Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε:
Lamara έγραψε:
yianna76 έγραψε:
Lamara έγραψε:
yianna76 έγραψε:Λοιπον πηρα της απαντησεις και δεν εχω  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 654316
60 λεπτα 139
120 λεπτα 89
180 λεπτα 65

συγχαρητήρια  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 654316

ευχαριστω και σε σενα να ειναι ολα καλα μην εχεις αγχος για την γλυκοζη υπομονη παρε και ενα λεμονι μαζι σου να βαλουν μεσα ετσι ειπε η μαρια εγω δεν το εκανα δεν το ηξερα Rolling Eyes

να΄σαι καλά. Αυτό θα κάνω!!!

κορίτσια μετά την καμπύλη εχει καμια άλλη εξέταση? Ας πούμε είχαμε την αυχενική μετά την β'επιπέδου.. καμπύλη σακχάρου.. εχει τπτ άλλο? Rolling Eyes Rolling Eyes

είναι το ντόπλερ... αλλα΄εμείς θα το κάνουμε στον γιατρό

λογικά κ εμείς στον γιατρό μας θα κάνουμε όπως κ την β' επιπέδου.

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
Lamara έγραψε:Sofaki περαστικά σου.. κ εγώ κάπως έτσι ήμουν.

doppler? τι είναι αυτό πάλι? Mad Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ειναι το τελευταιο μεγαλο υπερυχο που φαινεται το μωρο και βλεπεις και που μοιαζει

http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/progennitikos-elegxos/yperixografima-anaptyksis-doppler-g-triminoy

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε:
yianna76 έγραψε:
Lamara έγραψε:Sofaki περαστικά σου.. κ εγώ κάπως έτσι ήμουν.

doppler? τι είναι αυτό πάλι? Mad Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ειναι το τελευταιο μεγαλο υπερυχο που φαινεται το μωρο και βλεπεις και που μοιαζει

http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/progennitikos-elegxos/yperixografima-anaptyksis-doppler-g-triminoy

τωρα οκ. Με έχεις καλύψει. Να'σαι καλά. Smile

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ έχω αμάξι αλλά είναι στο συνεργείο Crying or Very sad Crying or Very sad

Για αυτό είπα κέντρο που είναι σε όλες κοντά....
Ποια δουλεύει όμως?
Για να δούμε και την ώρα
Ποπο τέλεια θα είναι 5-6 εγκυούλες να σκάσουμε μύτη στην καφετέρια Very Happy

Αν είναι για ΣΚ μπορώ και στο mall θα με φέρει ο άντρας μου

Πέμπτη θα κατέβω κέντρο να πάω στον γυναικολόγο μου στις 11 αν θέλει κάποια μανούλα πάντως μπορούμε να πιούμε μετά καφεδάκι Very Happy

Και πάμε και mall άλλη μέρα Very Happy

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:Εγώ έχω αμάξι αλλά είναι στο συνεργείο Crying or Very sad Crying or Very sad

Για αυτό είπα κέντρο που είναι σε όλες κοντά....
Ποια δουλεύει όμως?
Για να δούμε και την ώρα
Ποπο τέλεια θα είναι 5-6 εγκυούλες να σκάσουμε μύτη στην καφετέρια Very Happy

Αν είναι για ΣΚ μπορώ και στο mall θα με φέρει ο άντρας μου

Πέμπτη θα κατέβω κέντρο να πάω στον γυναικολόγο μου στις 11 αν θέλει κάποια μανούλα πάντως μπορούμε να πιούμε μετά καφεδάκι Very Happy

Και πάμε και mall άλλη μέρα Very Happy

πεμπτη εχω και εγω γιατρο το μεσημερι

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://mamalydia.wordpress.com/2013/03/11/gia-fantasteite-ligo/

Διαβάστε το είναι φοβερά αληθινό....

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμενα το mall μου πεφτει πολυ μακρυα και λογω κυταρομεγαλοιου δε μπαινω στα ΜΜΕ ειδικα για τοση ωρα,θελω περιπου 45΄ για mall και αυτοκινητο δεν εχω καρδια μου δυστυχως. Στην καταψυξη μπαινουν και φακες,αρακας,κοκκινιστο,γεμιστα,σε καμια περιπτωση μη βαλετε φαγητο που να εχει μεσα πατατες το ειχα κανει μια φορα και ηταν απαισιες.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:Εμενα το mall μου πεφτει πολυ μακρυα και λογω κυταρομεγαλοιου δε μπαινω στα ΜΜΕ ειδικα για τοση ωρα,θελω περιπου 45΄ για mall και αυτοκινητο δεν εχω καρδια μου δυστυχως. Στην καταψυξη μπαινουν και φακες,αρακας,κοκκινιστο,γεμιστα,σε καμια περιπτωση μη βαλετε φαγητο που να εχει μεσα πατατες το ειχα κανει μια φορα και ηταν απαισιες.

λεμε για συνταγμα

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλες πως κοιμηθήκατε?

Μια που έπεσα και μια που ξύπνησα... δεν το κατάλαβα....

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημρασας.τι κανετε.και γω τουβλο επεσα χθες.τωρα ετοιμαζομαι για δουλεια.εγω δουλευω μεχρι σαββατο αυτη τη βδομαδα αρα δεν μπορω να ερθω Crying or Very sad και το μαλλ ειναι μακρια γτ θα κανω μια ωρα να ερθω και με τα μεσα.μην σας αλλαζω τα σχεδια ομως κανονιστε εσεις και θα δουμε και για μενα.μακαρονια,πατατες δεν κανουν για καταψυξη.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lamara εσυ ρωτησες για φαγητα αν δεν κανω λαθος ακου τι εχω σκοπο να βαλω εγω.γεμιστα,φακες,φασολαδα,γιγαντες,λαχανοντολμαδες,λαχανορυζο,κοκκινιστο μοσχαρι,κιμα για μακαρονια ,πλασμενα κεφτεδακια μονο ψησιμο θα θελουν,μπιφτεκια το ιδιο,πιτσα θα κανω μονο ψησιμο θα θελει,αρακα,φασολακια,και σκεφτομαι κανα δυο ακομα και τελος.χχχχχχχχχχ.πρπει να εχεις και καταψυχτη για ολα αυτα Razz Razz Razz

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παω για δουλιτσα και θα τα πουμε μεσημερακι παλι.καλη συνεχεια φιλακια

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κι απο εμένα! Καλέ τι ανησυχείς για το φαγητό; Σουβλάκι & πίτσα, 3 μέρες είναι, άσε που απ' τη χαρά τους κόβεται η όρεξη!!!!! Razz Razz

Κι εγώ δουλεύω εκτός Παρασκευής και ΣΚ αλλά είναι τόσες λίγες οι ώρες που έχω και τόσες οι δουλειές που έχω να κάνω με ένα μωρό 16 μηνών που πραγματικά δε νομίζω να τα καταφέρω....
Θα το ήθελα όμως πάρα πολύ!!! Βασικά έχουμε να βγούμε πολύ πολύ καιρό! Μόνο στην παιδική χαρά πάμε πια και βόλτα στην παραλία για τη μικρή. Laughing

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?Εγώ αύριο πάω για την καμπύλη ζαχάρου...άντε να τελειώσει κ αυτό...Όσο για τα φαγητά ο δικός μου όταν του είπα να ετοιμάσω μου λέει γιατί εγώ χέρια δεν έχω.... Shocked Το πολύ ένα -δύο φαγητά να κάνω για τις μέρες που θα λείπω!!Δεν σας προλαβαίνω τρέχω αυτές τις μέρες έχω τους θείους μου κ ψάχναμε σπίτι για τον ξαδερφό μου,ευτυχώς βρήκαμε αλλά όλο λείπω απ'το σπίτι κ δεν προλαβαίνω να μπώ!!!Θα ξαναμιλήσουμε!!!

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα και απο μενα κοριτσια μου!τι κανετε?σημερα ο καιρος ειναι σαν καλοκαιρι εδω σου φτιαχνει την διαθεση!θα βγω σε λιγο να ψωνισω και να κανω κ μια βολτιτσα.τι θα φτιαξετε σημερα?εγω αρακα σκεφτομαι δεν ξερω.

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitra καλή επιτυχία κι εσύ με την καμπύλη. Κι όταν βρεις χρόνο θα με βάλεις στη λίστα; ΠΗΤ έχω 6/7 αλλά θα γεννήσω με ραντεβού 15-20/7. Οτι διαλέξεις βάλε!!

Εγώ θα φτιάξω χυλοπίτες σήμερα, τις λιγουρεύομαι από χθες βράδι, μαγείρεψα για το μωρό στις 11:30 και μου έτρεχαν τα σάλια. Στις 6 θα'μαι σπίτι να μαγειρέψω να φάμε! τι καλά!!!

Τώρα τρώω χαλβά. Γενικά τελευταία όλο χαλβά τρώω και ταχίνι, με ρυζογκοφρέτες. Μου'χει κολλήσει και παρόλο που με τρελαίνει στις καούρες δεν μπορώ να κάνω χωρίς μισό κιλό χαλβά και βάλε τη βδομάδα...

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!!! Σήμερα λέω να φτιάξω φασολάκια χάντρες με πατατούλες.. με έχει πιάσει μια βαρεμάρα σήμερα Sad

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ αναπολώ τις ημέρες βαρεμάρας που είχα πριν γεννήσω το κουκλάκι μου.
Οχι ότι τ'αλλάζω, αλλά που και που θές λίγη βαρεμάρα, ξεγνοιασιά και αραλίκι...

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΞΥΠΝΗΣΑ,ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΗΜΕΡΑ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΕΚΑΝΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥΣΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΣ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ.ΑΡΧΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΦΕΙ.ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΣ.....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΞΥΠΝΗΣΑ,ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΗΜΕΡΑ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΕΚΑΝΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥΣΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΣ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ.ΑΡΧΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΦΕΙ.ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΣ.....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
HappyMama έγραψε:Εγώ αναπολώ τις ημέρες βαρεμάρας που είχα πριν γεννήσω το κουκλάκι μου.
Οχι ότι τ'αλλάζω, αλλά που και που θές λίγη βαρεμάρα, ξεγνοιασιά και αραλίκι...

Very Happy δίκιο έχεις, αργότερα θα την αποζητάω.... Cool

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
θα ερθουν τα πεθερικα μου το βραδυ ειμαι σε πανικο!το σπιτι ειναι χαλια!!!παει η βολτουλα

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα και απο μενα εκανα δουλειες και τωρα τελειωσα Smile Για φαγητο για καταψηξη δεν θα βαλω γιατι θα τρωωει ο αντρας μου στην μαμα μου η στην μαμα του δεν εχω τετοιο προβλημα.

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαλάρωσε και απλά συμμάζεψε ότι φαίνεται.
Γενικά κορίτσια μην πολυκουράζεστε. Δεν κάνει, μπορεί να δημιουργηθούν συσπάσεις ή άλλα τέτοια.

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για το φαγητό που ρώτησα... έχω πει κ πιο πριν οτι δεν έχω θέμα, έχω την μαμα μου κ την πεθερά μου που δεν θα μας αφήσουν έτσι αλλά και τον αντρα μου.
Απλά όλο κ κάποια στιγμή θα βαριέμαι να κάνω φαγητό ή δεν θα προλάβω με το μωρό. Λογικά θα θέλω πιο πολυ να ξαπλώσω να χαλαρώσω παρά να μαγειρέψω. Γι'αυτό κ σκέφτηκα να κάνω κανα 2 φαγητά να τα έχω στην άκρη για ώρα ανάγκης. Απ'έξω δεν θέλω να παραγγέλνω σουβλάκια κ τέτοια No !!! Σπιτική κ υγιεινη διατροφηηηηη κορίτσια, θα την χρειαστούμε κ για να χάσουμε κανα κιλό μετα. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 585182

χθες ζυγίστηκα... εχω πάρει είδη 5,5 κιλααα  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 585182  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 585182  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 585182  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 14 585182

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις