Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι οτι θελεις κανεις εγω στην κορη μου ειχα ενα ειδος για ολους τωρα με το καλο οταν βαφτιστει κ ο σπορακος θελω να κανω βαφτιση υπερπαραγωγη μιας κ δεν θα εχουμε τραπεζια σε αυτον κ ετσι θα κανω χωριστα για παιδια κ μεγαλους οπως το θελει κανεις Wink

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Με την κριση που περναμε, εγω θα σου ελεγα να κανεις οτι θελεις. Δεν υπαρχουν πρεπει και δεν πρεπει. Οτι μπορει να προσφερει ο καθενας θα πρεπει να ειναι καλοδεχουμενο. Οποτε κανε μια ωραια μπομπονιερα που να σου αρεσει και μη σκας για τετεια θεματα.

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μολις εφαγα 3 ολοκληρα κομματια απο την καταπληκτικη πιτσα που εφτιαξα(!!!!!!!)κ επεστρεψα για λιγο βεβαια γιατι στις 5 εχω τη συναντηση στο ΗΡα.
Ευα για τις μπομπονιερες που λεςκι εγω θα σου ελεγα να κανεις οτι θελεις κ φυσικα οτι αντεχει η τσεπη σου.Σε τετοιες περιπτωσεις δεν εχει πρεπει κ στην τελικη σε μια βαφτιση δεν παμε για την μπομπονιερα αλλα για να δωσουμε τις ευχες μας στο μωρο

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μακαρι να σκεφτονται ολοι ετσι δωρα..χθες μιλουσα με μια φιλη μου λεει πηγα σε μια βαφτιση ειχανε χαλια μπομπονιερα την πεταξα κατευθειαν στεναχωρεθηκα, παιδικη μπομπονιερα ειναι τι περιμενεις ε ενταξει αν εχεις αρκετα λεφτα κ παρεις ακριβη πχ εικονιτσες κ τετοια ε του μενει του αλλου αλλα αυτο θα σκεφτεσαι αν αρεσει στον καθενα αμαν πια..

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ενταξει ο καθενας εχει το γουστο του κ εγω θυμαμαι στο γαμο μας στην αρχη ειχα ανχωθει-θα τους αρεσει η μπομπονιερα,θα αρεσει ο στολισμος,το καλεσμα,κλπ.Αλλα τελικα καταλαβα οτι οποιος ειχε σκοπο να πει κατι αρνητικο θα το ελεγε κι ας ηταν ολα τα καλυτερα κ τα ακριβοτερα.(Παντως ευτυχως το καταλαβα νωρις κ περασα τελεια-στο τραπεζι ειδικα)

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε μα θα κατσεις να σκασεις αμα αρεσει σε σενα ολα καλα....τι σκεφτηκα παλι σημερα εχω ωραιοτατη καλαθουνα απο τα ηρα 150 ευρω μου την πηρε η πεθερα αλλα μηπως σκαει καλοκαιριτικα το καημενο εκει μεσα οσο να 'ναι ειναι χουχουλιαρικα οσο ξεσκεπαστο κ να ειναι ειναι σαν θερμαστρα ή ετσι φαίνεται μονο σε μενα;καλα η πεθερα μου αν δει οτι δεν την χρισημοποιω θα σκασει απο το κακο της Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η MARIA-EVA ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ???ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΡΙΛΑΞ???ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ 3 ΣΕ 1 Η 2 ΣΕ 1.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΑ ΛΕΩ......

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω με το καθισματακι...

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ,ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΨΕΙ....

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σε τιποτα κ οι παιδιατροι απο οτι ξερω λενε καλαθουνα μονο για σαραντα ημερες μετα καλυτερα στο κρεβατακι αν δεις εχουν ενα ψιλο στρωματακι κανονικα θελει σκληρο στρωμα

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο καθισματακι μπορουν να ταξιδεψουν αλλα στο διωρο πρεπει να βγαινουν λιγο να ξεπιανεται η μεσουλα τους αν δεις χανονται μεσα στο καθισμα...ενα λαθος που καναμε πηραμε στην αρχη καθισμα απο 0 εως 18 κιλα λεμε καλυτερα θα μας παει καιρο βαλαμε το μικρακι μας μεσα κ ηταν αρκετα σηκωμενο για νεογενητο επεφτε το μωρο κ ας ηταν στην τελευταια σκαλα το παραταμε κ παμε κ περνουμε απο 0 εως 9 κ ηταν οτι πρεπει για νεογεννητο κ στα 9 αλλαξαμε πηραμε το πρωτο..το πρωτο ηταν για χρηση με μεγαλη αποσταση κ δεν ταιριαζε καθουλου στο μωρο

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να το εξηγησω καλυτερα δεν ηταν τοσο ξαπλωμενο επεφτε το κεφαλακι του γινοταν σαν κουβαρακι ενω τα 0-9 ειναι αρκετα ξαπλωμενα εμενα εβγαινε κ απο την βαση κ επερνες το μωρο με το καθισμα κ κουνιοταν κ σαν ριλαξ ειναι πολυ ωραιο

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΩΡΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ 0-12 ΛΕΣ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ???

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 0-12....ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΞΑΠΛΩΤΟ......

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοιταξε κ απο 0 εως 12 δεν νομιζω να εχετε προβλημα το δικο μου σιγουρα ειναι απο 0 εως 9 το 0 εως 18 ειναι πολυ μεγαλη αποκλεισει σκεψου εμενα ειναι 3μιση η κορη μου κ ειναι 15 κιλα φαντασου

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ......ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΤΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ???ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ???ΘΑ ΕΧΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ......

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα αν μου δωσει η ξαδερφη του αντρα μου το καθισματακι θα την βγαλω με αυτο διαφορετικα θα δω.για μαιο ανοιξιατικο με μακρυ μανικι θα προτεινα.εννοειτε για τις μπομπονιερες οτι σε παιρνει κανεις απλα ρωταω ποιο ειναι το σωστο, αφου δεν υπαρχει προβλημα θα δω και μαυτο οταν ερθει η ωρα

ilia

ilia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας και απο μενα παλι!
Τωρα ειδα το θεμα που συζητουσατε..εγω λεω να βγαλω τον μικρο απο το μαιευτηριο με το καθισματακι αυτοκινητου,και σπιτι για τους πρωτους μηνες θα παρω το λικνο μιας φιλης μου να τον εχω διπλα μου..και μενα απ οτι μου πε η μαια οι καλαθουνες δεν βολευουν και ειναι για πολυ λιγο..οσο για μετα μου προτεινε ειδικο στρωμα για την κουνια για βρεφη απο την cocomat και μου πε οτι ειναι τα καλυτερα στη αγορα..
Απο ρουχαλακια για τον πρωτο καιρο ποσα θα χρειαστουν?

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ....ΤΑ ΛΙΚΝΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΓΜΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΟΣΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ...ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΑΜΑΔΕΣ...ΜΕ ΟΣΕΣ ΕΧΩ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΟΛΑ.......

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="dorto99"]Γιαννα ακριβως το ιδιο παθαινω κι εγω με την τουαλετα-σημερα ξυπνησα στις 7 το πρωι κ με ξαναπηρε ο υπνος στις 10,30,αφου πρωτα εκανα κιγες δουλιτσες!!!
Παντως το μωρο πραγματικα τωρα τελευταια κουνιεται πολυ,κλωτσαει,μερικες φορες μαλιστα νιωθω οτι σαν να με γραγαλαει Very Happy Very Happy !!!!!
Δημητρα εμενα απο τη nutricia μου εστειλαν μια πετσετουλα για τις γουλιτσες και απο τη mam ακριβως οτι εστειλαν κ σε σενα.
Οσο για τον πονο στο γοφο που λετε κι εγω εχω κ περισσοτερο με ποναει η μεση μου,ειδικα αν κατσω στον καναπε κ παω να σηκωθω για λιγα λεπτα διπλωνω στα δυο για να μπορεσω να περπατησω

Γεια σας κοριτσια μολις γυρισα απο ψωνια πηγα στο Leroy Merlin πηρα κατι καδρακια και ραφακια και στο jumbo πηρα αυτα τα αυτοκολλητα αστερακια που φωσφοριζουν στο σκοταδι,ενα κρεμαστο παιχνιδι που μπαινει στην κουνια,μια τσαντα εξοδου για τα πραγματα του μωρου κ.α.Θελω να τα παρω να ξεμπερδευω γιατι ηδη ζοριζομαι με τη ζεστη που να περασει ο καιρος.Στο jumbo ειχε ωραια νυχτικακια αλλα τελικα δε πηρα γιατι δεν εχουν κουμπια μπροστα και δε θα ειναι βολικα με το θηλασμο.Κι εγω το νοιωθω αυτο και μαλιστα μουδιασει σεκεινο το σημειο οπως μυρμηγκιαζει το ποδι μας παραδειγμα.Κι εμεις μαλλον με αυτο το πορτ μπεμπε θα το παρουμε απτο μαιευτηριο.Ουτε εμενα μου εστειλαν απο τη MAM κι εχω στειλει απο αρχες Φεβρουαριου,μηπως να ξαναστειλουμε?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννα στην πειραιως στο τζαμπο πηγες?ημουν και γω 2 ωρες πριν εκει.χχχχχχχχχχχχχ

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:αννα στην πειραιως στο τζαμπο πηγες?ημουν και γω 2 ωρες πριν εκει.χχχχχχχχχχχχχ
καλα δε το πιστευω εκει πηγα στη πειραιως και σκεφτομουν φαντασου να ηταν καμια απο εσας εκει,εγω εφυγα γυρω στις 5.30 απο κει.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:αννα στην πειραιως στο τζαμπο πηγες?ημουν και γω 2 ωρες πριν εκει.χχχχχχχχχχχχχ
καλα δε το πιστευω εκει πηγα στη πειραιως και σκεφτομουν φαντασου να ηταν καμια απο εσας εκει,εγω εφυγα γυρω στις 5.30 απο κει.
και γω στο ταμειο ημουν εκεινη την ωρα.γαμωτο αν το λεγαμε θα βρισκομασταν φτουυυυυυυυ.την επομενη φορα πες μου εγω απο πισω μενω

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
Anna_K έγραψε:
και γω στο ταμειο ημουν εκεινη την ωρα.γαμωτο αν το λεγαμε θα βρισκομασταν φτουυυυυυυυ.την επομενη φορα πες μου εγω απο πισω μενω

οταν ξαναπαω θα σου πω και αυτη τη φορα ειχαν ωραια πραγματα,συνηθως στου πειραια παω γιατι τα χριστουγεννα ειχα ξαναρθει και δεν ειχαν πολλα πραγματα μωρουδιακα,αλλα τωρα βρηκα τη χαρα μου.

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια γεια σας παλι,μολις γυρισα απο τη συναντηση,σημερα ομως κουραστηκα λιγο-βεβαια πηρα το δωρακι μου(ενα ακομα μπιμπερο Dr brown-εχω τρια τετοια μεχρι τωρα!)
Κι εμεις για την εξοδο απο το μαιευτηριο εχουμε παρει καθισματακι αυτ/του-πλεον επισης και απο το νομο επιβαλεται να εχουμε καθισματακι οταν υπαρχει παιδι στο αυτ/το.
Αυτο με τα φορμακια που λετε κι εγω το σκεφτομαι-ποσα ακριβως πρεπει να παρω.Μεχρι τωρα εχω παρει 3 μακρυμανικα- πακετο απο τα mothercare για νεογεννητο αλλα βρε κοριτσια εχουν 30 ευρω και ενω θα χρειαστω τουλαχιστον αλλα 3 σκεφτομαι οτι θα πανε χαμενα μετα γιατι θα τα χρησιμοποιησω για πολυ λιγες μερες λογω ζεστης.Βεβαια κοντομανικα εχω παρει αρκετα μιας και ολο το καλοκαιρι θα τα βαζουμε σιγουρα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις