Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TI ENNOEIS ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ?

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οταν σε εξετάζει με το χέρι απο κάτω υπαρχει ένα "καπακι" προστατευτικό δεν ξέρω πως το λένε που όταν αυτό σπασει ξεκινάει ο τοκετός. Δεν ξέρω ετσι λένε.

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα σε όλες! Διαβάζω τα νέα σας και έχω τρελαθεί!!! Χαίρομαι και αγχώνομαι ταυτόχρονα..βλέπω μια μια γεννάτε σιγά σιγά!! Ανυπομωνώ να έρθει και η σειρά μου αλλά με φοβήζει το άγνωστο και ότι δε ξέρω τι θα αντιμετωπίσω...
Αντωνία μου, μάλλον πως γεννάς ή έχεις ήδη γεννήσει..Με το καλό κορίτσι μου!!
Μαρίνα και Κατερίνα ετοιμάζεστε και εσείς...Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγες ώρες να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγγαλιά σας!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρινάκι κοντεύει η ώρα! Ξεκουράσου και με το καλό μια εύκολη γέννα και ένα υγιές μωράκι!

Εγώ αύριο θα πάω να κάνω την εξέταση για το στρεπτοκοκκο (αν δεν κάνω λάθος) και πρέπει να κανονίσω και για ένα καρδιογράφημα. Εσείς έχετε κάνει καρδιογράφημα; Εμένα μου το ζήτησε η γιατρός.

Αχ, εμένα με βλέπώ να τις τρώω όλες τις μέρες.....όχι ότι είναι κακό, το εναντίον, αλλά ανυπομωνώ....

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια...τι κάνετε???Ελπίζω να είσαστε καλά...εγώ εδώ καούρες καούρες καούρες  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 534787  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 534787 Έχω ξυπνήσει από τις 5!!!

Just_Annoula να σου ζήσει καλέ...
Αντωνία προφανώς γέννησες και εσύ...να σου ζήσειι...τις καλύτερες ευχές μου και στις δυο...  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 654316  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 654316

Alexandra23 με το καλό και εσύ.Ότι επιθυμείς και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη

Chrisg καλά είσαστε???

Κατερίνα με το καλοοοο
Καλέ και ποιά άλλη εγκυούλα είναι στα τσακ για μανούλα????
 Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 328109  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 328109
Ζηλεύω ζηλεύω

Τι άλλα νέα έχουμε???

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
να σας ζησουν τα μπεμπακια σας τελικα κι
εγω γεννησα εχθες με φυσιολογικο τοκετο και πολλα πολλα ραμματα δυστυχως..ο μπεμπακος μου βγηκε 3600 κι αμεσως θηλασε! Επιτελους! Τωρα το μονο που θ
ελω ειναι να εξακολουθησει να ειναι καλα το μωρακι μου και να αναρρωσω γρηγορα γιατι βγαινοντας μου
εσκισε τον τραχηλο. εχω ραμματα κι εκει και εξωτερικα.. αυτα κοριτσια μου. Με το καλο σε ολες οσες ακομα αναμενουν. Κι ολες οι ευχες για τις μανουλες που ηδη εχουν τα μωρακια τους

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!

Ιφιγενεια να σου ζησει το μωρακι σου! Ταλαιπωρηθηκες! Υπομονη τωρα λιγες μερες με τους πονους, να προσεχεις και λιγο τον εαυτο σου... Να ειναι γερο το μωρακι σου και να το καμαρωσεις όπως θελεις!

Ελευθερια εμενα μου κανανε καρδιογραφημα όταν εκανα την εισαγωγη στο μαιευτηριο, τωρα δε μου εχει πει τιποτα ακομα ο γιατρος. Ε ισως θελει να το εχετε κανει απο πριν. Ουτε για στρεπτοκοκκο μου ειπε, πιστευω να μου πει την Πεμπτη.

Κλεοπατρα λογικο ειναι να φοβασαι, ειδικα εφοσον ειναι το πρωτο σου παιδακι και δεν ξερεις ακριβώς πώς ειναι η διαδικασια. Κι εγω φοβαμαι κι ας ειναι το δευτερο... Ειναι το μεγαλυτερο γεγονος της ζωης μας, ειναι δυνατον να μη φοβομαστε;

Βανα ετσι κανουν πολλες φορες οι γιατροι και δε λενε τιποτα. Προσωπικα το βρισκω λαθος, αλλα ειναι συνηθισμενη πρακτικη.

Λια καλημερα! Υπομονη κι εσυ με τις καουρες!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
LiaS καλημερα. Αυτες οι καούρες ειναι τρομερες!!
Rinoula καλημέρα!
Ιφιγένεια να σου ζήσει!!!  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βανα πώς εισαι; Βρηκες ακρη τι θα κανεις με το μικρο οταν θα εισαι μαιευτηριο; Θυμισε μου σε ποιο γεννας; Εγω στο Ρεα.

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μητερα. Εσύ εισαι τυχερή!! Μακάρι να γεννούσα και εγω εκεί αν και επειδή δυστυχως δεν βρίσκω λύση με τον μικρό θα ήταν καλύτερα να γεννήσω στο σπίτι μου!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μηπως σε αφησει ο γιατρος σου να βγεις νωρις; Αν εχεις ευκολη γεννα (που φυσικα στο ευχομαι) υπαρχει αυτη η πιθανοτητα. Κι εγω θα το ζητησω.

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Γέννησε και η Αντωνία μας ε..2750 λέει θαύμα! Να σου ζήσει και πάλι κοπέλα μου!
Ιφιγένεια να σας ζήσει και να είναι γερό! Καλή ανάρρωση!

Κλεοπάτρα μου κι εγώ μια από τα ίδια σε σχέση με το πόσο πολύ φοβάμαι...τρέμω!

πάω γιατρό κορίτσια....τα λέμε αργότερα..φιλιά άπειρα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ Κ ΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Κατερινα!

Να ζησει και της Αντωνιας μας το μωρακι!!

Πας γιατρο και αυριο μπαινεις; Φιλια

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΡΙΝΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΝΩΡΙΣ ΓΕΝΝΑΕΙ Κ ΑΥΤΟ..ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελα βρε Ρινούλα γίνεται αυτό που λες?
Αντωνία μου να σου ζήσει!!!  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 50580
Κατερίνα μου με το καλό!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι παλι
προσπαθω να γραψω την εργασια αλλα εχω τρελη υπνηλια

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΦΟΒΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ "ΜΑΓΕΙΑ" ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ....ΚΑΛΑ Ε ΑΠΟ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΩ Κ ΠΟΝΑΩ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου τι κάνετε?
Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό..

2700 ο μπέμπης μας..η περιτύλιξη καλά κρατεί..ο τράχηλος επτασφράγιστος και τελικά την άλλη Τρίτη θα πάμε για πρόκληση..είναι πολύ ψηλά λέει το μωρό και αφού μπορούμε ας περιμένουμε λιγάκι ακόμα..
Κι εγώ πιστεύω καλύτερα να βάλει και λίγο ακόμα βάρος..

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KATERINAKI ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ..
ΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ....

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μου γεννησα!!!υπεφερα...8 ωρες ...2750κιλα 48 εκατοστα...τοση ευτυχια...τοσα συναισθηματα...για 2ο δε με βλεπω ιμως...χεχε...ευχομαι τακαλυτερα σε ολες..θα τα ξαναπουμε,χαρηκα για τους μηνες συμπαραστασης....Τονια αν ερθεις Ιασω 411...σας φιλω

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντωνια να σου ζησει! Πονεσες αλλα αξιζε! Να ειστε κι οι δυο γεροι παντα!!

Κατερινα καλυτερα αλλη μια εβδομαδα, να παρει λιγο ακομα βαρος οπως ειπες κι εσυ.

Χρυσα μπορει να εχει κατεβει το μωρο σου.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιφιγένεια και Αντωνία να σας ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντα γερά και καλότυχα να είναι τα μωράκια σας Smile

Κατερίνα μου, από το να ταλαιπωρηθείς με την πρόκληση πιο καλά να κάνεις λίγες μερούλες ακόμα υπομονή μήπως και αποφασίσει να βγεί και μόνο του!

Τόνια μου, έχεις τα φάρμακα, την εργασία....ουφ έχεις ταλαιπωρηθεί βρε κορίτσι μου πολύ τον τελευταίο καιρό. Κι εσένα λίγες μερούλες σου έμειναν Smile Υπομονή!

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια της παρέας πολλά  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 40 417472

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι καλά!! Αυτό το θεμαάκι γέμισε μωράκια!! Αντε και στο επόμενο και με άλλα γεννητούρια!!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντωνία και Ιφιγένεια να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Ταλαιπωρηθήκατε αλλά άξιζε τον κόπο. Σημασία έχει ότι είστε καλά και εσείς και αυτά, χαλάλι ο πόνος..Μετά από λίγο καιρό δε θα θυμάστε τίποτα!!! Σήμερα γεννάει και η Μαρίνα!

Ρινούλα και εσύ φοβάσαι ακόμα και στο δεύτερο,λογικό καθε γέννα και διαφορετική, μέχρι να τελειώσει και να πάνε όλα καλά..Κατερίνα και εσύ..ένα άγχος πιστεύω όλες το έχουμε!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις