776 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Πεμ Φεβ 28, 2013 6:37 am
barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Την μικρη σου που την ειχες γεννησει?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
barbara έγραψε:Την μικρη σου που την ειχες γεννησει?
barbara έγραψε:Αττικο ε?Και αν επιτρεπεται τωρα γιατι Ιασω?Εχει παει ο γιατρος σου?
barbara έγραψε:Αληθεια δεν εχει διαφορα?Και γιατι ολοι λενε Αττικο και Αττικο.Προσωπικα στο Ιασω πριν 2,5 χρονια εχω μονο καλες εμπειριες.Περα του οτι παω εκει γιατι ειναι ο γιατρος μου που τον εχω τοσα χρονια και μου εκανε και την καισαρικη οι κοπελες του 6ου ηταν φοβερες.Οποτε τις χρειαζομουν ηταν εκει και ειδικα η προισταμενη του οροφου ηταν πολυ ενταξει με τον θηλασμο!Τωρα να δω που θα ειμαστε.Πχ στον 5ο οροφο που ηταν προσφατα μια φιλη μου ηταν δυσαρεστημενη μεχρι αηδιας.
voula1980 έγραψε:Το δωματιο της μικρης μου: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/689/201302262106351122.jpg/
voula1980 έγραψε:Κοριτσια εγω γεννησα στο ιασω σε τρικλινο superior στον 5 οροφο,δεν ειχα κανενα παραπονο απο τις κοπελες, ειδικα απο μια, με βοηθησε πολυ κι στο θηλασμο..
Το μονο που θυμαμαι κι εκανα φασαρια, ειναι οτι μια νοσηλευτρια ερχεται στις μια το βραδυ για να μου δωσει το χαπι για τη συσπαση της μητρας, εντολη του γιατρου μου κι αυτη μου εφερε λεξοτανιλ, το καταλαβα απο το χρωμα κι παλι καλα που το θυμομουν, αλλιως θα κοιμομουν για καμια μερα...
Τωρα αν ειναι καλυρερο στον εκτο να ζητησω κι εγω...
Γυρισα απο παιδιατρο, της εκανα ερυθρα, μαγουλαδες, ιλαρα, για 20 ημερες μου ειπε η γιατρος να την προσεχω , μακαρι να μην μου κανει κατι..
Ρωτησα γιια παιδιατρο, δεν ηθελε να μου προτεινει καποιον, γιατι δεν εμπιστεύεται κανεναν, μου ειπε αμα σας αρχισουν οι παιδιατροι δεν εχετε γαλα, δεν παιρνει βαρος το παιδι κι τετοια , να απευθυνθειται στο νοσοκομειο , να παρετε τηλεφωνο στοΕλενα, να ζγτησετε πλγροφοριες για θηλασμο κι εκει υα σας ενημερώσουν υπευθυνα...Υπαρχει οετιπτωση να μιλησετε κι με την ιδια, δωρεαν φυσικά. ..
stefy έγραψε:6 μαιου γεννηθηκε η Στελλίτσα μου!!! 1 μερα διαφορα !!!!!
stefy έγραψε:6 μαιου γεννηθηκε η Στελλίτσα μου!!! 1 μερα διαφορα !!!!!
stefy έγραψε:Αν Δευετρα δεν ηταν Δευτερα του Πασχα .. λογικα θα ειχαν μαζι! Δεν ξερω πως το πετυχα... πετυχε... ετυχε!!! ΧΕΧΕΧΧΕΧ Τον Αυγουστο θα πρεπει να προσεχουμε απο δω και περα πολυ μ ετον αντρα μου!!!!! ΕΙμαστε πολυ γονιμοι! [/quote
χαχαχαχαχαχαχαχα ε ναι βεβαια εννοιεται προσοχη πλεον στον αυγουστο.
grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:Αν Δευετρα δεν ηταν Δευτερα του Πασχα .. λογικα θα ειχαν μαζι! Δεν ξερω πως το πετυχα... πετυχε... ετυχε!!! ΧΕΧΕΧΧΕΧ Τον Αυγουστο θα πρεπει να προσεχουμε απο δω και περα πολυ μ ετον αντρα μου!!!!! ΕΙμαστε πολυ γονιμοι! [/quote
χαχαχαχαχαχαχαχα ε ναι βεβαια εννοιεται προσοχη πλεον στον αυγουστο.
Ναι ναι! Αν δεν πιασουμε το τζοκερ.... για 3ο δεν παμε!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης