Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
myAngels έγραψε:Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Wink Εμείς με πρόκληση (έπαιρνα κλομιφεν) και στην 2η σπερματέγχυση.
Άσχετο!! από ποιο μέρος της Κρήτης είσαι?? Ο πατέρας μου είναι από τα Χανιά και έμενα κι εγώ εκεί γύρω στα 5 χρόνια, δυστυχώς τώρα Αθήνα... Crying or Very sad

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ 2 ΥΓΙΕΙ ΜΩΡΑΚΙΑ  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΣΗΤΕΙΑ,ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ (ΠΩ ΠΩ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ???) ΚΡΗΤΗ...ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΘΗΝΑ... Crying or Very sad

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myAngels έγραψε:Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Wink Εμείς με πρόκληση (έπαιρνα κλομιφεν) και στην 2η σπερματέγχυση.
Άσχετο!! από ποιο μέρος της Κρήτης είσαι?? Ο πατέρας μου είναι από τα Χανιά και έμενα κι εγώ εκεί γύρω στα 5 χρόνια, δυστυχώς τώρα Αθήνα... Crying or Very sad
που μενεις αθηνα κεντρο?

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna76 κι σε σένα η ώρα η καλή!!! Δεν αγχωνόμαστε, σιγά σιγά Wink

Μαράκι ευχαριστώ πολύ!! κι εγώ μέχρι τα 19 Αθήνα μετά Χανιά ,γνώρισα τον άνδρα μου παντρευτήκαμε και ήρθαμε ξανά Αθήνα λόγω δουλειας Crying or Very sad ,θέλουυμε κάποια στιγμή να ξανακατέβουμε αλλα τώρα δύσκολο Mad Shocked

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ ναι Αθήνα κέντρο εσύ Πειραια?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myAngels έγραψε:yianna76 κι σε σένα η ώρα η καλή!!! Δεν αγχωνόμαστε, σιγά σιγά Wink

Μαράκι ευχαριστώ πολύ!! κι εγώ μέχρι τα 19 Αθήνα μετά Χανιά ,γνώρισα τον άνδρα μου παντρευτήκαμε και ήρθαμε ξανά Αθήνα λόγω δουλειας Crying or Very sad ,θέλουυμε κάποια στιγμή να ξανακατέβουμε αλλα τώρα δύσκολο Mad Shocked

ρεντη

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
myAngels έγραψε:yianna76 κι σε σένα η ώρα η καλή!!! Δεν αγχωνόμαστε, σιγά σιγά Wink

ρεντη

τι περιμένεις? αγοράκι ή κοριτσάκι?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myAngels έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:

ρεντη

τι περιμένεις? αγοράκι ή κοριτσάκι?
κοριτσι

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αα κ διδυμακια στην παρεα...τι καλα..τσακ μπαμ 2 παιδακια....με το καλο...εγω σημερα εψαξα τα πραγματακια της μικρης μου εχω κρατησει ενθυμιο μερικα την βουρτσα της το μανταλακι απο τον αφαλο τα πρωτα παπουτσακια η πρωτη πιπιλα κ αλλα τετοια συγκινηθηκα την χτενα την κρατησα για το αδερφακι μας ειναι ροζ βεβαια αλλα δεν πειραζει..αχ κοριτσια εχω ενα δωματιο ολο ροζ χαλια κουρτινες ολοι η διακοσμηση ειναι ροζ ειχα κολημα με το ροζ τωρα λεω καμια κουρτινα μονο να αλλαξω αλλιως ολα τα αλλα θα μεινουν τα ειχα παρει ολα πανακριβα πρωτο βλεπεις..

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:αα κ διδυμακια στην παρεα...τι καλα..τσακ μπαμ 2 παιδακια....με το καλο...εγω σημερα εψαξα τα πραγματακια της μικρης μου εχω κρατησει ενθυμιο μερικα την βουρτσα της το μανταλακι απο τον αφαλο τα πρωτα παπουτσακια η πρωτη πιπιλα κ αλλα τετοια συγκινηθηκα την χτενα την κρατησα για το αδερφακι μας ειναι ροζ βεβαια αλλα δεν πειραζει..αχ κοριτσια εχω ενα δωματιο ολο ροζ χαλια κουρτινες ολοι η διακοσμηση ειναι ροζ ειχα κολημα με το ροζ τωρα λεω καμια κουρτινα μονο να αλλαξω αλλιως ολα τα αλλα θα μεινουν τα ειχα παρει ολα πανακριβα πρωτο βλεπεις..
θα το κανεις για το μωρο το δωαμτιο η θα ταφησεις για την κορη σου δεν καταλαβα.η μαζι θα τα εχεις

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι μωρε μαζι θα τα εχω κ ειναι ολα ροζ

chrisbi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalispera koritsia mou!!!savvato simera k apolamvanw ti syntrofia tou antrouli mou!diavasa ta nea sas omws k eipa na mpw na pw ena geia!diavasa gia ta epiplakia pou legate,emeis pirame apo to prenatal ena poly kalo paketo ton proigoumeno mina!an endiafereste exei xanavgalei ena me 700 evrw(kounia,strwma,karotsi chico trio enjoy,kathismataki aftokinitou k set sentonakia)
kalwsirthes my angels!me to kalo na dexteis ta didimakia sou!!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:οχι μωρε μαζι θα τα εχω κ ειναι ολα ροζ

αμα ειναι να το βαψετε ουδετερο χρωμα

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλως ηρθες Χριστινα με το καλο τα διδυμακια σου,ωραια που ειναι αγορι κοριτσι..
Κοριτσια σημερα συναντηθηκα με την Αρτεμις (art25kar) και περασα πολυ ομορφα μαζι της,ειναι πολυ καλη και ευχαριστη κοπελα,ωραια θα ειναι να συναντηθουμε και ολες μαζι οσες μπορουμε.
Εγω την καμπυλη θα την κανω σε μια εβδομαδα,το θεμα κιλων δε θα το θιξω καν (+12)το εχω παρει αποφαση,θα τα χασω μετα.Μεχρι να γεννησω θα εχω φτασει 80.Απανταω λιγο καθυστερημενα στα θεματα αλλα δεν μπηκα 2 μερες και τωρα δε σας προλαβαινω

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια σημερα εχει τελεια μερα ηλιολουστη τα πουλακια κελαηδανε ειναι ολη μερα για βολτες επιτελους να νοιωσουμε λιγο ανοιξη...ελπιζω κ σε σας το ιδιο αλλα απο οτι ειδα ειναι σε ολη την ελλαδα....κατα τις 10 ποιανω το χερακι της κορης μου κ βουρ παιδικη χαρα..καλη κυριακη...  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ από μένα κοριτσάρες!!Όντως σήμερα τέλεια μέρα!!!Γι'αυτό πάμε στο βουνό για καφέ!!! Very Happy

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ.....ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΟΜΩΣ....

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε: Καλως ηρθες Χριστινα με το καλο τα διδυμακια σου,ωραια που ειναι αγορι κοριτσι..
Κοριτσια σημερα συναντηθηκα με την Αρτεμις (art25kar) και περασα πολυ ομορφα μαζι της,ειναι πολυ καλη και ευχαριστη κοπελα,ωραια θα ειναι να συναντηθουμε και ολες μαζι οσες μπορουμε.
Εγω την καμπυλη θα την κανω σε μια εβδομαδα,το θεμα κιλων δε θα το θιξω καν (+12)το εχω παρει αποφαση,θα τα χασω μετα.Μεχρι να γεννησω θα εχω φτασει 80.Απανταω λιγο καθυστερημενα στα θεματα αλλα δεν μπηκα 2 μερες και τωρα δε σας προλαβαινω

Καλημέρα.... σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια .... με συγκίνησες  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 534787

Πέρασα και εγώ πολύ ωραία Very Happy χτες και χάρηκα πολύ που ήρθες!! να κανονίσουμε τώρα που ανοίγει ο καιρός να συναντηθούμε κάπου κεντρικά οι αθηναίες .... Θα είναι πολύ ωραία !!!!!

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σήμερα ξύπνησα και πονούσα δεξια ΤΡΟΜΕΡΑ δεν μπόρεσα να σηκωθώ από το κρεβάτι ... μάλλον ήταν από εκεί ο μπέμπης... και δεν κουνιόταν με τπτ
Ευτυχώς γύρισα από την άλλη και κουνήθηκε.... αλλά κανε μισάωρο με πέθανε

Καλές βόλτες όσες βγαίνετε.... Very Happy

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σε όλεεες! Very Happy
Τέλεια μέρα σήμερα!! Εκανα αρκετες δουλειές αλλά πήγαμε κ μια βόλτα. Μα χαιρεται η ψυχή σου με αυτόν τον ήλιο. Πόσο χαίρομαι που θα γεννηθεί το καρπουζάκι μου καλοκαίρι.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 7 654316

Μαρία βλέπω γυρήσατε απο την παιδική χαρα. flower

Την καμπύλη θα την κάνω εγώ στην 25η-26η εβδομάδα.
Αντε σιγά -σιγά να πάω να κάνω τα γεμιστά μου.. Very Happy

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και πανω που χαιρομαστε με τον ηλιο και χαιρομαστε που θα παμε μια βολτιτσα συννεφιαζει και αρχιζει να ψιχαλιζει,σου κοβεται και η ορεξη για βολτα.Εμας μας εχουν τραπεζι το βραδακι και εχω ρεπο σημερα απο μαγειρεμα.Και μενα η μικρη σημερα το πρωι ειχε μαζευτει απτην αριστερη μερια (απο αυτο το πλευρο κοιμαμαι,με αντιγραφει,κανει και αυτη το ιδιο,χαχα) και σαν να γινεται ενα μπαλακι που με πιεζει,αλλα ευτυχως δεν ποναω.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αφιερωμενο στους μπαμπαδες που παραπονοιουνται οτι γιαυτους δε λεει κανεις,μονο με τις μαμαδες ασχολουνται λεει ο δικος μας.Παντως ελεγε οτι θα τα κανει ολα αυτα πριν διαβασει αυτο το αρθρο,θα παιζει λεει Pro με την κορη και θα ειναι η πρωτη γυναικα πρωταθλητρια χαζομπαμπας!!!!

http://www.babyspace.gr/Article/tips-new-dad/220-3.html

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152625506680092&set=a.10152406966565092.953548.164367905091&type=1&permPage=1

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο μενα αυριοθα παω να κανω την καμπυλη ζαχαρου και σημερα δεν θαφαω γλυκο Crying or Very sad και το κρεας το εφαγα σκετο με σαλατα χωρις πατατες

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna76 έγραψε:Καλησπερα και απο μενα αυριοθα παω να κανω την καμπυλη ζαχαρου και σημερα δεν θαφαω γλυκο Crying or Very sad και το κρεας το εφαγα σκετο με σαλατα χωρις πατατες

Κουραγιο Γιαννα μου μια μερα ειναι θα περασει κι γω σε μια εβδομαδα περιπου θα την κανω

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:
yianna76 έγραψε:Καλησπερα και απο μενα αυριοθα παω να κανω την καμπυλη ζαχαρου και σημερα δεν θαφαω γλυκο Crying or Very sad και το κρεας το εφαγα σκετο με σαλατα χωρις πατατες

Κουραγιο Γιαννα μου μια μερα ειναι θα περασει κι γω σε μια εβδομαδα περιπου θα την κανω

αυτο κανω ετι και αλλιως δεν εχω ορεξη για φαγητο απο εχθες
εχθες το πρωι εφαγα ενα ντοναλτσ και το μεσημερι ενιωθα σαν να ειχα φαει εκεινη την ωρα και εφαγα μιση μπριζολα με το ζορι και μεχρι το βραδυ ενιωθα φουσκωμα

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna76 έγραψε:
Anna_K έγραψε:

αυτο κανω ετι και αλλιως δεν εχω ορεξη για φαγητο απο εχθες
εχθες το πρωι εφαγα ενα ντοναλτσ και το μεσημερι ενιωθα σαν να ειχα φαει εκεινη την ωρα και εφαγα μιση μπριζολα με το ζορι και μεχρι το βραδυ ενιωθα φουσκωμα

Τουλαχιστον προλαβες κι εφαγες το γλυκακι σου χτες.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΧΑΧΑΧ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ Rolling Eyes ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΒΑΨΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΠΑΘΑ ΕΓΖΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΟΥ Crying or Very sad.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΡΟΛΛΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΒΑΛΑ ΛΑΔΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ. Smile ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΒΑΦΗ Η ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ;ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΒΑΦΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις