576 Απ: Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! Δευ Μαρ 04, 2013 1:32 pm
antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Συγνωμη εχω χασει επεισοδια??η δεν ειμαι καθολου καλα??? η Αννα ποτε γεννησε κ δεν εχω παρει χαμπαρι????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bluerose έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!!
Συγχαρητήρια καταρχάς στις καινούριες μας μανούλες - την Εύχαρις και την Άννα Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και να είναι πάντα καλότυχα και ευτυχισμένα
Εμείς είχαμε εδώ τον αδελφό μου με τις γυναίκες του και έτσι χάθηκα πάλι - ευτυχώς κατάφερα μόλις και διάβασα τα νέα σας. Οι περισσότερες κοντεύετε - εμένα μου φαίνεται ατελείωτος ο μήνας αυτός, και ο μικρός παραμένει προς το παρόν με το κεφάλι κάτω, αλλά πλάγια. Κι εμείς την τετάρτη θα πάμε πάλι γιατρό.
Να σας ρωτήσω κάτι; Νιώθει καμιά άλλη το δέρμα κοντά στον αφαλό να τεντώνεται τόσο που να πονάει λες και θα σπάσει;
ioanna85 έγραψε:Ευχαρις συγχαρητηρια για το υγιεστατο και ομορφο μωρακι σου! Να σας ζησει!!!!
Κλεοπατρα αντε και στα δικα μας!
antoniaeua έγραψε:εγω ειμαι στεναχωρημενη με το ζαχαρο μου παλι...σημερα εχ πολ χαλια μετρησεις...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:35 am, 1 φορά
antoniaeua έγραψε:κλεοπ με κατλαβαινεις κατι τιμες κ εγω...οχι τοσο αλλα πανω...ναι οντως λιγο εμεινε αλλα γιατι κριμα τοσο καιρο τπτ....καλο σου βραδυ κοριτσι...
ρηνουλα να περπαταω κ ευτυχως εχει αλλαξει λιγο το σωμα μου οταν εννησω κ μπορεσω εντατικα στις προπονησεις μου... (οταν βρω τους ρυθμους κ το χρονο)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:36 am, 1 φορά
antoniaeua έγραψε:ρε ρηνιο μου...το πρωι εφαγα γαλα με μουσλι κ το μσημερι ενα μπολακι φασολαδα με σαλατα κ μια μπουκια ψωμι μαυρο...σιγα!!!!
εμενα ο αγαλος σαν να θελει να βγει αλλα δεν το κανει αλλα δεν νιωθω ενοχληση...
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης