Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
173 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 173 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

mamagelikis

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
21-23 πλύσεις την εβδομάδα ,ισόποσες και στο στεγνωτήριο,ευτυχώς δεν σιδερώνω καθόλου ,τα βγάζει το στεγνωτήριο σχεδόν σιδερωμένα εκτός από τα πουκάμισα του άντρα μου που απλά θέλουν ένα κολλάρισμα - πέρασμα και τίποτα άλλο.Που καιρός για σιδέρωμα ;Χρησιμοποιώ το νυχτερινό ρεύμα συνέχεια,έχει βάλει χρονοδιακόπτες ο άντρας μου στις πρίζες και έτσι μεσημέρι -βράδυ λειτουργούμε σαν εργοστάσιο.

mamagelikis

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλές κοπέλες είναι ότι ειδικά στις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα,η Θεσσαλονίκη,η Πάτρα,το Ηράκλειο και αλλού , το στέγνωμα των ρούχων έξω στα μπαλκόνια ,δεν συνιστάται διότι υπάρχουν ρύποι και καυσαέρια που στεγνώνοντας τα ρούχα ,ρουφούν σαν σφουγγάρι αυτούς τους ρύπους με αποτέλεσμα ναι μεν να στεγνώνουν αλλά παράλληλα μαζεύουν όλα τα καυσαέρια της πόλης που ζείτε και αυτό δεν το λένε στα κανάλια αλλά το διάβασε ο άντρας μου σε αγγλική εφημερίδα και μου το είπε εδώ και χρόνια.Άρα η καλύτερη λύση μετά το άπλωμα εντός του σπιτιού σας με τα γνωστά προβλήματα με την υγρασία κλπ είναι η λύση του στεγνωτηρίου.

thekla

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Προς το παρόν κορίτσια το πολύ 2 μιας και είμαι μόνο με τον άντρα μου! Αλλά ο χειμώνας είναι δύσκολος γιατί αργούν να στεγνώσουν τα ρούχα. Το καλοκαίρι και πιο λίγα βάζουμε, στεγνώνουν και γρήγορα!
Αχ με τα κουτσουβελάκια όμως που να τα προλάβεις;; ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994

matinaki

matinaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
2-3 πλυντήρια (φυσικά δεν έχω παιδιά)
το χειμώνα στεγνωτήριο που με έχει σώσει τον τελευταίο χρόνο που το αγόρασα. Το καλοκαίρι απλώνω το βράδυ και μαζεύω το πρωί-πρωί.

matinaki

matinaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamagelikis έγραψε:21-23 πλύσεις την εβδομάδα ,ισόποσες και στο στεγνωτήριο,ευτυχώς δεν σιδερώνω καθόλου ,τα βγάζει το στεγνωτήριο σχεδόν σιδερωμένα εκτός από τα πουκάμισα του άντρα μου που απλά θέλουν ένα κολλάρισμα - πέρασμα και τίποτα άλλο.Που καιρός για σιδέρωμα ;Χρησιμοποιώ το νυχτερινό ρεύμα συνέχεια,έχει βάλει χρονοδιακόπτες ο άντρας μου στις πρίζες και έτσι μεσημέρι -βράδυ λειτουργούμε σαν εργοστάσιο.

21-23?? Πόσα παιδιά?
Τί χρονοδιακόπτες είναι αυτοί καλέ? Ανοιξέ μας τα μάτια να μαθαίνουμε και εμείς please!

popi25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχχχχ!!!!! 8-9 την εβδομαδα σιγουραααα!!!!!!!!!!! βεβαια το πλυντηριο μου ειναι μικρο 6κιλο... ουτε στεγνωτηριο δν εχω... κ τωρα περιμενω κ το δευτερο μωρακι μου κ σιγουρα θα γινουν 10-12 τα πλυντηρια! και φυσικα τα σιδερωνω ολααα!!!!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamagelikis έγραψε:21-23 πλύσεις την εβδομάδα ,ισόποσες και στο στεγνωτήριο,ευτυχώς δεν σιδερώνω καθόλου ,τα βγάζει το στεγνωτήριο σχεδόν σιδερωμένα εκτός από τα πουκάμισα του άντρα μου που απλά θέλουν ένα κολλάρισμα - πέρασμα και τίποτα άλλο.Που καιρός για σιδέρωμα ;Χρησιμοποιώ το νυχτερινό ρεύμα συνέχεια,έχει βάλει χρονοδιακόπτες ο άντρας μου στις πρίζες και έτσι μεσημέρι -βράδυ λειτουργούμε σαν εργοστάσιο.

affraid affraid affraid affraid
21-23????????
Πως; πόσα άτομα είστε καλέ; τι ρεύμα πληρώνεις;;; τι νερό;;;;; εμείς βάζουμε κάπου 4 πλυντήρια με 1 μωρό και μας έρχεται το νερό 250 το τετράμηνο. Βέβαια έχουμε μονοκατοικία, αλλά κόψαμε το πότισμα. Μάλιστα τώρα είπαμε να μειώσουμε και τα πλυντήρια. Προσπαθούμε δηλαδή - αλλά πως;

mamagelikis

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
matinaki έγραψε:

21-23?? Πόσα παιδιά?
Τί χρονοδιακόπτες είναι αυτοί καλέ? Ανοιξέ μας τα μάτια να μαθαίνουμε και εμείς please!

Παιδιά,σκύλο,δικά μας,τα πάντα μέχσα στο σπίτι μπαίνουν στο πλυντήριο.
Από ρούχα που τα πλένω καθημερινά στο express πρόγραμμα μέχρι όλων των ειδών τα προγράμματα εφόσον βάζω στο πλυντήριο από τα δικά μας μέχρι του σκύλου το κρεβατάκι,τα μαξιλάρια του σαλονιού, τα ριχτάρια και πολλά πολλά άλλα που όλες σας γνωρίζετε τι έχει ένα σπίτι.Ακόμα και με το μισό πλυντήριο ή το 1/3 το βάζω σε λειτουργία.
Μετά στεγνωτήριο στο ανάλογο πρόγραμμα και αυτό ήταν.Τα ρούχα είναι σαν σιδερωμένα και αν χρειάζονται ελάχιστη παρέμβαση σιδερώματος από μένα δεν είναι καθόλου μα καθόλου κουραστικό εφόσον μιλάμε για ελάχιστο χρόνο ,το πολύ 5 λεπτά.
Υπάρχουν χρονοδιακόπτες που αν τους ζητήσεις σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών ή ηλεκτρολογικών ,θα σου πουν.
Το προγραμματίζεις με ώρα ανοίγματος και κλεισίματος,το βάζεις στη πρίζα και το αφήνεις εκεί συνέχεια για να εργάζεται το εσωτερικό ρολόι. Μετά εφαρμόζεις στη πρίζα του χρονοδιακόπτη τη πρίζα του πλυντηρίου,στεγνωτηρίου,πλυντηρίου πιάτων και γενικά πρίζες ενεργοβόρων συσκευών, τις προγραμματίζεις με τη σειρά τους αν έχουν οι συσκευές σου τέτοια δυνατότητα και έτσι ξεκινούν λειτουργία μόνες τους και κλείνουν μόνες τους.Εμείς τις έχουμε προγραμματίσει για να "ακολουθούν" το νυχτερινό ρεύμα. 15:30 - 17:30 ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ και 02:00 - 07:00 από 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ -30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ .
Μετά η ώρα του νυχτερινού αλλάζει και γίνεται από 1η Μαΐου - 31 Οκτωβρίου 23:00 - 07:00 το πρωί ή 8 (δεν θυμάμαι καλά) αλλά αν μπεις στη σελίδα της ΔΕΗ θα το δεις.Πήγαινε εκεί που λέει χρεώσεις - τιμολόγια νυχτερινού ρεύματος.Πιστεύω να σε βοήθησα λιγάκι,βέβαια εξαρτάται και από τη μάρκα συσκευών που έχεις αλλά όπως σου είπα και από το εάν αυτές έχουν δυνατότητα προγραμματισμού.

mamagelikis

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σκέτο ρεύμα πληρώσαμε πριν δύο μέρες 167 ευρώ το δίμηνο ,συνολικά χωρίς χαράτσι 356 ευρώ μαζί με τους δημοτικούς φόρους,τέλη και όλα αυτά τα κέρατα και το χαράτσι δεν το πληρώνει ο άντρας μου γιατί πηγαίνει στην εφορία και θα το πληρώσουμε με δόσεις στην εφορία συνολικά.
Το νερό μας έρχεται το πολύ έως 45 ευρώ το τρίμηνο .Μένουμε σε πολυκατοικία σε δικό μας σπίτι αλλά θέλουμε να πάμε σε μονοκατοικία και ψάχνουμε να αγοράσουμε τώρα που έχουν πέσει και οι τιμές και θα πέσουν και άλλο.

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamagelikis έγραψε:Σκέτο ρεύμα πληρώσαμε πριν δύο μέρες 167 ευρώ το δίμηνο ,συνολικά χωρίς χαράτσι 356 ευρώ μαζί με τους δημοτικούς φόρους,τέλη και όλα αυτά τα κέρατα και το χαράτσι δεν το πληρώνει ο άντρας μου γιατί πηγαίνει στην εφορία και θα το πληρώσουμε με δόσεις στην εφορία συνολικά.
Το νερό μας έρχεται το πολύ έως 45 ευρώ το τρίμηνο .Μένουμε σε πολυκατοικία σε δικό μας σπίτι αλλά θέλουμε να πάμε σε μονοκατοικία και ψάχνουμε να αγοράσουμε τώρα που έχουν πέσει και οι τιμές και θα πέσουν και άλλο.

Ναι - σίγουρα θα βρείτε στη μισή τιμή απ' όσο πουλιόντουσαν παλιότερα, μην πω και πιο κάτω.
Λίγο έρχεται το νερό, εμάς γιατί μας βάζουν πρόστιμα υπερκατανάλωσης;
Άσχετο: το βρίσκω και πάλι υπερβολή τόσα πλυντήρια. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά εγώ είμαι αλλιώς..

panagiota 12

panagiota 12
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elsa1 έγραψε:ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ..... Rolling Eyes
8 plintiria th bdomada misa dika mas misa ths mpempas

elsa1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελικα κοριτσια ολες βαζουμε πολλα πλυντηρια!!σημερα εβγαλα ριχταρια και μαξιλαρια καναπε να πλυνω οποτε ειναι 2 εξτρα πλυντηρια εχει ρεπο ο αντρας αυριο και εχω και καθαριοτητα σπιτιου.ολα μαζι παντως απο τιμες στο ρευμα εχω δεν εχω προβλημα πληρωνουμε μσο πολλες φορες ερχετε περισσοτερο το νερο παρα το ρευμα!!!

triteknifull

triteknifull
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamagelikis έγραψε:Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλές κοπέλες είναι ότι ειδικά στις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα,η Θεσσαλονίκη,η Πάτρα,το Ηράκλειο και αλλού , το στέγνωμα των ρούχων έξω στα μπαλκόνια ,δεν συνιστάται διότι υπάρχουν ρύποι και καυσαέρια που στεγνώνοντας τα ρούχα ,ρουφούν σαν σφουγγάρι αυτούς τους ρύπους με αποτέλεσμα ναι μεν να στεγνώνουν αλλά παράλληλα μαζεύουν όλα τα καυσαέρια της πόλης που ζείτε και αυτό δεν το λένε στα κανάλια αλλά το διάβασε ο άντρας μου σε αγγλική εφημερίδα και μου το είπε εδώ και χρόνια.Άρα η καλύτερη λύση μετά το άπλωμα εντός του σπιτιού σας με τα γνωστά προβλήματα με την υγρασία κλπ είναι η λύση του στεγνωτηρίου.
ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΕΡΑΚΛΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!

EleniAd

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dimitrarodos έγραψε:
mamagelikis έγραψε:στις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα,η Θεσσαλονίκη,η Πάτρα,το Ηράκλειο και αλλού
ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

Εισαι σε Αθηνα/Θεσσαλονικη/Πατρα/Ηρακλειο εσυ??? Ε?????? Very Happy
'Η απο μεγαλη πολη??? Very Happy

Οχι, σε ρωταωωωωωω!!! ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EleniAd έγραψε:
dimitrarodos έγραψε:
mamagelikis έγραψε:στις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα,η Θεσσαλονίκη,η Πάτρα,το Ηράκλειο και αλλού

Εισαι σε Αθηνα/Θεσσαλονικη/Πατρα/Ηρακλειο εσυ??? Ε?????? Very Happy
'Η απο μεγαλη πολη??? Very Happy

Οχι, σε ρωταωωωωωω!!! ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!!!ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!!Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Shocked Shocked Shocked

EleniAd

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σωστα, εχεις δικιο.... Respect

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ Η MAMAGELIΚIS ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ,ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ???? ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Τετ Μαρ 13, 2013 2:52 pm, 1 φορά

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EleniAd έγραψε:Σωστα, εχεις δικιο.... Respect
ΕΜ...ΕΙΔΕΣ?ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΚΙΑ ΚΟΡΗ Mad Mad Mad

EleniAd

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dimitrarodos έγραψε:
EleniAd έγραψε:Σωστα, εχεις δικιο.... Respect
ΕΜ...ΕΙΔΕΣ?ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΚΙΑ ΚΟΡΗ Mad Mad Mad

Οχι, οχι, οχι... δεν κατηγορησαααααα! Ειπα μονο οτι δεν εισαι Αθηνα/Θεσσαλονικη/Πατρα/Ηρακλειο... αρα δεν σε αφορα και αμεσα το θεμα βρε παιδι μου.. Αλλα μια ενημερωση ποτε δεν βλαπτει!! Καλα λεςςςςςς!! Very Happy

EleniAd

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
3,285 πλυντηρια την ημερα με ισοποσα στεγνωτηρια Shocked Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την EleniAd στις Τετ Μαρ 13, 2013 2:32 pm, 1 φορά

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EleniAd έγραψε:3,285 πλυντηρια την εβδομαδα με ισοποσα στεγνωτηρια Shocked Shocked
ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙΣ?ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ? ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994 ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΒΑΖΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? - Σελίδα 3 215994

EleniAd

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οχι εγκω καρντια μου Very Happy
Μια διαιρεση εκανα..

Εγκω απλωνω μπαλκονι, δεν διαβαζω english newspapers, ουτε ο αντρας μου..

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EleniAd έγραψε:Οχι εγκω καρντια μου Very Happy
Μια διαιρεση εκανα..

Εγκω απλωνω μπαλκονι, δεν διαβαζω english newspapers, ουτε ο αντρας μου..
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ Κ@@@ΧΑΡΤΟ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ!!!!!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΕΙΣ!!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΡΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑΑΑΑΑΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις