51 Απ: ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΠΡΟΩΡΑΚΙ ΜΟΥ..!!!! Δευ Μαρ 11, 2013 9:19 am
amazona
Η ψυχή της παρέας!
όλα να πάνε καλά και να την πάρετε γρήγορα σπίτι!η Παναγιά μαζί της!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
αχ βρε Ζωιτςα τι περαςες..ειμαι καινουρια ςτο φορουμ και τωρα εμαθα τη περιπετεια ςου..φανηκες πολυ δυνατη και εςυ και το μωρακι ςου..πραγματικα ςυγινηθηκα πολυ κ εκλαψα μετα απο καιρο διαβαζωντας αυτα που γραφεις..να ςας ζηςει το μωρακι ςας και να ειναι παντα γερο και δυνατο οπως ηταν ςε ολη αυτη την ιςτορια που περαςε..ποςο δυςκολο ειναι για μια μανουλα να γενναει το παιδακι της και να το βλεπει διαςωληνομενο με ορους,οξυγονο, οπως περιγραφεις..απιςτευτη η ιςτορια ςου.. ειμαςτε και κοντα ςε ηλικια..εγω ειμαι 24zwitsa έγραψε:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.......!!!!!!!!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗ ΠΗΡΑ....19 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ....2170 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ....Κ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ..!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 3110 ΓΡΑΜΜ...ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗ ΠΗΡΕ...ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΤΗΤΗΣ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ..ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ....ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ....ΜΕ Τ ΚΑΛΟ Τ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΕΙ Κ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.......ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΟΥΝΤΑΙ...ΤΑ ΦΙΛΙΑ Μ0ΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ
zwitsa έγραψε:κοριτσακια ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΚΥΛΗΣΑΝ ΑΠΟ Τ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..!!!!!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ....ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Κ ΕΤΣΙ Ν Σ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ...ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙΛΙΓΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗ ΚΑΘΕΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ......Η ΜΙΧΑΕΛΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ν ΣΑΣ ΠΩ Ν ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ..!!!ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ..!
MIKROULA!! έγραψε:αχ βρε Ζωιτςα τι περαςες..ειμαι καινουρια ςτο φορουμ και τωρα εμαθα τη περιπετεια ςου..φανηκες πολυ δυνατη και εςυ και το μωρακι ςου..πραγματικα ςυγινηθηκα πολυ κ εκλαψα μετα απο καιρο διαβαζωντας αυτα που γραφεις..να ςας ζηςει το μωρακι ςας και να ειναι παντα γερο και δυνατο οπως ηταν ςε ολη αυτη την ιςτορια που περαςε..ποςο δυςκολο ειναι για μια μανουλα να γενναει το παιδακι της και να το βλεπει διαςωληνομενο με ορους,οξυγονο, οπως περιγραφεις..απιςτευτη η ιςτορια ςου.. ειμαςτε και κοντα ςε ηλικια..εγω ειμαι 24zwitsa έγραψε:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.......!!!!!!!!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗ ΠΗΡΑ....19 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ....2170 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ....Κ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ..!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 3110 ΓΡΑΜΜ...ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗ ΠΗΡΕ...ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΤΗΤΗΣ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ..ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ....ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ....ΜΕ Τ ΚΑΛΟ Τ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΕΙ Κ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.......ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΟΥΝΤΑΙ...ΤΑ ΦΙΛΙΑ Μ0ΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης