Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
541 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 541 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 14]

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evitaki έγραψε:Καλησπέρα σε όλες! είμαι νέο μέλος, εύχομαι τα καλύτερα στις προσπάθειες μας flower μετά απο 4 εξωσωματικές - αποτυχημένες αποφασίσαμε να πάμε σε σπερματέγχυση... είμαι ήδη στη 5η μέρα και κλασσικότατα ψάχνω για ενδείξεις , συμπτώματα κλπ. δεν νιώθω κάτι το ιδιαίτερο εκτός απο ελαφριά πονάκια που ίσως οφείλονται στα φάρμακα. προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά με όλα αυτά που έχω περάσει φοβαμαι ακόμη μια αποτυχία. ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 534787 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 534787 υπομονή 10 μερούλες ακόμη και ο Θεούλης ας αποφασίσει!

γεια σου evitaki!!καλως ηρθες στην παρεα μας και καλη σου επιτυχια ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 215994
πως και αποφασισες μετα απο εξωσωματικη να κανεις σπερματεγχυση;;; cat

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!
Πρόσθεσα κι εγώ μία αποτυχημένη σπερματέγχυση στο ιστορικό μου λοιπόν!....Αντε....πάμε γι'αλλα....

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
melimpa έγραψε:Καλημέρα!
Πρόσθεσα κι εγώ μία αποτυχημένη σπερματέγχυση στο ιστορικό μου λοιπόν!....Αντε....πάμε γι'αλλα....

καλημερα melimpaki μου!!τι κριμα...σου ηρθε η ακατανομαστη ε;; ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 679259 σε καταλαβαινω απολυτα...ειναι λιγο δυσκολο τωρα, αλλα πιστεψε με θα σου περασει γρηγορα και θα παρεις δυναμη ξανα Smile
να δεις που την 2η φορα θα πετυχουμε ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 328109

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katerina 28 έγραψε:

καλημερα melimpaki μου!!τι κριμα...σου ηρθε η ακατανομαστη ε;; ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 679259 σε καταλαβαινω απολυτα...ειναι λιγο δυσκολο τωρα, αλλα πιστεψε με θα σου περασει γρηγορα και θα παρεις δυναμη ξανα Smile
να δεις που την 2η φορα θα πετυχουμε ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 328109

Ναι Κατερινακι μου...μου ήρθε 2 μέρες νωρίτερα η άτιμη ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 679259
Μακάρι κορίτσι,μακάρι να είναι η 2η η τυχερή!Κι εγώ πιστεύω σ'αυτο!

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
melimpa έγραψε:
katerina 28 έγραψε:

θα κανεις την 2η τωρα, σ αυτον τον κυκλο ή στον επομενο;;εγω περιμενω 2 εβδομαδες να ξεκινησω παλι...
Ναι Κατερινακι μου...μου ήρθε 2 μέρες νωρίτερα η άτιμη ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 679259

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katerina 28 έγραψε:
melimpa έγραψε:
katerina 28 έγραψε:

θα κανεις την 2η τωρα, σ αυτον τον κυκλο ή στον επομενο;;εγω περιμενω 2 εβδομαδες να ξεκινησω παλι...
Να σου πω....σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό...σκέφτομαι να πάω σε κάποιον που μου πρότεινε μια φίλη και να δω μήπως κάνω και τη σαλπιγγογραφία,αρα το πιο πιθανόν είναι να πάω για τον επόμενο μήνα αν όλα πάνε καλά...
Αντε,με το καλό!!Κοντευουν οι μέρες λοιπόν!!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 215994

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εγω αυτο θα σου ελεγα melimpaki!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 587529 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 587529 κανε την σαλπιγγογραφια πρωτα.να ηρεμησεις και ενα μηνα!νομιζω χρειαζεται και στον οργανισμο αλλα και στην ψυχολογια μας!περιμενουμε νεα σου! Wink

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι Κατερινάκι μου,έχεις δίκιο...
Χρειάζεται λίγο να αδειάζουμε το μυαλό μας από αυτό,είναι πολύ ψυχοφθόρα η ολη κατάσταση...
Σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και περιμένουμε και τα δικά σου νέα σύντομα!Θετικά αυτή τη φορά,εεε!!!? Smile

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
melimpa έγραψε:Ναι Κατερινάκι μου,έχεις δίκιο...
Χρειάζεται λίγο να αδειάζουμε το μυαλό μας από αυτό,είναι πολύ ψυχοφθόρα η ολη κατάσταση...
Σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και περιμένουμε και τα δικά σου νέα σύντομα!Θετικά αυτή τη φορά,εεε!!!? Smile

ειναι οντως ψυχοφθορα διαδικασια...αλλα εφοσον δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως, θα πρεπει να την υπομεινουμε Shocked εγω υπολογιζω κατα τις 20 απριλιου, αν ολα πανε καλα, να κανω την 2η!!
ειμαι σιγουρη οτι συντομα ολες μας θα εχουμε Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! τεστακια ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 654316

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Να ευχηθω πρωτα απ ολα καλη επιτυχια στο evitaki ευχομαι ολοψυχα συντομα να μας ανακοινωσει ευχαριστα νεα!!
Melimpa λυπαμαι ειλικρινα αλλα μην το βαζεις κατω πρεπει να χαλαρωσουμε και ολα θα γινουν!! Η επομενη προσπαθεια θα ειναι κ η τυχερη! Εγω βρισκομαι στην 5 μερα απο την σπερματεγχυση αλλα μαλλον δεν τα καταφεραμε Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Το στηθος μου ποναει οπως πριν την περιοδο και απο σημερα ξεκινησαν και λευκα υγρα που τα εχω παντα 10 μερες πριν την περιοδο οποτε..
Κατα την σπερματεγχυση παιδευτηκα πολυ και πονεσα λογω στενου τραχηλου.. Ο γιατρος ειπε οτι θα χρειαστει να κανουμε διανοιξη..! Ξερει καποια κοπελα τι ειναι αυτο??

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anna-maria έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Να ευχηθω πρωτα απ ολα καλη επιτυχια στο evitaki ευχομαι ολοψυχα συντομα να μας ανακοινωσει ευχαριστα νεα!!
Melimpa λυπαμαι ειλικρινα αλλα μην το βαζεις κατω πρεπει να χαλαρωσουμε και ολα θα γινουν!! Η επομενη προσπαθεια θα ειναι κ η τυχερη! Εγω βρισκομαι στην 5 μερα απο την σπερματεγχυση αλλα μαλλον δεν τα καταφεραμε Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Το στηθος μου ποναει οπως πριν την περιοδο και απο σημερα ξεκινησαν και λευκα υγρα που τα εχω παντα 10 μερες πριν την περιοδο οποτε..
Κατα την σπερματεγχυση παιδευτηκα πολυ και πονεσα λογω στενου τραχηλου.. Ο γιατρος ειπε οτι θα χρειαστει να κανουμε διανοιξη..! Ξερει καποια κοπελα τι ειναι αυτο??

καλημερα anna-maria!!νομιζω ειναι πολυ νωρις για να βγαλεις συμπερασμα... Wink και εγω το ιδιο επαθα μ εσενα απο το αγχος μου Shocked χρειαστηκε να μου ανοιξει τον τραχηλο με κατι σαν λαβιδα Embarassed ο πονος μου δεν λεγοταν...σου εκλεισε καποιο ρανεβου χωριστο για να κανετε την διανοιξη;;εμενα οταν καναμε σπερματεγχυση μου τα εκανε ολα αυτα, αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν λεμε το ιδιο πραγμα Rolling Eyes

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
katerina 28 έγραψε:

καλημερα anna-maria!!νομιζω ειναι πολυ νωρις για να βγαλεις συμπερασμα... Wink και εγω το ιδιο επαθα μ εσενα απο το αγχος μου Shocked χρειαστηκε να μου ανοιξει τον τραχηλο με κατι σαν λαβιδα Embarassed ο πονος μου δεν λεγοταν...σου εκλεισε καποιο ρανεβου χωριστο για να κανετε την διανοιξη;;εμενα οταν καναμε σπερματεγχυση μου τα εκανε ολα αυτα, αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν λεμε το ιδιο πραγμα Rolling Eyes

Δεν ξερω αν λεμε το ιδιο μαλλον οχι παντως και εμενα χρησιμοποιησε λαβιδα και πονεσα παρα πολυ..! Μου ειπε επισης οτι η μητρα μου εχει μια ελαφρια κλιση και την επιασε και αυτη με την λαβιδα για να μπορεσει να βαλει σωστα τον καθετηρα.. Αλλα για να κανουμε διανοιξη μου ειπε οτι θελει ολικη αναισθησια και ισως ειναι κ αυτη η αιτια που δεν μενω εγκυος.. Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι την ναρκωση και δεν μπορω ουτε να το σκεφτομαι αλλα τι να κανω;;

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anna-maria έγραψε:
katerina 28 έγραψε:

Δεν ξερω αν λεμε το ιδιο μαλλον οχι παντως και εμενα χρησιμοποιησε λαβιδα και πονεσα παρα πολυ..! Μου ειπε επισης οτι η μητρα μου εχει μια ελαφρια κλιση και την επιασε και αυτη με την λαβιδα για να μπορεσει να βαλει σωστα τον καθετηρα.. Αλλα για να κανουμε διανοιξη μου ειπε οτι θελει ολικη αναισθησια και ισως ειναι κ αυτη η αιτια που δεν μενω εγκυος.. Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι την ναρκωση και δεν μπορω ουτε να το σκεφτομαι αλλα τι να κανω;;

οποτε δεν λεμε το ιδιο...ολικη αναισθησια, ε;; ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 534787 αν ειναι για καλο, τι να κανεις;;
ολα να πανε καλα!!!!!

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
katerina 28 έγραψε:
οποτε δεν λεμε το ιδιο...ολικη αναισθησια, ε;; ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 534787 αν ειναι για καλο, τι να κανεις;;
ολα να πανε καλα!!!!!

Σε ευχαριστω κατερινα μου μακαρι!! Τωρα περιμενω να μου ερθει η ακατανομαστη και θα παρω το γιατρο τηλ. να δουμε ποτε θα την κανουμε..

evitaki

evitaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
katerina 28 έγραψε:
evitaki έγραψε:Καλησπέρα σε όλες! είμαι νέο μέλος, εύχομαι τα καλύτερα στις προσπάθειες μας flower μετά απο 4 εξωσωματικές - αποτυχημένες αποφασίσαμε να πάμε σε σπερματέγχυση... είμαι ήδη στη 5η μέρα και κλασσικότατα ψάχνω για ενδείξεις , συμπτώματα κλπ. δεν νιώθω κάτι το ιδιαίτερο εκτός απο ελαφριά πονάκια που ίσως οφείλονται στα φάρμακα. προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά με όλα αυτά που έχω περάσει φοβαμαι ακόμη μια αποτυχία. ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 534787 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 534787 υπομονή 10 μερούλες ακόμη και ο Θεούλης ας αποφασίσει!

γεια σου evitaki!!καλως ηρθες στην παρεα μας και καλη σου επιτυχια ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 215994
καλησπέρα Katerina, σε ευχαριστώ πολύ , εύχομαι και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια καλή επιτυχία!!! μετά τη 4η εξωσωματική ,έκανα λαπαροσκόπηση όπου βρέθηκε ενδομητρίωση , έκανα θεραπεία 3 μήνες και επειτα είπαμε να δοκιμάσουμε για λίγο μόνοι μας, δεν έγινε τίποτα και ο γυναικολόγος πρότεινε σπερματεγχυση σε φυσικο κύκλο με seprafar. να 'μαι τωρα εδώ , 6η μέρα και περιμένω....

evitaki

evitaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
katerina 28 έγραψε:
anna-maria έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Να ευχηθω πρωτα απ ολα καλη επιτυχια στο evitaki ευχομαι ολοψυχα συντομα να μας ανακοινωσει ευχαριστα νεα!!

γεια σου anna-maria!! σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά τώρα Very Happy κάναμε μάλλον τη ίδια μέρα τη σπερματέγχυση , εγώ είμαι σήμερα 6η μέρα και έχω και εγώ συμπτώματα περιόδου δηλ πονάκια στη κοιλιά , μέχρι και σπυράκια έβγαλα Sad ωστόσο μην απογοητευόμαστε, είναι νωρίς ακόμη και μπορεί να είναι και παρενέργειες απο τα untrogestan. και εγώ επίσης ταλαιπωρήθηκα στη σπερματέγχυση , μου είπε πως υπάρχει μια γωνία στο τράχηλο και δεν μπορουσε να περάσει το καθετήρα για αρκετη ώρα και σταματήσαμε , μου είπε να πιω πολύ νερό για να βλέπει στον υπερήχο καλύτερα και μετα απο καμια ώρα αρχισαμε πάλι και ολοκληρώθηκε τελικά η διαδικασία..

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evitaki έγραψε:
katerina 28 έγραψε:

καλησπέρα Katerina, σε ευχαριστώ πολύ , εύχομαι και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια καλή επιτυχία!!! μετά τη 4η εξωσωματική ,έκανα λαπαροσκόπηση όπου βρέθηκε ενδομητρίωση , έκανα θεραπεία 3 μήνες και επειτα είπαμε να δοκιμάσουμε για λίγο μόνοι μας, δεν έγινε τίποτα και ο γυναικολόγος πρότεινε σπερματεγχυση σε φυσικο κύκλο με seprafar. να 'μαι τωρα εδώ , 6η μέρα και περιμένω....

α!!μαλιστα!να ρωτησω κατι;;πριν κανεις λαπαροσκοπηση, υπαρχουν καποια σημαδια που υποδηλωνουν οτι υπαρχει ενδομητριωση;;εγω ειχα ρωτησει πριν μηνες τον γιατρο μου και μου ειπε οτι οποιος γιατρος μου πει να κανω λαπαροσκοπηση, θα ειναι καθαρα για οικονομικους λογους Shocked
δηλ, αν εχεις ενδομητριωση δεν μπορεις να μεινεις εγκυος με εξωσωματικη;;; confused

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
evitaki έγραψε:
γεια σου anna-maria!! σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά τώρα Very Happy κάναμε μάλλον τη ίδια μέρα τη σπερματέγχυση , εγώ είμαι σήμερα 6η μέρα και έχω και εγώ συμπτώματα περιόδου δηλ πονάκια στη κοιλιά , μέχρι και σπυράκια έβγαλα Sad ωστόσο μην απογοητευόμαστε, είναι νωρίς ακόμη και μπορεί να είναι και παρενέργειες απο τα untrogestan. και εγώ επίσης ταλαιπωρήθηκα στη σπερματέγχυση , μου είπε πως υπάρχει μια γωνία στο τράχηλο και δεν μπορουσε να περάσει το καθετήρα για αρκετη ώρα και σταματήσαμε , μου είπε να πιω πολύ νερό για να βλέπει στον υπερήχο καλύτερα και μετα απο καμια ώρα αρχισαμε πάλι και ολοκληρώθηκε τελικά η διαδικασία..

[/quote]
Καλησπερα Evitaki μου! Ασε και εγω σημερα εβγαλα σπυρακια.. Αρα μαζι περιμενουμε αποτελεσματα.. Εσυ δηλαδη περιμενεις και ευχομαι να ειναι τα καλυτερα!! Εγω ειμαι πλεον σιγουρη οτι δεν τα καταφερα.. Αληθεια εμενα δεν μου εδωσε untrogestan αυτα γιατι ειναι?ουτε ειδε με υπερηχο αν περασε ο καθετηρας Rolling Eyes Rolling Eyes Θα τον παρω σημερα τηλ.να του πω οτι αποτυχαμε και ελπιζω να μην μου αρχισει τα ειναι νωρις για να ξερεις...! Να δω και τι θα κανουμε και με την διανοιξη κ αν αξιζει αλλιως να κοιταξω και εγω την εξωσωματικη μιας κ ειναι η 2 σπερμ. που κανω..
Κ παλι παλι ευχομαι να εχεις μια τεραστια χοριακη evitaki μου σε λιγες μερες!!

evitaki

evitaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
anna-maria έγραψε:
evitaki έγραψε:

Καλησπερα Evitaki μου! Ασε και εγω σημερα εβγαλα σπυρακια.. Αρα μαζι περιμενουμε αποτελεσματα.. Εσυ δηλαδη περιμενεις και ευχομαι να ειναι τα καλυτερα!! Εγω ειμαι πλεον σιγουρη οτι δεν τα καταφερα.. Αληθεια εμενα δεν μου εδωσε untrogestan αυτα γιατι ειναι?ουτε ειδε με υπερηχο αν περασε ο καθετηρας Rolling Eyes Rolling Eyes Θα τον παρω σημερα τηλ.να του πω οτι αποτυχαμε και ελπιζω να μην μου αρχισει τα ειναι νωρις για να ξερεις...! Να δω και τι θα κανουμε και με την διανοιξη κ αν αξιζει αλλιως να κοιταξω και εγω την εξωσωματικη μιας κ ειναι η 2 σπερμ. που κανω..
Κ παλι παλι ευχομαι να εχεις μια τεραστια χοριακη evitaki μου σε λιγες μερες!![/quote] καλησπέρα Anna Maria!σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχες σου flower flower και βέβαια εύχομαι και σε σενα το ίδιο!πώς είσαι τόσο σίγουρη οτι δεν πήγε καλά και οτι αποτύχατε????? μην απογοητεύεσαι, δεν ξέρεις ποτε τι γίνεται..και εγω σήμερα πονάω αρκετά, νιώθω οτι θα αδιαθετήσω Sad αλλα μέχρι να γίνει αυτό , ελπίζω...ίσως μάταια αλλά ελπίζω sunny αυτά τα χάπια είναι ορμόνες για ενίσχυση του ενδομητρίου νομίζω, βοηθούν και στη εμφύτεψη-περίεργο που δεν στα έδωσε Shocked για τον υπέρηχο, δεν ξέρω γιατι έκανα σπερμ 1η φορά και νόμιζα οτι ετσι γίνεται πάντα, ίσως δε το κανουν όλοι οι γιατροί. συζητησε το παντως με το γιατρό σου. Να μη στεναχωριέσαι και μη το βάζεις κάτω ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 727892 , προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά !!!!! Wink

evitaki

evitaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
katerina 28 έγραψε:
evitaki έγραψε:
katerina 28 έγραψε:

α!!μαλιστα!να ρωτησω κατι;;πριν κανεις λαπαροσκοπηση, υπαρχουν καποια σημαδια που υποδηλωνουν οτι υπαρχει ενδομητριωση;;εγω ειχα ρωτησει πριν μηνες τον γιατρο μου και μου ειπε οτι οποιος γιατρος μου πει να κανω λαπαροσκοπηση, θα ειναι καθαρα για οικονομικους λογους Shocked
δηλ, αν εχεις ενδομητριωση δεν μπορεις να μεινεις εγκυος με εξωσωματικη;;; confused

καλησπέρα Katerina!!! η ενδομητρίωση απο οσο ξερω δεν έχει συμπτωματα που να το υποδηλώνουν ξεκαθαρα , φαίνεται μόνο με λαπαρασκόπηση. Αν υπάρχει παίζει ρόλο στην υπογονιμοτητα και στη αποτυχια της εξωσ. μετά τις 4 εξωσ ο γιατρός είπε να το ψάξουμε με τη λαπαροσκόπηση για να εχει ολοκληρωμένη εικόνα και όντως είχα και έκανε καυτηρίαση.. σίγουρα είναι και τα χρήματα στη μέση για κάποιους γιατρούς, αλλά και πώς ξερουμε τι τελικά ειναι αλήθεια απο αυτά που μας λένε? αν παντως υπάρχει ιστορικό όπως το δικο μου καλό είναι να γίνεται πιστευω

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="evitaki"[/quote] καλησπέρα Anna Maria!σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχες σου flower flower και βέβαια εύχομαι και σε σενα το ίδιο!πώς είσαι τόσο σίγουρη οτι δεν πήγε καλά και οτι αποτύχατε????? μην απογοητεύεσαι, δεν ξέρεις ποτε τι γίνεται..και εγω σήμερα πονάω αρκετά, νιώθω οτι θα αδιαθετήσω Sad αλλα μέχρι να γίνει αυτό , ελπίζω...ίσως μάταια αλλά ελπίζω sunny αυτά τα χάπια είναι ορμόνες για ενίσχυση του ενδομητρίου νομίζω, βοηθούν και στη εμφύτεψη-περίεργο που δεν στα έδωσε Shocked για τον υπέρηχο, δεν ξέρω γιατι έκανα σπερμ 1η φορά και νόμιζα οτι ετσι γίνεται πάντα, ίσως δε το κανουν όλοι οι γιατροί. συζητησε το παντως με το γιατρό σου. Να μη στεναχωριέσαι και μη το βάζεις κάτω ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 727892 , προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά !!!!! Wink [/quote]

Evitaki το ξερω οτι αποτυχαμε γιατι παντα 10 μερες πριν μου ερθει η ακατανομαστη εχω λευκα υγρα Embarassed Embarassed και δυστυχως και αυτη τη φορα εμφανιστηκαν στην ωρα τους.. Ασε πλανταξα στο κλαμα.. Μετα πηρα το γιατρο τηλ. του ειπα οτι το πιο πιθανο ειναι οτι δεν ειμαι εγκυος και να μου πει για την διανοιξη πως γινεται και ποτε θα την κανουμε.. Μου ειπε βεβαια οτι ειναι νωρις για να ξερω οτι δεν ειμαι εγκυος και να μην δεινω σημασια σε αυτα τα υγρα και οτι τελικα την διανοιξη δεν χρειαζεται να την κανω γιατι στο τελος ο καθετηρας περασε ευκολα Shocked Shocked μπορει λεει να ζοριστηκα γιατι ειχα αδεια κυστη και να μην σκεφτομαι την εξωσωματικη αν χτειαστει να ξανακανω σπερματεγχυση!!Νιωθω οτι βρισκομαι σε αδιεξοδο θα τρελαθω στο τελος..! Παντως τα πονακια που εχεις εσυ που μοιαζουν με τις περιοδου εχω διαβασει πως μπορει να ειναι και η αρχη εγκυμοσυνης Wink
Επισης ξερω οτι ανεβαινει κ η θερμοκρασια αν εισαι εγκυος.. Η δικη μου ειναι μονιμα 36,6 Το σωστο βεβαια ειναι να μην ψαχνουμε για συμτωματα πιο πολυ αγχωνει..

georgia 30

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια καλησπερα.εκανε η αδερφη μου χθες μια σπερματεγχυση.ξερει καποια να μου πει αν πρεπει να μεινει μερες στο κρεβατι ξαπλωμενη;

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
georgia 30 έγραψε:κοριτσια καλησπερα.εκανε η αδερφη μου χθες μια σπερματεγχυση.ξερει καποια να μου πει αν πρεπει να μεινει μερες στο κρεβατι ξαπλωμενη;

καλημερα georgia!!!καλη επιτυχια στην αδερφη σου!συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα της! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! - Σελίδα 7 215994 εμενα προσωπικα, οταν ειχα κανει μου ειπε να κανω οτι καθε μερα...καλο θα ειναι να λιγο προσεχτικη, αλλα οχι υπερβολες!!ο γιατρος τι της ειπε;;στην ουσια ειναι σαν φυσιολογικη συλληψη...

matinaki1990

matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια κ απο μενα..εγω ξεκινησα την προηγουμενη τεταρτη ενεσεις menopur ..στο συνολο κανω 2 ενεσεις καθε βραδυ 8-10.. πηγα χθες και ειχα 2 αυγουλακια καλης ποιοτητας και ισων χιλιοστων..κ το ενδομητριο μου πολυ καλα παει μου ειπε....αυριο θα ξανα παω..κατερινα 28 σου εστειλα πμ...μακαρι να πανε ολα καλα κ να μην ξανα χρειαστω να κανω ουτε ενεσεις ουτε τπτ..εμεις δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα...στο ιστορικο μας ομως εχουμε τα 2.5 χρονια προσπαθειων

λουκουμάκι

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα georgia 30 και καλή επιτυχία ολόψυχα στην αδελφή σου.Έχω κάνει και εγώ σπερματέγχυση,μια φορά με επιτυχία,και πριν από περίπου 9 μήνεs γεννήθηκε η μπέμπα μου.Ο δικόs μου ο γιατρόs για 2-3 ημέρεs ήθελε να ήμουν καναπέ-κρεβάτι και για όλο το υπόλοιπο διάστημα που περιμέναμε μου είχε πει να μην σηκώνω βάρη,να αποφεύγω σκάλεs και να μην κουράζομαι πολύ.Όμωs ο κάθε γιατρόs ακολουθεί το δικό του πρωτόκολλο .Και πάλι καλή επιτυχία και σύντομα να κρατάει το αποτέλεσμα μιαs θετικήs χοριακήs!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 14]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις