51 Απ: ..................... Τρι Φεβ 19, 2013 11:38 pm
dimitrarodos
Πανταχού παρούσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:10 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:10 pm, 1 φορά
εγω τελευταια μιλαω και δεν ξαναμιλαω για κανενα τετοιο θεμαdimitrarodos έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΠΩ VETA..ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ..ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...vetaki..! έγραψε:θελω να πω κατι οσων αφορα την my_beba,δεν την ξερω προσωπικα κ ουτε νομιζω οτι εχουμε μιλησει σε καποιο θεμα...
στο θεμα που απαντησε ειναι οντως κατι που συμβαινει σε καποια τουλ. ατομα (αν οχι σε ολες μας)μια εκ των οποιων κ εγω...
νομιζω πως αδικα την βαλατε στο στοχαστρο γιατι απλα απαντησε ειτε ειλικρινα ως προς την εμπειρια της ειτε ειρωνικα προς το τρολακι παντα(το λεω αυτο γιατι την ειχα παρακολουθησει καποια στιγμη σε παλιοτερο ποστ κ η κοπελα που μιλησαν πηγε να παρεξηγηθει,τοτε της ειπα οτι η my_beba το εγραψε ειρωνικα(προς το τρολ ξανα!!) κ οντως ετσι ηταν...)
φιλικα προς ολες κ χωρις να θελω να παρεξηγηθω με καμια σας!!!!!'
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:11 pm, 1 φορά
pana έγραψε:εγω τελευταια μιλαω και δεν ξαναμιλαω για κανενα τετοιο θεμαdimitrarodos έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΠΩ VETA..ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ..ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...vetaki..! έγραψε:θελω να πω κατι οσων αφορα την my_beba,δεν την ξερω προσωπικα κ ουτε νομιζω οτι εχουμε μιλησει σε καποιο θεμα...
στο θεμα που απαντησε ειναι οντως κατι που συμβαινει σε καποια τουλ. ατομα (αν οχι σε ολες μας)μια εκ των οποιων κ εγω...
νομιζω πως αδικα την βαλατε στο στοχαστρο γιατι απλα απαντησε ειτε ειλικρινα ως προς την εμπειρια της ειτε ειρωνικα προς το τρολακι παντα(το λεω αυτο γιατι την ειχα παρακολουθησει καποια στιγμη σε παλιοτερο ποστ κ η κοπελα που μιλησαν πηγε να παρεξηγηθει,τοτε της ειπα οτι η my_beba το εγραψε ειρωνικα(προς το τρολ ξανα!!) κ οντως ετσι ηταν...)
βασικα σαν εφη δεν με ενδιαφερει εαν η μαρσυ η my beba ειναι τρολ η σπαμ με ενδιαφερει που οταν ανοιγεται ενα θεμα σπαμ και κανει μπαμ απο μακρυα οτι ειναι σπαμ γραφουν απο κατω πραγματα παραδοξα
του τυπου εχω ενα τεκνο 57χρονο(και μετα λεει οτι εγω επιασα την ηλικια του αντρα της στο στομα μου τι λες κοροτσι μου????????εσυ το ανεφερες και το περιγελασες)η του τυπου το τετοιο μου θελει αεραααααα
σας φαινονται λογικα?????δηλαδη παμε καλα??????μπαινω για να ενημερωθω τελος
να συζητησω
δεν με ενδιαφερει εαν ειναι τρολ μπορει και να μην ειναι εγω κατακρινω τον τρπο που απαντανε σε σπαμ θεματα δινωντας λαβη να συνεχισουν και να διαιωνιστουν
χτες το βραδυ μιλησα για πρωτη φορα σε τετοιο θεμα γιατι ειχα μπει να διαβασω κατι που με ενδιαφερε και ξαφνικα γεμισε το φορουμ με θεματα και απαντησεις που υποβιβαζουν πανω απο ολα εμενα σαν ανθρωπο
οχι δεν ειμαστε δικαστες απλα με υποβιβαζετε σαν ατομο οταν απαντατε ετσι σε θεματα σπαμ
και το κλεινω εδω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:12 pm, 3 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:12 pm, 1 φορά
pana έγραψε:εγω τελευταια μιλαω και δεν ξαναμιλαω για κανενα τετοιο θεμαdimitrarodos έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΠΩ VETA..ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ..ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...vetaki..! έγραψε:θελω να πω κατι οσων αφορα την my_beba,δεν την ξερω προσωπικα κ ουτε νομιζω οτι εχουμε μιλησει σε καποιο θεμα...
βασικα σαν εφη δεν με ενδιαφερει εαν η μαρσυ η my beba ειναι τρολ η σπαμ με ενδιαφερει που οταν ανοιγεται ενα θεμα σπαμ και κανει μπαμ απο μακρυα οτι ειναι σπαμ γραφουν απο κατω πραγματα παραδοξα
του τυπου εχω ενα τεκνο 57χρονο(και μετα λεει οτι εγω επιασα την ηλικια του αντρα της στο στομα μου τι λες κοροτσι μου????????εσυ το ανεφερες και το περιγελασες)η του τυπου το τετοιο μου θελει αεραααααα
σας φαινονται λογικα?????δηλαδη παμε καλα??????μπαινω για να ενημερωθω τελος
να συζητησω
δεν με ενδιαφερει εαν ειναι τρολ μπορει και να μην ειναι εγω κατακρινω τον τρπο που απαντανε σε σπαμ θεματα δινωντας λαβη να συνεχισουν και να διαιωνιστουν
χτες το βραδυ μιλησα για πρωτη φορα σε τετοιο θεμα γιατι ειχα μπει να διαβασω κατι που με ενδιαφερε και ξαφνικα γεμισε το φορουμ με θεματα και απαντησεις που υποβιβαζουν πανω απο ολα εμενα σαν ανθρωπο
οχι δεν ειμαστε δικαστες απλα με υποβιβαζετε σαν ατομο οταν απαντατε ετσι σε θεματα σπαμ
και το κλεινω εδω
toutounaki έγραψε:Εγώ ένα πράγμα θα πω και νομίζω ότι αφορά κι άλλες κοπέλες, εάν κάνω λάθος (ουδείς αλάθητος), παρακαλώ για τον αντίλογο και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.
Σίγουρα οι διαχειρίστριες έχουν οικογένεια και αγαπούν το φόρουμ που δημιούργησαν το ίδιο με μας, αν όχι και περισσότερο (και λογικό το βρίσκω, εδώ το αγαπάμε εμείς, δε θα το αγαπούν εκείνες που είναι ‘παιδί’ τους. Σίγουρα έχουν κάνει πολλά που έχουμε δει και άλλα που δεν έχουμε δει για να προλάβουν καταστάσεις – ιδίως η Βίβιαν .
Όμως, τις τελευταίες ημέρες ή μάλλον μήνες, ζούμε μια παράνοια. Είμαι μέλος σε φόρα πολλά χρόνια και έχω δει πολλά τρολς, ομολογώ δε με κάθε ειλικρίνεια ότι αυτό ξεπερνά κάθε προηγούμενο, ξεπερνά κάθε φαντασία. Τα περισσότερα τρολς έχουν 2-3 νικς και μετά το πρώτο το πολύ το δεύτερο, άντε και το τρίτο μπανάρισμα, βαριούνται και φεύγουν. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι μοναδική. Έχουμε τουλάχιστον 50 νικς ανδρικά και γυναικεία που βρίσκονται όλη μέρα στο φόρουμ και το έχουν κάνει μια απέραντη παιδική χαρά (να ‘ταν μόνο η ‘αμερικάνα’, η ‘γιατρός’ ο ‘ δρ. Θοδωρής, η χοντροβουβάλα και το λιλικάκι θα ‘ταν καλά….). Δε με εκπλήσσει καθόλου η παρατήρηση της Δήμητρας από τη Ρόδο που αναρωτιέται αν είναι μεγάλη παρέα που σπάει πλάκα διότι τόσες ώρες διαδικτυακής σπατάλης επί της οθόνης είναι τουλάχιστον παράλογο εάν επρόκειτο για ένα μόνο χρήστη και μάλιστα εργαζόμενο και πατέρα κατά δήλωσή του (θα μου πείτε είναι το μόνο παράλογο. Πάντως με τόσα νικς και άλλα τόσα ποστς, πάντα θα υπάρχει απάντηση από κάποια κοπέλα που είτε ήταν ανενεργή τόσον καιρό ή κάποια καινούρια που δεν ξέρει και πιστεύουν σε ένα από τα πολλά πρόσωπα του ή των τρολ(ς) και τότε θα γίνεται ο γνωστός χαβαλές και το /τα τρολς θα χαζογελάνε ευχαριστημένα (βλέπετε άλλωστε ότι μόλις αρχίσαμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας, σταμάτησαν τα νέα ποστς και ο φίλος ή οι φίλοι μας απολαμβάνουν το …έργο τους, αυτό άλλωστε επιζητεί/ούν)
Συμφωνώ με τη μαμά Κατερίνα και όλες τις άλλες κοπέλες που προτείνουν να μην απαντάμε καθόλου σε ύποπτα μηνύματα. Καθόλου όμως (κι εγώ άλλωστε το εφαρμόζω ευλαβικά, ακόμα και όταν έβρισκα κάποια ποστς προκλητικά, ακόμα και όταν εμμέσως πλην σαφώς δέχτηκα βρισιές, ακόμα και όταν ένοιωσα έντονη την επιθυμία για πλακίτσα).Ωστόσο, κατά την ταπεινή μου γνώμη για το συγκεκριμένο φαινόμενο, χρειάζεται κάτι περισσότερο γιατί υπερβαίνει κατά πολύ το σύνηθες. Είμαστε στη διάθεση της διαχείρισης για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Τουλάχιστον όσες δε θέλουμε να γίνει το φόρουμ μια απέραντη παιδική χαρά. Αν τις περισσότερες κοπέλες δεν τις ενοχλεί αυτό που γίνεται , τότε πάω πάσο. Εάν όμως οι περισσότεροι μεταξύ των οποίων κι εγώ ενοχλούμαστε πρέπει να συνεργαστούμε για να γίνει το αγαπημένο μας φόρουμ όπως ήταν πριν τον Νοέμβρη.
Φιλικά πάντα και συγγνώμη αν σας κούρασα.
kafedaki? έγραψε:
και τέλος πολλές τα βάζεται με τις διαχειρίστριες, αλλά να σας πω κάτι όταν ανοίγετε ολόκληρο θέμα όπως αυτό για τα τρολ κ τους δίνουμε τροφή κ βλέπουν ότι πετυχαίνουν το σκοπό τους, αυτές τι να κάνουν;;;
katnik75 έγραψε:βρε τουτουνακι μου δεν ηθελα να προσβαλω καμια κοπελα, ισως επειδη εγραψα υπ ατμον λογω δουλειας να βγηκε κατι τετοιο. συγνωμη. μιλω για τη στελλα γιατι μονο με εκεινη προς το παρον εχω μια πιο ιδιαιτερη επαφη κ τηλεφωνικη κ μεσω fb ουτε ειπα οτι θυμωσα κ φευγω. Ατυχες το προηγουμενο μηνυμα.Συγνωμη αν περασα κατι τετοιο. δεν ειχα τετοια προθεση
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Τετ Φεβ 20, 2013 3:11 am, 1 φορά
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης