301 Απ: Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 Δευ Μαρ 11, 2013 10:01 am
dorto99
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο Γιαννα,πολυ ευχαριστα τα αποτελεσματα.Αντε να δουμε εμεις οι υπολοιπες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
yianna76 έγραψε:Λοιπον πηρα της απαντησεις και δεν εχω
60 λεπτα 139
120 λεπτα 89
180 λεπτα 65
Lamara έγραψε:yianna76 έγραψε:Λοιπον πηρα της απαντησεις και δεν εχω
60 λεπτα 139
120 λεπτα 89
180 λεπτα 65
συγχαρητήρια
yianna76 έγραψε:Lamara έγραψε:yianna76 έγραψε:Λοιπον πηρα της απαντησεις και δεν εχω
60 λεπτα 139
120 λεπτα 89
180 λεπτα 65
συγχαρητήρια
ευχαριστω και σε σενα να ειναι ολα καλα μην εχεις αγχος για την γλυκοζη υπομονη παρε και ενα λεμονι μαζι σου να βαλουν μεσα ετσι ειπε η μαρια εγω δεν το εκανα δεν το ηξερα
τπτ καλυτερα ειμαι.απλα σταματησα να πινω και να τρωω χχχχχχχχχχLamara έγραψε:Γιάννα ακόμα???
Χριστέ μου θα το πιο κ εγώ αυτό την επόμενη εβδομάδα κ είπαν θα με τσιμπήσουν 4 φορες όχι οτι φοβάμαι... αλλά η αναμονή κ αυτή η γλυκόζη είναι το θέμα..
άσε που λεεί οτι δεν κάνει να περπατήσω σε αυτές τις ώρες. Αν δεν θέλω να περιμένω εκει να με πηγαινοφέρνουν με το αμάξι..κ στο σπίτι ούτε βήμα....
Εύα έκανες τπτ για τις καούρες?
momizw meta einai allos enas megalos yperixos(doppler) gyrw stin 32h vdomadaLamara έγραψε:yianna76 έγραψε:Lamara έγραψε:yianna76 έγραψε:Λοιπον πηρα της απαντησεις και δεν εχω
60 λεπτα 139
120 λεπτα 89
180 λεπτα 65
συγχαρητήρια
ευχαριστω και σε σενα να ειναι ολα καλα μην εχεις αγχος για την γλυκοζη υπομονη παρε και ενα λεμονι μαζι σου να βαλουν μεσα ετσι ειπε η μαρια εγω δεν το εκανα δεν το ηξερα
να΄σαι καλά. Αυτό θα κάνω!!!
κορίτσια μετά την καμπύλη εχει καμια άλλη εξέταση? Ας πούμε είχαμε την αυχενική μετά την β'επιπέδου.. καμπύλη σακχάρου.. εχει τπτ άλλο?
μπραβοοοοοοοοοοοyianna76 έγραψε:Λοιπον πηρα της απαντησεις και δεν εχω
60 λεπτα 139
120 λεπτα 89
180 λεπτα 65
art25kar έγραψε:καλησπέρα και από μένα
Μαζεύω το σπίτι , προσπαθώ δλδ αλλά έχει τον αμάζευτο....
κουράζομαι εύκολα βρε παιδί μου και νευριάζω.... αχ περιμένω την Πέμπτη να ΄δώ το μωράκι μου....
Γιάννα πήρες τα αποτελεέσματα?
Κορίτσια κέντρο κατεβαίνετε? ( αθήνα )
για να βρεθουμε?art25kar έγραψε:καλησπέρα και από μένα
κουράζομαι εύκολα βρε παιδί μου και νευριάζω.... αχ περιμένω την Πέμπτη να ΄δώ το μωράκι μου....
doppler νομιζω αλλα δεν ξερω ποτε γινεταιLamara έγραψε:yianna76 έγραψε:Lamara έγραψε:yianna76 έγραψε:Λοιπον πηρα της απαντησεις και δεν εχω
60 λεπτα 139
120 λεπτα 89
180 λεπτα 65
συγχαρητήρια
κορίτσια μετά την καμπύλη εχει καμια άλλη εξέταση? Ας πούμε είχαμε την αυχενική μετά την β'επιπέδου.. καμπύλη σακχάρου.. εχει τπτ άλλο?
egw koritsia den exw provlima!an einai na kanonisete erxomai opoudipote!!!ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:για να βρεθουμε?art25kar έγραψε:καλησπέρα και από μένα
Lamara έγραψε:Sofaki περαστικά σου.. κ εγώ κάπως έτσι ήμουν.
doppler? τι είναι αυτό πάλι?
egw eimai dipla sto mall!!!yianna76 έγραψε:εγω ελεγα να κανονιζαμε στο the mall τι λετε;
akrivws!episis,elegxei k an yparxei arketo ygro,an gernaei o plakountas k an trefetai kala to nini!!!yianna76 έγραψε:Lamara έγραψε:Sofaki περαστικά σου.. κ εγώ κάπως έτσι ήμουν.
doppler? τι είναι αυτό πάλι?
ειναι το τελευταιο μεγαλο υπερυχο που φαινεται το μωρο και βλεπεις και που μοιαζει
το μαλλ στο μαρουσι????οοοο μακρια ειναι για μενα.εχετε αμαξι ολες?yianna76 έγραψε:εγω ελεγα να κανονιζαμε στο the mall τι λετε;
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:το μαλλ στο μαρουσι????οοοο μακρια ειναι για μενα.εχετε αμαξι ολες?yianna76 έγραψε:εγω ελεγα να κανονιζαμε στο the mall τι λετε;
exeis dikio!egw exw amaksi k den exw provlima opou apofasiseteΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:το μαλλ στο μαρουσι????οοοο μακρια ειναι για μενα.εχετε αμαξι ολες?yianna76 έγραψε:εγω ελεγα να κανονιζαμε στο the mall τι λετε;
Lamara έγραψε:yianna76 έγραψε:Lamara έγραψε:yianna76 έγραψε:Λοιπον πηρα της απαντησεις και δεν εχω
60 λεπτα 139
120 λεπτα 89
180 λεπτα 65
συγχαρητήρια
Lamara έγραψε:κορίτσια ποια φαγητά μπορούμε να βάλουμε στην κατάψυξη για πριν την γέννα που θέλω να κάνω???
Ελεγα να βάλω παστίτσιο αλλα λέει δεν κάνει με την μπεσαμέλ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης