατι!!! τα εβαψα μαυρα μετα απο αυτο που μου ειπε ειμουν σιγουρη οτι δεν προκειτε να γινει κατι αυτη την φορα δεν πειραζει ελεγα την επομενη μακαρι να πετυχει.. το τεστ δεν το εκανα την ημερομηνια που ειπε ο γιατρος το αφησα περιμενα να μου ερθει η περιοδος.. το στηθος μου στο μεταξυ ειχε φουσκωσει και με πονουσε παρα πολυ αφου η φιλη μου μολις το ειδε λεει σιγα μην πηγες εσυ για σπερματεγχυση ανορθοση στηθους εκανες.. αφηστε που ειχα παρα πολλα υγρα σαν να κατουριομουνα ενα πραμα δεν προλαβαινα να αλλαζω εσωρουχο.. οταν εκανα την χοριακη μετα απο μερες και βγηκε θετικη δεν μπορουσα να το πιστεψω τωρα που βλεπω να φουσκωνει η κοιλιτσα μου και το νιωθω που και που αρχιζω και το συνηδιτοποιω.. γιαυτοοο κοριτσακια μου να μην το σκεφτεσται καθοοοοοολουυυ ποτε θα περασουν αυτες οι καταραμενες μερες για να κανετε το τεστ.. παντα ηρεμες και χαλαρεσ να ειστε ριξετο και λιγο εξω καλο θα σας κανει Wink Wink

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 50580 Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το υγιέστατο μωράκι σου!!!Να είσαι καλά για τη εμψύχωση!!!
Κι εγώ δεν θελω να κάνω τεστακι.Απαπα...θα περιμένω μήπως με ξεχάσει η περίοδος για 9 μήνες!Χιχι!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 875502 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 875502 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 875502

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα κοριτσια!! Ειμαι νεο μελος αλλα σας παρακολουθω αρκετο καιρο και μιας και μπαινω και εγω στην διαδιακσια της σπερματεγχυσης ειπα να μπω και εγω στη παρεα σας αν με θελετε..
Να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια και σε οσες περιμενουν αποτελεσματα!! Μακαρι ολες να δουμε θετικα αποτελεσματα!!
Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.. Εκανα 9 ωαρια απο τα οποια τα 3 μονο μεγαλωσαν αρκετα.. Ειναι αρκετα για να τα καταφερουμε η να μην περιμενω και πολλα?? Οταν εμαθα οτι ειχα 9 ημουν πιο αισιοδοξη τωρα απογοητευτηκα λιγακι.. Εσεις ποσα ωαρια ειχατε??

λουκουμάκι

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα anna-maria και σου εύχομαι με το καλό.Ανήκω στιs τυχερέs που τα κατάφερα με την πρώτη προσπάθεια και τον Ιούλιο γέννησα την μπέμπα μου. Εγώ είχα κάνει 6.Σκέψου θετικά και όλα θα πάνε καλά.Καλή επιτυχία ολόψυχα!!!!!!!!!!!!!

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα και απο εμενα κοριτσια!!καταρχην ευχαριστουμε πολυ melenia για την εμψυχωση!τελικα ολα ειναι σχετικα...με το καλο να κρατησεις ενα γερο μωρο στην αγκαλια σου!

καλως ηρθες στην παρεα μας anna maria! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 215994 μακαρι η πρωτη να ειναι και η τυχερη!νομιζω οτι τα 3 ωαρια ειναι πολυ καλος αριθμος!ο δικος μου γιατρος τουλαχιστον μου ειχε πει οτι καλο ειναι να εχουμε τουλαχιστον 2.εγω ειχα κανει τεσσερα απο τα οποια μεγαλωσαν τα 2.οσο περισσοτερα εχεις , τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες και για πολυδιμες κυησεις!!
ποτε θα την κανεις;;

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια καλησπέρα!σας παρακολουθώ και εύχομαι σε όλες σύντομα με ένα γερό παιδάκι!μετα από μια αποβολή στην 5η εβδομάδα(4 μήνες προσπαθειών) και μια παλίνδρομη στην 8η(4 μήνες προσπαθειών) τον περασμένο αυγουστο,λογω ενδομητρίωσης -σταθερή κύστη 3 εκ στη δεξια ωοθήκη που την έχω πριν ακόμη γεννήσω την κόρη μου 3,5 ετών(με την μια προσπάθεια)και λόγω ηλικίας(σε 2 μήνες 35) μου πρότειναν σπερματέγχυνση διότι κλέισαμε από τον νοέμβρη 5 μήνες προσπαθειών...ο σύζυγος με σπέρμα πολύ καλό και πολύ καλή κινητικότητα.έχω κουραστεί αλλά σκέφτομαι μήπως που το πρότειναν μόνο για τα χρήματα επειδή με είδαν απελπισμένη....τι παραπάνω πιθανότητες έχω με την σπερματεχυνση και πόσο κοστίζει;παίνουμε φάρμακα σαν την εξωσωμ.;σας ζάλισα αλλά προβληματίζομαι...

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλή επιτυχία σε όλες!!!
Amazona εμένα μου στοίχισε 152 ευρω για τον καθαρισμό του σπέρματος και την έκανα στο Μητέρα.
Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να πάρεις φάρμακα ή όχι,φαντάζομαι αυτό είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις απο κοινού με το γιατρό σου.
Με το καλό όλες μας να κρατάμε σύντομα αγκαλίτσα ένα υγιέστατο μωράκι! flower

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια καλησπερα τι κανετε;; Αυριο το πρωι θα κανω την σπερματεγχυση.. Εχω ομως μια απορια εκανα ενεση ovitrelle δεν αισθανομαι ομως τπτ ουτε ενοχλησεις στην κοιλια οπως εχω πριν την ωορηξια ουτε υγρα τπτ γιατι; Ενω την τεταρτη το βραδυ ειχα και πονους ωορηξιας και υγρα και την επομενη που ειχα υπερηχο το ειπα στο γιατρο αλλα μου ειπε πως ειναι απο τις ενεσεις και οτι δεν ειχε γινει ωορηξια..
Δεν ξερω γιατι αλλα φοβαμαι οτι η ωορηξια εγινε και απλα δεν μου το ειπε για να συνεχισουμε την διαδιακασια.. Μπορει να ισχυει κατι τετοιο η ειμαι υπερβολικη;;

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anna-maria έγραψε:Κοριτσια καλησπερα τι κανετε;; Αυριο το πρωι θα κανω την σπερματεγχυση.. Εχω ομως μια απορια εκανα ενεση ovitrelle δεν αισθανομαι ομως τπτ ουτε ενοχλησεις στην κοιλια οπως εχω πριν την ωορηξια ουτε υγρα τπτ γιατι; Ενω την τεταρτη το βραδυ ειχα και πονους ωορηξιας και υγρα και την επομενη που ειχα υπερηχο το ειπα στο γιατρο αλλα μου ειπε πως ειναι απο τις ενεσεις και οτι δεν ειχε γινει ωορηξια..
Δεν ξερω γιατι αλλα φοβαμαι οτι η ωορηξια εγινε και απλα δεν μου το ειπε για να συνεχισουμε την διαδιακασια.. Μπορει να ισχυει κατι τετοιο η ειμαι υπερβολικη;;

καλησπερα anna-maria!!καλη επιτυχια για αυριο!χθες που σου εκανε υπερηχο ειδατε τα ωαρια;;

evitaki

evitaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σε όλες! είμαι νέο μέλος, εύχομαι τα καλύτερα στις προσπάθειες μας flower μετά απο 4 εξωσωματικές - αποτυχημένες αποφασίσαμε να πάμε σε σπερματέγχυση... είμαι ήδη στη 5η μέρα και κλασσικότατα ψάχνω για ενδείξεις , συμπτώματα κλπ. δεν νιώθω κάτι το ιδιαίτερο εκτός απο ελαφριά πονάκια που ίσως οφείλονται στα φάρμακα. προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά με όλα αυτά που έχω περάσει φοβαμαι ακόμη μια αποτυχία. ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 534787 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 6 534787 υπομονή 10 μερούλες ακόμη και ο Θεούλης ας αποφασίσει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 14]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις