Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dorto99 έγραψε:Κοριτσακια γεια σας παλι,μολις γυρισα απο τη συναντηση,σημερα ομως κουραστηκα λιγο-βεβαια πηρα το δωρακι μου(ενα ακομα μπιμπερο Dr brown-εχω τρια τετοια μεχρι τωρα!)
Κι εμεις για την εξοδο απο το μαιευτηριο εχουμε παρει καθισματακι αυτ/του-πλεον επισης και απο το νομο επιβαλεται να εχουμε καθισματακι οταν υπαρχει παιδι στο αυτ/το.
Αυτο με τα φορμακια που λετε κι εγω το σκεφτομαι-ποσα ακριβως πρεπει να παρω.Μεχρι τωρα εχω παρει 3 μακρυμανικα- πακετο απο τα mothercare για νεογεννητο αλλα βρε κοριτσια εχουν 30 ευρω και ενω θα χρειαστω τουλαχιστον αλλα 3 σκεφτομαι οτι θα πανε χαμενα μετα γιατι θα τα χρησιμοποιησω για πολυ λιγες μερες λογω ζεστης.Βεβαια κοντομανικα εχω παρει αρκετα μιας και ολο το καλοκαιρι θα τα βαζουμε σιγουρα

Κι εμενα αυτο μου ελεγαν ολοι οτι μεγαλωνουν γρηγορα και δεν αξιζει να παρεις πολλα,στο τζαμπο εχει φθηνα και ωραια,πιστευω οτι 6-7 ειναι αρκετα,βεβαια εμενα μου εδωσαν κιολας αλλα δεν ειχα σκοπο να παρω πολλα.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Για μακρυμανικα ελεγες Sorry,υπαρχουν κατι σαν παντελονακι με κλειστο ποδαρακι που τα βαζεις με τα φανελακια αν κρυωνει το μωρο 1-2 ειναι καλα για να μη παιρνεις αλλα μακρια και καλυτερα να παρεις φανελάκια που θα φορανε ολο το καλοκαιρι

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια οντως μεγαλωνουν λεει χαμπαρι δεν θα παρετε ποτε θα παει στο 3εως 6 μηνων ξαφνικα βλεπεις τεντωνει τα ποδαρακια του κ δεν θα το αφηνει το φορμακι νομιζω ουτε σε μηνα αν θυμαμαι καλα...ανοιξιατικα σιγουρα μαρακι κ κουβερτουλες οταν γεννιουνται θελουν να ειναι ζεστα πολυ..

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι αλλα στο μαιευτηριο τουλαχιστον θα χρειαστουν 5-6(εκει που θα γεννησω τα παρεχουν ολα εκτος απο τα ρουχα)Αν λερωθει λοιπον τι θα κανω,θα πλενω εκει μεσα?

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ....DORTO99(ΝΟΜΙΖΩ ΔΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ???) ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ???ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΑΣΧΕΤΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ.......

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι Δωρα με λενε!Θα γεννησω στην Πατρα-ολυμπιον λεγεται η κλινικη.Δυστυχως ρουχαλακια δεν παρεχει η συγκεκριμενη κλινικη οποτε ολα πρεπει να τα εχω απο μονη μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad και αυτα τα μακρυμανικα φορμακια ειναι τα πιο ακριβα απ'όλα

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΩ ΠΩ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΑΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.......ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.....ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ.....Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ???

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrav έγραψε:Κ εγώ Εύα μου άρχισα να σκέφτομαι για την βαλίτσα θέλει σιγά σιγά να ετοιμάζουμε!!Μια νυχτικιά έχω άλλες 2 θα πάρω βασικα χαζομάρα είχε κ στα Jumbo με ραντάκι αλλά δεν πήρα η χαζή,αλλά θα βγάλουν σε λίγο κ στα μαγαζιά!!Άρχισα να ψάχνομαι πολύ για τον θηλασμό διαβάζω διάφορα.τεχνικές,μασάζ κ στάσεις για να βάζουμε το μωρό μακάρι να θηλάσω το θέλω πολύ,έστω κ 2-3 μήνες!!

Αν όντως θέλεις πολύ να θηλάσεις θα τα καταφέρεις . εγώ θήλασα 18 μήνες !!!
Θα σε βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ γιατί το έχω ψάξει πάααααααρα πολύ Very Happy

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η MARIA-EVA ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ???ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΡΙΛΑΞ???ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ 3 ΣΕ 1 Η 2 ΣΕ 1.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΑ ΛΕΩ......

Το καθισματάκι είναι ποιο ασφαλές ενώ η καλαθούνα δεν είναι καθόλου δεν δένει πουθενέ μέσα στο αμάξι

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα....
Σας διάβασα ( εξού και τα σχόλια)
Δεν σας προλαβαίνω.... έκανα το υπόλοιπο σπίτι σήμερα έβαλα και 2 πλυντήρια ... μετά μαρκετ....
Τώρα θα βάλω για ύπνο την μικρή και θα αράξω...

Για το μαιευτήριο λένε ότι τα καλύτερα είναι τα φορμάκια φουστανάκια με μακρυ μανικάκι
πήρα και εγώ 3-4 να του φοράω στην αρχή
Λένε ότι δεν πρέπει να έχουν περιορισμό στα πόδια μιας και τα κουνάνε συνεχώς
θυμάμαι και από την μικρή μου τέτοια της φορούσαν στο Λητώ ...

Τα υπόλοιπα τα είχα πάρει όλα απο jumbo και βγήκαν πολύ καλά... μην ξοδεύεστε για επώνυμα όλα μαζί ράβονται Twisted Evil μόνο την μάρκα πληρώνεις...

chrisbi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
art25kar έγραψε:καλησπέρα....
Σας διάβασα ( εξού και τα σχόλια)
Δεν σας προλαβαίνω.... έκανα το υπόλοιπο σπίτι σήμερα έβαλα και 2 πλυντήρια ... μετά μαρκετ....
Τώρα θα βάλω για ύπνο την μικρή και θα αράξω...

Για το μαιευτήριο λένε ότι τα καλύτερα είναι τα φορμάκια φουστανάκια με μακρυ μανικάκι
πήρα και εγώ 3-4 να του φοράω στην αρχή
Λένε ότι δεν πρέπει να έχουν περιορισμό στα πόδια μιας και τα κουνάνε συνεχώς
θυμάμαι και από την μικρή μου τέτοια της φορούσαν στο Λητώ ...

Τα υπόλοιπα τα είχα πάρει όλα απο jumbo και βγήκαν πολύ καλά... μην ξοδεύεστε για επώνυμα όλα μαζί ράβονται Twisted Evil μόνο την μάρκα πληρώνεις...
kalispera k apo mena!!!k egw tetoia rouxalakia pira!k to tzampo swtirio!!!
pira ta apotelesmata tis kampylis,ola kala eftyxws!simera eimai mes stin exantlisi,olo na koimamai thelw!

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άστα και εγώ να δεις τι έπαθα το μεσημέρι....
Τα ψαράκια στο φούρνο η μικρή στο pc και εγώ νάνι ....
Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ Embarassed
Για λίγο βέβαια αλλά τρόμαξα Shocked

Μια χαρά μπράβο για την καμπύλη Very Happy

chrisbi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
art25kar έγραψε:Άστα και εγώ να δεις τι έπαθα το μεσημέρι....
Τα ψαράκια στο φούρνο η μικρή στο pc και εγώ νάνι ....
Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ Embarassed
Για λίγο βέβαια αλλά τρόμαξα Shocked

Μια χαρά μπράβο για την καμπύλη Very Happy
wx,katalava!k egw opote mageirevw k niwthw kourasmeni vazw xypnitiri kathe 20 lepta na koitaw to fagito mi me parei o ypnos!twra xagrypnisa,exei k nikolouli k xazevw!

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρααααα!  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 28 654316
Τι κάνετε? Πως κοιμηθήκατε?
Εμείς χάλια.. 100 φορές ξυπνήσαμε , 100 εφιάλτες είδαμε.. ας τα να πάνε  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 28 850933 .  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 28 534787
Πονάνε τα πλευρά μου λες κ χόρευα όλη τη νύχτα.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 28 604962 Very Happy
Σήμερα έχουμε κ γάμο, να δω τι θα φορέσω. Με την κοιλίτσα δύσκολα τα πράγματα.
Λοιπόν αυτά τα νέα μου. Πάω να καθαρίσω, να φάω, να πάω κομμωτήριο κ μετά στο γάμο.
Θα τα ξανά πούμε αύριο πρώτα ο Θεός.
Να έχετε μια τεεεεελεια μέρα !!!  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 28 417472

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα υπναρουδες ξυπνηστε λαμαρα καλα να περασεις στον γαμο προσεχε.οντως το τζαμπο ειναι σωτηριο στα φορμακια και βαμβακερα δεν υπαρχει λογος να τα ακριβοπληρωσετε.chrisb μια χαρα με την καμπυλη μπραβο σου.αντε τελευταια εμεινα να την κανω να δω τι γινεται.παντως απο οτι βλεπω παιδια πρπει να βαζω 4 κιλα το μηνα pale affraid affraid affraid .τι να κανω ?????

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα τι κανετε? πριν λιγο ξυπνησα,ευτυχως προς το παρον λιωνω στον υπνο,μονο τα κουδουνια μου εσπασαν τα νευρα το πρωι που μοιραζουν φυλλαδια, αλλα δε πτοηθηκα ξανακοιμηθηκα.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:καλημερα υπναρουδες ξυπνηστε λαμαρα καλα να περασεις στον γαμο προσεχε.οντως το τζαμπο ειναι σωτηριο στα φορμακια και βαμβακερα δεν υπαρχει λογος να τα ακριβοπληρωσετε.chrisb μια χαρα με την καμπυλη μπραβο σου.αντε τελευταια εμεινα να την κανω να δω τι γινεται.παντως απο οτι βλεπω παιδια πρπει να βαζω 4 κιλα το μηνα pale affraid affraid affraid .τι να κανω ?????

Κι εγω 3 εβαλα τον προηγουμενο μηνα.Μαλλον υπομονη πρεπει να κανουμε τπτ αλλο.
Lamara καλα να περασεις στο γαμο.

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα

Ξύπνησα και εγώ ( εδώ και 1,30 ώρα )
μάζεψα το σπίτι, πήγα την μικρή στο μπαλέτο, και μόλις που πίνω την πρώτη γουλιά καφέ Very Happy

Πονάει και σήμερα η μέση μου....

Αυτό που σε ξυπνάνε κουδούνια τηλέφωνα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Πως είστε κατά τα άλλα?
Να ρωτήσω βαλίτσα ποιά έχει έτοιμη?

Lamara καλά να περάσεις  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 28 654316

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα

Ξύπνησα και εγώ ( εδώ και 1,30 ώρα )
μάζεψα το σπίτι, πήγα την μικρή στο μπαλέτο, και μόλις που πίνω την πρώτη γουλιά καφέ Very Happy

Πονάει και σήμερα η μέση μου....

Αυτό που σε ξυπνάνε κουδούνια τηλέφωνα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Πως είστε κατά τα άλλα?
Να ρωτήσω βαλίτσα ποιά έχει έτοιμη?

Lamara καλά να περάσεις  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 28 654316

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ......ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΥΖΟΥΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.......!!!Lamara ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ...ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΤΖΑΜΑ.ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΑ...

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν και θα πάω με ραντεβού ( καισαρική) λέω μην με πιάσουν τπτ πόνοι νωρίτερα... Να την ετοιμάσω?
¨ολοι λένε πως δεν πάω καλά...
Δεν θα πάρω παρα μόνο 1 νυχτικιά ( λόγω καθετήρα ) για την πρώτη μέρα, μετά θα πάρω κάπρι φόρμες και φανελάκια ραντάκια για τον θηλασμό βολεύουν πιο πολύ.

αχ τι να κάνω...

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω περιμενω ναβγουν τα καλοκαιρινα να παρω δυο νυχτικιες με κουμπακια μια ρομπιτσα ετσι να υπαρχει σαγιοναρες και παντοφλες.τα υπολοιπα τα χω βαλει στη βαλιτσα ,αυτα μενουν μονο να τα πλυνω με προδερμ και μεσα κι αυτα.ΑΑΑΑΑΑΑ και δυο σουτιεν θελω να παρω θηλασμου...ρε σεις υπαρχει πιθανοτητα να σπασουν τα νερα αλλο μηνα εκτος απο τον 9?????οχι ε?μαλακιες ρωταω?????ειναι απο το αγχος μην με παρεξηγειτε

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ.....ΕΥΑΚΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΕΣ.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 28 667478 ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ 9ο pale ....ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟΝ 7ο ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΔΥΜΑ...

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οοοοοοοοοοοοοοοοοο αληθεια?πωπω φοβηθηκα τωρα.ποτε θα παω να παρω νυχτικα απο την επομενη βδομαδα εχω χρονο Mad Mad .και επισης τα επιπλα ακομα δεν τα παρηγγειλα.

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια.Lamara καλα να περασεις στο γαμο-ειχα κι εγω το προηγουμενο Σαββατο και σε καταλαβαινω με το ντυσιμο-ειναι ενα θεμα.
Κοριτσακια θελω να σας ρωτησω κατι.εχω περιπου μια εβδομαδα που τα βραδια εχω ναυτιες ,βεβαια δεν κρατανε πολυ κ οταν ξαπλωνω λιγο ηρεμω,αλλα χτες παραεγινε κ τα συμπτωματα ηταν πολυ πιο εντονα.Ετσι ακριβως ενιωθα στο πρωτο τριμηνο-τα πρωινα βεβαια-κ πιστευα οτι ειχαν τελειωσει αυτα.Εχει νιωσει καμια ετσι/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις