301 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!! Τρι Ιουν 25, 2013 12:08 pm
Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Δεν πειράζει Μαρία μου. Τον άλλο μηνα. Πάντως σπάνια εχω ακούσει πετυχαίνει με την πρώτη.υπομονη και θα έρθει και για μας.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
δεν μου εχει ερθει περιοδο ακομη, λες να ειναι παρενεργεια απο το φαρμακο? ενταξει 3 μερες μου αργησε αλλα ειμαι ρολοι σε αυτα..Lollipop83 έγραψε:Καλημέρα Μαρία. Εγω επερνα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη,άσχετα που δεν πήγε καλα,και εχω ξεκινήσει και παίρνω απο χθες, μετα την σπερματεγχυση.
επαιρνα καθε φορα μετα την σπερματεγχυση και μεχρι να μου ερθει περιοδος.Μαρία*** έγραψε:καλημερα κοριτσια, με χαμογελο....
μια ερωτηση... εχει παρει καμια σας το utrogestan?
αχ τι να πεις...θα περιμενω...για να κλεισεισ ραντεβου στο παντο πρεπει να παρεις 1 μηνα νωριτερα εχω μαθει...ειμαι λιγο μπερδεμενη τι να κανω...να κανω παλι σπερματεγχυση αλλα αυτη τη φορα με ενεσεις? η να κλεισω ραντεβου κατευθειαν στο παντο για εξωσωματικη...βλεπω και τον αντρα μου να μην αντεχει σε πολλες δοκιμασιεςkate_85 έγραψε:επαιρνα καθε φορα μετα την σπερματεγχυση και μεχρι να μου ερθει περιοδος.Μαρία*** έγραψε:καλημερα κοριτσια, με χαμογελο....
μια ερωτηση... εχει παρει καμια σας το utrogestan?
εχω παρει πολλα...
και παιρνω ακομα και μαλλον θα παιρνω για ολο το 1 τριμηνο( 4την ημερα των 200)
υπνηλία παρατήρησα απο οταν εμεινα εγγυος δν ξερω εαν ειναι τυχαιο.
Ομως οντως φερνει πρηξιμο στην κοιλια και μπορει να σου φερει και καθυστέρηση μπορει και οχι.
Μια φορα ειχα καθυστερηση 2 μερες εκανα χοριακη(αρνητικη) και τα σταματησα και μου ηρθε μετα απο 36 ωρες και την αλλη φορα μου ηρθε μια μερα νωριτερα.. τι να πεις..
ποσες προσσπαθειες σπερματεγχυσης εχετε κανει?Μαρία*** έγραψε:αχ τι να πεις...θα περιμενω...για να κλεισεισ ραντεβου στο παντο πρεπει να παρεις 1 μηνα νωριτερα εχω μαθει...ειμαι λιγο μπερδεμενη τι να κανω...να κανω παλι σπερματεγχυση αλλα αυτη τη φορα με ενεσεις? η να κλεισω ραντεβου κατευθειαν στο παντο για εξωσωματικη...βλεπω και τον αντρα μου να μην αντεχει σε πολλες δοκιμασιες
ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις!
Lollipop83 έγραψε:Μαρία έχετε κανει κατάτμηση DNA σπερ/ριων;
Ανάλογα το αποτέλεσμα σου λέει ο γιατρός αν αξίζει τον κόπο να κανεις σπερματεγχυση η να πας κατευθείαν για εξωσωματικη. Κοστίζει βέβαια γύρο στα 300€ αν θυμάμαι καλα.αν έχετε πρόβλημα στο σπερμα ρωτα τον γιατρό σου. Και εγω πιστεύω οτι πρεπει να κανεις 3-4 προσπάθειες και μετα να κανεις εξωσωματικη.καταλαβαινω οτι βιαζεσαι αλλά λιγο ακόμα υπομονή.
kate_85 έγραψε:κοριτσι δηλαδη εχεις καθυστέρηση 6 μερες??
Εαν ναι εγω θα ειχα παει ηδη απο την Παρασκευή να ειχα κανει Βχοριακη!
kate_85 έγραψε:Ισως τα utrogistan σου εφεραν καθυστερηση.
Με το γιατρο σου μιλησες;Σε συμβουλεψε να ξανακανεις αν δεν σου ερθει σε Χ μερες;
kate_85 έγραψε:ολα καλα.. περιμενω την Τεταρτη να παμε να δουμε το φασολακι ποσο μεγαλωσε.
Μαρια ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα μην απογοητευεσαι!
Αν δεν ηρθε τωρα θα ερθει την επομενη φορα... παιζει ρολο κ η τυχη κ οχι μονο η ψυχολογια μας η το ποσο καλο σπερμα /ωαριο/μητρα εχουμε..
klely έγραψε: δεν εχω καμμια περιεργεια να μαθω να σου πω την αληθεια, γτ το εχω δεδομενο οτι θα ερθει!!!
απλα ειχα χαρει τισ προαλλεσ γτ το στηθοσ με τσιμπαγε παρα πολυ εντονα οπωσ οταν εμεινα εγκυος στον γιο μου, αλλα βλακειεσ...ουτε με τσιμπαει τπτ τωρα και ξεπριστηκα κιολας!!
αμαν πια!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Εξωσωματική και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης