Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dimitrav έγραψε:
Lamara έγραψε:Κορίτσια εχει να φανεί καιρο η ΚΑΚΑΟ λετε να έπαθε τίποτα (χτυπάω ξύλο)!!! Rolling Eyes [b]
Όντως έχει καιρό να φανεί κ εγώ την είχα στο νού μου!Ας ελπίζουμε ότι είναι καλά κ απλά δεν προλαβαίνει να μπεί!!
ζουζουνα θα με προσθεσεις κ εμενα ζηλεψα!  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 25 654316 πητ 8/6 αγορακι!

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sevi88 έγραψε:
dimitrav έγραψε:
Lamara έγραψε:Κορίτσια εχει να φανεί καιρο η ΚΑΚΑΟ λετε να έπαθε τίποτα (χτυπάω ξύλο)!!! Rolling Eyes [b]
Όντως έχει καιρό να φανεί κ εγώ την είχα στο νού μου!Ας ελπίζουμε ότι είναι καλά κ απλά δεν προλαβαίνει να μπεί!!
ζουζουνα θα με προσθεσεις κ εμενα ζηλεψα!  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 25 654316 πητ 8/6 αγορακι!
κ βέβαια θα σε βάλω!!! Very Happy

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια κ απο μενα καλωσηρθες ilia...μωρε μερες κ εγω την σκεφτομαι εμπαινε συχνα ελεγα θα την συναντησω κιολας το πασχα ας ειναι ολα καλα...εγω κοριτσια μου καθαρισα ολο το σπιτι γενικη για να ειμαι free το τριημερο μακαρι να εχει καλο καιρο να βγουμε λιγο..αχ κουραστηκα κ δεν εχω κουραγιο να σηκωθω να μαγειρεψω...εμενα παλι η μεση δεν με ποναει αλλα ο αριστερος γοφος με τρελενει....

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:καλημερα κοριτσια κ απο μενα καλωσηρθες ilia...μωρε μερες κ εγω την σκεφτομαι εμπαινε συχνα ελεγα θα την συναντησω κιολας το πασχα ας ειναι ολα καλα...εγω κοριτσια μου καθαρισα ολο το σπιτι γενικη για να ειμαι free το τριημερο μακαρι να εχει καλο καιρο να βγουμε λιγο..αχ κουραστηκα κ δεν εχω κουραγιο να σηκωθω να μαγειρεψω...εμενα παλι η μεση δεν με ποναει αλλα ο αριστερος γοφος με τρελενει....
και μένα από χθές ο αριστερός γοφός με πονάει.. Mad

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ilia έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!
ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ?ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ..
καλημεραα.και μενα μητερα ειναι ποιον εχεις/?και εισαι και πειραια που μενειςςς

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελικά η Nutricia μου έστειλε το τσαντάκι για τις εξετάσεις κ τους υπερυχους!!Τι χαρά,μ'αρέσει πολύ που παίρνω δωράκια για το μικρό μου!!!

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσουνες μου ολα καλα?μολις μαγειρεψα κλεφτικο στη γαστρα μιαμ μιαμ περιμενω πως και πως..σημερα ποναει η κοιλια μ γυρω απο τον αφαλο αλλα οχι συσπασεις υποθετω δεν ειναι χαμηλα οι πονοι ψηλα ειναι.και γω πηρα μαγνησιο για 4 μερες γτ ποναγα αρκετα εκεινες τις μερες ....αλλα μ το κοψε.κακαο που εισαι??????οντως καιρο εχουμε να την ακουσουμε ....εγω ilia εχω κοριτσακι το πρωτο μου και μενα.αντε περιμενω να περασει λιγο ο καιρος και να παρουμε κανενα νυχτικο αγχωνομαι για την βαλιτσα θελω να ειναι ετοιμη.τι αλλα?

ilia

ilia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα και απο μένα!! Very Happy
Λίγο χάλια η διάθεση σήμερα με πολλές ταχυπαλμίες..αλλα το παλεύω!το απόγευμα λέω να πάω μέχρι το prenatal να κάνω μερικά ψώνια για τον μπέμπη να χαλαρώσω!Εύα εμενα ο γιατρος μου λεγετε Σαμουηλιδης στο μητέρα και αυτός φαντασου ξεγεννησε και τη μαμα μου σε μένα!πειραια μένα κοντά στη θηβών..εσύ?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μας φαγανε τα αγορια βλεπω...

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ εγώ Εύα μου άρχισα να σκέφτομαι για την βαλίτσα θέλει σιγά σιγά να ετοιμάζουμε!!Μια νυχτικιά έχω άλλες 2 θα πάρω βασικα χαζομάρα είχε κ στα Jumbo με ραντάκι αλλά δεν πήρα η χαζή,αλλά θα βγάλουν σε λίγο κ στα μαγαζιά!!Άρχισα να ψάχνομαι πολύ για τον θηλασμό διαβάζω διάφορα.τεχνικές,μασάζ κ στάσεις για να βάζουμε το μωρό μακάρι να θηλάσω το θέλω πολύ,έστω κ 2-3 μήνες!!

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ.....ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑ.....ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ ΑΡΚΕΤΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ...ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ???ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ???ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΡΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΝΙΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ.....ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ...

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:μας φαγανε τα αγορια βλεπω...
Όντως άρχισαμε να γινόμαστε περισσότερες οι αγορομάνες.. Smile

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!!! ilia καλώς ήρθες και με το καλό ο μπεμπάκος σου  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 25 186253
Και μένα ο αριστερός γοφός με έχει τρελάνει(απο τη μέση είναι), το συναχι με ταλαιπωρεί, μακάρι να μην ανεβάσω πυρετό..
κι εγώ στο Μητέρα θα γεννήσω..  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 25 727892

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ilia έγραψε:Καλημέρα και απο μένα!! Very Happy
Λίγο χάλια η διάθεση σήμερα με πολλές ταχυπαλμίες..αλλα το παλεύω!το απόγευμα λέω να πάω μέχρι το prenatal να κάνω μερικά ψώνια για τον μπέμπη να χαλαρώσω!Εύα εμενα ο γιατρος μου λεγετε Σαμουηλιδης στο μητέρα και αυτός φαντασου ξεγεννησε και τη μαμα μου σε μένα!πειραια μένα κοντά στη θηβών..εσύ?
δεν εχουμε τον ιδιο γιατρο εγω τον πουρναρα ,εγω τωρα μενω ρεντη πειραιως πισω απο το jumbo,αλλα μεχρι περσυ και ολα μου τα χρονια εμενα νικαια και θηβων...εσυ νικαια εισαι?

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω ταχυπαλμιες ειχα στο πρωτο τριμηνο και ειδικα οταν επαιρνα τα utrogestan νομιζα θα φυγει η καρδια απο τη θεση της.Να σας ρωτησετε εχετε καθολου πονους στο πιπι σας?Εχω αγχωθει απο χτες νοιωθω σαν τσιμπηματα και αλλες φορες σαν ελαφρυ πονο και καποιες φορες το νοιωθω βαθια σαν να ειναι κοντα στον τραχηλο ξερετε αν ειναι φυσιολογικο?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myAngels έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! ilia καλώς ήρθες και με το καλό ο μπεμπάκος σου  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 25 186253
Και μένα ο αριστερός γοφός με έχει τρελάνει(απο τη μέση είναι), το συναχι με ταλαιπωρεί, μακάρι να μην ανεβάσω πυρετό..
κι εγώ στο Μητέρα θα γεννήσω..  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 25 727892
ταλαιπωρησε ε?μακαρι να μην κανεις πυρετο και κρεβατωθεις τωρα....προσεχε οσο μπορεις...εσυ ποιον γαιτρο εχεις?υποψιν οσες γεννησετε στο μητερα να πειτε στους γιατρους σας για την επισκληριδιο να ασς προσεξουν και να σας κανουν σωστη δοση γτ εχω ακουσει οτι οι αναισθησιολογοι εκει ειναι για.........μην το πω δεν κανει...οσες γεννησαν εκει δεν τους επιασε η ενεση.εγω θα του το πω του δικου μου ποσοι αναισθησιολογοι να ειναι θα τους ξερουν οι γιατροι μας να τους πουν να την κανουν σωστα..  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 25 534787 αμα δεν με πιασει θα φαει κλωτσια απο μενα

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:Εγω ταχυπαλμιες ειχα στο πρωτο τριμηνο και ειδικα οταν επαιρνα τα utrogestan νομιζα θα φυγει η καρδια απο τη θεση της.Να σας ρωτησετε εχετε καθολου πονους στο πιπι σας?Εχω αγχωθει απο χτες νοιωθω σαν τσιμπηματα και αλλες φορες σαν ελαφρυ πονο και καποιες φορες το νοιωθω βαθια σαν να ειναι κοντα στον τραχηλο ξερετε αν ειναι φυσιολογικο?
.εγω δεν εχω πονους μεχρι στιγμης ενα πολυ μικρο πρηξιμο παρατηρησα στο πιπι μονο.και γω επαιρνα utogestan το 1 τριμηνο ειχα και γω ταχυκαρδια πολυυυ

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:Εγω ταχυπαλμιες ειχα στο πρωτο τριμηνο και ειδικα οταν επαιρνα τα utrogestan νομιζα θα φυγει η καρδια απο τη θεση της.Να σας ρωτησετε εχετε καθολου πονους στο πιπι σας?Εχω αγχωθει απο χτες νοιωθω σαν τσιμπηματα και αλλες φορες σαν ελαφρυ πονο και καποιες φορες το νοιωθω βαθια σαν να ειναι κοντα στον τραχηλο ξερετε αν ειναι φυσιολογικο?
Κ εγώ τα έχω αυτά κάπου κάπου...Εμένα μου είπε η γιατρός μου ότι δεν είναι ανησυχητικό..Αλλά αν θα πάς καθόλου αυτές τις μέρες στο γιατρό σου να του το πείς!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια τι κανετε σας διαβασα ολες Very Happy
τωρα τελειωασα το σιδερωμα αυριο θα κανω το σπιτι εγω.Σημερα ξυπνησα 6 για να παω τουαλετα και μετα δεν με επερνε ο υπνος αλλα μετα ξανακοιμηθηκα.στριβογυριζε κιολας

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

γεια σου Anna!!! κι εγώ έχω κάτι πονάκια που και που εσωτερικά και κάτω αλλά απ'ότι έχω καταλάβει μάλλον κλωτσάει η μικρή Very Happy

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna76 έγραψε:καλησπερα κοριτσια τι κανετε σας διαβασα ολες Very Happy
τωρα τελειωασα το σιδερωμα αυριο θα κανω το σπιτι εγω.Σημερα ξυπνησα 6 για να παω τουαλετα και μετα δεν με επερνε ο υπνος αλλα μετα ξανακοιμηθηκα.στριβογυριζε κιολας

γεια σου yianna!! κι γώ το ίδιο παθαίνω με την τουαλέτα... μαρτύριο.. Rolling Eyes

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dimitrav έγραψε:
Κ εγώ τα έχω αυτά κάπου κάπου...Εμένα μου είπε η γιατρός μου ότι δεν είναι ανησυχητικό..Αλλά αν θα πάς καθόλου αυτές τις μέρες στο γιατρό σου να του το πείς!

Και μενα μου το ειχε πει οτι δεν ειναι κατι απλα ανησυχησα γιατι το νοιωθω απο χτες πιο βαθια και συχνοτερα και λεω μηπως ειναι κατι αλλο.Την Τριτη θα κανω τις εξετασεις και μετα θα τον παρω να μου πει ποτε θα παω.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
myAngels έγραψε:

γεια σου Anna!!! κι εγώ έχω κάτι πονάκια που και που εσωτερικά και κάτω αλλά απ'ότι έχω καταλάβει μάλλον κλωτσάει η μικρή Very Happy

Καλα σε σενα με τα δυο μωρουλινια πολεμος θα γινεται στην κοιλια σου.Τι ωραια

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ.ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ....

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dimitrav έγραψε:Τελικά η Nutricia μου έστειλε το τσαντάκι για τις εξετάσεις κ τους υπερυχους!!Τι χαρά,μ'αρέσει πολύ που παίρνω δωράκια για το μικρό μου!!!

σου τα έστειλε με τα Ελτα?? γιατί κι εγώ εχω ένα δέμα και φαντάζομαι θα είναι απο εκεί...έστειλα και στα babylino αλλά μου είπαν να επικοινωνήσω μαζί τους ξανά 20 μέρες πριν γεννήσω
μπορείς να μου πεις που αλλού έχεις στεί λει και τι σου έχουν δώσει???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις