Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
210 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 210 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

????????

Επισκέπτης
Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ...ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΗΘΕΣΤΑΤΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΥΛΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΟΝΟ Κ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ!!!ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!! ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 6 328109 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 6 328109 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 6 328109

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντώνη απάντησε μου, παρακαλώ πολύ!! ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 6 654316 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 6 654316

EleniAd

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν θα μπορεσει, τον εφαγε η μαρμαγκα! Very Happy
Αν δε βιαζεσαι, περιμενε αυριο μεθαυριο, που θα ξαναγραφτει με αλλο νικ Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EleniAd έγραψε:Δεν θα μπορεσει, τον εφαγε η μαρμαγκα! Very Happy
Αν δε βιαζεσαι, περιμενε αυριο μεθαυριο, που θα ξαναγραφτει με αλλο νικ Very Happy
όχι ρε.....

Αντώνη περιμένω απάντηση, ναι ;

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τον σβησανε τον αντωνη μας οι διαχειριστριες?

EleniAd

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ετσι σαν να πηρε το ματι μου καπου...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παει ο τρελός του φόρουμ!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε να δουμε τωρα με τι ψευδωνυμο θα ξανα γραφτει κ τι βλακειες θα λεει...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Παει ο τρελός του φόρουμ!!

βιβιαν μηπως η alexanda11 ηταν το ιδιο προσωπο?μπορεις να το γνωριζεις αυτο?

Alexanda11

Alexanda11
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Alexandra23] βιβιαν μηπως η alexanda11 ηταν το ιδιο προσωπο?μπορεις να το γνωριζεις αυτο?[/quote]

Από αυτά που του έλεγα τρεις μέρες αυτό κατάλαβες;;;;; Shocked Shocked

Μάλλον τα ελληνικά μου πάσχουν...!!! Shocked

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσι μου συγνωμη απλα τα εχουμε παιξει εδω μεσα δεν ξερουμε ποια ειναι νορμαλ κ πια οχι!!συγνωμη μωρε...εχουνε δει πολλατα ματια μου εστω κ ενα μηνα που ειμαι εδω κ πραγματικα ειναι κριμα να παρεξηγουμε καποιες κοπελες αδικα...

Alexanda11

Alexanda11
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το παράκανες λίγο Shocked , αλλά δεν πειράζει. Μάλλον δεν είδες όλα τα posts μου.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις πμ!κ παλι συγνωμη!

Alexanda11

Alexanda11
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν υπάρχει θέμα, σε καταλαβαίνω! Μην το σκέφτεσαι καν, είσαι και εγκυούλα!
Άντε, καληνύχτα! Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξάνδρα11 να κάνω μια ερώτηση και σε εσένα ;
εσύ γράφτηκες στο φόρουμ για να απαντήσεις στα παρανοϊκά-χαριτωμένα μνμ του Αντώνη ; το πρώτο σου μνμ στο φόρουμ ήταν προς αυτών, θυμάμαι καλά; Τυχαίο ;
αν κάνω λάθος σου ζητώ συγνώμη απο τώρα.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υ.γ
http://forum.eimaimama.gr/t18367-topic
η μέρα εγγραφής σου και το πρώτο σου ποστ είναι ίδια ημερομηνία.

Alexanda11

Alexanda11
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ακριβώς, και το δήλωσα κιόλας.
Διαβάζω πολύ πολύ καιρό, γράφτηκα όμως όταν κατάλαβα ότι ξαναγράφτηκε (με το που άνοιξαν οι εγγραφές), και έγραψε ένα κατεβατό για το παιδικό θέατρο, με το γνωστό πια στυλ γραφής του!

Γράφτηκα και πόσταρα επίτηδες, για να του τη σπάσω, και μάλιστα τσίμπησε αμέσως, μου έστειλε και πμ, και μετά άρχισε να βρίζει, ότι εδώ μέσα δεν είμαστε για θέατρο, ούτε καν για παιδικό, κλπ κλπ...
Αν δεις εκείνο το ποστ για τη παιδική παράσταση, ίσως καταλάβεις.
Εγώ δήλωσα ότι μπήκα γι'αυτό το σκοπό και μόνο, επομένως δεν θα γίνω "βάρος" στην παρέα σας. Έχεις δίκιο να είσαι καχύποπτη με όλους, απλά αυτή τη φορά κάνεις λάθος. Και δεν γράφω για να σου αποδείξω κάτι, απλά λέω πως δεν έχω καμία σχέση με τον ψυχάκια!
Θα μπορούσα και να το αποδείξω, αλλά δεν έχει σημασία Very Happy

Την καληνύχτα μου!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexanda11 έγραψε:Ακριβώς, και το δήλωσα κιόλας.
Διαβάζω πολύ πολύ καιρό, γράφτηκα όμως όταν κατάλαβα ότι ξαναγράφτηκε (με το που άνοιξαν οι εγγραφές), και έγραψε ένα κατεβατό για το παιδικό θέατρο, με το γνωστό πια στυλ γραφής του!

Γράφτηκα και πόσταρα επίτηδες, για να του τη σπάσω, και μάλιστα τσίμπησε αμέσως, μου έστειλε και πμ, και μετά άρχισε να βρίζει, ότι εδώ μέσα δεν είμαστε για θέατρο, ούτε καν για παιδικό, κλπ κλπ...
Αν δεις εκείνο το ποστ για τη παιδική παράσταση, ίσως καταλάβεις.
Εγώ δήλωσα ότι μπήκα γι'αυτό το σκοπό και μόνο, επομένως δεν θα γίνω "βάρος" στην παρέα σας. Έχεις δίκιο να είσαι καχύποπτη με όλους, απλά αυτή τη φορά κάνεις λάθος. Και δεν γράφω για να σου αποδείξω κάτι, απλά λέω πως δεν έχω καμία σχέση με τον ψυχάκια!
Θα μπορούσα και να το αποδείξω, αλλά δεν έχει σημασία Very Happy

Την καληνύχτα μου!!

συγνώμη αλλά η απάντηση σου δεν με πείθει όταν μου λες πως διαβάζεις το φόρουμ πολύ πολύ καιρό αλλά αυτό που σε έκανε να κάνεις εγγραφή ήταν για να την πεις στον Αντώνη, Αντώνη.
Εξάλλου δεν έγραψε κάτι κακό σε εκείνο το θέμα, ήσουν η μόνη που απάντησε έτσι απο το πουθενά, γιατί; επίτηδες όπως λες
εγώ θα πω οτι απλά επειδή δεν είδες να απαντά κάποια και ήθελες να δημιουργήσεις θέμα (Wink
αναρωτιέμαι τώρα εγώ....
και έχω το δικαίομα όπως είχες εσύ να εγγραφής απλά για να την πεις στον Αντώνη.
Εκτός ρε κορίτσι και αν είσαι απο τα μέρη μας και ήθελες να ξεσπάσεις με άλλο νικ. Laughing

Καλό βράδυ.

Alexanda11

Alexanda11
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο σκοπός μου δεν ήταν να σε πείσω. Ρώτησες κάτι εμένα προσωπικά, και απάντησα, αυτό μόνο.
Οι admins μπορούν να σου απαντήσουν ως πιο αρμόδιοι, εάν σχετίζεται η εγγραφή μου με αυτές του κυρίου.

Όπως προείπα, δεν έχει καμία σημασία, και όπως προείπα καλά κάνεις και είσαι καχύποπτη με όλες τις νέες εγγραφές Very Happy
Μπορεί και να ξεσπάω, ναι. Ποιος ξέρει; Very Happy

Bye bye

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτό είναι το π.μ που μου έστειλες
Αλεξάνδρα11 πριν λίγο.

Και τώρα που το σκέφτομαι, κάτι που δεν σκέφτηκες

Εάν ήμουν ο κύριος, θα με διέγραφαν σήμερα, μαζί με τις άπειρες εγγραφές που διέγραψαν (αφού φαντάζομαι διαπίστωσαν ότι σχετίζονται με εκείνον) Ε;

Μην είσαι τόσο καχύποπτη, δεν κάνει! Δεν είμαι ο Αντώνης, και θα μπορούσα και να το αποδείξω, αν είχε σημασία!

και σου απαντώ εδώ...
τον λόγο που μου το έστειλες σε π.μ δεν το κατανοώ,
το οτι δεν σε διέγραψαν αν είσαι ο Αντώνης είναι απλό και το ξέρεις πόσο απλό είναι.

λοιπών άστο....
αν είσαι καλός....
αν δεν είσαι πάλι καλός....

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υ.Γ
μου επιτρέπεις να προσθέσω πως και ο Κύριος όπως τον αποκαλείς συνήθιζε να στέλνει π.μ στα κορίτσια Smile

Alexanda11

Alexanda11
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σου το έστειλα σε πμ, γιατί γράφουμε σε ένα άσχετο θέμα (κι ας είναι ένα από τα δικά του).

Όχι, δεν γνωρίζω πόσο απλό είναι ή δεν είναι να διαγράψουν μια "προβληματική" εγγραφή.

Ναι, και εμένα μου έστειλε πμ. Το είπα ήδη. Εγώ σου έστειλα γιατί συζητάμε κάτι που (μάλλον) αφορά πλέον εμάς τις δύο, και γιατί το συζητάμε σε ένα άσχετο τόπικ με πλυντήρια.

Και όχι, δεν είμαι.
Καλώς, και δεν είμαι! Very Happy
Από μένα τέλος

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ,ΚΑΘΕ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ"ΘΕΜΑ!ΕΓΩ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ "ΜΑΤΑΚΙΑ"ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΟΡΟΥΜ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΡΟΛΛ"ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΟΟΟΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ,ΕΝΩ Η ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!!!!!ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΥΠΝΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΧΥΤΙΚΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ "ΦΙΛΙΚΗ" ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Respect

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δήμητρα, καλημέρα,
Αν μου επιτρέπεις και χωρίς να θέλω να σου πω να κάνεις, γιατί να φύγεις εσύ και να μη φύγει αυτός που έχει δημιουργήσει το μπάχαλο?

Πιστεύω ο καλύτερος τρόπος να τον αντιμετωπισουμε είναι να τον αγνοούμε, γιατί όσο του απαντάμε ή συζητάμε γι αυτόν ή ακόμη και επίθεση που του κάνουμε αυτός συνεχίζει. Από αυτό τρέφεται.

Αν δείξουμε ότι δε μασαμε και δεν τον παίρνουμε στα σοβαρά αυτό ακριβώς είναι που θα τον αποδυναμώσει!!!

Είναι κρίμα, άτομα που είχαν και ωραίες στιγμές εδώ μέσα, και ανοιχτηκαν και τους ανοίχτηκαν να αποχωρούν για τέτοιους λόγους.

Δεν έχω κάποιο συμφέρον γι αυτά που σου λέω, απλά σκέφτομαι όχι ρε συ γιατι να νικήσει αυτός, και να καταφέρει αυτό που είχε βάλει σκοπό από την αρχή.

Ακόμη κι αν πέσουμε στη λούμπα και μιλήσουμε σε ένα μέλος, από τη στιγμή που θα δούμε ότι αυτό αρχίζει να λέει ασυναρτησίες και να επιτίθεται/ σειρωνεύεται, απλά το αγνοούμε!!

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
JELLYFISH έγραψε:Δήμητρα, καλημέρα,
Αν μου επιτρέπεις και χωρίς να θέλω να σου πω να κάνεις, γιατί να φύγεις εσύ και να μη φύγει αυτός που έχει δημιουργήσει το μπάχαλο?

Πιστεύω ο καλύτερος τρόπος να τον αντιμετωπισουμε είναι να τον αγνοούμε, γιατί όσο του απαντάμε ή συζητάμε γι αυτόν ή ακόμη και επίθεση που του κάνουμε αυτός συνεχίζει. Από αυτό τρέφεται.

Αν δείξουμε ότι δε μασαμε και δεν τον παίρνουμε στα σοβαρά αυτό ακριβώς είναι που θα τον αποδυναμώσει!!!

Είναι κρίμα, άτομα που είχαν και ωραίες στιγμές εδώ μέσα, και ανοιχτηκαν και τους ανοίχτηκαν να αποχωρούν για τέτοιους λόγους.

Δεν έχω κάποιο συμφέρον γι αυτά που σου λέω, απλά σκέφτομαι όχι ρε συ γιατι να νικήσει αυτός, και να καταφέρει αυτό που είχε βάλει σκοπό από την αρχή.

Ακόμη κι αν πέσουμε στη λούμπα και μιλήσουμε σε ένα μέλος, από τη στιγμή που θα δούμε ότι αυτό αρχίζει να λέει ασυναρτησίες και να επιτίθεται/ σειρωνεύεται, απλά το αγνοούμε!!

Respect Respect Respect

Συμφωνώ και να προσθέσω οτι όταν κάποιος μπαίνει σε μία παρέα για να σπάσει την πλάκα του το μόνο που τον αποδυναμώνει είναι να το αγνοείς!

Αν τα μέλη της παρέας του μιλούν για οποιοδήποτε λόγο (ακόμα και για να του την πούν ή να σπάσουν πλάκα) αυτό έχει εδνιαφέρον γιά αυτόν και συνεχίζει να υπάρχει στην παρέα έστω και με αυτόν τον τρόπο!

Αν όλες τον/την αγνοήσουμε θα βαρεθεί και θα φύγει!

Άντε το πολύ πολύ να φτιάξει άλλο ένα προφίλ (που είμαι σίγουρη οτι φαίνετε και καταλαβαίνετε πιο είναι) για να απαντάει στον εαυτό του αλλα για πόσο θα γίνεται αυτό αν δεν του δίνουμε σημασία ?

Αγνοήστε κορίτσια εμείς έχουμε τη δύναμη!!!!! Wink Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις