1 ..................... Τρι Φεβ 19, 2013 1:14 pm
dimitrarodos
Πανταχού παρούσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:05 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:05 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:06 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την manoylita στις Τρι Φεβ 19, 2013 1:28 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:07 pm, 1 φορά
dimitrarodos έγραψε:ΚΑΙ Η ΜΑΡΣΥ ΤΟ 2010!!!!!!!!!pana έγραψε:να πω τη γνωμη μου???
θεωρω λυπηρο πραγματικα ολο αυτο
δεν εχει γινει σε κανενα αλλο φορουμ
και ειμαι σε αλλα 3 φορουμ
η my beba επρεπε να ειχε σβηστει ειναι απο το 2011 γραμενη
γενικα πρεπει να υπαρχει καλυτερη ταξη στα θεματα και μεγαλυτερη ασφαλεια
ας καταλαβουν λοιπον οι διαχειριστες οτι ειμαστε ανθρωποι με νοημοσυνη και καλο θα ειναι να μας προστατεψουν
εαν δεν μπορουν ας βαλουν καποιον υπευθυνο
εχει παραγινει το κακο
» "ΑΕΡΙΣΜΟΣ" ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ
από μαρσυ Σήμερα στις 11:09 pm
τοτε πραγματικα κοπελα μου εχεις καποιο θεμα εδω δεν θα ελεγα προβλημα αλλα θεμαmy_beba έγραψε:Τι να σας πω, τόσο σας κόβει. Ή μάλλον μέχρι εκεί σας κόβει, γιατί με ξέρετε από το άλλο μαμαδοφόρουμ και βγάζετε το άχτι σας εδώ που είναι ελαστικά τα πράγματα.
dimitrarodos έγραψε:ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...my_beba έγραψε:Τι να σας πω, τόσο σας κόβει. Ή μάλλον μέχρι εκεί σας κόβει, γιατί με ξέρετε από το άλλο μαμαδοφόρουμ και βγάζετε το άχτι σας εδώ που είναι ελαστικά τα πράγματα.
κι εγώ το παθαίνω, για την ακρίβεια δεν αερίζομαι αλλά *εξαερίζομαι*, ακούγεται ένας ήχος όπως κάνουμε την εξαέρωση των καλοριφέρ με το κλειδάκι... αλλά εμάς δεν μας πειράζει, ο άντρας μου δεν είναι τεκνό. Είναι στα 57 του και έχουν δει πολλά τα μάτια του, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε Embarassed Embarassed
Έχει επεξεργασθεί από τον/την my_beba στις Τρι Feb 19, 2013 10:52 pm, 1 φορά
Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ????????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:08 pm, 1 φορά
pana έγραψε:τοτε πραγματικα κοπελα μου εχεις καποιο θεμα εδω δεν θα ελεγα προβλημα αλλα θεμαmy_beba έγραψε:Τι να σας πω, τόσο σας κόβει. Ή μάλλον μέχρι εκεί σας κόβει, γιατί με ξέρετε από το άλλο μαμαδοφόρουμ και βγάζετε το άχτι σας εδώ που είναι ελαστικά τα πράγματα.
νοημοσυνης να πω
εξυπναδας να πω
κατι κατι δεν ξερω πως να το πω για βοηθηστε με λιγο
που δεν καταλαβαινεις ποιοι ειναι σπαμ ποια θεματα χρηζουν να απανταμε και να βοηθαμε κοσμο και ποια οχι
εαν δεν εισαι τρολ οπως ειπες εχεις θεμα μεγαλο θα σε βοηθησουμε εδω ολες μην ανησυχεις
καλη μου σου ειπα θα σε βοηθησω εδω ειμαι για σενα σωπα σωπα κοριτσακι ηρεμησεmy_beba έγραψε:pana έγραψε:τοτε πραγματικα κοπελα μου εχεις καποιο θεμα εδω δεν θα ελεγα προβλημα αλλα θεμαmy_beba έγραψε:Τι να σας πω, τόσο σας κόβει. Ή μάλλον μέχρι εκεί σας κόβει, γιατί με ξέρετε από το άλλο μαμαδοφόρουμ και βγάζετε το άχτι σας εδώ που είναι ελαστικά τα πράγματα.
νοημοσυνης να πω
εξυπναδας να πω
που δεν καταλαβαινεις ποιοι ειναι σπαμ ποια θεματα χρηζουν να απανταμε και να βοηθαμε κοσμο και ποια οχι
εαν δεν εισαι τρολ οπως ειπες εχεις θεμα μεγαλο θα σε βοηθησουμε εδω ολες μην ανησυχεις
Καλή μου, άντε στο διάολο νυχτιάτικα. Και πρόσεχε μη σκοντάψεις και δαγκώσεις τη γλώσσα σου, ναι?
pana έγραψε:καλη μου σου ειπα θα σε βοηθησω εδω ειμαι για σενα σωπα σωπα κοριτσακι ηρεμησεmy_beba έγραψε:pana έγραψε:τοτε πραγματικα κοπελα μου εχεις καποιο θεμα εδω δεν θα ελεγα προβλημα αλλα θεμαmy_beba έγραψε:Τι να σας πω, τόσο σας κόβει. Ή μάλλον μέχρι εκεί σας κόβει, γιατί με ξέρετε από το άλλο μαμαδοφόρουμ και βγάζετε το άχτι σας εδώ που είναι ελαστικά τα πράγματα.
νοημοσυνης να πω
εξυπναδας να πω
Καλή μου, άντε στο διάολο νυχτιάτικα. Και πρόσεχε μη σκοντάψεις και δαγκώσεις τη γλώσσα σου, ναι?
τα φαρμακα σου και νανι οκ
α και ο διαολος ξερει που παει μην ανησυχεις
αντε σε περιμενει το τεκνο ο 57χρονος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Τρι Φεβ 19, 2013 1:43 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:08 pm, 1 φορά
ποιον εχουν μπαναρει και αποκλεισειmama katerina έγραψε:ε καλα τωρα ειστε τι να σας πω!!!!!!!!
βλεπετε οτι ανοιγει πολλα προφιλ και απανταει και στις τρολιες που λεει παλι ο ιδιος και συνεχιζετε να απαντατε!αυτο θελει και το κανετε!
στο τελος θα τσακωθειτε και μεταξυ σας και θα εχει πετυχει πληρως τον σκοπο του! τοσο δυσκολο ειναι να αδιαφορησετε;;;;; οσα και να του πειτε δεν καταλαβαινει
οι διαχειριστες τον εχουν αποκλεισει και τον εχουν μπαναρει πολλες φορες και συνεχιζει! και τις εγγραφες κλεισανε και παλι τα ιδια!
θελει και απο μας προσπαθεια! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ επιτελους και μην απαντατε..!
pana έγραψε:ποιον εχουν μπαναρει και αποκλεισειmama katerina έγραψε:ε καλα τωρα ειστε τι να σας πω!!!!!!!!
βλεπετε οτι ανοιγει πολλα προφιλ και απανταει και στις τρολιες που λεει παλι ο ιδιος και συνεχιζετε να απαντατε!αυτο θελει και το κανετε!
στο τελος θα τσακωθειτε και μεταξυ σας και θα εχει πετυχει πληρως τον σκοπο του! τοσο δυσκολο ειναι να αδιαφορησετε;;;;; οσα και να του πειτε δεν καταλαβαινει
οι διαχειριστες τον εχουν αποκλεισει και τον εχουν μπαναρει πολλες φορες και συνεχιζει! και τις εγγραφες κλεισανε και παλι τα ιδια!
η my beba ΕΙΝΑΙ γραμενη απο το 2011
καλο καλο χαχχαχαmama katerina έγραψε:pana έγραψε:ποιον εχουν μπαναρει και αποκλεισειmama katerina έγραψε:ε καλα τωρα ειστε τι να σας πω!!!!!!!!
ειναι και καποιοι που πιστευουν τα τρολ.. τι να γινει τωρα;
εσεις οτι βλεπετε που δεν σας "πηγαινει" απλα αγνοηστε το! τοσο δυσκολο ειναι πια;;;
Η ΜΑΡΣΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010!!!!!!!!!!!pana έγραψε:ποιον εχουν μπαναρει και αποκλεισειmama katerina έγραψε:ε καλα τωρα ειστε τι να σας πω!!!!!!!!
Alexandra23 έγραψε:εσυ μαμα κατερινα επειδη δειχνεις να ξερεις πολυ καλα τους διαχειριστες μηπως εισαι κ εσυ διαχειριστρια κ ξερεις τι εχουν κανει οι διαχειριστες?
Alexandra23 έγραψε:εσυ μαρσυ θα παρεις τα τετοια μου για απαντηση μαζι με ολα τα αλλα ζωα εδω μεσα.μαμα κατερινα εχεις δικιο συγνωμη!!!το ξεχναμε λοιπον και τους γραφουμε μια κ καλη τους ανωμαλους
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης