Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα με το καλο κοριτσακι μου!Μη φοβασαι τιποτα!Ερχεται το μωρακι σου!  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 4 893968 Αυτη η ενδοεπικοινωνια http://www.irabebe.gr/product/008001010001/siskevi-anichnefsis-vrefikis-apnias-ke-endoepikinonia-ac401 εχει αισθητηρα βρεφικης απνοιας!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αννούλα με το καλό!Σκέψου σε λίγες μέρες θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!Εγώ αύριο έχω γιατρό να δω τι θα μας πει!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζεννια αυριο εχεις γιατρο; με το καλο!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κορίτσια μου ευχαριστώ.... Πιστεύω μέχρι να έρθει αυτή η μέρα θα το συνειδητοποιήσω....!

Ιωάννα δηλαδή δεν έχουν όλες αυτές οι συσκευές τέτοιο πράγμα ε; Καμία με κάμερα το έχει;

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι αύριο,την προηγούμενη εβδομάδα μου είχε πει ότι είναι ψηλά και ότι από την 38 εβδομάδα αρχίζει να κατεβαίνει.Δε ξέρω αν θα με εξετάσει και κολπικα...θα δούμε.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aννα τις πλακετες για τη βρεφικη απνοια της εχω δει μονο στην εταιρια angelcare!Εχει και με καμερα αλλα ειναι πολυ υψηλη η τιμη... http://www.irabebe.gr/product/008001010016/endoepikinonia-ikonas-ichou-ac1100μ , υπαρχει και σκετο για την απνοια χωρις ενδοεπικοινωνια http://www.irabebe.gr/product/008001010019/siskevi-anichnefsis-vrefikis-apnias-ac300 . Εγω πηρα, στην ουσια δωρο μου το εκαναν απο amazon την ενδοεπικοινωνια χωερις καμερα στη μηιση τιμη απο οτι στο ΗΡΑ!

Ζεννια μπορει να σε δει κολπικα μπορει κι οχι, μη φοβασαι!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν το σκέφτομαι καν Ιωάννα μου....εμένα το άγχος που με έχει πιάσει από σήμερα και δεν το περίμενα γιατί ήμουν χαλαρή μέχρι τώρα είναι το πότε θα κάνει την εμφάνιση του ο μπεμπης!!!όσο πλησιάζουν οι μέρες ασυναίσθητα αγχώνομαι!!!!Δε το θέλω........ Embarassed

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σ'ευχαριστώ Ιωάννα μου! Δηλαδή πιστεύεις πως είναι σημαντικό ε;
Θα κοιτάξω λίγο αύριο το πρωί που θα μπω από τον υπολογιστή να σου πω για αυτό από το Λητώ να μου πεις την γνώμη σου...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζεννια χαλαρα!Θα παρεις συντομα στην αγκαλια σου το αστερακι σου!Ολα καλα θα πανε και θα πλημμυρισεις απο χαρα!

Αννα αφου την βρηκαμε γυρω στα 70€ με τον αισθητηρα ειπαμε να την παραγγειλουμε!Δεν ειναι οτι τη θεωρω τοσο απαραιτητη οσο οτι μου δινει εμενα μια σιγουρια παραπανω, ακομα και διπλα μου να κοιμαται μπορει χτυπα ξυλο να το παθει!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα απο εδω την πηραμε http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0013FW5G8/ref=s9_simh_gw_p75_d5_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=1MGVVNEBPJYQ0N931JKV&pf_rd_t=101&pf_rd_p=317820867&pf_rd_i=468294 !67 λιρες ειναι περιπου 60 και κατι ευρω οχι 160€ που εχει στο ηρα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα επειδη ειμαι φοβιτσιαρα όπως σας ειπα, ο αισθητηρας μου εδωσε μεγαλη ηρεμια. Ημουν ησυχη ότι ειναι καλα.
Πάντως κατα την προσωπικη μου γνωμη, η καμερα δεν ειναι και απαραιτητη όσο είναι μωρο, γιατι απλα το βλεπεις να κοιμαται. Η καμερα ειναι χρησιμη τουλαχιστον σε μας τωρα που μεγαλωσε και θελουμε να βλεπουμε τι κανει και τη μερα, ή αν φοβασαι ότι θα κατεβει απο το κρεβατι και θα αρχισει να αλωνιζει μεσα στο δωματιο, χεχε.

Ζεννια φυσικο ειναι να αγχωνεσαι, αλοιμονο, παιδια θα γεννησουμε! όταν ερθει η ωρα θα εισαι ηρεμη όμως, θα δεις! Πάντως και ψηλα να ειναι, δεν πειραζει, κι εμενα ψηλα ηταν αλλα γεννηθηκε φυσιολογικα. Καθε περιπτωση βεβαια ειναι διαφορετικη.

Ιωαννα, έλα, τα πιο δυσκολα περασανε, δεν πιστευω να σε βαλει μεσα! Κι εγω χτες ειχα την πρωτη μου συσπαση με πονο και θυμηθηκα λίγο πώς ειναι... Αλλα ήταν μονο μια κι ετσι δεν αγχωθηκα. Αληθεια, ανταπτορα για την πριζα βρηκες;

Αννουλα υπαρχει και αλλη μια μαρκα με αισθητηρα στο αμαζον αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη. Εμεις αυτη την εχουμε σχεδον 3 χρονια στην κορη μου και ειμαστε πολύ ευχαριστημενοι. Βεβαια, δεν ειχα και αλλη για να συγκρινω. Τωρα εχουμε βγαλει και τον αισθητηρα. Με καμερα υπαρχει αλλα ειναι αρκετα ακριβη.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα ναι βρηκε ο αντρα μου με 3€!Μπορει ανα πασα στιγμη να με βαλει μεσα αλλα τωρα θα ειναι λιγο μιας και το σαββατο μπαινω στον μηνα μου!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Ιωαννα μου τελικα περασε ο καιρος. Ευτυχως ως τωρα δε χριεαστηκε να πας νοσοκομειο, ελπιζω να μη χρειαστει και ως το τελος. Αντε, πλησιαζει η ώρα!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σ' ευχαριστώ Ρηνούλα μου!
Λες να μην χρειάζεται από την αρχή η κάμερα ε?Μήπως πάρω τη σκέτη και μετά μια άλλη με κάμερα απλή?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οντως πλησιαζει η ωρα!Πηγα κι ειδα το μωρακι της αποκατω μου, τοσο δα ηταν και τοτε πραγματικα συνειδητοποιησα οτι εχω ενα ιδιο μεσα μου!Εκλεισα τα ματια κι ειδα τι εχει η κοιλια μου....Χαζο το ξερω!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζεννια δεν ξερω, σκεψου το, ρωτα και καμια αλλη αποψη. Εμενα προσωπικα δε μου ελειψε που δεν την ειχα. Εχεις καμια μαμα που να εχει με καμερα να ρωτησεις;

Ιωαννα μου δεν ειναι και μικρο πραγμα, ειναι απιστευτο κι ομως αληθινο! Ενας άνθρωπος μεσα στο σωμα μας!

Κοριτσια μου καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δικιο εχεις!Ονειρα γλυκα κοριτσακι μου και περαστικα σου!

Δειτε αυτο....
http://www.eimaimama.gr/2010/03/%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%cf%87%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-d.html

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
όχι Ρηνούλα μου δεν έχω καμιά μαμά με κάμερα να ρωτήσω....θα δω!Απλά προβληματίζομαι γιατί είναι αρκετά τα χρήματα!

Καληνύχτα Ρηνούλα!

Κορίτσια όνειρα γλυκά κι από μένα....θα ξαπλώσω σιγά σιγά και ελπίζω να κοιμηθώ απόψε!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ονειρα γλυκα Ζεννια μου!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια πως είστε?
Εδώ ακόμα βρέχει..χαμός!

Εγώ πονάω αρκετά σήμερα...δεν είμαι για πολλά πολλά..ο άντρας μου μόλις έβγαλε βόλτα το σκυλί κι εγώ ξάπλα στον καναπέ..λακκούβα θα κάνει σε λίγο..

Αννούλα κι εγώ αγχώνομαι όσο πλησιάζει ο καιρός αλλά αμέσως σκέφτομαι το αποτέλεσμα και τα ξεχνάω όλα!
Ακόμα δεν το πιστεύω πως έφτασε ο καιρός και αυτό που τόσα χρόνια ονειρεύομαι επιτέλους θα το πραγματοποιήσω..

Ιωάννα σε καταλαβαίνω απόλυτα..κι εγώ όταν βλέπω μωράκια κάτι τέτοιο παθαίνω..

Ζέννια φιλιά και καλή ξεκούραση!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακι μου γιατι πονας; Παντως κι εδω επιασε μια βροχη!!!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
έχω σαν πόνους περιόδου και πονάει πολύ η λεκάνη μου..μάλλον προετοιμάζομαι κι εγώ..τι να πω..

Σήμερα έκανα πάλι εμετό και επανήλθαν και οι καούρες..ευτυχώς κοντεύουμε γιατί δεν πάει άλλο..

έβλεπα το βιντεάκι που έβαλες πριν...πολύ ωραίο!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΕΣ....
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΠΙΑΣΤΩ ΚΙΟΛΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ....???

ΕΧΩ Κ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ....

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεα Χρυσα μου!

Καλο θα σου κανει η διατροφη και το περπατημα, θα γεννησεις και πιο ευκολα!

Αυτο με τα νερα το φοβομαστε ολες μας νομιζω, χεχε!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες! Τι κάνετε; Εγώ τα ίδια, κάπως καλύτερα η μέση και η λεκάνη σήμερα, πήγα κ για τις καθιερωμένες εξετάσεις το πρωί,ελπίζω να είναι οι τελευταίες!!!
Χαίρομαι που είστε καλά όλες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις