Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
548 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 548 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και σε σας με το καλό τα μωράκια σας!!!
ΚΙ εμείς πήγαμε βολτίτσα με τον άντρα μου για καφέ στο Σύνταγμα, μια χαρά ήταν αλλα περπατήσαμε πολύ και με έπιασε η μέση μου  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 688264 Very Happy
yianna76 κι εγώ έχω να κανω εξετάσεις αύριο, όχι καμπύλη (την έχω κάνει ήδη μια φορά και μάλλον θα την ξανακάνω κάποια στιγμη) θα κάνω σάκχαρο και κάτι άλλα , παρ'όλα αυτά το παγωτάκι μου το έφαγα Cool tongue

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myAngels έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και σε σας με το καλό τα μωράκια σας!!!
ΚΙ εμείς πήγαμε βολτίτσα με τον άντρα μου για καφέ στο Σύνταγμα, μια χαρά ήταν αλλα περπατήσαμε πολύ και με έπιασε η μέση μου  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 688264 Very Happy
yianna76 κι εγώ έχω να κανω εξετάσεις αύριο, όχι καμπύλη (την έχω κάνει ήδη μια φορά και μάλλον θα την ξανακάνω κάποια στιγμη) θα κάνω σάκχαρο και κάτι άλλα , παρ'όλα αυτά το παγωτάκι μου το έφαγα Cool tongue

γιατι θα την ξανα κανεις την καμπυλη;σου βγηκε ανεβασμενη;

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
όχι ευτυχώς προς το παρόν είναι μια χαρά, απλά έχω παραπανίσια κιλά και είναι και δίδυμα οπότε εχω μεγάλες πιθανότητες για διαβήτη εγκύμοσύνης κι έτσι κάνω συνέχεια εξετάσεις και με παρακολουθει ενδοκρινολογος, έχω και θυρεοειδη... βράστα!!!! Very Happy

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σωπα ρε γιαννα τι επαθες..αλλεργια μαλλον εχεις στην συγκεκριμενη μαρκα κατι σε πειραξε εγω θα σου ελεγα να ξαν δοκιμασεις κ μολις νοιωσεις πονο κατευθειαν ξεβγαλμα κανονικα φανταζομαι δεν πρεπει με τις φυτικες να νοιωθεις φαγουρα ουτε τσουξιμο..εγω ευτυχως πριν μεινω εγκυος τα εβαψα ενα καστανο στο φυσικο μου κ ξεπερδεψα εχει μεινει λιγη βαφη κατω το ξερω γιατι εκανα κ φορμα κ ακομη παιδευομαι στο ξεπερδεμα...κοριτσια μου κουραστηκα παρα πολυ απο την βολτα δεν εχω κουραγιο ουτε στην καρεκλα να κατσω η μεση με σφαζει κ ο αριστερος γοφος καιρο τωρα...για τους μπαμπαδες οντως δεν λεμε τιποτα...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:σωπα ρε γιαννα τι επαθες..αλλεργια μαλλον εχεις στην συγκεκριμενη μαρκα κατι σε πειραξε εγω θα σου ελεγα να ξαν δοκιμασεις κ μολις νοιωσεις πονο κατευθειαν ξεβγαλμα κανονικα φανταζομαι δεν πρεπει με τις φυτικες να νοιωθεις φαγουρα ουτε τσουξιμο..εγω ευτυχως πριν μεινω εγκυος τα εβαψα ενα καστανο στο φυσικο μου κ ξεπερδεψα εχει μεινει λιγη βαφη κατω το ξερω γιατι εκανα κ φορμα κ ακομη παιδευομαι στο ξεπερδεμα...κοριτσια μου κουραστηκα παρα πολυ απο την βολτα δεν εχω κουραγιο ουτε στην καρεκλα να κατσω η μεση με σφαζει κ ο αριστερος γοφος καιρο τωρα...για τους μπαμπαδες οντως δεν λεμε τιποτα...

οταν τα εβαφα δεν με ετσουζε ουτε φαγουρα την αλλη μερα με επιασε φαγουρα και νομιζα μηπως δεν τα ειχα ξεβγαλει καλα ( μου τα εβαψε η μαμα μου )

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α την αλλη μερα μπορει να ειναι κ αυτο ξερω αν εχεις αλεργια σε ποιανει κατευθειαν κ σε τσουζει ασχημα...εμ κ πως να τα ξεπλυνεις με την κοιλια δυσκολα..

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:α την αλλη μερα μπορει να ειναι κ αυτο ξερω αν εχεις αλεργια σε ποιανει κατευθειαν κ σε τσουζει ασχημα...εμ κ πως να τα ξεπλυνεις με την κοιλια δυσκολα..

ευτυχως με το λαδι που εβαλα ηρεμισα δεν την αντεχα την φαγουρα Mad το εγδαρα απο το πολυ ξυσημο μετα νυχια μου. Mad
γιατι δεν ξαπλωνεις να ηρεμησεις; και εγω αμα περπαταω πολυ ωρα κουραζομαι

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Embarassed δεν πάω καλά Rolling Eyes
τώρα είδα την λίστα ΠΗΤ Embarassed
08/07 έχω (λάθος έγραψα 08/06)  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 688264

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ημουν ως τωρα κοιμηθηκα και κανενα μισα ωρο το βραδυ παρτυ θα κανω..για πειτε βρε κοριτσια πως μεινατε εγκυουλες το θελατε, προσπαθουσατε καιρο, ή παθατε κανενα σοκ με τα μαντατα;;;;

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε τι ιουλιο τι ιουνιο χαχαχα κοντα ειμαστε εγω 12 ιουλιου παντα τελευταια ειμαι απο ολες...

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:ε τι ιουλιο τι ιουνιο χαχαχα κοντα ειμαστε εγω 12 ιουλιου παντα τελευταια ειμαι απο ολες...

Embarassed Very Happy έλα ντε

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:ημουν ως τωρα κοιμηθηκα και κανενα μισα ωρο το βραδυ παρτυ θα κανω..για πειτε βρε κοριτσια πως μεινατε εγκυουλες το θελατε, προσπαθουσατε καιρο, ή παθατε κανενα σοκ με τα μαντατα;;;;

εμείς προσπαθούσαμε περίπου ενάμιση χρόνο μόνοι μας και αλλό εναμισή χρόνο περίπου με την γιατρό , 7 μήνεσ με πρόκληση και στην δεύτερη σπερματέγχυση... δεν το πίστευα με τίποτα, έλεγα αντε πάλι θα έρθει περίοδος και με το που έκανα το τεστ και βγήκε θετικο, έλεγα αποκλειέται λάθος θα είναι Very Happy έκανα και την χοριακή και σιγουρευτηκαμε  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 875502

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ...ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 7ο Shocked ....ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???2,5 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ....ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 534787  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 534787  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 534787

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
7ο ε πω πω περναει ο καιρος..και φανταζομαι μια αλλη εκπληξη οτι ειναι διδυμακια απανωτες τις ειχες

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ...ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 7ο Shocked ....ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???2,5 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ....ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 534787  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 534787  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 534787

Καλησπεέρα Μαράκι, υπομονή θα περάσουν γρήγορα οι μήνες, εγώ πότε έμεινα έγκυος, πότε μπήκα στον έκτο ούτε που το κατάλαβα Smile

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:ημουν ως τωρα κοιμηθηκα και κανενα μισα ωρο το βραδυ παρτυ θα κανω..για πειτε βρε κοριτσια πως μεινατε εγκυουλες το θελατε, προσπαθουσατε καιρο, ή παθατε κανενα σοκ με τα μαντατα;;;;

εμενα ειναι μεγαλη ιστορια Embarassed προσπαθουσαμε 2χρ πηγαμε στο γυναικολογο εκανε σπερματοδιαγραμμα ο αντρας μου του βρηκε χαμηλο εκανε θεραπεια ολα οκ εκανα μια σπερματεγχυση δεν πετυχε και μουειπε ο γιατρος για εξωσωματικη.Το ικα ζηταγε σαλπιγγογραφια κανω και μου βρηκανε πολυποδα κανω χειρουργειο ( παει ο 1 χρ. καθυστερηση)το αφησα 1,5 χρονο και παμε σε αλλο γιατρο και με εξεταζει να δει αμα ειναι ολα καλα πριν ξεκινησω και μου κανει υστεροσκοπικη εξεταση και μου βρησκει παλι πολυποδα και του λεω πως γινετε να ξανα εβγαλα;και μου ειπε δεν θα σε καθαρισε καλα. Mad Ξανα μου κανει χειρουργειο και μου λεει τωρα ολα οκ ξεκιναμε ( ηταν Μαιος )παω Ιουνιο κανω κανω εξωσωματικη αλλα δεν πετυχε Crying or Very sad
και λεω θα περασει το καλοκαιρι να παμε διακοπες για να ηρεμησω.Τον Σεμπτεμβριο ξανα κανω και πετυχε και τωρα εχω στην κοιλιτσα μου την μπεμπουλα μου Very Happy Very Happy Very Happy .
Αυτα τα νεα απο μενα Very Happy σας κουρασα;

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:7ο ε πω πω περναει ο καιρος..και φανταζομαι μια αλλη εκπληξη οτι ειναι διδυμακια απανωτες τις ειχες

ναι, τρελαθήκαμε απο την χαρά μας βέβαια...  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 125586

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω που λετε επριζα τον αντρα μου καιρο να κανουμε δευτερο παιδακι κ εκεινος ανενδοτος μου ελεγε μου φτανει ενα κ αν κανουμε αλλο ας περασουν λιγα χρονια κ τετοια α κ τα οικονομικα δεν ειναι καλα...εγω να σκασω ειχα ανοιξει κ το αναλογο θεμα εδω κ αλλες παιδευοταν σαν κ εμενα να κλαιω να του λεω να εχει αδερφακι στην ζωη της το κοριτσακι μας να του βαζω κατα τυχη να δουμε παμε πακετο κ να λεω ειδες τα αδερφια πως δενονται κ αγαπιουνται κ πως αναζηταει ο ενας τον αλλον τον ειχα φαει αλλα δεν ψηνοταν με τιποτα..κ που λετε ξαφνικα αρχες νοεμβρη περιμενω περιοδο τιποτα ειχα καθυστερηση 16 ημερες κ δεν πηγαινα στον γιατρο γιατι νομιζα οτι εχω πολυ σοβαρο προβλημα υγειας κ φοβομουν τι θα ακουγα ημουν σιγουρη οτι δεν παιζει εγκυμοσυνη γιατι ηξερα τι κανω με τον αντρα μου κ αυτος ως συνηθως προσεχε παρα πολυ κ ξαφνικα μου λεει μια μερα οτι σε καποια επαφη νομιζε οτι του εφυγαν σταγονες ελαχιστες αλλα μου λεει με σταγονες αποκλειεται κ ομως κοριτσια περνω την μεγαλη αποφαση κ κανω χοριακη κ ναι ηταν θετικη αυτος δεν μπορουσε να το πιστεψει εγω απο την χαρα μου να κλαιω σαν την τρελη πιστευω βαθια μεσα μου οτι μου εκανε την χαρη ο θεος που το ηθελα τοσο πολυ κ μου το εστειλε ετσι ξαφνικα...ο αντρας μου αργησε πολυ να το συνηδειτοποιησει τωρα πια εχει ηρεμησει κ αυτος...συγνωμη αν σας κουρασα μεγαλη ιστορια..

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ...ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 7ο Shocked ....ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???2,5 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ....ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 534787  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 534787  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 534787

και εγω αυτο λεω πως περασε ο καιρος!εγω προσωπικα εχω αγχωθει

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ ρε γιαννα μεγαλη ταλαιπωρια αλλα ειχες αισιο τελος...

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna76 έγραψε:

εμενα ειναι μεγαλη ιστορια Embarassed προσπαθουσαμε 2χρ πηγαμε στο γυναικολογο εκανε σπερματοδιαγραμμα ο αντρας μου του βρηκε χαμηλο εκανε θεραπεια ολα οκ εκανα μια σπερματεγχυση δεν πετυχε και μουειπε ο γιατρος για εξωσωματικη.Το ικα ζηταγε σαλπιγγογραφια κανω και μου βρηκανε πολυποδα κανω χειρουργειο ( παει ο 1 χρ. καθυστερηση)το αφησα 1,5 χρονο και παμε σε αλλο γιατρο και με εξεταζει να δει αμα ειναι ολα καλα πριν ξεκινησω και μου κανει υστεροσκοπικη εξεταση και μου βρησκει παλι πολυποδα και του λεω πως γινετε να ξανα εβγαλα;και μου ειπε δεν θα σε καθαρισε καλα. Mad Ξανα μου κανει χειρουργειο και μου λεει τωρα ολα οκ ξεκιναμε ( ηταν Μαιος )παω Ιουνιο κανω κανω εξωσωματικη αλλα δεν πετυχε Crying or Very sad
και λεω θα περασει το καλοκαιρι να παμε διακοπες για να ηρεμησω.Τον Σεμπτεμβριο ξανα κανω και πετυχε και τωρα εχω στην κοιλιτσα μου την μπεμπουλα μου Very Happy Very Happy Very Happy .
Αυτα τα νεα απο μενα Very Happy σας κουρασα;
Respect
μπράβο για την υπομονή σου και το κουράγιο σου μετά απο όλα αυτά... με το καλό να πάρεις την μπεμπούλα σου στην αγκαλιά σου  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 15419

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας ευχαριστω πολυ αμα δεν πετυχε και αυτη την φορα δεν θα ξανα εκανα

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 7ο ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑ 3-4 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΥΣΤΗ,ΜΕ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝΕ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ Shocked Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΜΕ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ.ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜ. Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΑΣ..............  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 328109  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 328109  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 536304  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 536304  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 875502  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 8 875502

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επειδη αυριο θα κανω την καμπυλη δεν κανει να φαω μια σοκοφρετα;

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΒΙΟΨΙΑ,ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ 1 ShockedΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ 9 ΩΑΡΙΑ ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ???ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4-5 ΕΚΑΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ.... Wink Wink Wink Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις