Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10-12 ΩΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΒΙΟΨΙΑ,ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ 1 ShockedΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ 9 ΩΑΡΙΑ ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ???ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4-5 ΕΚΑΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ.... Wink Wink Wink Very Happy

εμενα γονημοποιηθηκαν τα 7 απο τα δωδεκα που ειχα εγω και μου βαλανε 3 και εχω τα 4 στην καταψυξη Very Happy

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10-12 ΩΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ.

ελεγα να παω 7.30 αλλα αμα μου λες ετι πρεπει να φαω τωρα για βραδυ;και ελεγα να πιω καφε τωρα και 9 η ωρα να φαω τοστ. τι να κανω τωρα; Rolling Eyes

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πω ρε κοριτσακια μου δυσκολευτηκατε αλλα ειπαμε ολακαλα γερα παιδακια μονο και τιποτα αλλο...αυτη την στιγμη με εχει ριμαξει στις κλωτσιες ειναι μερες ησυχος κ αλλες παλι χαμος δεν ησυχαζει...να σας ρωτησω κατι η φιλη μου προσπαθει εδω κ ενα χρονο για παιδακι κ τιποτα πριν δυο μηνες πηγε σε γιατρο της ειπε οχι ακομη εξετασεις μονο μερα παρα μερα επαφη κ βλεπουμε αλλα παλι τιποτα αυτη δεν αγχωνεται αλλα ο αντρας της την εχει φαει της ειπε τωρα να προσπαθουν καθε μερα ο γιατρος βεβαια ειπε οχι αγχος ειναι ακομη κ οι δυο πολλοι μικροι 25 χρονων αλλα ο αντρας της δεν ησυχαζει..εσεις τι λετε τι ειναι καλο να κανουν να συνεχισουν τις προσπαθειες, να αλλαξουν γιατρο κ να το ψαξουν

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΕΜΒΡΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΟΝΟ ΣΠΑΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ...ΠΙΕΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΦΑΕ ΤΟ ΤΟΣΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ... Wink

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια πωπωπωπω διαβαζω διαβαζω δεν τελειωνουν οι σελιδες...αποτι βλεπω καλα εισαστε ολες

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:πω ρε κοριτσακια μου δυσκολευτηκατε αλλα ειπαμε ολακαλα γερα παιδακια μονο και τιποτα αλλο...αυτη την στιγμη με εχει ριμαξει στις κλωτσιες ειναι μερες ησυχος κ αλλες παλι χαμος δεν ησυχαζει...να σας ρωτησω κατι η φιλη μου προσπαθει εδω κ ενα χρονο για παιδακι κ τιποτα πριν δυο μηνες πηγε σε γιατρο της ειπε οχι ακομη εξετασεις μονο μερα παρα μερα επαφη κ βλεπουμε αλλα παλι τιποτα αυτη δεν αγχωνεται αλλα ο αντρας της την εχει φαει της ειπε τωρα να προσπαθουν καθε μερα ο γιατρος βεβαια ειπε οχι αγχος ειναι ακομη κ οι δυο πολλοι μικροι 25 χρονων αλλα ο αντρας της δεν ησυχαζει..εσεις τι λετε τι ειναι καλο να κανουν να συνεχισουν τις προσπαθειες, να αλλαξουν γιατρο κ να το ψαξουν

σε περισσοτεροι γιατροι ετσι λενε αλλα αγχωνομαστε.Οι γνωμη μου ειναι να το ψαξουν και να πανε σε αλλο γιατρο δεν παιζει ρολο που ειναι μικροι σε ηλικια αμα θες σου στελνω με πμ το γιατρο που πηγα εγω

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΕΜΒΡΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΟΝΟ ΣΠΑΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ...ΠΙΕΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΦΑΕ ΤΟ ΤΟΣΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ... Wink

οκ ευχαριστω που μουτο ειπες γιατι αγχωθηκα

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιαννα αντε με το καλο αυριο καλα αποτελεσματα να εχεις,οσο για βαφες δεν γνωριζω καθολου να σου πω δεν τα χω βαψει ποτε μου.εννοειτε κανονιστε ολες να βρεθουμε καπου κεντρικα για καφεδακι.πολυ ζηλευω που βρεθηκατε αρτ ,αντε να κανονισουμε ολες.εγω σημερα πηγαμε στη μαμα μου να φαμε αλλα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ειχε γιουβαρλακια και στον 1 τριμηνο τα εβγαλα δυο φορες και απο τοτε ουτε να τα βλεπω δεν θελω.μετα πηγαμε για καφε σε εναν παιδοτοπο μεκουμπαρους και παιδια..και τωρα εκανα μπανακι εφαγα φραουλες και μπανανες και merenda παρακαλωωωωωω.ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy Very Happy .

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΤΟ ΠΟΛΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟ...ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:γεια σας κοριτσια πωπωπωπω διαβαζω διαβαζω δεν τελειωνουν οι σελιδες...αποτι βλεπω καλα εισαστε ολες

καλησπερα ευα τι κανεις;

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παντως απο οτι βλεπω ολες παιδευτηκαμε να πιασουμε νινι.εγω προσπαθουσα 2,5 χρονια στην αρχη δεν πιαναμε το ψαξαμε επειδη εχει αστατο κυκλο και ανακαλυψαμε οτι για ολο αυτο εφταιγε ο θυροειδης.. Crying or Very sad εχω υπερθυροειδισμο και ξεκινησα κατευθειαν χαπια γτ ηταν 20 φορες πανω απο τα κανονικα...φανταστητε οτι περιοδο ενα μηνα ειχα αλλους καθολου και παει λεγοντας.ΧΑΛΙΑ.που να πιασω ετσι...μου ειπε ο γιατρος οτι απαγορευεται να κανω ελευθερα γτ αν μια στο εκατομμυριο(δυσκολο να επιανα γτ δεν ηταν ρυθμισμενος ο θυροειδης)πιασω το παιδι θα βγει με τερατογεννεση.και σταματησα τις προσπαθειες.μετα τον χρονο αφου ρυθμισαμε το θεμα χωρις νακοψω τα χαπια βεβαια ξεκινησαμε μετα απο καμποσο καιρο δεν θυμαμαι ποσο πιασαμε ΑΛΛΛΑΑΑΑΑ αποβαλαμε Crying or Very sad .απογοητευτηκα.το αφησα λιγο καιρο παλι και προγραμματισαμε με το γιατρο επειδη δεν ηξερα ποτε εκανα ωορηξια να μου δημιουργησει ωορορηξια με χαπια να μου κατεβασει ωαριο και με ενεσεις να μου το σπασει και να ξεκιησουμε....καναμε για δυο φορες και ΕΥΤΥΧΩΣ πιασαμε με την πρωτη.50 50 ειναι να πιασεις.ειμασταν τυχεροι που πιασαμε.και ξεραμε και ποτε ακριβως πιαστηκε και τα παντα εφοσον πηγα προγραμματισμενα.αυτο το καναμε για ναξεκινησω χαπια εφοσον επιανα για να μην αποβαλλω ΞΑΝΑ.ουφφφφφφφφφφ τα πα...

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:γεια σας κοριτσια πωπωπωπω διαβαζω διαβαζω δεν τελειωνουν οι σελιδες...αποτι βλεπω καλα εισαστε ολες

καλησπερα ευα τι κανεις;
καλα ειμαι εδω ξεκουραζομαι

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ ευχαριστω κοριτσια μου θα της τα πω..βγαινω τωρα γιατι ξυπνησε το κοριτσι μου κ ειναι κ αδιαθετο

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τωρα που ρθα φυγατε ολες μωρε?????? Sad Sad

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ......ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ 120 130 ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 95 ΜΕ 100....Η ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Η Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.......ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ Κ@Λ@ΖΑΧΑΡΟ.....ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΙΝ ΦΑΩ ΗΤΑΝ 120 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΩΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΗ ΕΦΑΓΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ(ΟΧΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ) ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ 105.....  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 9 534787 scratch  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 9 679259  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 9 679259  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 9 679259  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 9 966307

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΞΕΧΑΣΑ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΟΥΡΑ......ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ.... Smile

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΞΕΧΑΣΑ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΟΥΡΑ......ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ.... Smile

Μαράκι πρόσεχε με την κοκα κόλα.. εχω ακούσει πολλές φορές οτι σε ένα ποτ. κοκα κόλα υπάρχουν 8 κουταλιές ζάχαρη.
Ασε που δεν κάνει στην εγκυμοσύνη.

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια αντε με το καλό κ πάλι τα ζουζούνια σας. Περάσατε αρκετά απ'οτι διαβάζω μέχρι την σύλληψη. Ο Θεός να βοηθήσει να'ναι όλα καλά κ γερά.
Εμείς το πιάσαμε την 5η φορά. Περίμενα με την 1η ..... Very Happy αλλά τπτ. Αγχώθηκα η αλήθεια είναι.. αλλά οταν το είπα στο γιατρό μου, γέλασε. Λεει πρέπει να περάσει τουλάχιστον χρόνος για να σας βάλω σε εξετάσεις. Οπότε συνεχίσαμε την προσπάθεια κ ενώ την 5η δεν το περίμενα... με μία φορά.. εγινε το θαύμα που είναι στην κοιλιά μουυυ. Very Happy Very Happy

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΛΛΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΦΕΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΦΕΔΕΣ) ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΓΑΛΑ ΠΙΝΩ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙ ΣΙΜΕΚΟ..... Wink

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΛΛΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΦΕΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΦΕΔΕΣ) ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΓΑΛΑ ΠΙΝΩ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙ ΣΙΜΕΚΟ..... Wink

Μαράκι εμένα για τις καούρες μου είπε να πάρω Gaviscon (σιρόπι) αν και απο τότε σταμάτησαν.. για να δούμε αργότερα.
Μήπως να ρώταγες το γιατρό σ κ να έπινες κ εσύ αυτό αντί για την κόλα?

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ SIMECO ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ 2-3 ΡΟΥΦΙΕΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ (ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ) ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΑΠΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΗΜΙΚΑ...ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΧΩ ΠΙΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΟΥΡΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ....

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ SIMECO ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ 2-3 ΡΟΥΦΙΕΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ (ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ) ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΑΠΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΗΜΙΚΑ...ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΧΩ ΠΙΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΟΥΡΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ....

Οκ τότε! αφού έχεις βρεί την λύση μια χαρά είσαι.

Κορίτσια σας καληνυχτώωωωω. Να έχετε μια ηρεμη νύχτα με γλυκά όνειρα.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σαςςςςςςς.τι κανετε σημερα πως πατε?εγω μαγειρευω λαχανοντολμαδες,μπελαςςςςςς

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια. ξεπορτισα χτες ολη μερα με μια φιλη και βλεπω προχωρησε η συζητηση. Ειχε τοσο ωραια μερα στα Γιαννενα που το καφεδακι εξελιχθηκε σε κρασακι και εμεινα ενα 4ωρο εξω. Σας διαβασα ομως και εμαθα τα νεα σας.
Εγω κοριτσια με το αντρα μου ειμαστε 13 χρονια μαζι απο 20 χρονων (τα 2,5 παντεμενοι) και ειχα συνηθισει τοσο να ειμαστε οι δυο μας που δεν σκεφτομουν για παιδι. Ειμασταν μαζι φοιτητες, μετα καναμε μαζι μεταπτυχιακο, και τωρα διδακτορικο. Αυτα με νοιαζαν μονο. Το καλοκαιρι αισθανθηκα οτι μεγαλωνω και θελω ενα παιδακι και μετα απο τρεις προσπαθειες ηρθε πολυ ευκολα.Τα λεω ολα αυτα γιατι τωρα ειμαι 33 χρονων και εχω μετανιωσει που αργησα τοσο να μεινω εγκυος. Διαβασα και τις ιστοριες σας και ντραπηκα για τον εαυτο μου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις