101 Απ: ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? Πεμ Μαρ 14, 2013 4:19 am
mamagelikis
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ;
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΗΝΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dimitrarodos έγραψε:mamagelikis έγραψε:ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !
ΟΥΤΕ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ...ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΩΜΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕmamagelikis έγραψε:ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ;
ΚΟΙΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ..Ε ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ...mamagelikis έγραψε:dimitrarodos έγραψε:mamagelikis έγραψε:ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !
XM !
ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕΣ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΗ !
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !
dimitrarodos έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ..Ε ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ...mamagelikis έγραψε:dimitrarodos έγραψε:mamagelikis έγραψε:ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !
XM !
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !
....σε φοβαμαι λιγακι οταν νευριαζεις εισαι λιγουλαααακι επιθετικη....mamagelikis έγραψε:dimitrarodos έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ..Ε ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ...mamagelikis έγραψε:dimitrarodos έγραψε:mamagelikis έγραψε:ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !
XM !
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !
ΣΥΜΦΩΝΩ !
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΑΝΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ ;
dimitrarodos έγραψε:....σε φοβαμαι λιγακι οταν νευριαζεις εισαι λιγουλαααακι επιθετικη....mamagelikis έγραψε:dimitrarodos έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ..Ε ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ...mamagelikis έγραψε:dimitrarodos έγραψε:mamagelikis έγραψε:ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !
XM !
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !
ΣΥΜΦΩΝΩ !
ΤΟ ΠΜ ΜΟΥ ΤΑΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕmamagelikis έγραψε:dimitrarodos έγραψε:....σε φοβαμαι λιγακι οταν νευριαζεις εισαι λιγουλαααακι επιθετικη....mamagelikis έγραψε:dimitrarodos έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ..Ε ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ...mamagelikis έγραψε:dimitrarodos έγραψε:mamagelikis έγραψε:ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !
XM !
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !
ΣΥΜΦΩΝΩ !
Κρίμα και εγώ θα έλεγα πόσο καλή μου φίλη είσαι !!!
Είμαι επιθετική όταν με παρεξηγείτε και με κοροϊδεύετε και το κακό είναι ότι πήραν τα σκάγια εντελώς αναίτια και μια κοπέλα που το μετάνιωσα από το πρώτο δευτερόλεπτο και μάλιστα όσο και παράξενο αν σου ακούγεται....θα σου πω στο πμ σου γιατί εδώ ντρέπομαι.
dimitrarodos έγραψε:...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ...ΠΑΩ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΡΟΥΧΑ!!!!!!!!!ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΜΕΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΤΩΡΑ
ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙΣΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!!!! ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑmamagelikis έγραψε:dimitrarodos έγραψε:...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ...ΠΑΩ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΡΟΥΧΑ!!!!!!!!!ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΜΕΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΤΩΡΑ
Αχχχχχ και εγώ φιλενάδα μου ηρέμησα .Είδα οτι τελικά με αγαπάτε και σας είχα παρεξηγήσει η κουλή !
mamagelikis έγραψε:......Α ΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ !
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ.
ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ ;
Anna - mana έγραψε:mamagelikis έγραψε:......Α ΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ !
ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ ;
Χαχαχαχαχα!!!! Ε μα χρειαζόταν!!!!
Εντάξει, μην τα παρεξηγείς τα κορίτσια, έχουν δει τα μάτια μας πολλά εδώ μέσα, εσύ είσαι καινούρια και δεν ξέρεις... Είναι μια παρέα που μπαίνουν συνέχεια με άλλα νικς και καταστρέφουν όλα τα θέματα... Κάποιες νομίζουν πως είναι μόνο ένα άτομο πίσω από όλο αυτό αλλά είναι αδύνατον! Ε, αυτή η ιστορία τις έχει όλες πολύ επιφυλακτικές και κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά...
mamagelikis έγραψε:Anna - mana έγραψε:mamagelikis έγραψε:......Α ΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ !
ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ ;
Εντάξει, μην τα παρεξηγείς τα κορίτσια, έχουν δει τα μάτια μας πολλά εδώ μέσα, εσύ είσαι καινούρια και δεν ξέρεις... Είναι μια παρέα που μπαίνουν συνέχεια με άλλα νικς και καταστρέφουν όλα τα θέματα... Κάποιες νομίζουν πως είναι μόνο ένα άτομο πίσω από όλο αυτό αλλά είναι αδύνατον! Ε, αυτή η ιστορία τις έχει όλες πολύ επιφυλακτικές και κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά...
Ναι μωρέ μου το είπαν μερικά κορίτσια ότι έμπαινε ένας Αντώνης πολύ κακός και τους χάλαγε τα θέματα.Σκέφτηκε όμως καμία αν τελικά ήταν γυναίκα αυτός ο Αντώνης αλλά και αν ήταν κανένας γλυκούλης ;
Απαπαππαπα .
Πολύ κουτσομπόλης βρε παιδί μου θα ήταν ή πολύ πλακατζής αλλά τι να πεις ;Τον έλεγαν και τρολ αλλά τα τρολς είναι διαφορετικά. Μπορεί να έσπαγε και πλάκα με μερικές αλλά τώρα έχει φύγει ευτυχώς.Δε νομίζω να μπαίνει το παλαιόπαιδο .Γενικά όλες μας πρέπει να είμαστε επιφυλακτικές.
Και που ξέρω για παράδειγμα αν εσύ είναι γυναίκα και όχι άντρας ;
Απαπαπαπα και φοβάμαι η καημένη πολύ και τον ίσκιο μου.Έχω και οικογένεια....αχχχχχχχχχχ τι σας έκανε αυτός ο παλαιοΑντώνης !
Πολύ κακό παιδί είναι.
Anna - mana έγραψε:mamagelikis έγραψε:Anna - mana έγραψε:mamagelikis έγραψε:......Α ΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ !
ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ ;
Ναι μωρέ μου το είπαν μερικά κορίτσια ότι έμπαινε ένας Αντώνης πολύ κακός και τους χάλαγε τα θέματα.Σκέφτηκε όμως καμία αν τελικά ήταν γυναίκα αυτός ο Αντώνης αλλά και αν ήταν κανένας γλυκούλης ;
Απαπαππαπα .
Πολύ κουτσομπόλης βρε παιδί μου θα ήταν ή πολύ πλακατζής αλλά τι να πεις ;Τον έλεγαν και τρολ αλλά τα τρολς είναι διαφορετικά. Μπορεί να έσπαγε και πλάκα με μερικές αλλά τώρα έχει φύγει ευτυχώς.Δε νομίζω να μπαίνει το παλαιόπαιδο .Γενικά όλες μας πρέπει να είμαστε επιφυλακτικές.
Απαπαπαπα και φοβάμαι η καημένη πολύ και τον ίσκιο μου.Έχω και οικογένεια....αχχχχχχχχχχ τι σας έκανε αυτός ο παλαιοΑντώνης !
Πολύ κακό παιδί είναι.
Καλέ, εσύ ξέρεις πιο πολλά από εμένα!!! Και εγώ από σπόντα ξέρω το όνομα, όταν έγινα μέλος "τον είχαν φύγει" ήδη! Πάντως κι εγώ δε νομίζω να μπαίνει πια...
mamagelikis έγραψε:Anna - mana έγραψε:mamagelikis έγραψε:......Α ΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ !
ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ ;
Απαπαππαπα .
Πολύ κακό παιδί είναι.
mamagelikis έγραψε:Ναι μωρέ μου το είπαν μερικά κορίτσια ότι έμπαινε ένας Αντώνης πολύ κακός και τους χάλαγε τα θέματα.Σκέφτηκε όμως καμία αν τελικά ήταν γυναίκα αυτός ο Αντώνης αλλά και αν ήταν κανένας γλυκούλης ;
Απαπαππαπα .
Πολύ κακό παιδί είναι.
mamagelikis έγραψε:MagdalineK έγραψε:mamagelikis έγραψε:MagdalineK έγραψε:axaxaxaaxax
Μαδρίτη μένεις ;
Genika taxideoume tin Ispania oikogeniakos.... auti ti periodo. ti mia edo ti mia ekei.... polu omorfi xora alla ligo kourazese me mia balitsa sunexeia sto xeri.
Esu apo pou eisai? Den sustithikes
Το κατάλαβα από το xxaaaaaaaaxaaaaaa !
Στη Μαδρίτη όποτε πάω μένω στο Carlton, κοντά στο σταθμό της Atocha.Με λένε Ηλέκτρα και μένω Αθήνα.
Έχω πάει σχεδόν σε όλη την Ισπανία αλλά αν σου πω ποια πόλη μου αρέσει δεν θα το πιστέψεις.
Ιστορικά ,αν το εξετάσω μου αρέσει το Toledo με τα ανάκτορα και φυσικά το μικρό εκκλησάκι που ο El Greco ζωγράφισε τον πίνακα " Η αποκαθήλωση του κόμητος Οργκάθ" .
Αν όμως το εξετάσω λίγο πιο traditional μου αρέσει και η Cordoba αλλά η Granada μου έχει πάρει το μυαλό και τη ψυχή !
MagdalineK έγραψε:mamagelikis έγραψε:MagdalineK έγραψε:mamagelikis έγραψε:MagdalineK έγραψε:axaxaxaaxax
Μαδρίτη μένεις ;
Genika taxideoume tin Ispania oikogeniakos.... auti ti periodo. ti mia edo ti mia ekei.... polu omorfi xora alla ligo kourazese me mia balitsa sunexeia sto xeri.
Esu apo pou eisai? Den sustithikes
Το κατάλαβα από το xxaaaaaaaaxaaaaaa !
Στη Μαδρίτη όποτε πάω μένω στο Carlton, κοντά στο σταθμό της Atocha.Με λένε Ηλέκτρα και μένω Αθήνα.
Έχω πάει σχεδόν σε όλη την Ισπανία αλλά αν σου πω ποια πόλη μου αρέσει δεν θα το πιστέψεις.
Ιστορικά ,αν το εξετάσω μου αρέσει το Toledo με τα ανάκτορα και φυσικά το μικρό εκκλησάκι που ο El Greco ζωγράφισε τον πίνακα " Η αποκαθήλωση του κόμητος Οργκάθ" .
Αν όμως το εξετάσω λίγο πιο traditional μου αρέσει και η Cordoba αλλά η Granada μου έχει πάρει το μυαλό και τη ψυχή !
Xarika bre Hlektra!! Bravo pou exeis paei ki esu sxedon pantou stin Ispania!!! Blepo eisai polu kala diabasmeni bravo!!! pos k taxidepses toso polu Ispania? Kanena aisthimataki kale?
ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ Λεμονάκι respect!Λεμονάκι έγραψε:τα θέλει ο κώλος σας και εσάς μου φαίνεται
κι΄θέλα το κι΄θέλα το κυλήστε το και ας έρθει....
άρε Αντώνη
να σε ρωτήσω ; γράφεις μόνο σου μια στον ένα υπολογιστή μια απο τον άλλο ή έχεις και παρέα ; αν κάνεις το πρώτο υποκλίνομαι
βρε φιλενάδα αν κάνει το πρώτο πραγματικά υποκλίνομαι.mhtsaina έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ Λεμονάκι respect!Λεμονάκι έγραψε:τα θέλει ο κώλος σας και εσάς μου φαίνεται
κι΄θέλα το κι΄θέλα το κυλήστε το και ας έρθει....
άρε Αντώνη
να σε ρωτήσω ; γράφεις μόνο σου μια στον ένα υπολογιστή μια απο τον άλλο ή έχεις και παρέα ; αν κάνεις το πρώτο υποκλίνομαι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Πεμ Μαρ 14, 2013 6:19 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ξξ)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης