Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κι απο μένα! Εχω να μπω απ' την Πέμπτη το απόγευμα και μου λείψατε! Διάβασα κάτι για καρότσια και μιας και υπάρχει η εμπειρία να σας πω ότι κι εμείς την πατήσαμε εν μέρει. Πήραμε ένα ωραιότατο καρότσι που όμως όταν μπαίνει στο πορτ μπαγκάζ δεν χωράει τίποτε άλλο! Οπότε προσέξτε το αυτό αν μπορείτε!
Είναι σημαντικό να πιάνει λίγο χώρο και να μπορείτε όπως είπε και μία κοπέλα να το χειρίζεστε με το ένα χέρι. Κι αν γίνεται να είναι πλενόμενο, δηλαδή να μπορείτε να αφαιρείτε τα πάνινα μέρη για να πλένονται.

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να πω κι εγώ για εμάς πως είμασταν απ' τους τυχερούς που συλλάβαμε φυσιολογικά εντός 8 μηνών. Σε ηλικία 39 εγώ και 45 ο σύζυξ. Στο δεύτερο έμεινα αμέσως έγκυος, δεν είχα κλείσει χρόνο που γέννησα.
Δυστυχώς αργήσαμε να βρουμε ο ένας τον άλλον!! Αν είχαμε συναντηθεί νωρίτερα σίγουρα τώρα θα είχαμε 3-4 παιδάκια!!! Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ! Είναι μεγάλη ευτυχία!!

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ......ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ 120 130 ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 95 ΜΕ 100....Η ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Η Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.......ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ Κ@Λ@ΖΑΧΑΡΟ.....ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΙΝ ΦΑΩ ΗΤΑΝ 120 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΩΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΗ ΕΦΑΓΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ(ΟΧΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ) ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ 105.....  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 534787 scratch  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 679259  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 679259  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 679259  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 966307

Μην το μετράς το ζάχαρο τόσο κοντά μετά το φαγητό... θέλει τουλάχιστον 3 ώρες μετά...
αν έχεις απλή προδιάθεση και όχι κανονικό διαβήτη το μηχανάκι δεν θα σου δείξει σωστά μπορεί το 120 ( που δεν είναι μεγάλο νούμερο) να είναι 100....
Επίσης για το ζάχαρο παίζει ρόλο και το αγχος.... και η άσκηση και πολλά άλλα
Οι τιμές που γραφεις πάντως είναι πολύ καλές μην σκάς άδικα Very Happy

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ....

Εκμεταλευτήκαμε και εμέις την ωραία μέρα χτες και πήγαμε βολτίτσα, μετά είχα επίδειξη ( τάπερ) και το βραδάκι άφησα την μπουμπού μου στην μαμά και μετά απο 4 περίπου χρόνια ( καλά διαβάσατε ) πήγαμε σινεμά...
Τον ΟΖ είδαμε ... καλούτσικο αλλα΄να το δείτε σε 3d θα είναι πιο ωραίο....

Σας διάβασα μονορούφι όμως...
συγχαρητήρια σε όλες για την υπομονή σας για να κάνετε παιδάκι...

Εμείς μια που το σκεφτήκαμε μια που έμεινα έγκυος....
Φανταστείτε ότι και την μικρή μου την έπιασα με προφύλαξη Shocked
Μάλλον μυρίζω τον κρίνο τι να πω... Razz

Γιάννα πες μας πως πήγε η καμπύλη όλα καλά??? Θα πάω και εγώ το Σάββατο για εξετάσεις και την πέμπτη θα δω τον μπέμπη μου Very Happy Ανυπομονώ...

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια.Εμεις προσπαθουσαμε 1,5 χρονο.Οταν ξεκινησαμε πιστευεα οτι ηταν ευκολη υποθεση,ακουγα γυρω μου ποσο ευκολα εμεναν εγκυος και εκαναν το ενα παιδι πισω απο το αλλο.Ερχεται ο πρωτος μηνας τιποτα,ο 2ος,ο 3ο2,μεχρι και συμπτωματα εγκυμοσυνης νομιζα οτι ειχα,προσεχα πως κανω τις δουλειες,πως περπαταω,τοσο χαζη ημουν.Τεσπα ο γιατρος μας ειπε να περασει χρονος και μετα να παμε για εξετασεις,ουτε εγω ηθελα να μπω σε αυτη τη διαδικασια γιατι φοβομουν οτι θα εχω κατι πολυ σοβαρο.Καποια στιγμη στους 10 μηνες περιπου εκανα ορμονικες και ολες βγηκαν τελειες,ετσι το αφησαμε παλι...και παλι τιποτα...περασαν αλλοι 6 μηνες χωρις αποτελεσμα.Καπου εκει σκεφτομουν να κανω σαλπιγγογραφια και λεει ο αντρας μου οχι θα παω εγω πρωτα για σπερμοδιαγραμμα.Βγαινει τελειο αλλα για καποιο λογο δεν επιβιωνει μετα τις 4 ωρες,κανει καλλιεργεια=εντεροκοκκος και αντιβιωση για 2 εβδομαδες.Χαρηκα εγω νομιζα η αντιβιωση ειχε κανει δουλεια και στον επομενο κυκλο θα ημουν εγκυος,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.Επαναληψη καλλιεργειας=σταφυλοκοκκος απογοητευση,παλι αντιβιωση επομενος κυκλος παλι τιποτα.Επαναληψη καλλιεργειας=παλι εντεροκοκκος,δε το πιστευω κοντεψα να τρελαθω,γιατι σε μας?Μεχρι που θια τραβηξει αυτη η ιστορια?Παω Κρητη στους δικους μου να ξεφυγω λιγο γυρναω ειχα περιοδο,εκεινο το μηνα το ειχα ξεγραψει εφερα την αδερφη μου να μεινει για 2 χρονια που θα εβγαζε ενα ιεκ και σαν τρελη προσπαθουσα να της βολεψω τα πραγματα εκανα γενικη σηκωσα στρωματα κι ενα σωρο αλλα βαρη ασηκωτα και με την καλλιεργεια χαλια λεω ουτε καν και αυτο το μηνα εμεινα εγκυος.Δε μπορουσαμε να το πιστεψουμε λεμε καποιος μας κανει πλακα....Και τωρα περιμενουμε το κοριτσακι μας και μπηκαμε στον 7ο και ολα αυτα μοιαζουν σαν να μην εγιναν ΠΟΤ΅Ε!!!!

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα αννα...

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
art25kar έγραψε:
chrisbi έγραψε:art25kar
to patriko mou einai sto vyrwna!o giatros mou einai sto iasw k sto elena alla protimisa to elena

Και πολύ καλά έκανες Very Happy

Αν κατέβεις βύρωνα κερνάω καφεδάκι  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 328109

Anna_K έγραψε:Καλημερα κοριτσια.Εμεις προσπαθουσαμε 1,5 χρονο.Οταν ξεκινησαμε πιστευεα οτι ηταν ευκολη υποθεση,ακουγα γυρω μου ποσο ευκολα εμεναν εγκυος και εκαναν το ενα παιδι πισω απο το αλλο.Ερχεται ο πρωτος μηνας τιποτα,ο 2ος,ο 3ο2,μεχρι και συμπτωματα εγκυμοσυνης νομιζα οτι ειχα,προσεχα πως κανω τις δουλειες,πως περπαταω,τοσο χαζη ημουν.Τεσπα ο γιατρος μας ειπε να περασει χρονος και μετα να παμε για εξετασεις,ουτε εγω ηθελα να μπω σε αυτη τη διαδικασια γιατι φοβομουν οτι θα εχω κατι πολυ σοβαρο.Καποια στιγμη στους 10 μηνες περιπου εκανα ορμονικες και ολες βγηκαν τελειες,ετσι το αφησαμε παλι...και παλι τιποτα...περασαν αλλοι 6 μηνες χωρις αποτελεσμα.Καπου εκει σκεφτομουν να κανω σαλπιγγογραφια και λεει ο αντρας μου οχι θα παω εγω πρωτα για σπερμοδιαγραμμα.Βγαινει τελειο αλλα για καποιο λογο δεν επιβιωνει μετα τις 4 ωρες,κανει καλλιεργεια=εντεροκοκκος και αντιβιωση για 2 εβδομαδες.Χαρηκα εγω νομιζα η αντιβιωση ειχε κανει δουλεια και στον επομενο κυκλο θα ημουν εγκυος,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.Επαναληψη καλλιεργειας=σταφυλοκοκκος απογοητευση,παλι αντιβιωση επομενος κυκλος παλι τιποτα.Επαναληψη καλλιεργειας=παλι εντεροκοκκος,δε το πιστευω κοντεψα να τρελαθω,γιατι σε μας?Μεχρι που θια τραβηξει αυτη η ιστορια?Παω Κρητη στους δικους μου να ξεφυγω λιγο γυρναω ειχα περιοδο,εκεινο το μηνα το ειχα ξεγραψει εφερα την αδερφη μου να μεινει για 2 χρονια που θα εβγαζε ενα ιεκ και σαν τρελη προσπαθουσα να της βολεψω τα πραγματα εκανα γενικη σηκωσα στρωματα κι ενα σωρο αλλα βαρη ασηκωτα και με την καλλιεργεια χαλια λεω ουτε καν και αυτο το μηνα εμεινα εγκυος.Δε μπορουσαμε να το πιστεψουμε λεμε καποιος μας κανει πλακα....Και τωρα περιμενουμε το κοριτσακι μας και μπηκαμε στον 7ο και ολα αυτα μοιαζουν σαν να μην εγιναν ΠΟΤ΅Ε!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sevi88 στις Δευ Μαρ 11, 2013 2:00 am, 1 φορά

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πολυ συγκινητικες οι ιστοριες μας ρε κοριτσια εγω πιστευα οτι λιγες γυναικαες δεν πιανουν αλλα απ οτι βλεπω πολλες ταλαιπωρουνται.ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥ.ΗΡΩΝΕΙΑ Ε?τελος παντων να μαστε καλα ολες μανουλες του κοσμου και να γεννησουμε με εναν πονο υγιεστατα μωρακια..στεναχωρεθηκα τωρα συγκινηθηκα  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 534787  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 534787

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τωρα τελειωσα με το φαι ουφφφφ ταλαιπωρια γμτ.ξεχασα να σαςπω οτι η τσουπρα μου ολο το βραδυ εκανε παρτυ στην κοιλια δεν μαφησε να κοιμηθω ..... Razz Razz Razz αλλα γελαγα οκ παλι καλα.και τωρα το ριξε στον υπνοοοο...

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα ευα καλημέρα σεβι με το καλό το μωράκι σου και καλώς ήρθες Very Happy

Πάμε για εμβόλιο με την μικρή σε καινούργιο παιδίατρο ( έχω αλλάξει 5 Shocked )
Θα σας πω εμπειρία μόλις γυρίσω...ν
Κάνω δοκιμαστικά και για τον μικρό...
Θέλω παιδίατρο υπέρ του θηλασμού αλλά είναι σαν αν ψάχνεις βελόνα στα άχυρα Crying or Very sad Crying or Very sad

Ευα το έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές τι αδικία που είναι να θέλει μια γυναίκα απελπισμένα ένα μωρό και σε αυτές που δεν το θέλουν να έρχεται τόσο απλά και εύκολα....

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΠΝΗ ΣΧΕΔΟΝ...Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ.ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΛΙ.ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ. Laughing Laughing Laughing
ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΥΓΙΕΙ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ Wink Wink Wink

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε:
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ......ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ 120 130 ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 95 ΜΕ 100....Η ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Η Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.......ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ Κ@Λ@ΖΑΧΑΡΟ.....ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΙΝ ΦΑΩ ΗΤΑΝ 120 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΩΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΗ ΕΦΑΓΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ(ΟΧΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ) ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ 105.....  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 534787 scratch  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 679259  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 679259  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 679259  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 966307

Μην το μετράς το ζάχαρο τόσο κοντά μετά το φαγητό... θέλει τουλάχιστον 3 ώρες μετά...
αν έχεις απλή προδιάθεση και όχι κανονικό διαβήτη το μηχανάκι δεν θα σου δείξει σωστά μπορεί το 120 ( που δεν είναι μεγάλο νούμερο) να είναι 100....
Επίσης για το ζάχαρο παίζει ρόλο και το αγχος.... και η άσκηση και πολλά άλλα
Οι τιμές που γραφεις πάντως είναι πολύ καλές μην σκάς άδικα Very Happy

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 1 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΑΩ scratch ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ.ΣΤΙΣ 19 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ...ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ.....  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 875502  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 875502  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 875502  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 875502  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 875502  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 875502  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 10 875502

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!!!! Πήγα πρωι πρωι και έκανα τις εξετάσεις και τώρα με εχει πιάσει μια νύστα... cyclops , είμαι ακόμα πιασμένη, απο χτες με πονάει η μέση μου...και μένα κλωτσάνε τα μικρά ειδικά το αγοράκι με 'χει ταράξει...αλλά μ'αρέσει Razz

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια, υπάρχουν και κοπέλες που παιδεύονται χρόνια ή έχουν κάνει εξωσωματική και δεν το λένε. Μην πτοείστε, χρειάζεται χρόνος τις περισσότερες φορές!

Αχ... λέτε για ρεσιτάλ... εμένα η μικρούλα μου ήταν λίγο ανήσυχη το βράδι, ξύπνησα περίπου 4 φορές για πιπίλα και σκέπασμα. Αλλες 3 για τουαλέτα. Και να χορεύει και η μικρούλα μου στην κοιλίτσα... Μεγαλεία!!!! Και στις 7 εγερτήριο για τη δουλειά! sunny

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ(MyAngels)???

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myAngels έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!! Πήγα πρωι πρωι και έκανα τις εξετάσεις και τώρα με εχει πιάσει μια νύστα... cyclops , είμαι ακόμα πιασμένη, απο χτες με πονάει η μέση μου...και μένα κλωτσάνε τα μικρά ειδικά το αγοράκι με 'χει ταράξει...αλλά μ'αρέσει Razz
ρε συ πως ξεχωριζεις οτι σε κλωτσαει το αγορι???????????τελειο.η ξαδερφη μ που ειχε διδυμα μου λεγε οτι καταλαβαινε το κοριτσι μονο κλωτσαγε πολυ.πως δεν ξερω για πες..δεν μπορουν να αλλαξουν μερια?

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
myAngels έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!! Πήγα πρωι πρωι και έκανα τις εξετάσεις και τώρα με εχει πιάσει μια νύστα... cyclops , είμαι ακόμα πιασμένη, απο χτες με πονάει η μέση μου...και μένα κλωτσάνε τα μικρά ειδικά το αγοράκι με 'χει ταράξει...αλλά μ'αρέσει Razz
ρε συ πως ξεχωριζεις οτι σε κλωτσαει το αγορι???????????τελειο.η ξαδερφη μ που ειχε διδυμα μου λεγε οτι καταλαβαινε το κοριτσι μονο κλωτσαγε πολυ.πως δεν ξερω για πες..δεν μπορουν να αλλαξουν μερια?

κάθε 2 εβδομάδες μου κάνει υπέρηχο η γιατρός μου και μέχρι τώρα το αγοράκι ειναι απο πάνω και το κορίτσάκι απο κάτω(την έχει πλακώσει την καημένη) Very Happy

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε;
τωρα γυρισα ουφ Crying or Very sad απο της 8 τωρα τελειωσα καθε μια ωρα αιμα μου επερνε Mad το φαρμακο παρα πολυ γλυκο και ηπια δυο ποτηρια πλαστικα ανακατευτικα,και μετα με πιανει μια ζαλαδα για 1.5 ωρα δεν μπορουσα ευτυχως που πηγα με τον αντρα μου Το απογευμα θα βγουνε η απαντησεις αλλα τον ρωτησα πως παω και μου λεει δεν εχω ευτυχως Smile
Οταν για μεσημερι θα ξαπλωσω για καμια ωρα

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε;
τωρα γυρισα ουφ Crying or Very sad απο της 8 τωρα τελειωσα καθε μια ωρα αιμα μου επερνε Mad το φαρμακο παρα πολυ γλυκο και ηπια δυο ποτηρια πλαστικα ανακατευτικα,και μετα με πιανει μια ζαλαδα για 1.5 ωρα δεν μπορουσα ευτυχως που πηγα με τον αντρα μου Το απογευμα θα βγουνε η απαντησεις αλλα τον ρωτησα πως παω και μου λεει δεν εχω ευτυχως Smile

Γιατί ζαλίστηκες; pale Πόσες λήψεις σου είχε γράψει ο γιατρός;;;

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ανακατευτηκες ε?χαλια ειναι?αντε ωραια τελειωσες εσυ το απογευμα θα ξερεις.με το καλο

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Γεια σου Γιάννα!!! Γλυκόζη σου έδωσαν ε?
Αχ, ξέρω είναι χάλια αυτό το πράγμα...και η αναμονή εκνευριστική..Μακάρι να έχεις καλά αποτελέσματα Wink

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:

Γιατί ζαλίστηκες; pale Πόσες λήψεις σου είχε γράψει ο γιατρός;;;

100γρ γλυκοζη και 3 φορες καθε μια ωρα χωρια μια φορα ακομα που μου ειχε γραψει για γενικες στην ουσια 4 φορες μουπηραν αιμα Mad

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
ανακατευτηκες ε?χαλια ειναι?αντε ωραια τελειωσες εσυ το απογευμα θα ξερεις.με το καλο

ειναι πολυ γλυκο γιαυτο

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myAngels έγραψε:

Γεια σου Γιάννα!!! Γλυκόζη σου έδωσαν ε?
Αχ, ξέρω είναι χάλια αυτό το πράγμα...και η αναμονή εκνευριστική..Μακάρι να έχεις καλά αποτελέσματα Wink

την εκανες και εσυ; πριν φυγω ρωτησα αμα δειχνουν κατι και μου ειπε οτι δεν εχω. Το απογευμα που θα βγουν θα σας πω

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:

ειναι πολυ γλυκο γιαυτο
τετοια λεγε μου Mad Mad Mad .δεν θελω να ξανα ανακτευτω και να κανω εμετο ποτε ξανα στη ζωη μουυυυυ,δεν το αντεχω Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις